SöndagSkrev ett inlägg häromdagen men ser det inte? Spårlöst försvunnet tydligen.. Dagarna går, ja fattar inte hur fort de kan gå. I veckan har det vart nåt varenda dag känns de som. Babymassage, efterkontroll, bvc och vaccin för Oliwer (växer så de knakar och vaccinet gick bra) handlat, förberett och grejat. Fixat advent i huset. 

Och säkert nåt mer? Kändes lite de där 👆

Black friday fyndade julklappar till barnen i fredags👇


På fredag på dagen fick Wilde bestämma precis vad han ville göra. Hans val var att ta lotter på domus och köpa Happy meal. Klart han fick de med dom små önskningarna. Tur hade han med, vann sammanlagt 4 ggr. Och ja ni skulle sett ungen för varje vinst han fick. Så förstörd så tillslut tyckte tanterna så synd om han att han fick flygplan bollen i tröstpris trots att han egentligen vunnit tillräckligt. Här har ni vinsterna 
😂😂😂 Förstår ni varför liten Wilde blev besviken? Fanns godis, kakor och leksaker att vinna han vinner de där. (Lunchen för 1 person på afrodite såldes på köp och sälj så den fick han 50:- för. Lyktorna och servetterna ville han ge Ingela så det fick hon och paraplyet fick stanna kvar här hemma)


Helgen har vart fullspäckad sen den med. Inledde den med att Oliwer skrämde upp oss och vi var en tur in till karlstad med honom men allt var bra så inget att oroa sig över. Skönt! De va i fredagskvällen de. I lördags förmiddag tog jag och oliwer en promenad till jobbet för att hälsa på eftersom en av mina goa arbetskamrater gjorde sista helgen innan pension. Bjöds på godsaker och trevligt att träffa alla som va där. :) Extra lång promenad på det, sen storhandling inför dop och vanlig månadshandling. Fika och kaffe hos pappa&ingela. 

Idag 1a advent. Lycklig Wilde som fått öppna sitt första adventspaket. Dock finns inga julkänslor alls?! Ge mej nån enstaka minusgrad och lite snö så kommer de. 👍 Varit på loppa på medis imorse, den va tråkig denna gången. Sen var det (äntligen ) avslutning på simskolan. Wilde hade lyckats ta den gula baddaren så nästa termin blir han en Sköldpadda. 

Bakat tårtbotten och grejat med både de ena och andra. Färgat håret. Men nu är de bra för idag, längtar efter solsidan och ska se om jag lyckas hålla mej vaken genom Beck. 

Alltså va rörigt de blir när ja gör sådär och skriver om massa samtidigt. Blir bara massa surr. Ber om ursäkt! 

Väntar en såndär vecka igen ja inte förstår hur allt ska gå ihop ens. Blir stressad bara ja tänker på't! Men bara lördagen kommer så ska allt klicka de tror jag nog. 

Eftersom mitt förra inlägg försvann så avslutar ja med denna härliga bild på barnen. Säger bara tur ja inte ska va nån proffsfotograf 😂😂😂

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0