Söndag


Jobbhelgen är avklarad, bara 4 dagar kvar tills ledigt 👍 

Igår var de en ganska händelselös dag, åkte till pappa och ingela på en kopp kaffe efter jobbet. Sen vart de en lugn kväll, somnade till en film och vaknade till en nya arbetsdag.

Efter jobbet idag var de direkt hem, dra på sig andra kläder, klä wilde och stoppa han i vagnen för att gå till stan på Skyltsöndag tillsammans med Emelie&Nova och även Emelies pappa. Loppis och runt lite överallt. En par fynd på loppan till wilde och en förpackning bravokola till mig från nån tjej som hade bord i gamla wernbergers. Så gott inte ätit de på jättelänge, älskar bravokola hallon. Avslutade turen med en fika hos Buggs. Mysigt att sitta där och fika till musiken och kolla på alla som dansa. Ser så kul ut. Fick prova på att ta några stapplande danssteg/buggsteg jag med 😂😂😂. Skulle va kul och kunna faktiskt även fast ja mest kände mej som en elefant eller nåt lika smidigt. 

Promenad hem sen, gissar på att ja gått mellan 1 och 1.5 mil idag. 8 km finns på runkeepern men inte haft den på hela tiden. Väl hemma var de dags att natta wilde, nattade mej själv samtidigt. Va visst trött men nu är ja vaken igen. Skriver här och kollar lite på Torpederna samtidigt. En fullspäckad vecka väntar. 


Veckans


Denna veckan blev det mycket kul att visa upp, och då är inte ens allt med här tar bara de bästa :) 

Lambi! Vantar och jullamm från lambirewards och det andra lammet är ett köp 2 och få lamm som wilde absolut skulle ha. Jullammet ville ju absolut ha en vän enligt han. Och papper går ju åt så. :) 

Julklapp från bästa ica ♥, passade perfekt i köket de ljuset. Köp och få med Nivea och en matta som ska minska på röran runt kattlåda medföljde med kattsanden vi alltid köper. Kul med köp och få  när de är sånt man ändå ska ha och man inte ens behöver köpa en massa utan normalt antal. 👍

Kommunal goodiebag från ao träffen tidigare i veckan och ett besök på sektionen lönar sig. Alltid kul och bra saker 👍

Och ännu en favorit från bästa panelen jag vet! Övervägde att välja nåt annat men körde på HM som vanligt, kommer blir riktigt kul att shoppa den dagen ja bestämmer mej för att göra slut på alla korten ja fått. Nu kommer ja dock få vänta innan ja får nåt mer för har inte alls fått många undersökningar dom senaste 14 dagarna. 

Hemma hos Wilde


Wildes barnsligt julfina rum, han är så nöjd så. Och så har vi fixat årets julkort här under morgonen. :) 


Torsdag


Igår efter jobbet&dagis åkte wilde till ewa för att sova där. Hon ville låna han och han älskar att vara där. -Mamma jag gillar dej så mycket för det ska bli så kul hos ewa! Fick ja höra igår. Vi passade på att storhandla igår efter vi hade lämnat han sen vart de en kväll framför tvn som  gällde. 

Jobbat idag skulle egentligen ha varit ledigt men gjorde ett fin fint byte, idag 7-11 mot min kväll imorn. Perfekt! Då får ja va ledig imorn med wilde och sen kan vi ha fredags mys här hemma. Wilde har därmed fått lång helg också torsdag till söndag. 

När ja kom hem från jobbet vart ja ju ensam så som vanligt när ja är de har ja städat, tvättat och plockat. Gjort ärenden och plockat ännu mera. Huset gick från grisarnaskaoshus till riktigt fint. :) Wilde har bakat pepparkakor, varit på badhuset och ätit pizza med Linda&Ewa. Väldigt nöjd kille som kom hem strax efter fyra. 

Snart är det första advent med och tillhörande skyltsöndag. Mysigt tycker ja. Snart jul och ja hoppas hoppas vi får en vit fin jul. Ska bli gött att komma iväg till ullared och få dom mesta julklapparna fixade nästa fredag med. Själv vet ja knappt va jag önskar mej, men de blir väl de vanliga saker som luktar gott typ favoriten jlo miami glow parfym och annat sånt, inredning som passar våran stil här hemma, ugglor och mysiga saker. Eller presentkort på nåt ställe ja gillar. :) Av pappa och ingela har ja önskat mej en Helly hansen jacka men tror inte ja får de för det är ju inte direkt nån billig önskning. :) Blir glad för vad de än blir nuförtiden och wilde är faktiskt viktigast nu till jul ♥ 

Nu kommer pappan i huset hem så nu ska det fixas mat sen blir de myskväll framför tven med massa bra att se på ikväll. 👍👍👍 
Här blixtis smaka på pepparkakan jag har bakat. 


Glossybox November


Idag landade månadens glossybox "christmas in pink" i brevlådan. Vart dom fick "christmas in pink"  ifrån undrar ja, den var inte mer rosa än nån annan glossy men men. Innehållet då? För en gångs skull var ja nöjd med hela innehållet men bara nöjd, ingen wow upplevelse men för 139:- får man va nöjd i vilket fall som helst kanske  (värdet är över 400:-). Överväger dock fortfarande att säga upp eller pausa men de är ju så himla kul att få den där lilla överaskningen varje månad! 😀💅💕💄

Avsminkningsservetter
Make up store gloss i ljust rött
Ögonbryns fix/färg
Ögonskuggs penna i grå/beige nyans. 
Handkräm 

Tisdag


Effektiv dag idag, jobbat, tjoffat upp det mesta inför advent, varit ute och gått 6.5 km, handlat och varit i lekparka med Stephanie och barna och vi planera lite på barnas gemensamma kompiskalas. :)  Svängt ihop en mumsig köttfärslimpa med kantarellsås (fuskat med burkkantareller inte alls så gott som riktiga men dom är slut så va tvungen och prova om de funka med dom på burk) Tvättat också och tagit hand om en massa sparad ren tvätt. Suck den som spar han har eller hur va de?! Förövrigt fick ja 2 kina leveranser idag, en julklapp som nog vart jämt helt perfekt!!! Och ett skal till min telefon som va fel, så tråkigt! Men sålde de på köp o sälj direkt så gick ju inte förlust på de även om de va trist att de kom fel. Men ändå bara älskar ja Kina! :) Haha borde avinstallera appen egentligen, va de kliar i fingrarna. Men med dom priserna är de ju inte så man ruinerar sig direkt så. :) Har ni inte kollat in aliexpress.com eller laddat ner appen så GÖR DE! 👍 


Igår va ja på aoträff, trevligt som vanligt. En liten kommunal goodiebag delades ut och nyttig info. Trivselkväll/avslutning på Harrys till veckan med mat och quiz. Inte bestämt mej än om jag ska gå eller inte, det är mycket till veckan men man borde nog inte tacka nej till en trevlig kväll med god mat egentligen ?  

Snart dags att ta natta nu, trött som vanligt och inget bra har ja att läsa heller. Öde! Måste försöka komma iväg till bibblan imorn och låna en ny hög. 


Söndag


Gårdagen började tidigt, kl 8 redo att åka till Borås. Långt dit, tråkigt att åka.. Trångt i bil tyckte ja satt väldigt dåligt. Gnäll gnäll ;) Väl framme var Monika m familj på plats, det bjöds på god smörgåstårta och kaffe. Sen åkte ja, Ingela, Wilde, Nicolai och Björn in till knallelandet en sväng.. Hann med att åka rulltrappa antal ggr, kolla cubus och lagehaus utan att köpa nåt och en snabbsväng på Ekohallen. Wilde trodde han behövde på toa så för varje affär fick ja ta med han till toa, betala varje gång för toa var inte gratis på de stället och de för ingenting. Eller jo första gången men sen. Barn!! 😂😂😂 Tror de va rullttappan han va ute efter och inte toa 😂. Det va skönt med en tur iallafall för att få upp värmen för farfar fryser inte vilket betydde kall lägenhet. Nästa gång tar ja med raggsockar! När vi kom tillbaka var de dukat för ännu mera tårta och kaffe. Prinsess tårta denna gången och den satt fint den. Riktigt god! :)  Sen började de bli dags för hemfärd för de är ju en bit att åka. 


Monika hade med massa kort så ja passade på att ta kort på kort. 

Några av dom, jag som liten bebis. Min fina farmor som tyvärr lämnade oss alldeles för tidigt. Jag och Pappa för länge sen och till sist en jul för många år sedan, min farbror Lecko som även han lämnade oss alldeles för tidigt, Monika, pappa och jag. 

När vi kom tillbaka till säffle vankades tunnbad och lite alkohol. Var så fint på altan när ja kom hem, levande ljus och tunnan fylld med vatten och på uppvärming. 

Gott och bada, en trevlig kväll med trevligt fölk! 9 stycken blev vi allt som allt. Men ja tackade för mej tidigt nångång runt halv 1-1 tiden så jäkla trött efter att jobbat en himla massa dagar utan nån ledighet att hurra för och ingen sovmorgon på 14 dagar. Gäsp! Och dessutom hade ju dagen börjat tidigt och varit lång. Men de va en bra dag iallafall, hunnit med att både umgås med släkten och haft en trevlig kväll. Dom andra plaskade runt tills 5 imorse dom haha. 


Idag var de inte ett dugg fint på altan, städa städa! Och inne, fläckigt och spår efter blöta fötter, smuts efter skor och ja de såg ut så skura skura! Och massor med tvätt efter blöta handdukar och badkläder. Men så blev de fint igen efter de :) Slapp dag idag efter de, läst och slappat i soffan. Haft pappa och ingela på kaffe när dom lämna wilde också. Nu är de snart kvällen och dags att ladda för möra dagen med jobb och dagis igen. 





Helgen


Jobbat 7-16 sen tog ja helgen, skönt med 2 lediga dagar. Wilde har tillbringat dagen med syrran, dagis har haft planeringsdag. Han var himla nöjd efter ha fått mc donalds och vart med sin Ossi hela dagen :) Idag blir de mys/slapp dag, icas lösgodis såklart, en bra bok och kansks lite Sons om vi har tur? :) Imorn åker vi till Borås (fristad) över dagen, farfar har fyllt år så ska gratulera han  När vi kommer hem sen ska wilde stanna kvar hos morfar&Ingela medans vi ska ta ett par cider och inviga badtunnan här hemma. Kommer nog bli en bra dag de. :) 


Tipsar!


Passa på att gå in och ge bort en julklapp. (allra helst till mig då ;) ) Registrera ett par förra julen och fick en skickad så det fungerar absolut. 

http://kampanj.lager157.com/

(Bild lånad från lager157s kampanjsida ang detta) 

Onsdag kväll


Haft en bra dag i Karlstad idag med syster och wilde. Besöket på sjukhuset avklarades snabb och smidigt, wilde var så duktig när det undersöktes och kollades. Min stora kille ♥ Ingen fara med ögat, svullnaden har uppkommit av en vagel som har kapslats in. Hur vet ja inte riktigt men helt ofarligt och han har inte ont av de heller så dom gör inget åt de då åtgärden annars skulle vara att sövas för att ta bort de och att sövas är ju inte nåt ett så litet barn ska behöva när han inte har ont av de så  Har man varit duktig så måste man ju få en belöning tycker wilde men senaste 2ggr har han besviket gått ifrån doktorn utan en belöning (typ bamseklistermärke eller vad man nu brukar får när man är liten). Men då får man belöning av Mamma och Ossi istället, han valde tuggummi och reflex på apoteket av mej och med syrran så blev de en Hot wheels bil på toys r'us när vi ändå va på biltema lite senare. :)

Efter sjukhuset har vi varit runt lite överallt och spanat, hittat en ny favoritaffär iallafall och de är fyndfabriken. Älskar affärer där man verkligen kan fynda och de kan man uppenbart där. Har fixat ett par små julklappar och kunde bocka av ännu en person på listan efter idag. Skönt! Är så nöjd med att ha en hel del julklappar klara redan. Käkade mat på subway på wildes önskan, inte mej emot de satt fint de. Vill ha subway i säffle! :) När vi kom hem igen tog syrran med min bil för att greja med den, spännande att se hur de blir. Nu får ja åka passat tills på fredag. 

Nu ska ja koncentrera mej på bonde och de följs av Greys. Imorn är det dags för jobb igen denna lediga dagen försvann fort den. 


Onsdag morgon


God morgon, en ledig dag efter att ha jobbat 9. 

Igår hade ja en sån där effektiv och bra dag, jobbade sen hem och fick massor gjort. Städade, tvättade, plockade av allt från altan som blivit efter badtunne/extra altan bygget. Var iväg och slängde alla kartonger och dret som samlats på hög. Jag och wilde var på biblioteket och ladda upp med massa nytt att läsa. Sen var ja på föräldramöte, nån förläsning om att läsa för barn... Helt ärligt hängde jag inte alls med, det kändes som hon bara flöt iväg hela tiden och mest pratade till förskollärarna. Sen fick vi kaffe, pratade lite om allt möjligt och såg på film om barnens arbete med Bockarna bruse. Så goa så! Kul att se :) 

Idag ska vi äntligen iväg till Karlstad och kolla upp wildes svullnad under ögat. Jag är lite nervös att det på nåt sätt ska vara obehagligt för han men de ska nog gå bra. Bästa syster följer med och håller oss sällskap och blir säkert att vi hittar på nåt mer när vi är där. Jag vill och kolla in fyndfabriken bla. Biltema och fixa nya torkare till min bil. Och så blir de bergvik en sväng för wilde har önskat Subway och så ska ja handla bakgrejer åt Linda. :) 


Hörs ikväll igen med uppdatering om hur det gick i Karlstad. 

Badtunnan är på plats


Nu är badtunnan på plats, riktigt fint är det! Händig gubbe ja har som har fixat allt detta själv dessutom ♥ 

Ska bli kul när de blir badpremiär, kan tänka mej att de är riktigt gött. :)  




Veckans 💰


Nämen se de blev visst ett inlägg denna veckan också. 

Favorit ♥ Ännu ett presentkort på HM, världens bästa sida! Å så som vanligt bara lämna en kommentar så värvar ja dig. Gratis, tar bara så mkt tid man själv väljer att lägga ner på de och de enda man behöver är en mejl. 

Wilde har ätit ahlgrens till lördags godis på sistone och idag hämtade jag ut dom här otroligt söta skålarna. Köp,skicka in och få erbjudande från ahlgrens, skålarna är från sagaform och värda 199:- 

Fredag


Fredag och helg, jobbhelg men då jag har bytt pass så börjar ja inte förrens 16 imorn så känns himla gött att veta att jag (ja får sova lär väl va en överdrift men) åtminstone inte ska iväg tidigt. :) 

Jobbat idag sen när ja hade hämtat wilde så åkte vi bara hem och bytte till varmare kläder och så  mötte vi upp Stephanie, Elias och bebis i lekparken för lite lek och tjöt. Sen fick ja göra mej förtjänt av helgens godis så de blev en snabb promenad till ica. 5.5 km sammanlagt så helt okej 👍Nu soffläge, godis, bok och nåt bra att se på. Håller tummarna för Sons of anarchy annars får det bli Criminal minds på play i telefon när wilde har gått och lagt sig. 

Standard Sandras icas lösgodis påse. Så jäkla gött! 



Kina shopping


Finns en sida som heter aliexpress, klart en av mina favorit sidor nuförtiden. Har beställt en hel del där på sistone, priserna är skrattretande låga och frakten till sverige gratis förutsatt att man väljer saker märkta free shipping. Har beställt lite julklappar där, nöjd med det som kommit änsålänge. Även köpt plånboksfodral till min telefon som är otroligt nöjd med, priset? 19:-. 👍 Och idag har jag beställt så galet snygga hoodtröjor. Bara hoppas dom passar sen också men annars lär dom vara lättsålda skulle ja gissa på? Kan ni gissa priset på dom? Svar längst ner sen.. :) 

Snygga eller hur? Tog en av grå och en svart. Fick även beställa likadana till en arbetskamrat också. Och priset då? 37.20:- styck 👍💸😂

Onsdag


Alltså bajs! Hundbajs närmare bestämt, varför varför i hela fridens namn plockar man inte upp skiten efter sin hund?! Lyckades med bedriften att trampa i de förut utan att märka de förrens.... ja jag hade kletat det på både jeans och ovansidan skorna. Mysigt vad?! Fick åka hem för att byta kläder, skor och slänga skorna i tvättmaskin. Tur man har nära hem iallafall men äckligt är de i vilket fall som helst och jag hoppas att alla som inte plockar upp efter sin hund nångång trampar, halkar och sätter sig i skiten!!! Säger inget om de är hemma hos sig själv, ute i skogen eller avskilt men inte där folk -typ jag trampar i de! 😠💩🐶

Tur inte hela dagen varit skit iallafall ;) Bra dag på jobbet följt av fika hemma hos pappa&ingela. Skulle uppvakta pappa i efterskott på farsdag men frågan är vem som uppvaktat vem?! Han har varit i stugan och med det varit ute och åkt båt så han hade handlat till oss alla 3. Angry birds mössa i en snygg baggy modell till wilde, sprit till Fridde och jag fick stora flaskan Escada born i paradise. Samma som i somras men det är bara bra de för jag gillar den abslout. Pappa har allt koll på vad jag gillar för parfym. Och den obligatoriska tobleronen med såklart, köper aldrig det själv men den ja får av pappa är allt speciell den. ♥ Spånat lite på liseberg, jul och en tur till farfar så får se om de blir nån tur nånstans för oss. 



När vi kom hem slängde ja ihop en kebabgryta och pasta. Aldrig gjort de förut men det kommer abslout att göras om. 👍 rekomenderas. Nu är det kvällen, Bonde och Greys på tv, alltså en bra kväll precis i min smak. 



Onsdag


Alltså bajs! Hundbajs närmare bestämt, varför varför i hela fridens namn plockar man inte upp skiten efter sin hund?! Lyckades med bedriften att trampa i de förut utan att märka de förrens.... ja jag hade kletat det på både jeans och ovansidan skorna. Mysigt vad?! Fick åka hem för att byta kläder, skor och slänga skorna i tvättmaskin. Tur man har nära hem iallafall men äckligt är de i vilket fall som helst och jag hoppas att alla som inte plockar upp efter sin hund nångång trampar, halkar och sätter sig i skiten!!! Säger inget om de är hemma hos sig själv, ute i skogen eller avskilt men inte där folk -typ jag trampar i de! 😠💩🐶

Tur inte hela dagen varit skit iallafall ;) Bra dag på jobbet följt av fika hemma hos pappa&ingela. Skulle uppvakta pappa i efterskott på farsdag men frågan är vem som uppvaktat vem?! Han har varit i stugan och med det varit ute och åkt båt så han hade handlat till oss alla 3. Angry birds mössa i en snygg baggy modell till wilde, sprit till Fridde och jag fick stora flaskan Escada born i paradise. Samma som i somras men det är bara bra de för jag gillar den abslout. Pappa har allt koll på vad jag gillar för parfym. Och den obligatoriska tobleronen med såklart, köper aldrig det själv men den ja får av pappa är allt speciell den. ♥ Spånat lite på liseberg, jul och en tur till farfar så får se om de blir nån tur nånstans för oss. 



När vi kom hem slängde ja ihop en kebabgryta och pasta. Aldrig gjort de förut men det kommer abslout att göras om. 👍 rekomenderas. Nu är det kvällen, Bonde och Greys på tv, alltså en bra kväll precis i min smak. 



Tisdag


Igår kom vi äntligen iväg till Karlstad efter jobbet. Skulle möta upp hon med bilen halv 7 så innan de hann vi med en tur på Biltema, toys r'us och rusta. Efter bilen var vi på Jula med innan hemfärd. På rusta träffade jag en fin liten mjuk vän vid namn Holger. Säg hej till Holger!


Sen åkte vi och kollade på bilen och de blev ett köp. Känner mej nöjd tror ja, den går riktigt fint, väldigt pigg trots 1.6 liters motorn och ser bra ut är dock lite småfix som ska fixas men det ska syrran greja med så. :) Handbromsvire som ska spännas, ytrost i skärmkanter och gräsligt fula extra ljus som ska monteras bort. Har varit och beställt spraylack på mekonomen idag så är det bara att fixa sen. 👍🚗😀 Kommer nog att sakna lite av "lyxen" i passaten men ja kommer inte att sakna tankadet! 😄💸 

Såklart är ugglor på plats i bilen. (Sommardäck på alufälg är vinterdäcken som sitter på nu) 

Tog passaten till jobbet imorse och var lite nervöst innan ja kom hem och kunde närgranska i dagsljus men de var ingen fara med nåt. Tvättat utsidan och fräschat  till den lite inuti, satt i wildes stol, sparkskydd o sen så den tog vi den på en tur till syrran. Varit på mekonomen, kollat runt i gallerian, handelshuset och fixat en liten försenad farsdag present till min pappa som ändå inte va hemma i söndags. Handlade lite mat på eurocash och fikade hos syrran innan vi åkte hem igen. 

Nu ska jag läsa slutet på senaste bra boken. Dags att hitta nåt nytt att läsa nu, första gången sen i somras ja har "slut" på nåt bra att läsa. Får genomsöka biblioteket nån dag igen, hittar säkert nåt ja missat om ja nu inte hittat alla bra krim serier redan.... 



 

Söndag


Alla dagar blir inte som man tänkt sig. Skulle gå ut och gå en sväng med wilde medans fridde skulle iväg och filma en grej för nån dokumentär. Trodde allt skulle gå snabbt och vi skulle till Karlstad. Kommer hem och inser att ja glömt nyckeln, jaja tänkte ja han kommer ju snart för filmandet skulle gå rätt fort. Pia kom och bjöd in oss på kaffe och tiden gick o gick. Bestämde tillslut att de va lika bra att hämta extra nyckeln hos Stig och Gullbritt. De skulle ja gjort direkt de men lätt o vara efterklok. Tur vi har så snälla grannar iallafall :) Inget karlstad hanns med heller, hade sett framemot att hitta på nåt allihopa men men. Vi ska ju dit imorn o kolla bil men då lär inte det ja ville hinnas med tyvärr. Hann åtminstone städa hemma istället och de behövdes verkligen!  Och så har vi vare och farsdag fikat hos Stig och Gullbritt. Och här firade vi världens bästa pappa imorse med nybakad bröd från Ica och lotter. ♥


Imorgon är det jobb som gäller igen och sen ska vi ju som sagt till Karlstad och kolla bilen. Håller tummarna för att allt ska va bra med bilen, usch vad besviken ja ska va annars.... 

Veckans


Glömde helt bort förra veckan men nu så kan ja visa upp för 2 veckor istället :) 

Gåvorna från meandi partyt, bokningsgåva, vipgåva, tjejkvälls gåva och värdinnegåvan 😀

Loppipåsen babylove, inte så aktuell kanske men den som spar han har. Fås med ordrar på lekmer. 

Wildes vinst måste ju såklart räknas med! :) 

Och avslutar med gott och blandat bra att ha! :) Plus lite roliga prover som kommit i brevlådan. 

Till veckan hoppas jag att de kommer ännu ett presentkort från m3 :) 

Lördag


Imorse när jag vaknade efter att ha fått sovmorgon så fanns bilen där precis som ja hade hoppats. I karlstad och med ett bra pris. Ringde och ringde... Näh inget svar, jaja vi skulle ändå till Karlstad så gjorde oss redo och påväg till macken så ringde tjejen med bilen upp mej. Bestämde att vi skulle komma imorn då hon inte kunde idag och så sköt vi upp våran tur då tills imorn.. Å så ringde hon igen och kunde inte förrens måndag.. Lite frustrerande men då får de bli en tur för oss alla 3 imorn och på måndag kväll kommer syrran och tar wilde så åker vi och kollar då. Håller tummarna och väntar på att de ska bli måndag 😀👍 

Ingen tur till Karlstad idag då som tänkt, mina hjärtan stack till garaget och jag tog mina lockar och välsminkade ansikte och drog på mej gåskorna för en timmes tur i skogen. 😂 Lite trädgårdsgrejs och sen hade wilde tröttnat på garaget så fick iväg och hämta hem honom. Fixade korv med bröd så stack vi till lekparken sen med stephanie och elias :) Och snart var denna dagen slut den med. Sibylla ska få laga maten idag och så hoppas jag att de ska finnas nya avsnitt Sons of anarchy att kolla på ikväll. 


Lykobox



När jag ändå skulle beställa min röda inpackning kunde jag inte låta bli att beställa med en Lykobox samtidigt. Som glossybox fast ändå inte, brukar vara lite mera användbart innehåll än glossybox och dessutom billigare men inte alls lika lyxigt och spännande som glossybox. Men jag är nöjd! Schampo och balsam går alltid åt, duschcremen är samma som jag fått en gång tidigare i glossybox och jag gillar den. Resten va väl sådär, down to the pore grejen ska testas iallafall vore ju kul om den var bra :) Serumet var för lockigt hår tyvärr men kanske kan ha de i håret ändå har ju åtminstone självfall ;) Och de kan ju inte skada... Pappren för fet hy var väl de som var tråkigast kommer inte att komma till användning men 5 av 6 grejer känns ju ändå helt okej 👍


Fredag


Fredag och ledig helg på ingång 👍

Igår var jag en sväng till slottsbron&grums efter jobbet. En fika hemma hos Sandra och sen en tur till Claer car för besiktning av v70in. Passade på att köra fast i leran hos sandra så martin fick dra loss mej innan besiktningen så ja kom dit med en riktigt mysig bil full i lera och små grästuvor 😂  Besiktningen gick sådär men de va himla trevligt att få umgås med min vän ett par timmar  :) Kaffe, fika och tjat. Wilde fick en massa skor och lite annat efter william med, nöjd unge vill ja lova det mesta skulle provas direkt. Tack igen! :) När ja kom hem sen fixade vi mat sen skulle de kollas på tv, tur ja gick o la mej 2 timmar innan favorit programmet ens börja då. 😴

Idag avslutades jobb veckan och nu vankas de ledig helg. Ska snart slänga wilde i säng sen är de catch up på play i mobilen som gäller. Måndagens Criminal minds och gårdagens Under the doom. Tacka vet  ja play säger ja bara hur ska man annars hinna se allt?! Till min tv kväll på mobilen severas icas lösgodis och chips. 👍 

Letar fortfarande bil och blir frustrerad. Men visst imorn finns den kanske där? På bra avstånd med såklart. Håll tummarna! (Kan ju alltid hoppas iallafall)


Onsdag


Mitt i veckan.. sitter uppkrupen i soffan, med raggsockor och filt för helt plötsligt blev de kallt tyckte ja. Säkert vädergudarna som laddar för morgondagens utlovade snö! 

Igår var det jobbdags igen efter lediga måndagen, sen trotsade vi blötan för lekparken. Hahaha härliga ungar som satte regnkläderna på prov genom att bada i dom enorma vattenpölarna på anneviplan 👍👍👍 Kvällen innehöll årets nomineringsmöte, ingen vinst av cykel men alltid trevligt ändå. Anmälan till nästa års kryssning, skrev upp mej utan att egentligen veta om ja vill åka... Alltså resan dit, kryssningen i sig, maten folket och allt de där är ju hur kul som helst men hemresan är ju bara såå jobbig! Jaja de är långt till mars så lär ju inte behöva fundera på hemresan än ;) 

Ännu en blöt dag idag och ja har jobbat, har inget problem med regnet egentligen och de är varmare när de regnar än annars men visst börjar de bli liiite drygt ändå?! Värdelösa kläder gör att man är ständigt blöt hela dagarna på jobbet både om skor, byxor och tröja. Borde investera i regnställ men det är en riktigt tråkig utgift och borde egentligen ingå i det faktum att vi ska cykla/gå när vi jobbar?! Men tyvärr så är de inte så och blir heller aldrig att ja skaffar mej nåt själv och inte har ja lust att köra upp massa pengar på bensin heller så... Äsch väder väder man klarar sej ganska bra med lite vilja, lusten att ändå få den dagliga motionen och ett paraply när de blir som värst :) För visst har ja/vi de ändå ganska bra som slipper sitta inne hela dagarna och dessutom får massa extra motion?! :) 

Åååå på tal om motion så letar ja bil som en tok, Fridde får lyssna på mitt tjat och min syster bombar ja med länkar. Ja vill hitta en nu!!! Ingen som sitter med en golf 4 i bakfickan till mej?! Hittar några men är dom inte långt bort så är dom dyra, sålda eller 2 dörrars. Eller så har di nåt konstigt fel på sig. Tittade lite på en Bora med men näh ja kan inte se mig själv ihop med en Bora. Ja är allt en goofy ja och har vart sen ja ägde min första för 100 år sen. Gillar  förvisso passat och volvo med men ja vill ha en liten billig bil nu. 

Nu börjar Bonde så nu ska jag sluta tjata på er här och kolla på  de istället. 

Goa ungar 😂

Måndag


Har för en gångs skull en ledig måndag jag&wilde, väldigt ovanligt men utbudet av jobbturer var inte stort och det kändes mer värt med en extra dag ledigt. Plockat och grejat här hemma med allt som hopade sig, städat och tvättat. Varit på 8 km promenad till bland annat lindex och hämtat wildes vinst som ja skrev om i tidigare inlägg. Och dagens bästa, träffat stephanie och gugges lilla tjej och lämnat present till henne. Så liten, söt och snäll. Låg och sov i min famn sålänge. Åh man lääängtar ju inte alls efter en egen liten då... ♥ Wilde var nöjd och leka med Elias han. 

Nu är de kvällen, nyss ätit tråkig mat. Ska snart hoppa i duschen och sen är de tv kväll. 👍

Dessa godingar måste jag ju visa er, ska få pryda min framtida bil som ja ännu inte hittat men ändå förhoppningsvis kan köpa tiĺl helgen för då har vi tid att åka nånstans. :) 

Vinnaren Wilde :)


Imorse ringde telefonen. Hej det är bla bla bla på lindex! (Glömt namnet) Jag ville bara säga att wilde har vunnit våran teckningstävling. Åh vad kul tyckte både jag och wilde så dagens långpromenad fick gå till lindex för hämtning av vinst. En presentkort på okänd summa, (dom hade nog glömt att skriva dit de) och en godispåse. Kul! :)  


Söndag


Tänkt att skriva här var och varannan dag om ditten och datten, visa det och berätta om nåt men tiden tiden. Hela huset är en kaos, grejer, påsar, tvätt och saker överallt men blir inget gjort. Hinner liksom inte med... 

I fredags hade ja jobbkväll så på dagen var ja först på en riktig långpromenad med wilde i vagnen, bra för kropp&själ de och väldigt glad att ungen fortfarande går med på att åka i vagnen så jag får mina promenader! :) Sen kom min syster hit och umgicks i ett par timmar. Körde wilde till ewa så han skulle ha hela dagen ledig från dagis och dom var till badhuset. Började jobba vid 15. 

Igår var de också jobbdag innan det var full fart mot utekväll, färgade håret på fridde, han färgade mitt hår, åt mat, slingade hans hår, packade åt wilde sen åkte jag till emelie för att fixa mitt hår inför kvällen. Min snälla vän de som fixade mitt hår så fint! Kände mej som en docka nästan. Tack Emelie för de ♥ och TACK linda för ditt påhitt som fick mej att färga håret rött igen. Är så glad att jag gjorde de och äntligen känner ja som mig själv igen och fin! Har varit så missnöjd med mitt hår på sistone men nu! :) 

Tog 1.1/2 timme att fixa håret sen var det full fart hem igen för att fixa smink och kläder, mycket smink, döskallar, svart och spets. 👍 Och hjärtat mitt blev till nåt zoombieliknande med puder, svart kajal och svart ögonskugga. Vid 18 kom erik och hämtade oss. Jag och sandra hamnade på altan och resten inne. På altan blev vi kvar när alla åkte in till stan men till slut kom vi allt iväg vi med :) Tråkigt väder, dåligt med bilar ute och massa läskiga människor överall. Blev några svängar på stan sen blev jag helt konstigt... Tror de hänger ihop med en grej som hände tidigare på dagen när ja jobba. Gick rakt framåt ganska fort när allt började svänga, jag kunde inte gå rakt eller nåt. Skitläskigt men de var över på typ bara några sekunder sen kände ja mej som vanligt igen för att typ en kvart senare bli helt varm. Sen hann ja väl inte tänka så mycket mer på de för hade fullt upp med allt annat men sen när vi åkte så fick ja ett hemskt tryck i huvudet. Jag och sandra gick av och gick en sväng men de släppte inte, kände mej konstig i kroppen och bestämde mej för att åka hem. När jag kom hem sen och låg i sängen kunde ja knappt stänga ögonen de bara lyste och flimrade ljust framför ögonen. Tryckande vidrig huvudvärk hela natten, sovit oroligt och drömt mardrömmar. Kan de va migrän eller nåt?! Otäckt var de iallafall... och nej de va inte fylla såpass mycket har jag varit ute så ja vet skillnaden och hade inte druckit så mycket heller. 

Det var iallafall en bra kväll så länge den varade, jag var så nöjd med mina kläder och hår. Och äntligen ha tid att umgås och sitta å tjata med Sandra. 

Idag är ja pigg, lite lätt huvudvärk men den kan säkert bero på gårdagens alkohol iallafall. Hämtat wilde, varit på långpromenad och lekt i lekparken. Resten av dagen blir mysdag, läsa i en bra bok, äta nachos och bara va med mina hjärtan ♥♥♥




RSS 2.0