Torsdag

 
Denna veckan har visst försvunnit utan att en knappt hann reagera fast i tisdags kändes de som den aldrig skulle ta slut istället. Har som vanligt jobbat varenda dag, i tisdags hade vi även simskolan. Annars inte mycket. 
 
Igår var vi några från jobbet som hade bestämt att vi skulle gå på Harrys, äta gott och va med på musikquiz. Dundergo mat, en klassisk burgare valde jag, trevligt sällskap och musikquizzen inbillade vi oss att vi typ kunde vinna eftersom vi (läs mest Linda) kunde så mycket. Men nä det slutade med att vi åtminstone besegrade dom andra i vårt sällskap. :) Ibland får man nöja sig med de lilla. Trevlig kväll som snart ska göras om men då blir det bowling och mat. 
 
 
 
Idag har jag flängt runt hela dagen känns de som, jobbat, Blixten har varit på kastrering, städat&tvättat bil (onödigt, hade behövts maskin tvätt alt dunder medel och dessutom hade inte saltet gjort gott åt mina redan lite fula skärmar så nu får ja köpa spackel och skicka lilla goffen till min syster för vård bums ) Försökt fått lite ordning här hemma men näh de kände ja inte riktigt för så vart sådär. Kastrerad katt betyder också massa extra jobb = bedövad katt kissade ner sig + hela buren. Filten ja hade lagt i va bara och slänga tur den va gammal, buren sanerad och galen katt tvättat i diskhon. Puh! Tycker dock hela huset luktar!
 
1 dag kvar att jobba iallafall sen vankas det ledig helg! Skönt! :) 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0