Lördags nöje

 
Hej igen, nu är jag tillbaka igen ett antal fynd, en trevlig stund och några timmar senare. Barnloppisen får ganska bra betyg även om busungarnas alltid är bäst! Jag hittade, kläder, jackor, leksaker, skor m.m. Brände 290:- sammanlagt och jag är NÖJD! :) Efter det tog vi en tur ut till Ekenäs med pappa och Ingela, fikade och köpte marknadschoklad. Sen bar det av tillbaka till stan, en tur om erikshjälpen och sen till Lidl innan vi for hem. Lagat mat, tvättat allt nytt och hunnit städa så nu blir det lugnt resten av dagen. :)
 


Bilder tagna med min digitalkamera, jisses vad länge sen sist det var jag hade den med och för att inte tala på använde den. Sista bilderna innan dessa var tagna i juni.
 

Leksaker till han som inga fler behöver, keyboarden var dagens dyraste men det var populär så det får väl vara värt det ;) (bilden går absolut inte att rotera rätt)

Jackan är nog dagens fynd, 20:- kosta den lite stor nu men passar kanske senare i vinter. Skorna var också ett fynd, Fodrade, märke Pippi och i skick som nya för 25:-

Dagis kläder allt förutom skjortan.

En omgång Musse pigg, en storlek för stort men han slutar väl inte växa än på ett tag så.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0