Lördag


Lördag och en vecka sen jag skrev ordentligt. Sen sist då? Jobbat måndag, tisdag och onsdag. Var även på lönesamtal i tisdag och det var en riktig egoboost vill jag lova. Kul att höra bra saker om sig själv även om jag har ganska svårt att ta in de och se det själv kanske. Men ja jag kände mej väldigt glad när jag gick därifrån iallafall. :D 

I torsdags tog jag mig ledigt, välbehövlig sovmorgon och sen en lång promenad hela lilla familjen till stan för att Wilde skulle få gå på leksaks affären och handla för sitt presentkort och lite av pengarna ur grisen. Han har fått Jake och piraterna på huvudet och ville köpa skutan och pyttepiraterna men huga vilka priser det va och pengarna hade bara räckt till en pyttepirat tyvärr.. Tillslut fick han med sig ett gäng bilar istället, raggarchevor, en fyrhjuling och en bärgare. Det var en ganska nöjd unge ändå :) 

När vi kom hem bakade ja egna vanlilj bullar, mmm det blev rätt gott de men tyvärr var det inget o baka för att spara för till nästa dag hade sockret smällt och dom var stabbiga och kletiga. Tråkigt! Men smakade bra ändå ;) 

Igår kväll började jobbhelgen. Bra kväll på jobbet och likaså idag. På rasten blev det ett besök på loppisen på medis. Hittade en skitsnygg plånbok till mej för ynka 20:- och till Wilde ett micki trägarage för bara 25:-. Har letat länge efter ett sånt men antingen har dom varit trasiga eller alldeles för dyra.  Wilde verkade bli glad för det med biltokig som han är :) 

Ikväll ska vi ha myskväll med snabbmat, godis, chips dip och film. Känns som en helt okej kväll de. 




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0