Torsdag

Idag har vi haft en hel dag i Karlstad med Emelie&Nova, lite stillsam shopping, massa tjat och en allmänt bra dag. Var och köpte saker till Wildes rum, takpapp och vävlim. Var förbi Köpbarnvagn och provsatt en Scooter och fick suffletten på Wildes vagn fixad. Gratis med, men då kände jag mej tvungen att köpa nåt istället när dom var så snälla så Wilde fick en leksak för 59:-. :) Lunchade på Ikea, undrar varför man inte gör det oftare? Billigt som busen och faktiskt riktigt gott. Tydligen får man gratis barnmat med men det missade jag så Wilde åt av mina köttbullar&mos han. Enda minuset skulle väl vara kaffet, blä!



Älskade ungar! <3


Wilde och nya leksaken, uppskattad var den. Han en del av den i vagnen och en i bilen. Nova visar hur roligt hon tycker det är på ikea.



Dagens shopping, två skålar (fynd på ikea 2:-/st) och en härlig filt. Nappar som egentligen inte han tycker om men dom var ju så fina. Tomtedräkt och pepparkaks strumpor. Surt att tomtedräkter och pepparkakasdräkter kostade 37,50:-/setet på Lindex och jag betalade 129:- för den jag beställde igår. Till mej själv köpte jag en parfym på HM, nåt jag aldrig gör annars för jag vill ha riktiga men denna var så himla god och visade sig även sitta riktigt bra så var inget dåligt köp. 2 par strumpor till mej med. Och det var nog allt? Eller jo en tvättkorg med, en såndär vit från ikea. Men det var allt iallafall.

 


Kommentera
Postat av: Anonym

varför va de så billigt med jul kläderna på lindex? =)

2011-11-04 @ 19:31:25
Postat av: Sandra

Du anonyma, dom var på rea och så var det dessutom halva rea priset :)

2011-11-04 @ 20:28:49
URL: http://mesandra.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0