Besked

Yes idag fick jag klara besked, jag är 2 åring. JAAAAAA! Det är ju det som är målet med allt jobbande och nu är jag där. Planen är följande att så fort chefen hinner med skriver vi månads avtal. Dubbel lön nästa betyder det men det återkommer vi till. Som det ser ut nu blir jag kvar på boendet tills iallafall september så får vi se efter det men även om jag inte skulle bli kvar där har jag en tjänst i kommunen på 100%. Tilloch med 9 maj går jag kvar på heltidsviket jag har nu, får fylla upp maj med lösa timmar och resten av sommaren blir 100 schemalagt. Underbart!

Gjort sista dagen på den fackliga utbildningen idag, äntligen måste jag säga för fasiken vad segt det har vart och inte har jag fått med mej mycket mer är lite lagar i bagaget. Anmält mej till ytterligare en utbildning som går till hösten. Facket och samhället och jag hoppas verkligen den håller högre klass eller iallafall har en bättre ledare för ledaren är den som gör en intresserad och denna vi har haft nu lyckades inte.

Raka vägen till jobbet efter kursen, har vart i halvkoma hela kvällen så det var skönt att komma hem. 2 jobb dagar kvar sen väntar underbara 4 ledigt med Elmia på schemat, skulle visst bli sol på lördag perfekt om ni frågar mej! Det enda som saknas är tjejsällskap i bilen fortfarande, får väl muta syster så hon överger sitt sällskap för mitt ;)


Nu ska jag kolla klart på C.S.I sen får det bli sängen, promenad till jobbet imorn hoppas jag. Gav upp den iden imorse för ansåg att drunknings risken var för hög men imorn tror vi på istället.Och regnar det bara lite har jag mitt snygga paraply. Måste nog bestämt ta en vilopaus på kvarnbacken på väg hem också :) Och hitta en liten present till te syster som fyller år på lördag.






Kommentera
Postat av: Sandra a

Åh ja hade mer än gärna åkt med hade vart superkul! Saknar å umgås me dej ju! Hade så kul!:p

2010-04-01 @ 10:26:42
URL: http://williamsmami.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0