Hemma igen

Blöööh för att städa, jävlar så tråkigt! Inte hann vi klart heller utan ska fortsätta på måndag. Nån gång under helgen ska vi bege oss dit och hämta all dret som är kvar, kan ju konstatera att vi hann bo in oss rätt bra därute för minsann har det aldrig vart så trögt/jobbigt att packa och städa ett ställe. Men vi har ju underbaraste placet nu så det är värt allt annat slit men ska bli skönt när det är klart och vi bara har ett hem att bry oss om.


Ändrade planer för resten av dagen med, så för att variera oss lite åker vi till Karlstad och hämtar hem duschkabin. Gissa vem som inte vill åka vägen till karlstad på long long time nu? Precis du gissade rätt, JAG! Är iallafall inte trött på Rusta så när vi ändå är där gissar jag på att det följer med nånting kul hem. Som alltid när jag kliver in i en affär. Dock grinar jag krokodiltårar för att jag inte får min krukor idag men kanske hinner promenera dit på lördag för nu ska vi ju inte till rusta på lördag som var den ursprungliga planen. 

 Nej det var visst dags för mej att göra mej klar, hej hej!


Nya värstingduschen, massage grejen måste ju testas direkt vi får den ihop plockad&klar. LYX säger jag till det och min rygg kommer bli lycklig :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0