Lediga dag

 
Idag har jag varit ledig igen, jisses vad helt underbart det är med ett schema och planerade ledigheter. Tar verkligen tillvara på dom lediga dagarna nu med ett lugn. Tummen upp! :) Vad har jag/vi roat oss med då? Förmiddagen var lugn och stilla. Plocka lite, satt vid datorn och läste i en bok. Vid 2 kom Sabine på kaffe, bulle och tjöt. Efter att hon gått vidare bestämde jag mej för att jag och Wilde skulle ta en tur till Lindex och shoppa upp presentkortet jag fick. Det var lätt och snabbt gjort ;) Jag fick mej ett par leopard leggins, en BH och 2 par strumpor. Wilde fick en tröja med bamse, ett par strumpor och ett set med disneys bilar plåster, hur sött som helst och kan säkert komma att bli väldigt användbart med. :) Kvällingen liknade förmiddagen men sen en liten stund tillbaka sover plutten. Sliten idag. Och jag sitter här, ska snart hoppas i duschen och sen får det nog bli lite mat och slapp i soffan. Imorn är det jobb som gäller igen, 3 dagar nu sen är jag ledig igen.
 
Lite nya bilder, tagna med min nya kamera. Verkligen älskar den, bilderna blir så fina. Kan dock inget om kameran än så kör allt auto. Men lika nöjd för det :)
 

Kommentera
Postat av: beckis

Vilken skillnad det blir på bilderna så fort man får en bättre kamera, även om man inte lärt sej inställningarna helt! förväntar mej en recension när du blir mer van den :)

2012-07-10 @ 21:46:27
URL: http://www.nogg.se/beetlejuice

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0