Frun är trött

Får ta och säga, ÄNTLIGEN HEMMA! Det har varit många timmar hemmifrån och jag är en riktig tröttis nu. Jaha vad har jag gjort då? Ett par timmar på stan igår, lunch m hjärtat,affärer,sola, interstil m.m för att sen inta jobbet och tillbringa de nästkommande 24 timmarna där. När jag slutade bar det direkt av till Karlstad. Startade på Sommarlagret och hittade två tänkbara soffor, det får funderas och så ska jag ringa och kolla hur dom finns osv på måndag. Hittade ett par småsaker där bla utekrukor,myggljus&kaffe koppar alá mej som följde med hem. 
Sen åkte vi mot stan och när jag äntligen kommer iväg, hur mycket hittar jag då? Precis ingenting! Inte i stan iallafall. Håller förresten Karlstad på att dö ut? Halva duvanhuset tomt, Cubus ska stänga, bästa Bik bok affären borta? 

Tråktur på biltema nästa innan det blev Ikea och ska nog inte klaga på att jag inte har shoppat för där bannemej var det shopping på hög nivå haha. Miljoner nya grejer till köket, bla nya grytor,stekpanna,stekgryta m.m eftersom våran nya spis är så modern att inte våra gamla trotjänare i huset duger och därför måste det köpas nytt. Måste nog tycka att grytor är bland det tråkigaste man kan shoppa. Köpte även en hatthylla&skoställ i vitt&stål. Helt okej snyggt. Garderob eller skåp eller vad jag nu ska kalla det till badrummet fick vi med oss också, men det knapppt för var ju inte så att det gick att fälla baksätet i bäste volvon nehej nej så älsklingen fick åka baksätet medans jag sällskapade med ett skåp breve mej på resan hem.

Efter Ikea bar det av till bergvik och jag bestämde mej för att kolla Carlings där med och lyckades springa på en mycket otippad tröja, en blå tröja..Jag tycker inte ens om blåa tröjor/linnen/toppar. Anser inte att det matchar mej. Men den här köpte jag ändå och tyckte nog att den passade mej med :) Skulle smita in på Gina med men då klappade dom igen så får ta Gina nästa gång jag har vägarna förbi. Avslutade den något stressiga karlstadtrippen med mat på mamas, deras nachos är mmmmmmm :)


Nu blir det soffläge, tror det är en bra film sen om jag nu orkar hålla mej vaken. Jobb imorn igen men innan det får det bli ett par timmar i huset.

Kommentera
Postat av: Anonym

jag tror påskveckan är sista veckan! ååh ja vill så gärna åka:P

2010-03-14 @ 11:07:22
URL: http://williamsmami.blogg.se/
Postat av: Jessica

Tack för badskummet och boken! Ha ha

Kram

2010-03-14 @ 13:06:26
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Jessica

jasså den va de ja? jo jag började läsa den igår kväll, redan sidan 2 blev jag fast :)

men den verkar hemsk :/

2010-03-15 @ 08:29:59
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0