Nytt år

 
Det har hunnit bli ett nytt år sen sist. Mitt nyår firades med jobb som sagt, eller ja tolvslaget var jag hemma men annars var det bara jobb som gällde.Det var en bra nyårshelg på jobbet tycker jag allt och ingen saknad efter att vara ledig. Sömnbrist dock, jisses vilken kärring jag kände mej som när jag tänkte "Sluta skjuta jävla raketer jag ska upp till morgonen och vill SOVA!" Hade ett nyårs löfte till mej själv för en gångs skull också, men vad det är får ni veta först när jag sett om jag lyckas med det. Hade tänkt skriva den där års grejen jag alltid gjort också men nä kände inte för det, har tröttnat på den. Kan väl konstatera att 2012 var ett helt okej år, träffat massa nytt roligt folk, tror jag även vuxit upp litegrann och det är så himla kul att se Wilde växa upp och se allt han lär sig hela tiden. :) 
 
Igår började en ny ledighet för min del, det var väl till största del en hemma dag. Underbar sovmorgon, städade och plockade lite. Var ute en sväng och handlade&hämtade paket. Syrran kom och hälsade på en sväng och sen hade jag &hjärtat myskväll med nachos och morden i Fjällbacka filmen som gick på tv.
 
Idag blir det en tur till Karlstad för lite shopping. Jag ska till Lager157 och Jysk och handla upp mina presentkort, Wilde ska till BR leksaker och hämta ut sin födelsedagspresent som han fått av BR. Och hjärtat ska till Biltema. När vi är på Biltema får det nog bli en tur in till Toys r´us också och låta Wilde åka den stora blixten Mqueen bilen om han vågar :) Blir en fin dag detta med mina fina killar <3
 
 
Wilde var go på julafton, pappa och morfar var ute och åkte en sväng då kröp Wilde upp i soffan och drog pappans skjorta över sig och sa Pappa mmm och kramades med skjortan. Det är pappas pöjk de!
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0