Onsdag

 
Idag har jag varit och gjort sista dagen på AO utbildningen, det känns verkligen skit trist att det är slut nu. Nu ska man stå på egna ben och vara ett bra AO. Kommer att sakna Arvika turerna, alla disskusioner, nya människor, att göra nåt annat/nåt nytt och att lära sig massa nytt. Den sista omgång kördes på Oscar statt hotell, gissa om vi förutom en bra utbildning blivit botskämda med god mat? Det har varit goda smörgåsar, goda luncher och underbara eftermiddags fikan. Jag har ätit Tiramisu, cheesecakes och macarones för första gången i mitt liv. Mums!
 
Rikitgt snöväder har det blivit också och jag tycker att det är mysigt, hoppas verkligen vi får en vit jul nu.. Men det borde det väl bli?
 
Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med massa grubbel i huvudet, jag är trött och känner mej otillräcklig. Stressad och orkeslös.Ingen skön känsla men det går väl över antar jag.. Ska invänta Greys sen blir det sängen. Upp extra tidigt imorn tack vare att vi bara har en körbar bil just nu så vi får samåka och börjar jobba olika tider. Usch vad jag saknar min bil!! Har iallafall delen nu, men tiden att laga har saknats dom senaste dagarna. I helgen kanske? Sen ska den bara besiktas också  och det kan ju gå jämt hursomhelst men får väl tro att det kommer gå bra.
 
Förövrigt ligger min iphone fortfarande i påsen, att det ska vara så drygt att ta tag i bytet. Måste vara en smula konstig ja..
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0