Söndag


Så har ännu en vecka sprungit iväg, snart slut på både februari och förhoppningsvis vintern. Nu kan det bara bli bättre eller hur? :) 

Veckan har fyllts med jobb för min del. Men igår tog jag efterlängtad halv helgledighet och det vankades 25 års kalas för Gugge i garaget. Det var hundra år sen minst jag var ute sist så det gjorde de extra kul att gå ut. Massor med glada folk, långbord, god bål, skratt och allmänt trevligt. :) Men vid två gav jag upp och tog skjuts hem när syster skulle åka hem. Då var jag sliten&trött efter att bara ha lyckats sova 4 timmar natten innan. Tack för igår allihop! 👍🎉😃 

Vaknade ganska tidigt, lite tung i huvudet men det gick över snabbt och jag gick iväg och hämta Wilde direkt jag kommit upp så man hinner mysa med han hela dagen innan det är dags för en ny vecka med jobb, dagis och allt som är. Tänkte laga extra god mat idag och det har jag bestämt är smörstekta champinjoner&fläskfilé gryta med potatis, mums! 

Dåligt med kort från igår, min kamera på telefon vill inte vara med. Vita spökansikten, dimmiga kort, gula kort och gryniga bilder för det mesta. Nån som vet hur det kan bli så?! 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0