Torsdag

Igår var det onsdag och vi tillbringade förmiddagen på babykul, efter det blev det en promenad och fika med Sandra&Melina innan vi gick hem. Hem och började röja i köksskåpen, måste få plats med alla mina fina tupperware för i tisdags kom jag hem med hela min stora demobag full i belöningar till ett värde av ett par tusen. :))

Nu har vi dock ett helt gäng med grejer som skulle behöva skjuts till östby, blöh jobbigt det! Men men får väl se om jag hittar lusten att åka dit en sväng. Kan ju inte spara på massa udda tallrikar, muggar och burkar som vi inte ens använt själva det senaste året. Och ingen vill väl köpa udda saker heller annars är det ett lätt sätt att göra sig av med saker på.

Jaja innan vi funderar på att orka göra nåt har vi lite som ska göras idag. BVC står äntligen på schemat, är så nyfiken på som senaste måtten. Gissar på att han åtminstone är 78-79 cm lång.. Vikten är svårt, men 11 kg kanske? BVC sköterskan sa sist gång att han skulle kunna "Var är lampan" och ha pekfinger greppen vid denna kontrollen. Greppet har han men ungen bara skrattar åt mej när jag försöker lära honom "Vart är lampan". Men det kan ju inte vara så allvarligt? Vore ju värre om han stog still i växten eller nåt sånt..

När vi kommer hem från BVC sen måste jag börja städa, tråkigt men vill ju ha fint imorn och kan gissa på att jag inte hinner allt imorn så lika bra att börja idag. :)  



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0