En fin dag

 
Vaknade kvart över 7 imorse, lika glad varje gång klockan inte är 5 ;) Fördrev några timmar med att göra ingenting i väntan på att vi skulle till nya dagis. Vid kvart över 10 trampade vi dit och det verkar få höga poäng av Wilde. Stort och fint och massor av roliga leksaker helt i Wildes smak. Han verkra trivas och det känns väldigt bra! Hans inskolningsfröken fick tillochmed en halv kram innan vi skulle gå. Imorn ska vi dit igen på samma vis och på onsdag ska han vara där ensam första gången. :)
 
Efter det åkte vi till biblioteket för att lämna tillbaka och låna nytt, dessvärre saknades nästa bok jag ska ha så får vänta på den. :( Efter de in på domus och köpte ris, mjölk och en festis, jag min klant glömde festisen för Wilde drog iväg och jag gick tillbaka direkt jag kom på den. Sa till kassörskan att jag glömde min festis. Gissa vad hon svara? Ja och farbrorn som kom efter dej tog den. Får ju såklart skylla mej själv som är så jävla klantig men visst brukar väl dom i kassan hojta till när man glömmer, eller plocka tillbaka det till kassan och inte sitta och kolla när nästa kund tar det?? Det var iallafall "farbrorn i den blå jackan som går där borta du får säga till han själv"  Då tyckte jag att farbrorn kunde behålla den för jag tänkte inte roa mej med att jaga gamla farbröder på domus ;)
 
Hemma igen kunde jag inte låta bli att göra Chicken al´a king igen, jisses så gott. Tillochmed Wilde gav tummen upp och åt 2 portioner. Han som annars knappt äter nåt.
 
Nu sover han och jag sitter här, får se om det blir lekparken eller nåt i eftermiddag. Annat alternativ är att städa, behövs verkligen men hur tråkigt är det inte?
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0