Än har det inte försvunnit

Nej uppenbarligen har vi fortfarande internet eftersom jag sitter här, trodde det skulle försvinna i och med att telefon skulle flytta idag. Eller skulle det kunna vara så att telefon inte har flyttat? Har inte orkat lyfta luren än och kolla..
Idag har jag jobbat och det blev längre arbetsdag än planerat så jag kom iväg strax efter 17. Åkte och bokade kärra, sen iväg o köpte en bunt med flyttkartonger och sen hem för att packa packa packa. Höll väl på i en sisådär 3½ timmar innan jag bestämde mej för att ta ledigt resten av kvällen. Får ta resten imorn efter jobbet och efter att vi har vart i karlstad och hämtat soffan. Med andra ord har vi att göra imorn natt eller nåt liknande.
Segraven hade inte skickat bältesspännaren idag heller och jag börjar bli rikitgt irriterad! Börjar också fundera på om det någonsin kommer att komma nån? Och har den inte kommit imorn så kommer den att hänga med i eftersändnings svängen och då kommer den tidigast tisdag...suck..

Men hallå jag hade inte ens tänkt skriva nåt utan bara visa upp gårdagens God natt-shopping från bluebox, nu blir det två flugor i en smäll. En blogg med bilder, jihaa.

Fräna glasunderlägg är ett måste när det ska bjudas på kaffe i nya köket :)



Tror jag lider av en hang up på cupcakes just nu, jag vill ha cupcakes i alla former! Bilen fick två och jag en. :)


och på tal om cucakes....



Ska köpa mej såna här söta godisskålar, finns på önska för 35:-/st. Dock hade säffle bara gul&blå så tar det nästa gång jag är i Åmål.


Nu är det dags att ta natten, lång dag väntar imorn.. 

 


Kommentera
Postat av: michaela

Du är redig du som fixar med allt, :p

Btw, sa ju att du skulle köpa dom där skålarna ;) se va rätt jag kan ha :p

2010-03-19 @ 16:28:06

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0