Fredag

Ändrade planer idag, istället för att kolla på bilen i Säffle blir det en trip med Pappa&Ingela till Karlstad för att kolla. Hoppas verkligen att bilen ska vara bra! Jag känner mej redan som att det ska bli min så fan vad besviken jag blir om det bara är skit med den. Nej jag vill inte ens tänka så, min ska den bli jag är hoppfull :) En trip till Torsby blir det imorn isåfall, oj oj.. Mycket bilåkande, men vad gör man inte? Får se hur det bli med åkandet dit, som det ser ut så blir det jag,syster&mormor som åker isåfall.. Bra för söstra mi och få köra lite :)

Jobba natten inatt igen då, tycker det är mina natt turer mest hela tiden.har som det har vart nu bara 2 i månaden men tycker jag sover där mest hela tiden? Och nu under sommaren blir det mer, bra pass att jobba för det springer iväg fort med timmarna men ändå trist att sova borta&sova utan älsklingen. Jag tycker inte om att sova ensam..Och vaknar jag till under natten där så blir jag fortfarande förvirrad och undrar vart jag är fast jag har jobbat där så länge.. Men det går, och trots att passen är på 22h försvinner dom poff fort!

Jobbade ju kvällen igår också, en ny tjej som gick brevid som jag gick klassen under på Op.. Kommer nog bli bra det tror jag, jättetrevlig fast det visste jag ju redan :)
Och innan jobbet var jag hos goa Jessica&hennes prinsessa och fikade&tjötade. Alltid lika trevligt, skjuts till jobbet fick jag med och det uppskattades. :) Mormor var söt innan, undrade om jag verkligen skulle gå hela vägen från norelund och om inte hon skulle komma igen och köra mej..Lilla mormor, behöva åka från Åmål för att köra mej i Säffle.. Skulle ta mej lika lång tid att gå som henne att köra till Säffle.. Men söt ja :) 
Efter jobbet lyxade jag&hjärtat till det med nachos&mys, är det det som kallas vardagslyx? :) Tror bestämt det, och så gott! Älskar nachos, tröttnar aldrig..

Nej nu blinkar det i ljusen? Hallå vad händer? Åska eller? Får nog hoppa neröver och gå ut och lyssna..
Önska mej lycka till med bilen sen!  

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0