Fredag

 
Ursäkta frånvaron, jag har tydligen inte haft tid att sitta här. Denna veckan har sprunigt iväg men ack så trevlig är den. Jobbat måndag till torsdag och igår gick jag ÄNTLIGEN på min efterlängtade långledighet. Igår var vi på Medis och såg Queen föreställningen Keep yourself alive. Den var bra, första akten var jag kanske inte helt imponerad men dom levererade absolut i andra akten. :)
 
Idag startade dagen alldeles för tidigt, Wilde är inne i en väldigt morgonpigg period nu tror jag bestämt. Gäsp! Jaja vi hann med allt och lite till innan det var dags att rulla mot Karlstad och barnmässan iallafall. Jag och Emelie ville ju satsa på att få goodiebagen som delas ut till dom 100 första så det blev drygt 35 minuter i kö innan dom öppnade och visst fick vi våran goodie och den var värd stunden i kylan :)  Väl inne på mässan blev vi ganska fort fullpackade med massa gratis saker. Efter 2 timmar där inne var vagnen så full att inte Wilde fick plats i den ;) Köpte även lite små saker till mässpriser. Det blev en medicin plåtburk, en frän tshirt till Wilde, blixten ballong och schmapo/balsam och balsamspray som köptes resten fick vi :) Fotografering hanns med också, i år blev han inte rädd för fotografen Wilde så det blev nog ganska bra bilder. Avslutade dagen på Bergvik där jag köpte en flaska med blixten till Wilde och en stor necessär till mej för det behöver jag ha när jag åker på söndag.
 
Imorn är det lördag och jag hoppas på att komma iväg och kika på nån bil. Letar och letar men ja det är inte det lättaste, men vem vet kanske dyker det upp nån?
 
Nu blir det bildbomb från dagen sen ska jag ha fredags mys med mig själv tydligen om inte hjärtat mitt kommer hem från garaget snart, tror kvällen får tillbringas framför play. Har massa bra tv att ta igen, The following sen i tisdags och Revenge&Criminal minds från igår. Naturgodis till det, tog en liten promenad till Netto förut och köpte lite gott.
 
Wilde tyckte att det var jättekul att träffa solen, och brandhatten blev en favorit direkt han fick den. Skulle inte ens ha mössa. Provsitta bil fick han göra med, nöjd kille.
 
Dagens inköp :)
 
Dagens gratis :)
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0