Lördag

 
Bra dag igår där det hanns med en hel del, lekpark, massa smågrejer, supersnabba turen förbi Åmål och hämta paket. På eftermiddagen kom Ewa förbi för att träffa wilde efter hennes utlandsemester. Slutade med att han åkte med dom hem. Jag funderade på vad jag skulle göra... slutade med att ja somna på soffan och vakna lagom till hjärtat kom hem från jobbet. Packade kärran med allt skräp så de va klart tills idag sen åkte vi bort till Ewa och Mikael och blev där en stund. 
 
Idag började dagen tidigt, fått bort 2 lass med "dret" härifrån. Finns minst lika mycket kvar dessvärre men en bit på väg iallafall :) Wilde skrotade sin älskade Nalle puh idag på tippen. De va på tiden de va länge sen den va körbär 😂😂😂 Sen åkte vi och mötte upp Sandra och Mickan på loppan på medis, galet nöjd med dagens fynd. En riktig retro grej från 70-talet :) Wilde var nog kanske ännu mer nöjd med sitt köp...... Ja en ny Nalle puh bil då hahaha.. Så typ en 1 och en halv timme va han utan. Sen åkte vi hemåt och de tog inte lång stund innan Sandra kom hit, kaffe och tjöt i ett par timmar. Sen kom hjärtat hem och va så fin så efter ett par timmar på Boys & girls. Resultatet finns på deras fb sida och även på min :) 
 
 
 
Tacos och mys ikväll, snart Mello och efter de Maria Wern. Bra lördag minsann! :) Imorn är de dags för jobb igen.. Åhhh va ja skulle vilja va ledig hela helgerna jämt! Nog för att ja har förbaskat bra jobbhelger och man får ju några kronor extra men skulle ändå vilja vara ledig när alla andra i min omgivning är lediga. Eller kanske jobba typ var 3e helg eller så? 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0