Fredag

Fredag idag vilket känns helt fel, helg hela veckan liksom. Min helg var i onsdags men tydligen inte enligt veckodagen. Och igår var det också helgkänsla eftersom vi var i Karlstad för att handla och även det är en helggrej.

Sen sist då? Vi var på BVC, liten är stor och han är nu 71,5 cm lång och väger 9220 g. Våran stora kille det! :) Allt var bra på läkarundersökningen också, bra unge det där minsann som sköter sig som han ska ;) Nu ska vi inte iväg förrens han blir 8 månader så då lär han hinna växa en massa innan dess.

I onsdags hann jag även med en shoppingtur på Lindex, bilder kommer längre ner. Jag var verkligen effektiv i onsdags hann med hur mycket som helst!

Igår var vi som sagt i karlstad så nu är kyl&frys proppfulla, storhandling är toppen! :) Köpte mej även en ny bok, Inspärrad. Verkar jättebra men jag orkade inte läsa mer än ett par sidor innan jag var stentrött. :S

Idag ska vi åka på tur till Kila och Wilde ska få träffa massa kompisar. Vi var inte riktigt så många som sist men ändå 4 stycken + barn =) Ska bli trevligt. 

Det har blivit mycket marinblått i denna storleken nu, så fint har jag kommit på. Har haft en ny "favorit" färg för varje storlek, fast i 56 var det ganska färglöst, i 62 var det mycket grönt&turkost, i 68 var det turkost&grått. Nu är det marinblått som dominerar stort! :) Jackan hade jag sett på internet och blivit lite kär i så den var jag tvungen att ha till han. :) Strumporna var gratis (värdecheck från Libero) Den långärmade bodyn och mjukisarna var på 2 för 1 rean och kostade tillsammans 50:- Perfekt det! :) Och det kortärmade hängde mest med bara för att den matchade :) Nu har han ganska mycket kläder i 74, men liiiite utrymme för mer shopping finns allt även om det inte är nödvändigt i dagsläget.

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen hoppa i duschen. Hoppas alla får en bra dag :)


Kommentera
Postat av: Anja

verkligen älskar alla kläderna ni hittar te eran lille pöjk:)

2011-07-23 @ 13:45:57
URL: http://bettyooop.blogspot.com/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0