Juletider

 
Söndag idag och dagen för dan, vad härligt eller vad säger ni? Jag längtar som bara den tills imorn, ska bli så kul att se Wildes reaktioner på sina julklappar. :)
 
Igår hade jag och syrran en heldag tillsammans i Karlstad och fixade dom sista julklapparna och lite annat som bolaget och en sväng på Ikea. Råkade bli 3 små julklappar till Wilde, han som inga fler skulle ha men jag kunde bara inte låta bli dom! Allt i temat Disneys bilar vart de. Lite välbehövliga kläder till mig också, hade rikspresentkort på 200:- som jag la på en tröja till mig. Och så fick jag en toppen julklapp av min syster i bilen på väg till karlstad. Och det var vetskapen om att Cubus hade öppnat i Karlstad igen ;), blev raka vägen dit och införskaffa en ny BH. Dom har dom bästa i hela världen! Samtidigt som jag köpte tröjan¨på Gina ramlade det med snygga strumpor också. Passade på att lösa in alla Wrappar jag hade med, kardemumma kaffe till oss och till julklapp + the blev det på Indiska, så gott som gratis. På Clas Ohlsson blev det 3 pack nya matlådor och en julklapp till Wilde, väldigt billigt här med. Tror jag fick lägga till 40:-. Wrapp är bra!
 
Igår kväll var jag ensam hemma medans hjärtat var ute med sin vänner en sväng. Jag passade på att slå in alla julklappar och bara göra ingenting. Gott de :)
 
Idag började dagen alldeles för tidigt, hade hoppats på sovmorgon idag igen eftersom igår sov Wilde till halv 9 och hoppet fanns men icke, halv 6 var det dags att vakna. Myste till det med risgrynsgröt frukost iallafall och när det blev ljust blev det en tur ut och skotta snö och åka till lite pulka på gården. :)
 
Idag ska det städas, tvättas, bakas och fixas med mat inför imorn. Blir en hel dag med grejande detta, så fort busen har somnat ikväll ska jag ÄNTLIGEN stoppa alla julklappar under granen och njuuuuuta. Jag älskar klappar under granen med med Wilde nyfiken är det inte lätt att ha dom där innan som jag brukar.
 
Nu blir det en massa bilder här på både det ena och de andra.
 
 
 
Granen blev lite finare när den fick ljus :)
Wildes pyssel från dagis, fina julängeln och en stor pepparkaka.
 
Världens goaste pepparkaka detta! Wilde imorse :)
 
 
Wildes senaste overall, barnet växer som ogräs och har redan växt ur en overall denna vintern så var bäst att gardera sig med en extra i strl 98. Trodde han skulle kunna ha 92 över denna vintern men ack så jag misstog mej. Båda overallerna han har nu passade för 2 månader sen men är nu i minsta laget och en annan är redan som sagt urväxt. Men denna var väl fin? Köpte den inte ny men den är i superskick och var dessutom väldigt billig.
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0