Textar

 
Har met bara blivit uppdatering i bildform på sistone så nu tänkte jag mej få till ett i text också. Vad har jag roat mej med sen sist då?
 
Lördagen var en fin fin dag, tillbringade dagen med syster och Wilde. Kvällen tillbringades med fest, borgvik, bäste 65a och trevligt folk. Det var en bra kväll :)
 
Söndagen tillbringades med jobb, jag och min kompanjon var precis lika pigga och glada och det blev en rolig kväll på jobbet.
 
Måndag, tisdag har också tillbringats med jobb men nu väntar 2 långa lediga dagar innan vi laddar för sista jobbhelgen innan semestern. Älska schema säger jag och jag vill inte att det ska bli en höst igen. Förresten kan vi väl säga älska semester i första hand kanske?
 
Idag har jag förresten plockat årets första kantareller, förmodligen dom sista för den delen med för jag tillbringar ogärna tid i skogen med äckliga kryp och flyg men idag stog dom och väntade i vägkanten medans jag var ute på promenad med en på jobbet så jag tog mej en springtur till bilen och hämtade påse och plockade med mej dom hem. Dessa serverades med biffar, gräddsås och potais. Inte ett dugg äckligt.
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0