Post är kul

Idag var det nästan lilla julafton i postlådan,mitt La redoute paket och sakerna var jättefina! :) Sen kom antagningen till  Arbetsmiljö&hälsa- Mental hälsa så nu är det klart..27-29 april kommer jag,Linda&Kerstin gå på kurs :) Ska bli jätteroligt faktiskt..
Och sen, bäst av allt SKATTEBESKED! Jag fick 1700:- tillbaka, vilket jag är fullkomligt nöjd med(bättre än fyra i rest) Dessutom kan jag dra av 2500:- för resor efter dom 8000:- man ska stå för själv..Så 4000:- tillbaka kanske? Skulle sitta fint de..Det ska läggas på en annan bil det är då säkert!

Snart kommer Sandra och hälsar på, och annars har dagen inte bjudit på så många händelser...






Kakel dekor

Visst blev det fint?




Fick mejl från Hm


Höstens mode är snart här
Nu närmar sig en ny spännande säsong och höstmodet är på väg.
Som en av våra trogna kunder får du därför möjlighet att beställa ur höstkatalogen före alla andra.
Låt dig inspireras, mixa och matcha och hitta den stil som passar just dig.

Beställ den nya katalogen senast 8/4 2009. När du handlar ur den får du 10% rabatt på hela sortimentet och med i ditt paket ett presentkort på 50:- som kan användas vid din nästa beställning.



Hallå, hösten? Tack men ge mej helst sommar först..Var det inte lite och ta i att redan skicka ut höstkataloger?

Igen då

Nyäten och mätt som en jag vet inte vad, fick bli stekt ägg smörgås..Mmm gottit det, sånt man bara kan äta när man har hemma dag =)
Kom just att tänka på mitt Laredoute paket, undrar vart de har tage vägen? Är ju ett tag sen jag betsällde nu, snyggaste gråa döskalle sjalen och en väska..Fyndigt nog betala jag bara 134:- för alltihop, väskan var en premie värde 400:- och sjalen fick jag 40% rabatt på..Smart va? Undrar bara om väskan är så snygg som jag tror, hoppas det!



Hade nog egentligen inte så mycket mer att komma med, fördriver bara lite tid..Ska nog ta ett tag med alla(inte mina) kläder som ligger överallt i sovrummet och sen bädda och tvätta..Bra ide va?

En hemma dag

Idag är jag ledig och ska ha en hemma dag, hemma dag innebär att jag borde göra en massa saker men bara kommer att sitta här ;) Eller så får jag världens energi kick och fixar allt som borde fixas..Det återstår att se det. Närmast så ska frukost fixas, hungrig som bara den! Brukar jag inte bli så här tidigt när jag är hemma men tydligen idag, magen skäller hel vilt på mej..
Som sagt tidigare är detta min enda lediga dag denna veckan, skulle ha varit ledig torsdag med men var inbokad på smedjan redan innan jag fick mitt vik så det innebär att även torsdagen blev en jobb dag.
Det är verkligen så underbart att ha flera månader framför mej som är upprutade så jag vet vad jag gör, vet när jag är ledig osv. Kommer nog dock att hoppa in lite extra i hemtjänsten, kan ju behöva få timmarna något högre men inte mycket..Hursomhelst så mina lediga helger är mina lediga helger och ingen tvekan om den saken resten får vi se.. Och sen är det ju juli som ska jobbas mer, då ska jag få byta upp mej lite så jag kommer upp i heltid istället fär min 80 nånting %..

Nej nu fick jag hoppa neröver efter frukost detta går ju inte..Återkommer!

Kolla kolla

Hittade roliga kort på Sandras Facebook så fick ju tjuva lite =)


Så här kul kan man ha =)

Göta kanal

Kolla min ståstil


Trött kan man bli


Har konstaterat efter att ha kollat alla kort att jag såg ut som SKRÄP! Herregud, hade ju inte hunnit göra mej iordning..Men kul hade vi och det var huvudsaken.

Första andra tredje



Hemma igen, det har varit en ganska lång dag..Först jobbet, sen var vi på läkemedels delegation och jag säger bara tråkigt! Bara kolla på en massa overhead och sitta och frysa..Rörde dessutom knappast boendet men visst visst i hemtjänsten har jag kanske lite användning för allt jag redan visste? Inte lätt och veta allt.. ;)

Sen fick de bära av till Åmål, hoppa in på profab en sväng och greja sen hem till mamma.Besikting nästa och jag tackar och bockar så hemskt mycket för denna gången fick jag alla rätt! Tack älskling också som såg till att fixa det! Nu är det bara tuta&köra ett tag till(så länge nu skrot bestämmer sej för att hänga ihop vill säga). Efter bes fick det bli jysk, klaga på grejer dom hade inhandlat på jobbet och sen gnälla lite om prisgaranti(gick sådär för dom var tydligen inte kompetenta nog att ge tillbaka på prisgarantin) men nya handdukar fick jag iallafall så jag lyckades med nåt =) Fick köpa en söt liten korg till mej med som jag ska ha grejer i i badrummet =) Nu var det dags för storhandling också, möta upp Fridde vid eurocash och bränna en himla massa slantar på sånt som man tyvärr måste ha..Ja ja, nu kan vi äta en himla massa iaf!

Imorn har jag min enda lediga dag denna veckan, tror bestämt att Sandra skulle titta ut =) Och så kanske jag ska försöka skriva rent andra studieenheten så jag får in den..Tänk om man kunde anställa nån som skriver rent? Therese vi kanske ska byta? Jag diskar och du skriver på datorn? =) Skulle vara nåt det..

Nu ska jag spana runt lite, ha en bra kväll!



Måndag dådå

Jag är en tröttis, helt seg!Kan det vara sviter efter helgen?Hade nog behövt sova x antal timmar mer igår morse istället för dom få 6 timmar sömn jag skrapade ihop..

Snart ska det bära av till jobbet, jobbar till 1 sen bär det av på läkemedelsdelegering i en och en halv timme får se om det är nåt roligt?
Och klockan 5 i halv fyra faller domen, se om lilla bilen tar sig igenom besiktingen eller inte..Hoppas hoppas!Vill inte ha mer krångel med den nu, ska bara vara att tuta&köra..Hoppas mamma hinner hem tills besiktningen, jag vill inte åka dit själv! Tycker inte om besikting när det är min egen bil..
Ska få bli mathandling i Åmål sen med, älsklingen får komma ner när han slutar och så ska vi kolla in eurocash om de är ngt bra =)

Nej nu fick jag sätta fart, snooza alldeles för länge imorse så nu är det lite mer bråttom än de brukar va..

Dagen som gud glömde

Ja säger bara, vilken hel dag! Vi tar det från början och börjar med min&Sandras shopping..
Kom till Karlstad vid tio, åkte och lämnade William hos  Sandras moster mimmi och sen bar det av in till stan för 2 timmar intensiv shopping..Började på Lagerhaus, kakeldekor,doftgran,fejkblommor&doftljus inhandlades. Sen blev det Cubus med sikte på dom heta ljusa jeansen, men nej dom satt så jäkla illa så det blev inget köp men fina var dom! Fick bli hm istället, en jättesöt grårutig jacka&smink inhandlades där nöjd så, bestämde mej för att pröva nytt smink med hoppas det är bra =) Efter Hm var det dags för Gina tricot och här blev det shopping vill jag lova, klänningen så klart som var ett måste för dagen..Satt allt så bra så! Sen inhandlades jeanslegging, svarta leggins och söta undies och ja nej det var faktiskt inte mer än så tror jag..

Då var det dags och hämta William, nu stog Ikea på tur..Det är könstigt med Ikea att det alltid ska gå åt så mycket pengar när man kliver in där? Detta inhandlades iallafall: doftljus i mängder, kuddar till utestolarna, presenter till söstra mi, kruka, orkide, utelampa och massa små värmeljushållare som jag ska ha i öppna spisen nu när vi inte eldar i den =) Tror detta var allt? Men dyrt blev det.. Och min stackars blomma....Fortsättning följer...

Sen var det mat dags, men William sov i bilen så vi bestämde oss för att vänta lite i bilen och det var nu kaoset började..Älsklingen ringer och säger att bilen är sönder och dom behöver hjälp att ta sej från Tibro, först bestämmer jag och Sandra att vi ska åka men då blev det ett jävla liv!SUCK! Så då ringdes mamma istället, och klart hon ställde upp.. Jag och Sandra gick in på Mama´s och beställde mat, då ringer hennes Therese och har lite små panik för Doris får ingen luft och har kramper..Fort ringa mamma igen och skicka henne dit först, och de gjorde hon ju så klart.Tyvärr klarade sig inte lilla Doris :`( Ledsamt, det var en go katt..



Eftersom jag och Sandra hade tänkt oss ut så åkte vi sen och lämnade William hos moster igen, men Fridde ville bestämt att jag skulle med till Tibro och jag och Sandra åkte och mötte upp mamma vi nyängen..Sandra ville inte åka hem själv så då bestämde vi oss för att hon skulle smyga med i bilen utan att nån fick veta ;) Sandras bil fick snällt vänta på nyängen den med alla våra shoppingkassar(förutom min orkide som nu påbörjade sin resa runt halva sverige)
När vi hade kommit till Kristinehamn började vi så smått sörja den uteblivna utgången tills Mamma kom med den galanta iden varför dricker ni inte då? Era cider ligger där bak..Ja men bilen då? Det fixar jag säger mamma..Sagt och gjort 1 2 3 så var våran lilla fest igång, hade väldigt mycket bra musik i bilen..Två skivor med refreshments, trodde ju till en början att det var två olika men nej då, samma skiva fast med låtarna i omvänd ordning ha ha.. Och bara god natt låtar så när som två, tur att det finns mobil också den fick leka stereo en sväng med..

Kom fram till Tibro och fick med oss älsklingen och hans vänner hemåt, bestämde oss för att hoppa med i chevan en sväng för dom hade ju musik..Blev ganska snabbt över till mamma igen för lite värme och sen tillbaka igen,satt och kurade myste&lyssna på musik bak med älsklingen tätt tätt för det var ju så kallt men så mysigt det var! Men när vi var tillbaka i kristinehamn bestämmde jag mej för att överge kylan och hoppa med mamma igen för gott och det var fler denna gången som inte orkade frysa längre! Så Älskling&klemner fick sitta och mysa med fulfrans medans Sandra, ola och chauffören fick frysa vidare..Mikaela kom och hoppa med efter valnäs backen, hade åkt för att åka ikapp oss! Hon behövde inte frysa länge iaf :)

Gick inte fort hem, 50-60 hela vägen!  Tycker synd om chauffören, är inte kul och bli bogserad i en iskall bil och inte ens ha alternativet och hoppa in i den varma bilen..Rutorna frös ju på slutet med, sitta med isskrapa..Men men hem kom vi! Och faktiskt hade vi roligt med =) Klockan var tio i fem när vi gick och la oss, vad gör jag upp redan? Kommer vara trött imorn antagligen..Avslutade kvällen(okej morgonen) med nachos och nu överväger jag starkt att äta det igen..Hunger hunger..

  
  
  

Min fina <3

Dagens EGO

Dagens humör: Bränna pengar humör =)
Dagens låt:  Ingen särskild
Dagens vill ha: Den prickiga klänningen&jeansen..Och så klart, vår väder
Dagens köp: Kommer nog bli många saker det
Dagens måste: Shoppa
Dagens tråkigaste: Att jag kommer bli fattig? Och snö..
Dagens roligaste: En heldag med Sandra
Dagens kärlek: Min älskade pojkvän såklart, det är min kärlek jämt de!
Längtan: Efter våren
Dryck: Kaffe än så länge
Klädsel: Jeans, mina fina svarta tröja och gult linne..
TV:  Det blir dåligt med tv idag
Avsaknad av egenskap: Sparsamhet ;)
Smink: Foundation, puder, mascara&rouge..Det vanliga alltså :)


Lördag morgon



Förbannade dretväder, vad ska det vara bra för? Det ska vara vår nu, inte snö oväder!
Tur att det var bättre på vägarna idag än vad det var igår, men känns ju lite osäkert att älsklingen&gänget ska åka långt i sånt här väder..Hoppas det blir bättre längre ner, och så får dom ta de lugnt =)
Kommer nog iallafall jag och Sandra få göra fast vi bara ska till Karlstad.. Ska snart dyka ner i sminkväskan och sen åka tillbaka till Säffle, vi vill ju ha hela dagen på oss så vi hinner med allt =) Får se vad planerna för kvällen blir också, det måste pratas om =) Skulle va så trevligt och gå ut!!

Nej dags, går inte att sitta här och vara en segis..Ha en bra dag!




Fredag

Äntligen, fast det har de ju vart hela dagen..Jobbat 8-16, vart så effektiv på jobbet..Städat och passande nog gjort vårfint, var ju tvungen och fixa till med allt det nya som inhandlades igår =)  Blev bjuden på hembakat budapest tårta på eftermiddagen med när Kristina kom..Satt fin fint det, oj så gott!Tänk om man var så duktig på och baka?
Efter jobbet blev det Lidl och handling, bestämde oss för att inte åka till karlstad i de här skitvädret så sparar på storhandlingen ett par dagar.. Efter Lidl shopping bar det av hem till Sandra, skottning skottning..Helt slut i armarna.Tog oss bara en timme att skotta nästan hela uppfarten, inte trögt eller så..Men så duktiga så =) Hann med riktigt mycket tjejsnack..

Nu ska det snart bli nachos&lets dance mys med love..Blir bra de, en fin kväll =) Sen imorn, upp tidigt och köra älsklingen till stan är det tänkt..Sen får vi se om jag åker och väcker Sandra eller om jag åker hem emellan..Imorn blir det ju som sagt SHOPPING! Inköpslistan blir bara längre och längre ;) Sen överväger vi Tuppen på kvällen, skulle nog vara rikitgt skoj..Planerna får smidas klart imorn så får man se vad som händer..




 


God jävla morgon

Va skulle det vara bra med mer snö nu för? Okej, jag tycker om snön det gör jag PÅ VINTERN! Nu är det inte vinter, jag vill ha vårkänslor..Hoppas det är borta imorn och solen skiner, vårshopping i snö yra är ingen hit..Suck..



Hemma igen

Jobb dagen(kvällen) har gått ganska fort, första två timmarna var sega för då var  jag ensam. Men sen kom den andra som skulle jobba kvällen och då bar det av till hemtex,shopping för jobbets räkning..Trevligt värre vi shoppade loss rätt rejält =) Nya sängkläder inhandlades, bla ett vit/rosa bäddset med prickar och matchande lakan..Gissa vem som har paxat de?Jag kommer sova som en prinsessa i det!! Sen handlade vi en massa annat fint som var välbehövligt..Imorn bär det av till jysk för samma uppdrag..Oj oj så trevligt..

Imorn är det ju äntligen fredag och efterlängtad lön..Blir karlstad och storhandling som vanligt skulle jag tro..Alltid så skönt när det är gjort..

Nej, tror faktiskt jag ska gå och skaka hand med John Blund så vi säger så..

Natti natti




Men kolla

Blev visst en himla massa bloggande nu, men kolla in den här! Jag vill inte alls ha den, absolut inte..Varför är inte min bil så här het?Och rosa, tjejig, fin..Verkligen en barbie bil men oj oj oj..


Vilken lättnad

Jag har klarat första studieenheten, allt var rätt men hade visserligen bara skrivit på G nivå..Hade inte förväntat mej så mycket mer på första men på andra borde jag ligga högre.Skulle vara fint att lyckats dra till med ett MVG, men jag är fullkomligt nöjd med ett G också..Jag får ju inte direkt lön efter vilket betyg jag har utan för att jag har ett betyg =)
Men funderar verkligen på att läsa mer kurser sen, inom psykiatri&psykolgi kanske? Psykiatri är ganska givet, skaffa sej en spetskompetens som det så fint heter..Kanske skulle bli läkare när jag ändå håller på? ;) 
Nej så illa ska de väl inte bli, men det är kul att läsa när det är intressant..Och rehabelitering/habilitering slår alt medicin med hästlängder..Kan inte ens beskriva hur tacksam jag är att jag slapp alt medicinen..



Sovmorgon

Tjohoo, sov morgon var det va? 2 minuter över sju ringde dom från jobbet.Orkade inte svara, jobbar ju idag ändå så.Men orkade jag somna om då?

Igår blev det en helkväll i garaget, tänk att allt ska vara så krångligt när de gäller min skrotbil?Kan inte förstå detta, men efter en massa våld, krångel och resor till Autoexperten så var den klar.Wieee, bara lite annat krångel med den också men vadå?Jag kommer få igenom den på besiktingen på måndag, de är jag nöjd med..Men hel kväll blev det, och älsklingen gjorde ett så bra jobb så! Tack <3.. Var trevligt förövrigt och vara i garaget, Mikaela var där också så man hade lite tjejigt sällskap =) Efter allt var klart så bjudde jag mej och älskling på Pizza, fick bli en hejdis pizza med hem till mej och Fridde åkte nån annanstans och hämta sin.Inte lätt och ha olika favvopizzerior ;) Men det satt fint, en pizza&greys anatomy under filten hemma i soffan..

Undrar vad jag ska roa mej med nu? Har några timmar kvar innan jag börjar jobba, och inga som helst planer..Blir väl sittandes här antar jag, måste kolla in min lärcenter sida och se om jag har fått respons på inlämningen jag gjorde..Lite nervöst, tänk om jag måste göra om?

Såg förresten en reklam från Cubus igår, med sååååå snygga jeans!Ljusa, smala med fina bakfickor.Gissa vem som ska till cubus på lördag?Har ju dessutom presentkort där som jag fick i julklapp, och använder jag de kan jag handla ännu mer nån annanstans..Fast jag vill knappt använda de, har en hel del presentkort nu men det bär emot att använda..Vill ju spara på dom =) Ska iallafall spara Hm presentkorten jag har för kommer nog att få fler snart och hur gött skulle det inte vara att ha typ 1000:- i presentkort och bara köpa allt man ser(nästan)?
Nej ge mej lördag nu, tur att det redan är torsdag..Sandra&William ska åka med mej till Karlstad, blir mysigt det..Undrar vad William gillar en heldag i klädaffärer?Jag tror han kommer vara jätteglad och vilja ha allt han ser ;)

Här kommer lite nya bilder på charmtrollet =)


Äta upp söta mamma =)



William gör en fuling, hur sött är det inte?






Snabbt hem och iväg igen

Bara hemma en snabbis, var tvungen och bara kolla mitt konto och fördriva lite tid innan älsklingen ska grejsa med bilen min..

Har fått hela mitt schema idag, det ser riktigt fint ut och jag kommer ha en bra vår =) Sommaren däremot kommer att kännas, men men det är som det brukar vara det..

Lönen ser riktigt fin ut den med, så lördagen är riktigt efterlängtad.Kommer bli trevligt!

Nej nu ska jag prata med Sandra, sen åka igen.. =)

Waffels

Våffledagen dådå, värsta högtiden..Tänk om man hade vart ett fan av våfflor också? Men okej då, en våffla med mycket grädde&sylt sen bli de blää.Inte för att det är äckligt med våfflor, men blir illamående om jag äter mer än en.Tacka vet jag pannkakor, när kommer pannkaks dagen? Imorn kanske, min egen pannkaks dag =)



Sitter just nu och stör mej på tillfälligt störning på swedbank, mycket ledsamt om jag ska behöva vänta tills ikväll med att kolla framtida insättning.
Snart dags och bege sig till jobbet, eller snart och snart men om ett tag här.Efter jobbet tror jag älsklingen ska grejsa med bilen min, blir bra de så är den klar sen..Besikting på måndag igen, tredje gången gillt får det allt ta och bli..
Nej det var väl det som händer och sker, nu ska jag studsa vidare..

Lättnad

Hemma igen, efter en nåt så slapp arbetsdag.Oj så lugnt de kan vara ibland..Tog oss en promenad på arbetstid, gick till torget och köpte en bukett med tulpaner&en pense. Ville ha lite vårigt och blommigt kände jag, pensen(hallå stavning?) ska få pryda mitt lilla bord ute.Så fint så!Hoppas den överlever vinterkylan ute bara.Men dör den så kosta de faktiskt inte mer än 5:- så gör inte så mycket..

Fick jobba imorn med, gud vad bra det är med extra dagar det behövs verkligen!Fick tillfrågan om imorn kväll med i norelund, men det fick va denna gången..Nästa gång kanske? Får se hur helgen blir nu då, lördagen vill jag ju åka och shoppa, men söndagen skulle jag kunna jobba..Bara det att klockan ska ställas om och jag hatar att jobba morgonen efter det, man blir ju helt total förvirrad!!

Längtar tills imorn, ska bli spännande och se vad jag får i lön och om jag har råd och köpa allt jag vill köpa..Förälskade mej ju i ett par puma igår, inte ett par såna som jag redan avgudar utan en ny modell för mej..Och jag vill ha ha ha! Sen så bara ska jag ha den prickiga klänningen, inge tvekan om den saken..Oj oj så nice jag kommer att bli ;)
Ja som sagt, nu håller vi tummarna för en lön som heter duga!  Kliar i hela mej efter shopping =)


Nej nu ska jag spana runt lite, hejs svejs..

Tisdag idag

Tisdag idag, jag ska jobba 8-14 annars inga större planer..Får se om de kanske blir fika med Jessica sen eller vad som händer..Vet iallafall vad jag gör ikväll, sitter framför tv tisdagar är ju bara för bra!

Jag drömde massa konstiga mardrömsliknande drömmar förut och hade en klump i magen när jag vaknade, tur att drömmar bara är just drömmar och inte har nåt med verkligheten att göra! Haha, fast var ju bara mest knäppt inte verkligt alls och ganska osannolikt att det skulle hända?Drömmar är en ganska konstig grej egentligen..

Fick mej ett gott skratt igår kväll, Sally stöp ner i toa!Där fick hon för att hon alltid ska hålla på och krångla när jag är i badrummet, stackars liten eller inte kanske..Läckert blå skimrande i pälsen var hon sen med efter toablått så fick stoppa henne i handfatet en sväng med =) Inte lätt att vara katt inte..


Oj dags och dyka i sminkväskan, ha en bra dag allihopa!

Xoxo

The Dentist

Oj vilken pärs hos tandläkaren, bedövningen vägrade och ta och hade tillslut fått fyra sprutor innan de tog..Gissa vem som känner sej som ett mongo?Känns som jag har världens tjockaste kinder&läpp haha.. Råkade få en spruta i läppen med, haha!Det var ju inte meningen, men tandläkaren fumlade till de litte.Fick oss ett gott skratt, och jag var glad att jag inte fick den i pannan ;)

Ska snart bege mej iväg och jobba igen, ringde från hemtjänsten förut och jag tackar inte direkt nej..Uppdrag rädda Sandras ekonomi är igång och jag börjar komma upp mej i timmar..Jobba imorn med, fin fint de!

Längtar till helgen, jag vill shoppa!! Nya jeans, jeans leggins och en prickig klänning står på inköpslistan så nu hoppas jag på en fin lön!Vilket jag borde få...




Måndag då

Så var helgen slut, den bara försvann..
Jag skulle ha vare ledig idag men blev byte med Anna för hon är sjuk, så jag jobbar idag och är ledig onsdag..Ska till uschling tandläkaren sen, inte alls roligt de blir ju bara så jäkla dyrt hela tiden! Har inte fått räkningen för sist än heller så dom lägger väl ihop dom också har jag världens räkning och betala nästa månad när jag inte blir så rik :( Men men, tänderna är väl värda att lägga pengar på, inte så jävla rockigt med tandproteser när man är 40 år.. ;)

Förresten vilken energi jag hade igår, gjorde klart hela studienhet 2 de ni! Har ju inte skrivit rent den men den är klar iallfall, en dag tog de och första tog 3 veckor..

Vad är det förresten med snön, helt jätte vitt när jag vakna.Är ju inte lite snö heller?Faktiskt dags för våren nu..


Skor,skor&skor

Jag vill ha ett par nya puma, nu! Letar och letar, men utan framgång. Dom ska vara svarta den här gången, och gärna röda.Men några såna hittas inte i min storlek, rosa&svarta finns.Men dom jag har nu är ju vita&rosa och jag vill nog inte ha med rosa this time.Helst skulle jag ha vit&beiga igen men med tanke på hur dom jag har ser ut så neej..Vilka ilands problem jag har, herregud!Världen kan ju gå under..


     

Bara sådär

(Jämt lite uttråkad så här kommer lista)

HAR DU:
-Ett förhållande: Ja
-En bästa vän: Ja
-Haft ett seriöst förhållande: Ja.
-Dejtat en av dina bästa kompisar: Öh nej
-Blivit kär vid första ögonkastet: Ne inte direkt
-Fått ditt hjärta krossat: Nej
-Kysst någon och sedan ångrat dig: Nja
-Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Har nog hänt
-Snusat: Ja

DAGENS:
-Klädsel: Mjukisar
-Smink: Inget nåt
-Frisyr: Oborstat
-Låt: Ingen än idag
-Vill ha: Solen
-Saknad: ?
-Köp: Inget
-Godis: Inget än idag, men gissar på Polly senare
-Attityd: Slapp

FÖRSTA:
-Bästa kompis: Emelie
-Husdjur: Hunden Kim som jag växte upp ihop med
-Semester: Nån med pappa, stugan eller sälen kommer inte ihåg
-Jobb: Dela ut reklam
-Fylla: 14 år och full på 2 st 3,5

SISTA:
-Personen som smsade dig: Mamma
-Personen som du kramade: Älskling
-Peronen som ringde dig: Sandra
-Personen som du ringde: Sandra
-Personen du sa 'jag älskar dig' till: Älskling
-Alkoholdrycken: Rosa panter på Harrys
-Filmen du såg: Gilbert Grape tror jag va? Eller en Beck film
-Gången du grät:  Det har gråtits en hel del de senaste

SKULLE DU:
-Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Har aldrig direkt "dejtat"
-Kalla dig själv lycklig: Ja så klart
-Kunna gråta över en kille: Ja....
-Kunna gråta över en tjej: Ja....
-Ljuga för någon: Har väl hänt
-Kunna springa 50mil: Ja men självklart, eller får man ta bilen?

 VAD:
-Gör du just nu: Märks inte det?
-Ska du göra imorgon: Tandläkaren :(
-Säger du till dig själv när allt känns svårt: Brukar inte prata med mej själv
-Har du med dig in på bion: Har inte vart på bio på flera år
-Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Olika




Äntligen

Nu var första studieenheten inlämnad, hoppas på positvt gensvar nu bara! Och var ju inte så jobbigt när jag väl satte fart, kanske skulle börja på andra nu med en gång?


Vem i saltkråkan är jag mest lik?



Du är mycket kavat och pratglad och man kan inte låta bli att tycka om dig, trots att du ibland driver en till vansinne med dina näsvisa frågor. Du går ständigt klädd i rutiga hängselbyxor, ständigt flankerad av din bäste vän, sankt bernadshunden Båtsman.




Soliga söndag

Nehej nej, det var det inte.Vem snodde solen?Ge tillbaka tack!

Söndag var det iallafall, en slappis söndag.Jag ska kolla på tv största delen av dagen, ta igen vad jag missade när jag jobbade fredag kväll(Lets dance alltså) och sen är det älskade söndag kväll..

Igår var jag faktiskt riktigt flitig ett tag, måste ha berott på den underbara solen =)
Jag:
-planterade om ett par blommor
-städade ur och gjorde rent i ett par skåp
-slängde massa skräp och papper
-tvättade av utmöblerna
-plockade ordning i hallbyrån
-tvättade
-vi åkte och slängde kartonger
Bättre än inget eller hur?
Sen var det slappis och mys kväll som gällde, lagade Kebab&ris mmm och kollade in Robinson och lite annat..

Funderar på om jag skulle ta ett riktigt ryck nu och skriva klart skolan så jag kan få iväg det och börja på nästa..Ge mej motivation!



En kul sak

Regler:

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina anteckningar, tagga 20 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1 förstås)! Lycka till!

1. Vad heter du? Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sant
3. Flicknamn: Sofia
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Sjuksköterska
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Svamp
9. Sak i badrummet: Soap ;)
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Sov
12. Något man skriker: Stopp
13. Film: Shrek
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Suede
16. Djur: Svan
17. Gatunamn: Storgatan
18. Bil: Suburban
19. Sång: Sommar och sol
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Sex


Jag kopiera denna från Knutte på facebook men istället för att göra den på facebook gjorde jag den i bloggen.Och nu ska alla som läser också göra den. Kom igen! =)



Sunshine

Jag är uppe tidigt som vanligt, hade faktiskt trott att jag skulle sova länge idag men tanke på hel dagen igår..Men så man kan missta sej.
Igår var det ju först nytorget, fick höra så mycket positivt angående att jag hade fått viket.Skönt! Jag tyckte att jag förtjänade det, och att höra det av dom andra det värmer =)
Efter jag hade slutat där tog jag&Sandra en promenad på stan, kikade lite på bergers&kök och present.Gud vad mycket fint det finns!Fastnade för en stor hjärta/ljuslykta grej som man hänger i taket..Jag vill ha!
Sen var de dags att styra ut mot Vbro, lite små nervös sådär men hittade grupplokalen på första försöket!Duktig såatt. När det sen visade sej vem jag skulle jobba med blev det ännu bättre, var Ingelas svägerska så var ju nån jag kände lite.Kvällen flöt på bra och jag var nog mer till hjälp än i vägen :)
Höll dock på att hungra ihjäl under kvällen så fick hoppa in till stan och ta med en kebab tallrik hem, den satt fint!Men det var läskigt att gå in på bakfickan själv ska dom behöva va 4 stycken som står runt en för att jag ska få en ynka kebab tallrik? Creeepy..Gick och ställde mej utanför och vänta med Sandra i telefon och när jag skulle gå in igen så sa jag -du vet vart jag är om det blir tyst och hon skulle komma och rädda mej om det var nåt :) Tyckte faktiskt att det var så läskigt..

Idag tror jag är en undrbar dag, solen skiner och det kommer nog bli varmt.Undrar vad som ska hittas på? Storstädning och fönster putsning skulle vara nåt det, särsklit när älskling har en hemma helg också ;) Skulle verkligen behövas tas tag i..Men men, det blir väl nångång de med! Vill ha massa nya saker också, ny rumsmatta bla. Den luddiga är blä! Fastnar miljoner saker i och det går inte direkt dammsuga den :(
Det ska iallafll bli skönt o ha en hemma mys&slappis helg det är då ett som är säkert. <3



Fredag



Ja då var det nästan helgen då, men fortfarande inga planer? Skulle vara bra att jobba, litegrann iallafall så jag kommer upp i mina timmar jag behöver.
Hoppas på vår väder under helgen, blir det de så ska de ut och gås (ut och gås? Gås som i gås?Nej men som i röra på sej men lät bra dumt) Åhhh vill ha mera våren, allt blir så mycket lättare då!
Känns som jag bara flummar, inget seriöst att skriva kan det kanske bero på?
Nej bra så, fick nog hitta på annat nu..Ha en bra dag!

Förvirrad höna


Klockan tio i sju ringer telefonen, -Kan du åka och jobba i cenrtum?
-Va, öh kan jag det?
-Klart du kan!
Jaha så fick de bli, fort fort göra sej iordning och iväg irritera sej på sega jävlar som kör i 70 och inte förstår att jag har bråttom.Kom dit 5 i halv åtta ändå.Ganska bra gjort, sen skulle det irras omkring.Nog för att jag har bott i Säffle men koll på gator har jag inte de är då ett som är säkert. Men jag hittade och jag gjorde mitt jobb och jag var nog ingen värre belastning, så får väl vara nöjd? Har njutit av det helt underbara vädret, och vart riktigt skönt att gå omkring hela dagen.Annat de än sitta i bil, eller vara inne..
Sen ringdes det igen, V-bro imorn kväll..Kan jag det? Ja klart.Oj oj, de lär vara mer förvirrande.Undrar om jag ens hittar till grupplokalen? Får åka dit i god tid =)
Så imorn körs det dubbelt, först mitt Nytorget(få mitt schema imorn med, längtar!) sen blir de V-bro race..En sak måste jag nog få säga om mej själv och det ska väl vara att jag är flexibel..Förvirrad två dagar på raken..

Efter allt irrande for jag bort till Sandra, sitta i solväggen och njuta ännu mer av det fina vädret..Och sen iväg, passa William medans Sandra grejsa.. Och nu är jag hemma igen, bara ta de lugnt!Göra allt jag inte hann imorse och pluggingen måste göras klar med, vilket tidigare var min plan för dagen förutom att jag skulle passa på bebis en sväng..Men jag var så nöjd med att jag fick jobba, så jag skjuter gladeligen upp skolan lite ;)

Helg snart med, och den är ledig som det ser ut? Ledig helg, men inga planer? Hoppas vädret blir fint iallafall, då är jag nöjd!


Jag längtar efter våren&sommaren, bara se vad härligt det ser ut?Från trafikens dag förra året..






Har sagt

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen =)
Bli medlem, få gratis presentkort&biobiljetter.Jätteenkelt, shoppa&kolla in sidor osv och få poäng..
Jag har redan fått  presentkort 2 gånger därifrån!
(Du får dessutom extra poäng om du blir värvad av mej)


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864




Sad

Hemma en dag till, jag vill inte..Vad är det som händer, så här länge har aldrig min telefon varit tyst.Blir ju depp av att bara gå hemma, jag vill jobba mer än jag är ledig inte tvärtom. Är en lättnad att veta att jag har mitt vik att se fram emot när det är som de är nu, veta att jag har en bättre "framtid" än att jag ska gå så här dom närmaste månaderna..Har spanat lite på helgerna i mitt schema, konstaterat att jag är ledig en del bra helger. Elmia helgen och min födelsedag till att börja med(fast födelsedagen känns faktiskt som den kvittar ändå kommer ju inte vara nån hemma i år heller)Hade nog vart bättre och vara ledig när söstra mi fyller år men de är jag tyvärr inte. Bara hoppas att jag jobbar fredag kväll-lördag natt den helgen så jag kan vara med och fira henne ändå!Det ska spanas in när jag får det riktiga schemat med alla dagarna inte bara veta vilka helger jag jobbar.. Jobb jobb jobb tjat, inte vidare roligt va? Men det är mitt liv och här skrivs om mitt liv..



Undrar vad som ska hittas på idag? Tror att jag ska fixa och dola här hemma, tvätta en massa och sånt man borde göra när man går omkring och är en hemma slappis..Sandra kanske kan komma på besök med? Ska frågas sen..Tror bestämt att mamma skulle titta ut en sväng med..Underbart vårväder idag med, de gillar jag!


Igår gjorde jag&Sandra åmål, handlades en hel del mat och spanades runt.William var en going som var så trött så han somnade sittande i vagnen på Netto :) Tillbaka i Säffle igen sen var de dags för mej och bege mej till garaget så älskling kunde grejsa med min bil, på gång nu och ska bli så gött när den är klar!Vill sälja den helst med en gång och köpa en ny, men måste spara och hoppas på att få tillbaka på skatten..Tänk om man bara kunde få lite pengar, sisådär en par hundra tusen? Skulle sitta fint, oj oj..

Nej nu ska jag spana runt lite, återkommer med all säkerhet sen igen!


Kamera bilder

Lagt in bilder från kameran så nu blir det bild uppdatering =)

William busar och möblerar om

  
  


Fika paus

 


Ego girl :)



 

Klart!

What goes around, comes around

Gissa? Jag har fått ett vikariat!!!! Fatta vad glad jag är för det, från 1 april till sista juli.Och ja, det var precis vad jag har önskat mej och hoppats på. Nu vet jag vad jag gör dom närmaste fyra månaderna och jag behöver inte fundera värst mycke på jobb =) Underbart! Detta förtjänade jag :)



Nelly.com

Spanat runt lite, vill ha dom här kläderna!






(Och ja, jag har faktiskt skrivit rent en del inte bara kollat på kläder =) )

Den oändliga historien

Ja jag överlevde helgen, men herregud till att va nästan invalid när jag skulle masa mej upp ur sängen igår!! Lyckades ju med bedriften att stupa ganska rejält ett antal gånger.Känns i både nacke och rygg, och för att inte tala om min stackars bakdel.Sätter sej ju ner ett antal gånger per åk, tror jag bara klara en backe utan mellanlandning? Och för att nämna den branta backen jag inte klara av att åka i så jag satte mej ner och lyfte upp brädan och åkte på rumpan ner =)Alla sätt är bra utom dom dåliga! Ganska stel idag med för den delen, oj oj kanske skulle inse min verkliga ålder och gå tillbaka till att åka slalom? Men jag vill tro att jag är ung och tuff som åker bräda (Ironi) Ska lägga upp mer kort när jag har fått bilder från Sandra!

Idag hade jag väntat mej att få svar men det dröjer, verkar ganska klart men måste tydligen kollas ett par saker..Sen vet jag, hoppas av hela mitt hjärta att de ska bli som jag hoppas..Håll tummarna för min skull! Jag tycker att jag förtjänar det..


Tror jag måste ta och ta tag i renskrivningen nu, men känner mej inte så peppad till det.Varför ska renskrivning vara så tråkigt?Resten är ju jätte kul, tycker verkligen det! Så varför denna omotivation?

Nej nu ska jag hoppa vidare..

XoXo




Pics Hovfjället



 



 



 

 

 


 


Då var de dags

Hovfjället nästa, =)



Totally in löööve!

Särskilt körsbär och annanas luktar så gott så jag skulle kunna äta upp mej själv, detta är ett köp jag aldrig kommer att ångra!


Långsamt så de heter duga

Tänk att de ska vara så långsamt att bara gå och dra, förstår inte hur männsikor skulle vilja ha de så? Vad göra alla slappisar på dagarna? Tell me!
Fortfarande inte fått tummen ur med skolgrejerna, tänk att de ska va så segt också? Men det är bara för att det är tråkigt och skriva rent allt annat är ju faktiskt klart!
Har iallafall varit till vikinghallen och köpt dricka&drickyogurt&choklad tills imorn, och börjat "packa" lite mycket som ska med ju..
Vill att posten ska komma snart, eller så kanske den redan har varit här? Men bara att jag inte fick något..Vill ha mina Aqualina saker..Var och kolla för en stund sen och så var de en annan gubbe där med som skulle spana in sin låda, och när jag gick tillbaka mot huset vände jag mej om och kollade och då kollade han igenom ALLA postlådorna.Men hallå så gör man väl ändå inte?
Det är könstigt!



Imorn


Don´t live faster than angels can fly

Här går det då inte undan, gudars sikken segis jag är. Har ännu inte kommit till den punkten där det känns motiverat att sätta igång med inlämningen, utan istället sitter jag här lyssnar på musik filosoferar&funderar.
Skulle ta tag i min garderob hade jag tänkt, påbörjade men avslutade lika fort. Jag har blivit en sån segis, vad hände men hon som var noga och effektiv? Tänkte jag skulle tvätta med, men då måste jag byta linne för jag ska tvätta det med har jag tänkt och vad hände då? Jo då orkar jag inte..Haha illa illa! Fröken fräken måste nog rycka upp sej nu.
En sak har jag iallafall gjort idag, fyllt min telefon med massa låtar och söta bilder..Nöjd såatt!
Nu ringer Sandra, så nu ska jag  prata med henne..






Vafför ska det va på dette viset?

Sitter jag här igen, en dag till och jag vill verkligen inte!Har dom tappat bort mitt nummer eller vad är det som händer? Börjar kännas skumt kan jag säga, så här dåligt med jobb brukar jag inte ha..Men visst klarar väl mej ändå, kan inte leva lyxliv nästa månad men jag kan leva iallafall.Men ge mej snälla lite mer?
Pratade med en igår kväll igen iallafall och det verkar positivt med den närmaste framtiden, men jag måste ändå ge mej till tåls och vänta tills på måndag.Tur att jag jobbar på måndag =)

Igår var jag duktig och kollade på Gilbert Grape, så idag när man änså inte har nåt jobb kanske jag skulle sätta mej och skriva klart alltihop och få iväg det till lärcenter? Skulle kunna vara en riktigt fin ide, men jag måste säga att jag saknar skolan när det var okej att lämna in saker handskrivet.Tråkigt de är att skriva rent! Jag gillar att skriva för hand..


Ne, detta var väl uppdateringen om mitt tråkiga liv just för stunden.Men med tanke på att jag verkar bli hemma så lär jag återkomma gånger 2 minst..

Good vs Bad

Hemkommen från jobbet, skönt det var att jobba! Jag fixar verkligen inte detta med att gå hemma och ha tomma dagar, men nu ser jag framemot vadå? Jag har ju de som är mitt men jag behöver mer? 
Hursomhelst, inge ide att grubbla.Haft en jätte trevlig dag på jobbet, dock blivit lite små retad ;) Men jag fick äntligen mina plastbackar  jag har tjatat om i månader. Haha..Shopping på jobbet kan var trevligt, tänkt att så lite kan göra så mkt? Jag och min shopaholic vän på jobbet idag har kommit fram till en massa bra ang shopping som nog ingen annan kan förstå :)  Sen kom det upp ett förslag och jag hoppas hoppas, tänker inte hoppas för mycket men jag tänker ändå hoppas! På måndag vet jag mer..

Nu sitter jag här och inväntar Sandra, idag ska håret fixas..Blir en himla massa färgande fram och tillbaka på Sandrorna..Och imorn är det fredag, sen blir det lördag och gissa om lördagen är efterlängtad?!! Men inte söndagen, kommer ha sån träningsvärk så jag tvivlar på att jag ens tar mej upp ur sängen..

Lite komiskt förresten när jag åkte hem, åkte bakom en tjej i mattsvart golf 3.Trodde jag var ganska egen här omkring men tydligen inte..Min skrot har en tvilling =)




Senare samma dag

Efter förra inlägget bestämde jag mej för att åka in till stan, ny telefon skulle det bli!! Åkte och fick med mej Jessica och for till Expert, och en ny tele blev det. En (hör och häpna) Sony ericsson W595, vit och fin.Jag tror att jag är jättenöjd, nu ska den bara laddas också..Tålamod...
Sen fick de svängas omkring på stan i bäste Harry lite, long time ago man blir nästan nostalgisk ;)

Efter detta bar det av hem till Sandra&William, färga Sandras hår och busa med William =) Försökte lära han krypa genom att krypa runt med han på golvet men utan vidare framgång, lillkillen har bara hittat backen än så länge..Men vad han grejar, när han satt i gå stolen höll han på och möblera om hela vardagsummet genom att skjuva runt på allt..Sötisen!

Nu är jag hemma igen, hade fått trevlig post nämnligen mina presentkort på Lagerhaus&Hm och mina och hjärtats miljon lotter, så då hoppas man på att bli miljonär idag då!Eller vinna en bil, skulle avrunda dagen fint de ny mobil och sen ny bil! De håller vi tummarna för..


Just de, jag hämta Hm paket förut också..Världens finaste linnen, me like!



Och här är min nya lur, visst ser den fin&fräsch ut?Gillar det vita =)


Jag orkar inte mer!!!!

Förbannade jävla telefoner, tydligen ska inte den jag låna av mamma funka heller..Hade inte gått och ringa till den hela kvällen igår, idag blev den knäpp och började pipa när jag fick sms medans jag pratade och så bryter det hela tiden..Fick byta tillbaka till herr jag stänger av mej 15 gånger om dagen ist och jag överväger allvarligt talat att köpa mej en ny idag.Går inte att ha en telefon som stänger av sej, därför jag ens köpte den rosa som ju inte funkar den heller..Tänk om jag missar massa jobb bara för att telefon är ett pucko??

Åh nej...

Inte en dag till, sitter här nu..Inge jobb idag heller, jag vill ju jobba!!Annars så vill dom att man helst ska vara på alla ställen samtidigt men nej inte nu, GE MEJ! Hoppas dom ringer om ikväll, imorn kväll, fredag dag så är denna veckan räddad sen men chansen är liten att det ska va så att jag kan få de.Imorn jobbar jag dagen på Nytorget iaf, men om jag inte får mer jobb denna veckan så innebär det total kaos i plånboken..Snälla? Jag ber verkligen.. Lite panik också att om jag ska få ihop timmar så jag klarar mej så kommer jag få jobba dygnet runt i slutet av månaden, vilket blir inga lediga helger osv. Så nu då?

Usch kommer bli depp ju, ska man ta sej till idag då? En tanke om att gå på en promenad finns men, tråkigt själv och utan vovve. Jga saknar min kossa, såna här dagar som denna vill jag verkligen ha henne kvar.Men andra dagar/veckor när det är så fullt upp så jag knappt ser mitt hem vet jag att jag gjorde rätt som omplacera henne..



Okej, ge mej nåt att göra nu då?
Jag ska ta och gå och sätta på en kopp kaffe nu och sen fundera&filosofera vad jag ska göra av min dag..

Jag har förresten fått en ny älsklings mat här i livet, Lax&Harry kuvert(haricot verts).Älsklingen lagade de igår och jag skulle kunna äta det, varje dag resten av mitt liv! Kanske skulle gå en Lax&Harry kuvert diet ett ett tag? De skulle va nåt det, snygg skulle jag bli och jag skulle få äta världens utan tvekan godaste mat varje dag.Behövs inte ens nåt mer till, utan bara det..

Tillbaka

Nu vart man hemma igen då, hunnit med en himla massa..Vart hos mormor, och sen flängt runt med mormor&söstra mi på stora staden.Självklart fick de följa med lite stuff hem, två örngott som matchar mina kuddar i soffan (10:- st på profab), lite nya handdukar tyvärr fanns inga bruna så fick bli mörk blå som matchar dom bruna jättebad lakanen jag har =) Ska bli så gött och slippa se all smuts på dom ljusblå efter hårfärger, skitiga händer och smink, dom blev ju inte ens rena på 70 grader nu de sista..Så väck med dom nu, och jag njuter! En aroma olja köptes på jysk också, citrus doft och jag ska snart testa den..Tror de kommer lukta gott. Sen faktiskt blev de inte så mkt mer shoppat, brände bara 100:-..Men var på netto och handla mat med och där gick de åt lite mer, men äta bör man eller hur?
Jag och mormor åkte spanade på bilar också, tänk om man hade råd och köpa sej en ny? Jag vill ha en Golf, en flexifuel gärna men jag antar att det bara är att säga FORTSÄTT DRÖMMA! Men min bil nu, ja suck..Håller på och har nåt jävla låtande och tjutande för sig, började igår och jag tror nog att den kommer att explodera minst sagt nån gång..

Efter allt flängande bar de av hem till mammi, där blev det dricka kaffe och tjöta i mängder..Trevligt trevligt, fick låna en telefon av mamma med.Ohh underbart! Den stänger inte av sej, det går att skriva sms med den, mottagningen är bra och det är en 3G..Bara + med andra ord.Jag är otroligt tacksam, kunde ha den tills jag köper ny vilket jag har tänkt göra om sisådär 3 månader.En nokia är det också, vilket ju är favvomärket =)



Nehej nej, nu ska jag nog bestämt göra lite nytta...Går inte att slappa på detta viset..

Morgonshopping

Morgonstund har guld i mun, är det inte så det sägs? Idag fick det bli lite nyvaken shopping, kollar alltid in Bellme varje morgon för och se vad som finns för kul. Idag var det ett paket med 5 stycken Aquolina bodylotions, jag gillar Aquolina starkt och dessutom var det massa goa dofter så helt klart fick det bli köp =)

199:-  för alla 5



Annars då, som sagt rätt nyvaken..Vaknade med en obehaglig känsla av att jag borde vara nånstans och jobba  just nu, men efter en stunds funderande så nej..Har alltid tänkt att en dag kommer jag att glömma bort att jag ska jobba och vart jag ska jobba, är ju inte alltid lätt att hålla reda på allt men får hoppas det never ever händer!

Ska nog snart ta och hoppa i duschen och efter det ska det bära av till Åmål och älskade La familia =) Får se om det blir en massa handlat i Åmål med, tänkte mej in på Jysk och leta efter nya mörka handdukar :) Shopoholic light, jag vet! Enda som skiljer mej åt från en äkta shopoholic är väl det faktum att jag inte handlar för pengar jag inte har.Jag handlar bara när jag har råd till det, och hur underbart är det inte att handla? Spelar ingen roll om det är ett par söta strumpor, en grönväxt eller ett par skor.Bara man blir glad och nöjd =)

Kanske skulle fortsätta jakten på en orkide idag med?Finns ju massa fina men dyra på Ica, jag vill ha en billig en så jag ser om jag kan få den att överleva först..



Homie

Nu vart man hemma igen då, jobbat och sen var jag hos Therese på matställe..Fika&tjöta en massa, alltid lika mysigt =) Fick bli en sväng till Domus med, jag hade tänkt köpa lax och en orkide men nej nej de skulle jag tydligen inte få göra..Istället fick de bli en sväng in på KappAhl, där blev det en grön rutig sjal och jag är en härm apa(Sandra har en svart sån) Men den är ju så fiiin!
Va in på affection en svänga med, sprutade på mej Jlo sunkissed och jag får väl med sorg erkänna att den inte var något för mej.Men en räddare för ekonomin då jag bara måste köpa Escada..
Sen när det var dags för hemfärd starta inte bilhelvetet!!Tur att Fridde var kvar i stan och kunde som alltid komma och rädda mej, verkligen så tacksam för det.. <3
Undrar vad man ska ta sej till nu då? Kanske skulle svänga ihop lite mat, eller plocka? Eller något....
Imorn ser det ut som jag är ledig och jag tror bestämt att jag ska åka till Åmål, hämta min bräda hälsa på mormor och mamma..Blir nog bra de, ska kanske plugga imorn med då..När jag ändå är ledig..
Hade fått ett brev från arbetsförmedlingen när jag kom hem, är uppenbarligen avanmäld från A-kassan och allt nu..Har inte ens hunnit med och fundera över det så det var ju bra att det löste sej av sej självt.Hoppas jag inte behöver dom nu bara, men ska nog klara mej över sommaren utan iallafall..




Måndag

Ja då var de redan måndag igen, snart är det helg igen ;)

Igår kväll kom Sandra&William hit och hälsade på, det var trevligt =) Kolla på tv, busa med överaktiv William och tjöta litte.. Sen var det bedtime, höll på och bli tokig när jag skulle sova! Det gick verkligen inte, ont i magen och bara låg och vre&vände hela tiden.Gick upp och satt vid datorn gick och la mej igen osv. Gick inte, hann med en hel del funderingarar iaf.Tillochmed funderingar på om jag skulle börja träna?!Hallå liksom, jag träna? Ja då är det illa, men kanske inte skulle vara någon dum ide egentligen?

Snart dags för jobbet då, eller snart och snart men om ett tag iallafall.Jobbar 8-16 idag..



Jag vill ha en orkide, visst är dom fina?

Home sweet home

Hemma igen efter ett antal timmar på vift, alltid lika skönt att komma hem! Idag ska jag vara en riktig slappis och sitta framför tvn och äta morötter&vitlöks dip, gottit gottit..

Har vart riktigt flitig idag, satte mej och plugga direkt jag klev upp och fick en hel del gjort innan min arbetskamrat kom till jobbet..Nu ska jag bara kolla på filmen Gilbert Grape o reflektera över den och sen skriva rent alltihop så är första studienheten klar, ska ta mej en dag under veckan till det har jag tänkt mej =)


Har förresten nyss lyckats skrapa ihop poäng till ytterligare presentkort på Gratisbio, me like säger jag bara! Undrar vad man ska välja denna gången?Lite sugen på Lagerhaus, finns ju mycket roligt där =)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864


Imorn är det också jobb som gäller, sen får vi se om jag inte ska ta mej min pluggdag? Behöver åka till Åmål en dag och hämta snowboarden med. Känns som jag har fullt upp närmaste veckan och som planerat bara 2 dagar jobb, men det måste ju bli mer! Måste försöka få ihop en 50 timmar till utöver det jag har schema lagt, usch hata tim-panik!

Nu ska jag gå och rota fram ett par raggisar, jag är frusen! Och sen blir de slappis Sandra resten av dagen..



Rockigt värre

Sitter på jobbet, rockigt värre säger jag på en lördag kväll.Men jag tjänar pengar iallafall =)
Kvällen har gått fort, hoppas resten gör det med så jag får gå hem snart(om bara en sisådär 16 timmar)

Imorn är det lovely söndag, och denna gången ska jag inte sova bort mina älsklings program..

Nej, hade nog inget vettigt och säga..Ska fortsätta och prata med Sandra nu =)

Natti nattti

Hemma igen

Nu var jag hemma, dagen har bara försvunnit..
Åkte till Sandra förut, vi åkte och tvättade min bil den blev så ren så =) Var välbehövligt!
Sen gjorde vi stan, jag handlade presenter och ett nytt nagellack.Är inte shopping trevligt så säg?
När jag kom till jobbet hade jag fått mina Deval saker också, dubbel lycka! Jackan&tröjan var perfekta, men resten har jag inte hunnit prova än..Men ska nog passa de med =)



Fredag

Idag är en jobb dag, har vart i hemtjänsten och ska snart bege mej mot stora staden :) Ska hoppa in och träffa Sandra en sväng också, ska nog åka iväg och tvätta bilar..Det är som tidigare sagt välbehövligt. Ska nog spana runt lite på staden med, jag vill ha ett nytt nagellack (Jag vill alltid ha nya saker). Jobba med Linda ikväll med, då ska alla snygge bilderna från helgen visas upp, hehe.. Blir en bra dag detta, många arbetstimmar gjorda utan att överdrivet slita..

Nej, göra sej iordning sen åka..

Ha en trevlig fredag gott folk, och återigen VILKA ÄR ALLA NYA FOLK SOM LÄSER?Jag blir nyfiken ju..





Min torsdag

Jobbat hela dagen lång, gått ganska i ett och jag har stundom vart rätt uppstressad och då känns de som om jag inte ska hinna med något alls gaah! Men det går ju, brukar inte ens märka av stress annars men tydligen idag.Jaja life goes on.Imorn ska jag jobba dubbel pass,alltid lika segt att se framemot och går alltid lika bra väl de är dags..

Jag överväger helt allvarligt om jag skulle ta och tvätta min bil imorn? Behövs verkligen men hallå jag är inte den som brukar få tummen ur och göra de, denna har jag nog aldrig tvättat? Eller kanske en gång, men har då haft den i ett år haha..Illa illa, och jag ska va tjej? Får se om jag gör slag i saken imorn..

Undrar vad min trofaste vän tvn bjuder på ikväll? Inte riktigt koll idag..

Nej jag tror nog inte jag hade mer att tillägga, så nu får det va nog..

Förresten, vilka är mina nya läsare? Har ökat rätt bra dom senaste dagarna, vilka är ni?



Nu blir jag ledsen

Telefon helvetet bestämde sej för att lägga av helt, nu går det inte på några vilkor att använda knapp 7&8..Surt den är bara tre månader gammal.Har fått byta till gamla telefon nu och den vill jag ju inte ha :`(
Jag ska bannemej sluta ens vilja ha rosa telefoner för dom är värst, tyvärr men det är sant..

After work

Yeaj idag har jag vart duktig och jobbat, jobba imorn med så mina lediga dagar sjönk drastiskt i mängd och jag gillart.
Hade fått ett trevligt brev i min lilla brevlåda, den 6/3 kommer min saknade lön att betalas ut och faktiskt så var det hela 3400:- som saknades..Inte konstigt att man reagerade =)
Dom behövs, nu ska bilen bli fit for fight och hovfjället är efterlängtat.Måste hoppa ner till Åmål nån dag och hämta brädan med..Ska bli så gött och åka iväg även om det bara är för en dag, och jag är så glad att Sandra åker med =)

Igår var jag till Karlstad och hämtade Therese, passade på att göra stan en sväng och fick tag på en jättefrän fot platta till min bräda(undrar bara vilken av dom den ska få pryda) Var även in på lagerhaus en sväng, fick en med mej en jättesötaste muffin-doftgran och ett äpple doftljus och så blev de en liten sak till systers födelsedag om en månad.

Innan Karlstad var jag hos Sandra, hon ville ha hjälp att ta ut katterna men jag tror att det var katterna som behövde ha hjälp för att få komma ut. (inte lätt att ha en överbeskyddande matte ;) ) Sen hjälpte jag till och skotta, och ja gud vad de kändes i armarna otränad skulle man kunna kalla det men jag föredrar att säga att det är för att man inte brukar skotta..

Nehej nej, nu ska jag sätta på en kopp kaffe(var dåligt kaffe på jobbet idag så vill nog bestämt ha en god kopp kaffe)

Jag blev förresten obotligt kär igår, Jlo&Escadas sommarparfymer..Vill ha!Och jag ska ha dom, undrar bara vilken man ska börja med? Är inte parfymer världens bästa köp? Det är verkligen nånting som jag tycker är värt att lägga pengar på, avskyr billiga skitparfymer..







Det är mycket med det jordiska

Tisdag då, och uppenbarligen är jag ledig även idag..Behövligt även idag kanske, men sen är det behövligt att jobba annars får jag slita tok mycket i slutet av månaden för att få ihop rejält med timmar!
Igår fick jag shoppa, blev lite saker tills de är dags för hovfjället. Jag och Sandra köpte likadana mössor(Vi vet det är töntigt egentligen)  men det kan ju vara bra ifall vi tappar bort varann i hovfjället? ;) Och ingen av oss använder ju mössa annars..
Sen handlades det termosbyxor när jag och Jessica gjorde Åmål, ett par gubbgrå hur det nu ska ja med min grårutiga jacka? Oj oj kanske blir hemskt det, men efterssom dom var dom enda som passade och enda som hade mänskligt pris så fick de bli så.Kanske blir skitsnyggt också det vet man inte?
Köpte mej en fin vas i Åmål med, billig var den också och nu försöker jag komma på vart jag vill ha den..

Min telefon har bleve knäpp, först trodde jag det var knappsatsen på de rosa skalet så bytte alltihop igår kväll men tydligen inte..7&8 är jättetröga att trycka på, får trycka en massa gånger för att det ska hända nåt? Suck, jävla telefoner!

Ne nu ska jag gå neröver, fixa en kopp kaffe och sen lite frukost..

Måndag

Det är så mycket jag inte förstår?




Idag är det måndag, jag är ledig(behöver det också). Ska åka till stan här om ett tag, ska till Jessica senare.Dricka kaffe och hon ska göra mej sällskap ner till Åmål dags för ombes på bilen vilket kommer gå sådär(mamma får åka dit jag gör de inte själv). Jag och Jessica ska nog bestämt göra stan under tiden, eller jag iallafall jag vill shoppa. 
Har inte någon värre lust att skriva just nu, bara gör det ändå..Sörjer att jag sov bort kvällen igår, missade alla mina favorit söndags program men jag antar att jag behövde sova? När går dom i repris förresten?

Nehej nej, tror de är bra såhär..





 

RSS 2.0