Helgen



Igår efter jobbet var det full fart hemåt som gällde, äta mat, duscha och göra sig iordning för fest. Fick för mig att klippa lugg igen när jag blev trött på hopplöst fult hår. Förfest här hemma, alltid lika trevligt på våran altan. :) efter ett tag var det dags för dom som skulle till Sunne att åka och kvar blev jag och Jessica. Hade sån tur att brorsan kom förbi och kunde köra oss till stan. Väl på torget var det mycket folk och varmt som hell. Träffade ett par arbetskamrater, både nya och gamla annars var det inte så mkt känt folk. Nordsteds var bra, och offside hette dom så? Levererade verkligen iallafall, speciellt när dom körde Ebba grön covers. Klockan tolv var det slut på torget, och därmed även denna kvällen. När sist var jag hemma så tidigt? Tror aldrig det hänt faktiskt, och hej vad jag saknade min bil. Jag är inte van att vara ute utan att bilen finns med. Var iallafall hemma runt 1 efter en lång promenad hem. Jag och Jessica konstaterade att det var 6 år sen sist vi var ute men så lång tid ska det väl inte ta tills gång hoppas ja :)

Nu väntar jag på att mitt lilla hjärta ska komma hem så vi kan mysa lite innan jag ska jobba. 💕 Tycken förövrigt att det är ganska skönt med en sval dag, älskar värmen men som sagt det är skönt med en sval dag. Sen får värmen gärna komma tillbaka igen :)


Fredag



Börjat dagen med att betala räkningar, så tråkigt tänk om man slapp det? Speciellt dom där stora, dyra räkningarna.. Men nu är det gjort iallafall :) så fort klockan blir lite mer får det bli iväg och fylla upp kyl&frys igen och även en snabb tur ner till Åmål och shoppa loss på bolaget. Dom har mina favoriter rekorderlig päron där och det finns inte här i Säffle så då får man ut och åka lite. Innan vi åker får jag roa mej med att tvätta om vittvätten jag tvättade... och glömde i maskin igår.. Klockan 2 börjar jag att jobba sen, blev många timmar denna veckan 44 tror jag bestämt och då har jag bara jobbat 6 av sju dagar. Likadant ser det ut till veckan, har redan 34 timmar men då bara på 3 dagar så det lär bli lite mer, borde innebära att mitt minus mer eller mindre är borta efter nästa vecka? :) skönt isf, då kan jag satsa på långledig jul som mål sen.

Igår var jag och Wilde och shoppade loss på Lindex halva reapriset rea, då får man mycket för pengarna minsann. En topp, ett oversize linne, ett baslinne, trosor och en ldb lotion till mig. 2 par shorts och ett par jättemysiga mjukisbyxor till Wilde. Allt detta för 260:- :)
Fick även min första Glossybox igår, spännande det. Jättebra och användbara saker fick ja. Inpackning, duschcreme, nagellack m.m :)

Nej mot tvättstugan och lite annat grejs nu. Sen får vi väcka hjärtat så vi hinner med allt innan det är dags att jobba.


Onsdag



Oj vad slitsamt det var att börja jobba igen, känns jag slitit ett par månader och inte 2 dagar hahaha. Måtte vara ovanan, kroppen har semestrat och fått en chock. Cykelturerna till och från jobbet har resulterat i en rejäl träningsvärk i lår och rumpa. Ja jag vet dä är illa för så långt är det inte men ja jag kan ju inte påstå att jag slitit ut cykeln på semestern så då förtjänar jag väl träningsvärk med ;) förresten har jag aldrig cyklat så fort som jag gjorde igår när jag fick syn på en stor huggorm på cykelvägen, vad jag trampa!!! Huh äckliga äckliga djur, var rädd att den skulle bita mej i benet så cykla allt jag orka ihopp om att den inte skulle hinna se mig och det gick ju bra ;)

Ryggen min har fått sig en chock med efter en hel dag med handling, bärande av tunga kassar och spring i trappo idag den, ajajahajaj har såna spänningar så det känns som hela ryggen ska gå i tusen bitar men det går allt över de är ovanan där med. Jämna plågor ska det va då är de som bäst. Synd om mej idag de hör ni va?? Förövrigt var det helt okej att komma tillbaka till jobbet bara man hade kommit dit, trevligt att träffa arbetskamraterna igen. Och idag har jag ha handlat hela dagen och det gillar ju ja även om jag är litte sliten i ryggen just nu. Och Wilde är nöjd med att vara tillbaka på dagis igen med så där är frid och fröjd nu. Men så ska han ha långledigt igen eftersom han bara är på dagis tre dagar.

Sa ja förresten att jag är trött med? Trodde nån skoja med mej när klockan ringde imorse. Men snart är man van igen så då blir allt som vanligt igen :) ska snart lägga Wilde nu sen ska jag kolla gårdagens hart of dixie på play på min platta. Imorn är det redan torsdag vilket nästan är helg de, jobbhelg på ingående men har en av dom två bästa helgerna och det innebär lördag kväll och söndag dag ledigt så på lördag vankas det fest med Jessica. Minst hundra år sen sist vi festa till så det ska bli så kul!

Hittade världens finaste uggleskal på tradera förut, var bara tvungen att ha! Tyvärr krånglar min telefon med ljudet men jag hoppas det inte ska vara nåt allvarligt, det är ju en iPhone så det kan ju räcka med en ny uppdatering eller??? När den höll på att brinna upp och blev så varm så jag inte kunde prata i den räckte det ju att uppdatera så jag hoppas det gör det nu med och jag väntar och väntar på en ny uppdatering nu så får vi se. ;)

Här är iallafall den fina skalet, älska ugglor säger ja bara!


Måndag



Sista lediga dagen idag, såååå tråkigt så det finns inte. Man skulle ha semester hela sommaren istället tycker jag nog. Men har iallafall en liten kille här som längtar som en tok efter dagis :) och vi har haft en fin semester med ett par dagsutflykter även om vi mest bara varit hemma och njutit av det fina vädret. :)

Dom senaste dagarna har ägnats åt det med alltså åt att mest vara hemma, solat bena, grejat här hemma och läst en massa bra böcker. ;) igår hade vi dessutom besök av min faster som vi bara träffar typ 2ggr om året. Alltid trevligt att ses, och idag körde vi förbi hos pappa och Ingela och fick se pappas bil hemma så då fick vi dit o säga hej för han har ja inte träffat sen midsommar för han har så fullt upp på jobbet så fort det blir sommar och är borta mer än hemma.

Nu har Wilde somnat så jag ska smyga ner och ut för vi ska packa kärran med skräp och åka till tippen imorn innan ja börja jobba.

Vi har haft en liten igelkott på besök under trappan, de tyckte Wilde var kul. Han visade bilar för den och tyckte "piggelinen" skulle följa med in och kolla på Pippi :)


En ny bil på våran gård



I fredags kom det en ny bil på våran gård, denna gången är det en cheva 66 hgv. Ännu ett år längre bort från bilen jag egentligen vill ha men nån gång så ;) det är mkt slit med den nya innan det blir tuta och köra men de är det nog värt. Denna är iallafall mycket mycket fräschare än 65a och den ska säljas nu den. Lite trist med tanke på hur länge jag ville ha den tillbaka men det är roligt med nytt också :)


Torsdag



Idag har det verkligen varit en väldigt varm dag, sådär så det står alldeles stilla inomhus. Vårt sovrum kokar trots fläkt och jag här försökt att öppna för att få lite drag. Älskar värmen men man sover inte gott om det är för varmt tyvärr.

Denna dagen har vi tillbringat i Karlstad, jula, biltema och Ica maxi har fått äran att besökas av oss. Och mamas också på Wildes önskan. Ungen älskar verkligen pizza :)

När vi kom hem sen var vi ute ett tag sen var det dags för dagens bad för Wildes del och vad jag skratta åt ungen när jag sa att han skulle bada och får till svar -aldrig i livet! Hahaha va?! Sen fyllde han är idag med om han får bestämma, grattis. ;) Hur gammal? Näh bara 72 år tydligen. Och ja han har nog sett för mycket på Pippi för hon har fyllt år på filmen som rullat idag och Annika säger även -aldrig i livet på samma film :)

Imorn inleds sista helgen på semestern, usch vad trist det är! Och inte ett skit har vi planerat för helgen heller, skulle gärna hittat på nåt eftersom det är sista lediga helgen men vet inte vad riktigt?!

Nu ska jag läsa ett par rader innan det är dags att sova.




Onsdag



Fin dag idag, sovmorgon för mej sen blev det spontan besök av Sandra och William. Promenad, lite shopping och fika. Alltid lika trevligt att ses men det blir alldeles för sällan tyvärr. När vi var på kappahl förut köpte iallafall jag mig en jättesnygg tröja som jag velat ha länge. Lång, oversize och med en stor stjärna på ryggen. :) Halva reapriset och tillsammans med bonuscheck så blev den nästan gratis och jag är allt så nöjd så. ;) Passade på att köpa vantar till Wilde med såhär mitt i somnarvärmen, men det var ju så billigt så dumt att inte göra de.

Har verkligen varit hur varmt som helst idag, en sån dag man borde tillbringa på beachen och inte i långärmad tröja. Men jag är allt lite rädd om armen så idag fick det bli så.

Förövrigt var de himla smidigt att blogga från mobilen, nästan lika lätt som Instagram och Facebook. Knappt så man inte behöver datorn men jag stör mej på att missa massa panelpoäng för de fungerar varken i mobilen eller på plattan det. Och så är det inte lika kul att sitta och kolla på massa klädsidor och sånt heller men då blir det ju billigt iallafall när man inte utsätter sig för frestelsen ;) och jobbigt att inte kunna gå tillbaka och ändra i de man skrivit när det blir fel bara. Men ni får ha överseende med om det blir stavfel, konstiga meningar eller konstiga ord tack vare rättstavningen i iphonen.

Nu ska snart Wilde i badet sen ska vi gotta oss med grillat. Mums! Finns inget som är så gott som grillat, grönsaker och goa såser. En av de absolut bästa sakerna med sommarn de :)


Tisdag



Idag var det äntligen dags! Som jag längtat.. Är väldigt nöjd med det som hanns med men tyvärr är det långt ifrån klart, 3 blommor, 1 diamant att färglägga och bakgrund kvar. Sen ska det göras en grej till på underarmen, men vad? Ett tomrum på sidan som ska fyllas, kom gärna med förslag på vad man kan sätta där för det står still i min fantasi?? :) Nu ska det iallafall sparas rejält så jag kan komma iväg så snart som möjligt igen för det är ju allt annat än billigt på riktig studio. Men så värt de så inte är sakens skull ;) 3-4 veckor minst tyckte tatueraren iallafall att detta skulle läka innan jag gjorde mer. Tack syster för sällskapet idag :)

Nu har vi nyss käkat mat, och Wilde har nyss kommit hem från sin faster Ewa där han hade vart och busat lite. Resten av dagen blir händelselös, jag är öm i armen och känner mej trött. (Kan bero på den tidiga morgonen de) Har tänkt och slänga ihop en paj sen av jordgubbar från trädgården, blir säkert gott det. :)


Måndag





Sista veckan på semestern påbörjad idag, känns allt lite sorgsamt för det är allt fint och vara ledig. Dock ska det nog bli gott för Wilde och komma till dagis igen iallafall. Blir nyttigt och få tillbaka rutiner igen och komma iväg och härja loss med massa barn tre dagar i veckan.


Idag har varit ännu en sån där dag där vi inte gjort så jätte mkt. Bara handlat lite och varit hos Wildes farmor och farfar annars lugnt och stilla. Blev en tidig kväll för Wilde idag iallafall, övertrött och på väldigt dåligt humör då är det bättre och sova och vakna pigg&gla imorn igen. :)


Imorn är det äntligen dags för min tatuering, som jag längtat! Fast samtidigt lite nervöst för det är första gången jag tatuerar mig hos nån ja inte känner men syrran ska bli med och hålla mej sällskap, det uppskattas :) Och jag ska iallafall komma ihåg och äta innan så jag slipper nästan svimma, och förhoppningsvis mår jag bra imorn och inte som sist när det sista ja gjorde innan jag åkte var att spy och sen få feber och må allmänt kasst. Haha uh vad jag ville tatuera mig då som ens utsatte mej för de. :/

Här är iallafall inspirationen till morgondagens, och under vintern ska även överarmen få sig färg så mer eller mindre hela armen ska täckas tillslut :)




Måndag



Sista veckan på semestern påbörjad idag, känns allt lite sorgsamt för det är allt fint och vara ledig. Dock ska det nog bli gott för Wilde och komma till dagis igen iallafall. Blir nyttigt och få tillbaka rutiner igen och komma iväg och härja loss med massa barn tre dagar i veckan.


Idag har varit ännu en sån där dag där vi inte gjort så jätte mkt. Bara handlat lite och varit hos Wildes farmor annars lugnt och stilla. Blev en tidig kväll för Wilde idag iallafall, övertrött och på väldigt dåligt humör då är det bättre och sova och vakna pigg&gla imorn igen. :)


Imorn är det äntligen dags för min tatuering, som jag längtat! Fast samtidigt lite nervöst för det är första gången jag tatuerar mig hos nån ja inte känner men syrran ska bli med och hålla mej sällskap, det uppskattas :) Och jag ska iallafall komma ihåg och äta innan så jag slipper nästan svimma, och förhoppningsvis mår jag bra imorn och inte som sist när det sista ja gjorde innan jag åkte var att spy och sen få feber och må allmänt kasst. Haha uh vad jag ville tatuera mig då som ens utsatte mej för de. :/

Här är iallafall inspirationen till morgondagens, och under vintern ska även överarmen få sig färg så mer eller mindre hela armen ska täckas tillslut :)


Testar



Testar att blogga ifrån mobilen, mitt internet på datorn har lagt av. Nätverskortet i datorn har varit trasigt länge nu men har fungerat att använda ett trådlöst ända tills i fredags då slutade det med att fungera. Jävligt tråkigt tyckte jag, har ju både plattan och iphonen men datorn är ändå datorn.

Har iallafall haft en bra helg, fint väder, en tur till Karlstad i fredags och efter det fest och en tur till åmål och bluesen. Det var en bra kväll :) igår var det en lugn dag, långpromenad och umgås med Wilde på dagen och filmmys med hjärtat på kvällen.

Idag har det varit en långsam dag, inte fått ett skit gjort och knappt varit utanför dörren. Men vad gör det? Ibland får man göra ingenting. Nu ska jag ge Varg Veum en chans till, inte fastnat tidigare men med tanke på att det är precis vad jag tycker om igentligen borde jag gilla de.

Hoppas detta inlägget ser okej ut så det bara inte blir en enda klump med text eller så.


Onsdag

 
Idag har det varit en ganska händelselös dag, började med en välbehövlig sovmorgon ända till 10. Ett par timmar senare blev det en cykeltur till domus för pakethämtning annars har denna dagen inte bestått i annat än soffhäng, mys och lite plock här hemma med allt möjligt. Mitt paket var jag riktig nöjd med iallafall, min tröja passade perfekt, sängkläderna jättefina och Wildes kläder likaså. Lite stora kanske men hey ungen växer så det är ingen större fara med de. :) Och ikväll kryper vi ner och sover i dom nya sängkläderna som är både nytvättade och torkade ute. Hur gött? Nästan så man längtar efter att gå och lägga sig.
 
Wilde har åkt till med Tommy&Anita hem för att sova där och leka med sin kattunge, jaha och vad gör man när man är ensamma hemma då? Det har vi inte varit förut förutom när vi ska göra saker inte bara en helt vanlig kväll. Skum känsla.. Men det blir inte nåt värre påhittat bara för det, nåt att äta och en film :) Skönt faktiskt att ha en unge som är såpass stor att han själv vill åka med sina släktingar hem, sova över osv. Känns så mycket lättare än som det var när han var mindre och det bara var vi som gällde och han egentligen inte alls ville bli lämnad även om han hade det bra sen.
 
Bild från min mobil från Lisebergsdagen.
 

Tisdag

 
Idag tänkte vi ta en utflykt till sjön i det underbara vädret, var och köpte armringar och sandleksaker till Wilde och så åkte vi ut till Getebol. Härligt värre, Wilde vägra att ens känna på vattnet han, och det var iskallt i vattnet, blåste och solen gick i moln så där blev inte mer än 30 minuter. Sen blev det glass på Allé istället innan vi åkte hem, jag la mej på studsmattan och solade. Tror det tog rätt bra så det ska jag göra om varje dag som solen lyser så jag får riktigt mycket färg innan det är dags för tatueringen för sen blir det inget ligga i solen dom närmaste dagarna efter det och armen lär få ha solskyddsfaktor 50 resten av sommaren.
 
Har även hunnit med att klippa klart gräsmattan (gjorde det mesta igår), grillat, läst, städat lite och tvättat.
 
Nu inväntar jag Hart of Dixie som börjar om 20 minuter och sen ikväll lär det bli tidigt i säng för usch vad trött jag varit dag. Tar på humöret att vara trött. En sovmorgon skulle sitta fint det, Wilde har återgått till att kliva upp tidigt igen han. Dom där sovmorgnarna till halv 9-9 tiden är förbi. Drygt 1½ vecka höll det i sig så man får väl vara glad för det iallafall. ;)
 
 

Måndag

 
Bara 2 veckor kvar av semestern nu, jag vill inte!! Vi har alldeles för lite semester med tanke på hur mycket man jobbar under resten av året, helger storhelger osv. Inga långledigheter automatiskt bara för att det är helg och sånt liksom. Jaja några få semesterdagar har jag ju kvar, inte så många men tillsammans med föräldradag och årsarbetstid så får det bli långledigt vid jul igen ;)
 
Vad ska vi göra med resten av min semester då? Inte ett jävla skit vad jag vet. Men vädret är ju bra iallafall och jag har min tatueringstid att se fram emot. Och minst en fest med tjejerna är ett måste. Hade verkligen tänkt att åka med till Rättvik detta året och ledig trodde jag att jag var men då är det första helgen de ska det åkas istället för andra helgen och då jobbar jag. Då blev jag lite ledsen faktiskt att det skulle passa in så, kan ju inte ta semester heller för det får man inte i semestertider och tror dessvärre att det är rätt omöjligt att hitta nån som vill ha min helg då. :( Hoppet är om nån kan byta med mej så jag får jobba helgen efter istället.
 
Igår kom iallafall hjärtat äntligen hem, med bilen på lastbil. Inte lätt när det ska krångla inte men hem kom han iallafall och det var allt tur det. Wilde blev glad att se pappa hemma imorse och nu tjatas det om att vi ska väcka pappa hela tiden men jag tror han kan behöva sova efter denna helgen så det väntar vi allt med en stund.
   
En promenad får det bli sen och låna lite fler böcker, har hittat ett par dugliga författare till efter att ha provläst ett par olika nu dom senaste dagarna så nu ska det rotas i hyllorna på biblioteket. Borde hinna läsa sisådär 10 böcker till denna semestern? Problemet är att snart är det nog slut på svenska deckar/kriminal författare dom skriver inte lika fort som jag läser.
 

Glass är gott det tycker Wilde.
 
 

Nytt till oss

 
Fick ett riktigt bra födelsedagserbjudande från Ellos som jag inte kunde låta bli att använda så det blev nytt till mig, Wilde och sovrummet. Gick på drygt 600:- för allt och det är ju verkligen helt okej.
Stjärnor till mig och sovrummet.
 
Tröjor, byxor och nya pyjamaser att ha till hösten.
Jag är väldigt nöjd kan jag säga. Kommer även att få ett set med olika doftljus med på köpet.
(bilderna går att klicka för att se större)
 
 

Lördag

 
Tycker helt klart att denna dagen/kvällen är dryg och ensam, usch gillart inte! Hade gärna gjort nåt lite roligare än bara sitta här. Men dagen har gått fort och snart är det natten. Jag och Wilde har fördrivit dagen med att först ta en långpromenad, sen blev det en tur till kök och present (kolla inlägget under). När vi kom hem bestämde jag mej för att röja upp ute och Wilde var snabb med att dra till Pia så fort vi kom ut och tog säkert 2 timmar innan han kom hem igen. Skumbad och kvällsmat till han sen slocknade han helt utmattad av gått upp alldeles för tidigt, och att ha hållt igång hela dagen och varit ute från typ 10 till 17.
 
Nu ska det bli lite bilder från kameran sen ska jag natta datorn för idag och ägna mej åt min bok och min fina, roliga surfplatta istället.
 
 
Vi saknar dej här hemma hjärtat <3
 
Lyckan över att få paket.
 
 
Wilde fick en egen fungerande kamera av grannen Elin igår, den var rolig den.
 
Denna sötnosen ville Wilde ha på kök och present förut och svag som jag är för ugglor kunde ja inte låta bli att köpa den. Är ju så fint med ugglor! Och trots köp av denna och allt till sovrummet finns det pengar kvar på presentkortet.
 
 

Nytt i sovrummet

 
Väggarna i sovrummet har varit helt tomma på sistone speciellt sen jag tog ner sänghimmelen som hängde över spjälsängen, så tråkigt och opersonligt har det känts så idag gjorde jag försök nr 2 på Kök och present och idag var det inte fullt med folk och 100 grader varmt där inne så nu hittade jag lite smått och gott att täcka väggarna med. Inte 100% nöjd men det funkar så länge. :)
 
 
 

Min dag idag

 
Har haft en fin födelsedag idag, jag blir verkligen bortskämd av min omgivning. Började dagen med att få en prenumenation på Glossybox av min syster (fick det på mejl). När hjärtat kom hem från Karlstad dit han hade åkt med Gugge innan tuppen gick upp fick jag en surfplatta av honom&Wilde. Oj vad glad jag blev! Och Wilde med, gissar att jag INTE kommer få ha den för mej själv iallafall. Sen kom Ingela, mamma,brorsan, mormor och syrran hit och det blev räkmackor&tårta och massa mer paket. Av syrran som jag redan hade fått så bra av fick jag ett par nya röda converse med, happy happy! :) Av mamma, mormor och brorsan fick ja 200:- som blev lite nya hipsters i fräna mönster på Lindex senare när jag, Wilde och syrran tog en sväng på stan. Av Ingela (och pappa då också fast han inte kunde vara med idag) fick jag 500:- på saker och ting 500:- på kök och present och ett jätte praktiskt picnic set och kylväska. Fick även en till sak av hjärtat efter att han hade varit på bolaget, en flaska Tequila rose i fin presentpåse. Ja jag har helt klart blivit så bortskämd som man bara kan bli. Tack allihopa :) Sen är det inte bara jag som har fyllt år idag kan man tro, Wilde har blvit minst lika bortskämd han med massa nya kläder, en liten leksak, böcker och godis. Nu har syrran precis åkt hem, hon stannade kvar här och vi har käkat pizza, färgat mitt hår och grejat med min nya platta och tjatat en massa. Trevligt de. Nu blir det snart sängen men först bilder, har massa bilder på kameran men dom ligger kvar där dom så det får bli collage mobilbilder så länge.
 
 
 
 
Måste visa upp min alldeles hembakta och hemgjorda tårta, helt okej för att vara första gången jag gjorde nåt sånt. :) Jättelätt och fixa var den iallafall och resultatet både fint och gott.
 En del av alla Wildes saker =)
 
Och mitt! :)
 

Torsdag

 
Torsdag kväll och snart dags att sova, men först några rader här.
 
Igår hade vi en dryg dag hemma, Wilde var på ett alldeles jämt omöjligt humör hela dagen igår nästan. Tror vi fick igen lite för att vi konstaterade på BVC i tisdags att han var inte så farligt trotsig han inte. Mycket mycket vilja och humör i en mycket liten människa. Var jämt helt slut igår kväll ;) Men det går väl snart över hoppas jag?! 
 
Avrundade iallafalll gårdagen med att se Breaking dawn del 2. Den var bra den men synd att det bara var sista, jag vill ha meeeer!
 
Idag skulle jag få mej en lång sovmorgon tänkte jag, tyckte det behövdes men då ringer min kära mormor och väcker mej för att säga Grattis. En dag för tidigt... Jaja bättre sent än aldrig svarade hon glatt. Det var min sovmorgon det.
 
Sotarn om hit för brandskyddsbesikting i förmiddags, efter att ha varit här gick han till grannen och vi fick oss ett gott skratt här i huset. Wilde kommer inspringandes "Toten här grejar kom mamma!" och så fick ja bli med han ut och han pekar överlyckligt mot grannens skorsten där sotarn sticker upp med halva överkroppen. Ahahaha NU vet Wilde att tomten finns iallafall och han kommer inte med paket om man inte är snäll.
 
Vid ett åkte vi till Furuskog för att umgås med Jessica och barnen en stund. Avslutade med en glass på Alle innan det bar av hem för att baka och fixa. Nu hoppas vi tårtan smakar bra imorn, gjorde även citron muffins och dom smakade helt okej enligt mej men äckliga enligt Wilde.
 
Imorn när jag vaknar är jag gammal.........
 
 
 
 
 

Tisdag

 
Denna dagen började redan vid 8 tiden trots att vi var hemma så sent igår, men vi drog oss länge innan vi gick upp. :) Vid halv 11 skulle vi vara på BVC för 2,5års kontroll. Gick ju alldeles lysande det, det enda som han inte kunde var att hoppa. Men det visste vi ju redan att han inte kunde, men tror inte att världen går under bara för det. Han försöker ju iallafall. Pratade som bara den gjorde han iallafall. När vi skulle gå därifrån fick han ett gåvobrev som han fick ta med sig till biblioteket så fick han en bok där :)
 
Sen var jag ock bokade tatueringstid, gick lite bättre att boka denna gången än sist. Tycker helt klart att det ska va folk som kan sin sak som sitter i reception istället för att inte ens kunna få svar på när/vilken dag man kan komma och boka en tid som det var sist ja var dit. Men nu är tiden bokad och om 2 veckor sitter jag där, uhhh så gött det ska bli! Till nästa sommar ska jag ha en helarm, börjar med att bygga på runt min ros coverup och nästa gång jag bokar tid blir det överarmen.
 
Hann även med och hämta paket med Wildes lego och film från pampers klubben och handla lite när vi va ute och åkte, sen blev det hem och göra mat sen slocknade jag och Wilde i varsin soffa så ikväll blir det nog sent. Wilde var sliten och sov mer än 2 timmar han. Säkert efter igår, tog på krafterna och ha så kul.
 
Nu ska det bli Hart of Dixie, sen ska jag försöka få Wilde i säng och sätta mig och kolla på Breaking dawn som kom med posten idag. Lika bra att kolla på den idag så ja förhoppningsvis hinner få 2an innan helgen. Tidoptimist kanske men hoppas går :)
 
Min lilla kanin med sin nya film :)
 
 

Liseberg

 
Hade en toppendag på Liseberg igår med min fina lilla familj och bästa syster/moster, Wilde var nog världens lyckligaste unge. Att se han så glad och ha så kul ja det är nåt alldeles speciellt de :) Åkte en massa karuseller, kollade kaniner och spelade. Vi vuxna hann väl inte åka allt för många stora karuseller, ja förutom jag då som åkte med både hjärtat och syrran. Men barnkaruseller hann vi åka så det heter duga iallafall. Spelade och vinster följde med hem. Och plockade små nallar till Wilde i en sån där nalleautomat. Hade sådär väder under dagen, väldigt mkt moln och inte jättevarmt men ibland kollade solen fram. Hade med regnkläder och paraplyer men lämnade det i bilen i när vi fyllde på parkering. Gissa om det började regna efter det eller? Så smart jag är, det stör mej att jag gjorde så.. Och så stör jag mej att jag bytte nummer på heminredningshjulet för hade jag stått kvar hade ja vunnit. Undrar vad?! Får nog helt klart ta en tur dit igen med Wilde, kanske Jul på Liseberg? Skulle vara mysigt. Och nästa sommar blir det dit igen på semestern. :) NU massor med bilder :) :)
 
 
 
Titta pappa jag har fått körkort!
 
 
Åka båt med Ossi
 
 
Favorit karusell, wihii sa Wilde så fort det svängde.
 
 
Dagens stora vinnare :)
 
 
Ja vann chips ja :)
 
 
Souvenirer måste man ha när man varit på utflykt, muggen köpte Ossi och jag de andra.
 
 
 

RSS 2.0