Jakten på skorna

Dom senaste dagarna har bestått av röra&kartonger, helt underbart faktiskt :) I lördags gick ju som sagt flytt lasset, Pappa,Ingela,Syrran,Icka&Mossberg var våra flytthjälpar och det var guld värt måste jag säga. Pust vad vi hade fått slita annars. Självklart började vi greja redan i lördags men hann inte jätte långt innan det var bedtime- Vart helt slut! Men vaknade vid sju igår morse och satte fart igen. Det börjar ta sej i vissa rum men long way to go eftersom det fortfarande är en del renovering kvar. Sovrummet är färdigt nu iallafall, och badrummet. Köket&Vardagsrummet är nästan klart, och så har vi grejer ÖVERALLT! Hur fick vi plats med allt i två rum och kök när vi knappt får plats nu?


Idag bestämde vi oss att för ovanlighetens skull åka till karlstad, inte varit där sen i fredags så var på tiden. Det var meningen att jag skulle köpa mej ett par skor. Ett par "gå ut och gå" skor, men tror ni jag hittade några då? nehej nej inte det, skor köpte jag visserligen men inga gå skor utan blev ytterligare ett par tyg skor men jag hoppas att dom är ganska okej att gå i iallafall för minsann är det dom som tar mej till jobbet imorn. Har ju egentligen världens bästa gå skor.puma skorna men tyvärr åker dom i soporna nu för det är så illa ställt med dom att jag blir lerig om strumporna när jag går med dom ute och då är det illa. Förutom skor handlade jag ett par kanske inte världens snyggaste jeans och en randig tröja. Uhhuu vad jag totalt avskyr att köpa jeans. Dom jag köpte idag var billiga, bra i färgen och äckligt höga i midjan men dock utan att vara obekväma så med långa linnen/tröjor funkar dom. En tur på Ikea var ju tvunget med, gardinstänger&gardinertill vardagsrummet och kuddar till soffan. Gissa om jag är trött på at trampa runt på ikea? Vill inte dit på lääääääänge nu. Bara så ni vet!

Nej nu blir det ett par bilder och sen ska jag umgås med tvn, jobb imorn igen efter 3 lediga dagar =)



En bra katt är en katt som äter spindlar så nu har Sally avancerat från råtta&monster till en BRA KATT med inslag av råtta och monster.






Kommentera
Postat av: sandra

oj va fint ni har de:) mer bilder, vill ju se tvrummet oxå:)

2010-03-23 @ 11:13:38
URL: http://williamsmami.blogg.se/
Postat av: Jessica

Va mysigt det blev i sovrummet då! längtar tills jag får se de i verkligheten :)

2010-03-23 @ 22:11:37
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: michaela

Blir ju perfekt :)

2010-03-27 @ 17:58:08

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0