Klart!

Tänk att det ska vara så segt att komma igång? Nu är iallafall studieenhet 4 färdig och inlämnad, 3 kvar så ja varför inte slänga ihop dom och få iväg? Men nej seg som man är, suck.. Men jag har några veckor på mej :)
Igår tänkte jag verkligen göra klart de, men blev sittandes och spana på kläder med Therese i telefon. Verkligen socialaste samtalen någonsin, kolla där! Fränt, osv. Men trevligt var de :)
Sen kom älsklingen hem efter en ståbas spelande, han hade haft jättekul och jag måste få höra nångång :) Kul och kunna kan jag tänka mej, är ju fränt!
 
Idag är jag ledig hela dagen lång men undrar till vilken nytta? Har noll att göra, antar att jag blir sittandes här och glo hela dagen. En halv fundering på att ta en omgång och städa, en annan fundering på att ta en tur och slänga kartonger.. Men det är inget som tar hela dagen, max en timme. Nej verkligen sysslolös idag, blä! En annan fundering på att ta en tur till åmål men nej inte riktigt på humör för de tror jag. Faktiskt inte ens nåt att komma med just nu, bara fördriver lite tid. Tror jag tar och hoppar vidare nu, återkommer säkert senare..

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0