Nytt,bilder,babbel&shopping

Söndag kväll var det här, har tagit helgen alldeles för ett par timmar sen och ser nu fram emot 2 lediga dagar som är fullklottrade så ledig är ju en bra fråga om det egentligen är? Imorn ska det återigen städas, jihaa ungefär men lika bra att få det gjort och sen vara fri fri fri från dubbla bostäder. Efterlängtat skulle kunna man kalla det :) Ska även ge mej in på att köra med kärra alldeles själv imorn vilket inte gillas. Klart jag kan köra med kärra men när vi kommer till backa kör det ihop sej så gissar på att jag får hålla mej till att köra enbart rakt fram så löser sej det. Hade några mer planer för morgondagen men har visst redan förträngt dom.
Tisdag är min andra lediga dag och ser förhoppningsvis fram emot en frukost dejt med Jessica, och stort FÖRHOPPNINGSVIS har skroten i Åmål en bältesspännare till mej så jag får åka dit med och går det vägen med det bokar jag bilgrejande på tisdag eftermiddag/kväll. Och nångång på onsdag innan halv 9 hinner jag förhoppningsvis till besiktningen? Mycket förhoppningsvis så slänger väl in ett till, förhoppningsvis går allt vägen =)

Nu tar vi historia och babblar lite om dom senaste dagarna, jobbat hela helgen som tidigare nämnt. Och mellan det hunnit med shopping, besök av pappa&Ingela som hade med sej finaste tulpan vasen i svart och lila tulpaner. Gissa hur glad jag blev? Verkligen perfekt för har velat haft en riktig tulpan vas länge och färgen var perfekt. =) Fick även en skit snygg svart&vit rutig skjorta av Ingela :)
Plockat och och dolat en hel del här hemma har jag gjort också men fortfarande hundra miljoner lådor/säckar och dret kvar. Jaja det kommer det med :) Vart ute i Nysse och hämtat ett helt billass till med skit förresten, tar aldrig slut?

Hade med mej datorn till jobbet igår och när jag blev ensam gav jag mej ut i shopping djungeln och hittade en jacka, gillar mycket och säger äntligen!!!Ett linne "råkade" följa med sen fuckade hela sidan upp sej så mer shopping hann det icke bli och kanske lika bra det? Jackan är inte helt rätt men så nära jag kan komma det jag vill ha skulle jag tro, och nu kan jag köpa väskan jag vill ha på Lindex för den funkar med jackan.



Nu ska ni få ta del av vardagsrummet, efterfrågat =)
















Tråkigt nog är bilderna helskumma i färgerna, allt ljust blir ju självlysande och fläckar lite varstanns. Undrar om det beror på att kameran börjar bli kass eller ljuset???


Tänkte avsluta med denna bilden.....

.....och säga att jag längtar till Elmia!!!!!!!!! Undrar om det blir lika lyckat som förra året? Det var ganska oslagbart då. Enda som är lite tråkigt nu är att jag saknar tjej sällskap i bilen.


Kommentera
Postat av: Sandra

Vad fint ni gjort allt i nya huset :) Är avundsjuk, vill också ha ett eget hus ;)

2010-03-28 @ 23:45:07
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Jessica

Va fint det blev då, golvet blev ju jättesnyggt till de mörka tapeterna.

Längtar tills imorgon då jag får se allt :)

Blir det för sent att komma kl 10? tänkte att jag skulle promenera om det inte är för kasst väder :)

2010-03-29 @ 08:45:21
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja det blir bra det. Ska jag köpa med bröd eller nåt sånt? :) Går ju ändå förbi ICA, kanske vore gott med nybakat? :)

2010-03-29 @ 23:39:11
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: sandra

va fint ni har de:D blir avensjuk:P kanske kan ta en fika nån dag?:)

2010-03-30 @ 19:21:20
URL: http://williamsmami.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0