Fredag

 
Idag kan jag lova att det var skönt att komma hem från jobbet, frusen trött och sliten. Det har varit en intensiv dag och kallt som bara den. Fast kylan får jag lite skylla mej själv för eftersom jag bytte tillbaka till min Säffle kommun jacka häromdagen efter att jag tröttnat på tjocka, stora vinterjackan ja haft i jobbet nu i vinter. Har iallafall fått mej en jävla massa motion idag och det behövs så det ska jag inte klaga på.
 
Ryggen min är skrot nu igen med så det är allt tur att jag ska vara ledig i helgen, den kan nog behöva vila. Jävla skitrygg, jag tror att jag innerst inne i skelettet är en gammal tant. Längesen jag hade så här ont nu,  övre delen av ryggen och skuldrorna känns som de ska gå i tusen bitar.
 
Sitter iallafall gott under filten nu och väntar på att hjärtat ska komma hem från gymmet så vi kan äta lite gott och mysa. Kebabsallad står på menyn och hej vad gott det ska bli! Men jag får nog överväga att masa mej till köket och börja fixa lite istället för att bara sitta här. :)
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0