Dåligt..

Med uppdateringar här men läsarna verkar troget hänga kvar ändå, vilka nu nu kan tänkas vara?

Jaha sen sist då? Hunnit med att jobba 2 turer, varit på veckans mammor&bebisar träff, varit en sväng i Åmål, och det gamla vanliga vardagliga.

Är även kattvakt sen i tisdags och redan i onsdag smet lilla Doris och sen dess har jag inte sett till henne. Känns sådär, usch ont i magen över det. Men pappa sa att jag skulle släppa ut henne och jag vet inte vad jag kan göra? Har varit där 4 gånger om dagen och kollat efter henne men ingen katt. Maten ute har åtminstone bivit uppäten så jag hoppas hon ligger och trycker nånstans i väntan på pappa&Ingela.

Förövrigt har det varit några långa dagar med olycklig bebis, tror det vankas tänder då han visar flera tecken på det. Så nu håller vi tummarna för att de/den dyker upp snart. :) Idag har han dock varit på ganska bra humör, det funkar det med. Glad bebis utan tänder alltså :) Vi utforskar matvärlden också, olika sorters välling, nya spännande matsorter och senast idag en supergod jordgubbspure, mmm sa Wilde för varje sked. Så go våran lilla älskling! Idag var vi och hämtade ut hans nya bilstol med, han har provsuttit den här inne och vilken skillnad på sittande. Tror den kommer bli toppen i bilen! :)

Just de, på tal om bil har "bilparken" utökats med en Cheva 59a, bytt mot Hot roden och lite annat. Kul med ny bil :)

Nej nu ska jag dra vidare,har lite smått att greja med och så. Ska försöka att inte vänta en vecka innan jag kikar in igen. :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0