Måndag

 
Haft mysmorgon med skrutt ungen idag, tänkte göra massa tråkigt som att städa, bädda rent etc men Wilde ville titta på tv och mysa han så det blev det. Kvalitetstid de! :) Älskade unge ♥ Nu är han på dagis och jag ska göra både det ena och andra här hemma innan det är dags att styra mot jobbet för att jobba 14-22,30.
 
Har förbaskat ont i min tand, samma tand som jag lagade för drygt 2 månader sen och jag har haft lite ont ända sen dess men inte tyckte det vart så farligt utan bara lite störande. Nu har dock lite ont övergått till att värka ända ner i käken. Känner mej stel och svullen både på in och utsidan. Tur att man har en tid på tandläkaren på onsdag, men med min jävla tur så blir det väl ett kalas på några tusen eller så. Varför inte liksom?
 
Det går bra med min bil också, sååååå bra. Batteriet stendött=måste köpa nytt. Läcker bromsolja bak och ABS jävla lampan lyser fortfarande trots att den nya enheten är på plats. Några tusen där med då, precis vad jag vill ha såhär lagomt till jul. Kanske skulle önska mej ett nytt batteri i julklapp? Pess tråkigt men ganska tråkigt att tillbringa ännu en månad i fattigdom pga av diverse tråkiga kostnader som bil, tandläkare etc också...
 
Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen blir det att städa och greja lite. Jisses gör knappt nåt annat och ändå syns det inte att jag gör det.
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0