Härlig helg


Ja vilken helg de varit! Började på bästa sätt, slutade tidigt i fredags och Sandra&william kom hit. Lika trevligt som alltid önskar vi kunde ses jämnt men är ju som de är, jobbar jämt båda två och tiden räcker inte till. Och tyvärr blir milen mellan oss väldigt långa ibland trots att de egentligen inte är alls långt. Men guld värt när vi lyckas att ses. :)  Och wilde är så glad i william och william sen har sånt tålamod och så snäll med wilde trots ålderskillnaden. :) 

 Sen en myskväll med mitt hjärta på de, god mat bjöd han på och så var det ju den nya serien Ack värmland. Så jädra bra! 

Igår var det dags för Rock at sea men inte för mej då, men ja sörjer inte ett dugg för de : D Hade en toppen dag i Guttane igår med en massa trevligt folk, grillning vid ett vindskydd ett par kilometer in i skogen. Barna kämpa och gick,  wilde trodde nog han skulle svälta ihjäl på vägen han som han tjata men ja de va långt så inte konstigt tålamodet tröt på han. Men så gött när vi kom fram, korven smaka väldigt mycket bättre efter den promenaden och i de fina vädret. Barnen hittade koja där också som de lektes i. 


Åkte hemifrån vid halv 12  och var hemma vid halv 5 igen. Va bara inne hemma och vände så fick Wilde hoppa på cykeln och ja gick brevid ner till Morfar och Ingela. Lämnade Ingelas kläder hon köpte på meandi och blev bjudna på kaffe och hemmabakad kaka. 

♥♥♥

Igår kväll var ja riktigt mör i hela kroppen, galet trött och de blev sängen tidigt. Hade ju en bra bok att läsa också så! :) 

Denna dagen har gått i ett, har grejat och fejat med allt och inget. Tvätt, kläder, gardiner m.m. Knappt suttit still sen imorse då jag fortfarande hade lite av boken kvar men så fort den va slut var de slut på soffsittandet. Tog en liten promenad till Lidl förut med, wilde fick cykla dit han. Annelundsvägen är dryg och wildes utskällningar av cykeln på väg hem är för härliga. Dumma gamla cykel gaaasa!! Hahahaha Ikväll kommer ja sova som en prinsessa, hjärtat kommer hem ikväll, renbäddad säng, vädrat&städat och nyduschad. Och vetskapen om att det är städat, diskat och vårgardinerna är på plats nere gör de inte sämre. Och på både gott och ont ingen klocka som ringer för Wilde är så himla hostig, snorig och har inte alls varit pigg ikväll så han får hemma från dagis imorn & tisdag iallafall så får vi se. Jag stannar hemma imorn ja så får han va hemma med pappan på tisdag. 

(Fast att ingen klocka ringer spelar nog ändå ingen roll, båda dagarna denna helgen har ja snällt fått krypa ur sängen kl 6.)

Nu ska jag ta och stoppa lite chillicheese och mozzarella sticks i fritösen, invänta farmen och Arne Dahl. Bra kväll! Och Arne Dahl kan ja verkligen rekomendera. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0