Lördag kväll


3 ledig helg med början igår, skönt att vila upp både mej och rygg. Lugn dag igår, likaså större delen av denna dagen. Syrran kom hit förut, tog oss en promenad på 5,4 km i snön. Skulle vilja påstå att det var ett pass på både intervall och styrka med vagn och stundom ganska dålig snöskottning. Pjuh! Men gött är de när de är gjort. Slingat mitt hår som jag till att börja med fick mörk mörk brunt i torsdags och nu då ljusnades de upp med lite slingor. Nöjd och tror jag ska gå åt ännu ljusare sen. 

Hallen mellan hallen, toa och trappan har fått sig tapeter idag. Det blev bra men långt ifrån klart. Ny toadörr, nya lister och en källare dörr som ska målas också. Och ja då behövs ju de där som kallas pengar. Skulle inte påstå att det finns ett överflöd av de så det lär få vänta på sig ett tag tyvärr. Men tapeter är iallafall på plats så :) 

Ensam hemma ikväll, älsklingen är ute och firar David. Han tyckte väl inte att han skulle gå ut men jag tycker allt att om kompisarna fyller år och vill ha med en ut då ska man ut. Vet hur trist de är att bli dissad när man fyller år efter att ha blivit de både en och fem gånger själv så. Jag skulle aldrig skita i firandet av en kompis som fyller år iallafall :) 

Jag har hunnit med ett långt samtal med Emelie i telefon. Sen skulle ja ha mellomys med mig själv. Hatar förövrigt ordet mello så varför skriver ja de ens?! Hursomhelst hade tven andra planer för mej, ingen jävla signal. Tack snön. Tur man har platta att kolla på, följde liven första 45 minuterna men näh det var inte mkt att ha. Tur man kan surfa på internet istället. 

Förövrigt är de första februari, även kallat vabruari årets sjukaste månad. De firar vi såklart med en förkylning till mig, jag orkar inte.. Inte förkylning och ond rygg, bläh! Bara täppa, lite snorigt och en massa atjoo änsålänge så hoppas det håller sig på den nivån iallafall. 

Blir tidigt i säng för mej ikväll så man får sova ikapp lite innan de är dags för ny jobbvecka igen. Förövrigt håller det på att rasa snö i från taket och jag hoppar högt varje gång för det låter verkligen läskigt. Lättskrämd som tusan när de är alldeles tyst halvmörkt här hemma och så brakar de till av bara den. 


Fina lilla hjärtat! Så söt och go samtidigt som han exploderar av trotsålder just nu! Hur orkar dom som har 10 ungar igentligen?! 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0