Mest bra

Vilken kväll, till mestadels väldigt lyckad men fanns väl saker som hade kunnat unvikas..Ett jävla humör var det på alla igår iallfall, tror var och varannan tjej lyckades att reta upp Therese (med all rätt, blåsta fjortis brudar gud vad pinsamt&ofräscht) och tillochmed älsklingen blev uppretad på nån vilket jag inte är van med att se. Var inte alls så där över trevligt och vänskapligt som det brukar vara när man är ute nånstans.. Men det var allt bra ändå!! Alla kan inte alltid vara snälla och trevliga väl?

Innan det bar iväg grillade vi grillspett&spelade kubb, solen började lysa och humöret var på topp..Mötte upp en massa bilar i grums och festa vidare mot torsby, tog oss hela vägen dit innan det började krångla..Wihoo, blev dock ståendes på torget ett himla tag men det vara bara trevligt.. Efter lite turer hit och dit bar det av till granevik eller vad de hette, ligga och bränna på motorhuven eller sola som Kicki sa..Lite halv djupa samtal och ganska slappt, sen blev de ovanstående tjafs och lite till så blev dags att bege sej. Bort från torsby, en bit utanför mötte vi upp Malin&Göran som hade krångel..Blev bara till och stå och tjöta lite innan resan hem fortsatte, mat på nyängen och sen äntligen hemma! Härjades ganska mycket på hemvägen med, inte jag då men iallafall Älsklingen&Therese, och Klemner när han var vaken :).Och bilen passade passligt nog på att gå sönder igen alldeles neranför backen här och dom fick hålla på och krångla och få upp den hit så nu står den här ute.Grinder råka visst gå sönder? Inte fattat helt hur de gick till men vet vem som får fixa den sen :)


Ego innan, älskar min tröja! Men fan vad den såg ut idag..

Grilla,grilla,grilla


Kubb
 
Solen kom och klemner&wedin firar förlusten
 
 
 
 
Bilbandet spelade
 

 


 
´Hade verkligen 160 bilder på kameran, skulle kunna ladda upp hur många som helst men nu orkar jag inte mer.Ska försöka få in på facebook sen men det krånglar just nu.


Kommentera
Postat av: Blomman Blom

Haha, ni verkar ha haft de skojigt. På bilderna iaf.

Fjortisar e bland de värsta ja veet. De o turkar vet du, BLÄ! haha.



Aaa lille Gösta va tyst o smidig så lille rocco märkte inte ens nått. Hade han gjort de så hade nog gösta fått en hjärtattack. ( haha )

2009-06-07 @ 15:48:51
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: älskling

vadå förlusten vi vann ju =) försök inte...

2009-06-08 @ 13:03:43

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0