Onsdag

Denna dagen startades med en långpromenad följt av sista gången på Babykul, efter detta blev det en tur till banken med mina mynt miljoner. Lite julklapps shopping och sen hem. Hann träffa hjärtat som snabbast innan han åkte och jobba. Jag och Wilde åkte på en tur med Emelie och Nova, hem till henne och sen en sväng om ÖB. När vi kommit hem blev det bad för liten, massa plock med TW varorna som kom idag, tvätt, julklappsinslagning, mat och dusch. NU intar jag soffläge med gott samvete :)

Imorn står lite morgonpigg shopping med Jessica på schemat och även en fika ska hinnas med. Sen hem och greja lite, iväg och lämna säljsaker, leverera TW och sen på eftermiddagen blir det TW demo i Åmål. Minst sagt fullt upp, men gillar det så länge varje dag inte ser ut på det viset. Förövrigt är TW GRYMT BRA i januari, nyfiken? Bara att hojta till så berättar jag mer ;) Alla som hatar att hacka lök och som gillar min hemmagjorda ost kan jag lova vill ha en demo i januari.

Nu är det 3 dagar kvar till underbara Ullared, meningen är att bilen ska rulla redan vid 04,00. Just nu känns det som galenskap! Att gå upp mitt i natten på det där viset och åka alla dom milen, men ja det är så värt det så det är inte klokt. ;)

Nä nu ska jag surfa runt lite, läsa ikapp bloggar och invänta Greys Anatomy. Ha en bra kväll.



Kommentera
Postat av: stekarn

haha Ullared,... levererar WTs varje dag lett lure pänga av som Boris sa

2011-12-01 @ 06:00:52
Postat av: Gitsie

TW? Tupper ware eller? Ja jag är lite trögtänkt mellan varven.

Ha så kul i Ullared, tillsammans med resten av Sverige. ;)

2011-12-01 @ 08:26:23
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0