Onsdag

 
Denna dagen har tillbringats med jobb och resten av tiden hemma med att göra ungefär ingenting. Imorn står det heldag med jobb på schemat, jobbar 7-13,45 och sen 16-22,30. Tänkte passa på att städa här hemma mellan passen, lika bra att få det gjort när man är ensam hemma också är det fint till helgen då med :)
 
Ser framemot fredagen och helgen nu. Jobb förvisso på fredagen men efter det sticker vi till Åmål och köper en crosstrainer till mig =) Och så ska vi handla på Eurocash och hälsa på bästa Ossy (syrran om ni inte förstår Wildes språk). Min mormor och mamma skulle kanske komma dit och gratulera Wilde också för dom var inte här när han hade sitt stora kalas. Då blir han glad iallafall så kul som han tycker det är med paket. Idag fick han förresten av Cars ficklampa av mej, den var populär den. Lysa på katterna var roligast. :)
 
På lördag sen ska hjärtat sticka och tatuera sig, jag är inte ett dugg jävla avis nej nej. ;) Själv ska jag tillbringa dagen med Wilde och syrran kommer hit och hjälper mej färga håret. På kvällen blir det Tuppen, dricka och äta med fina flickorna. Det ska bli trevligt det :)
 
Nej ska tydligen går ner och stoppa lite ved i pannan nu, slut på pellets idag så då får det bli lite ved. Himla tur att vi har luftvärmen också annars hade det blivit kallt nu. Håller tummarna för att alla äckliga vedspindlar har frusit ihjäl iallafall. När det är gjort blir det tv, kolla klart farmen och sen blir det Mästerkockarna.
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0