Hej då!

Jag är glad, nu är den borta :) Bara hitta en annan nu då, spanar för fullt och är hoppfull. :) Tjohoo! Gäller bara att ta sej till jobbet i dagarna 3 innan jag kan träffa min pappa och komma iväg och kirra ny bil.Men det löser sej :)
Men vilket tjat innan jag blev av med den, tur att min älskling har vart med ett tag och kunde säga till mej att inte ge mej. För dom åkte, och kom tillbaka igen..Nu har jag nästan fått för mej att dom ska komma tillbaka igen för att råna mej ;) Och förresten, dom kom tillbaka en gång till kom jag på. För att det inte fanns nåt bes papper i bilen och man får ju inte köra bilen utan bes papper? Hoho
(smart som jag var slängde ja det för de finns ingen mening med att berätta att de fanns "bra att veta" från bes) Luring..

Jag ska förresten från det ena till det andra få ny tvättkorg :) Mormor ska köpa med åt mej, kommer bli så fint så jag vet inte vad..Trött på dom små så nu jävlar ska jag ha en stor som dessutom är hel för inte är dom jag har nu hela heller.. Har spanat på denna länge och tyckt den är fin, dessutom perfect match..

Neee nu får det vara färdig bloggat för idag nu ska jag fundera vidare på hur jag ska ta mej till och från jobbet.. :)

Kommentera
Postat av: Blomman.

Har du fått tag i nån bil??

Kram

2009-06-10 @ 15:10:31
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0