Effektiviteten själv

Igår var en sån dag då allt hanns med, jag var överallt och ingenstans. Både i Säffle och Åmål, soptippen, rännde runt i en massa affärer (och handlade minsann bara städmedel) käkade pannkakslunch hos mormor, var och störde Therese på jobbet 2 gånger, klippte mej såklart, var i huset där jag skottade snö och målade&städade badrum, hade besök av Jessica&Nova men sen hände det nog inte så mycket mer tror jag :) Jo kollade ju Desperate och var tyvärr lite besviken, det var ingen bra start på säsongen. :( Kollade även in det nya Cougar town, hej vad jobbig hon var!!!!! Men jag skrattade en del ändå.

Igår förundrades jag än en gång om hur skitigt kan man ha det hemma?? När jag sprejade väggarna i badrummet med cillit bang antog dom en annan färg. Man såg smutsen rinna ner längs väggarna och den vita trasan var grå och då kan jag säga att det är gången jag städar väggarna. Lär behöva städa minst en kanske två gånger till. Jag tycker det är svin äckligt att städa upp nån annans "skit". Piss all over toaletterna, incidenten med elementet i lilla toa och det ingrodda skitiga på det. uack!

Rent och fräscht?


Nu har vi förresten bestämt ett flytt datum, den lördagen den 20 bär det iväg och vi ska vara tre lediga bägge två och hålla på att greja. LÄNGTAR!!!!! Vill ni veta en sak till jag längtar efter med att bo i huset? Hemglass bilen! :) Den kommer på måndagar och det första jag ska göra är att köpa Sundborn punch, det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Jag har inte köpt/ätit hemglass sen jag var liten..







Idag ska jag jobba kvällen som varje annan onsdag, innan det ska jag till huset en sväng och ytterligare innan huset ska jag plocka här hemma. Min dag! Ikväll är det Greys anatomy, gissa vem som kommer att susa genom skogarna på vägen hem? SE UPP! haha
Förresten igår när jag/vi satt och kolla på Desperate så kom reklamen för Greys upp och jag tycker att den låten är så skön som dom har spelat och bara sa det - Den här låten är bra.
Ett par minuter senare börjar han spela den på datorn, har letat upp&laddat ner den till mig. Vilket jag tyckte var hur sött&snällt som helst. <3

Men jag måste ju slänga med bilderna från klippet med. Here comes before, självklart taget med mobilkameran så att inte bara håret ska bli bättre utan även bildkvaliten. Ni vet så där som man gör på tv.







Jag är nöjd :)


Kommentera
Postat av: sandra

jättefin i håret:D å vilken fin tshirt:) vart är den ifrån? :)

2010-03-04 @ 08:55:56
URL: http://httpwilliamsmami.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0