Dagar

 
Ja nu var det några dagar sen sist men har inte hänt så mycket så.. Söndagen var en lugn och slö hemma dag, fixade och plockade lite men var mest lat. Igår var det måndag och jobba dags igen, efter jobbet blev det sväng ner till Åmål med Stephanie och Wilde för att hämta ett kvitto. Tänkte ta en fika på wienderkonditoriet men sluta med att vi fick gå till bilen med fikat med oss tack vare alla satans äckliga getingar. Idag har det återigen jobbats och det har varit en grå och tråkig dag. Kändes som den perfekta raggsockar och tända ljus dagen men tjii fick jag. Sol och grillat är det som gäller, men ljusen lyser lite svagt och raggisarna är på. :) Inväntar den goda maten, Heart of Dixie och Hollywood fruar.
 
Imorn är det en ganska kort arbetsdag som gäller, sen avslutningssamtal på dagis, lekparkstur och teammöte hos Malin. Fullt upp med andra ord :)
 
Ska ta och avrunda här men först blir det såklart en massa bilder. :)
 

Nöjd kille som har fått Disney junior på rummet nu, förut har det bara varit tven men nu har han fått kanaler också :) Och min 2 fina killar ♥
 

Wilde har fått lekhörna bakom soffan.
 

Bjuder katten på saft. Och skruvar på bilen med skruvert till sin hjälp :)


Skruva bil och köra bil, det är grejer det. Toker :)
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0