Tidig morgon



Här blev det som för det mesta en tidig morgon, Wilde gillar att kliva upp innan tuppen han. Det känns som det är väldigt lång tid kvar tills vi ska åka mot nysäter men jag tänkte passa på att ta en lång morgon promenad med dom nya skorna. Lika bra liksom när vi ändå inte har nåt annat för oss :) skönt väder för det med. Blir nog att gå ner till Domus och ta ut marknads pengar och sen ta en längre omväg hem.

Wilde hade morgonmys med kattungen imorse, dom är så goa. Kattungen sover med Wilde på nätterna med, som att han vet att han är Wildes. :)


Nya tag



Ja precis nu är det dags att ta nya tag, fortsätta framåt för att bli en smalare snyggare människa. Haha nej då men smalare iallafall ;) vet att jag kan det bevisade jag för mej själv i våras, kände mej ganska nöjd ett tag men nej inte nu längre så nu är det dags att ta till lite jävlar anamma och på't igen! Heja mej väl! Blir en kur noka igen, thats the shit utan noka hade jag aldrig lyckats gå ner som jag gjorde. Även tecknat ett nytt gymkort och inhandlat nya snabba skor. Några bra piller med massa koffein i för att bli piggare och förbränna mer beställdes ifrån gymgrossisten tillsammans med den grymt snygga shakern, tror ni inte nokan kommer smaka extra bra i den? Imorn blir det gympremiär med Stephanie och på söndag påbörjar ja noka kuren. Hej o hå :)


Fredag



Under veckan som varit är det mest jobb som gällt men igår gick jag äntligen på min efterlängtade 3 ledighet. Denna dagen började med n välbehövlig sovmorgon. Den satt fint den :) sen är det som vanligt massa att greja med, även hunnit med en snabbtur till Åmål och lite ärenden på stan. Nu väntar en lugn kväll, fixa håret på hjärtat, läsa rv bra bok och äta nachos :) mys fredag helt enkelt.


Måndag



Måndag kväll, nattar Wilde och jämt helt slut själv med. Varit en lång och jobbig natt, kan konstatera att jag ger upp gällande att Wilde ska sova i den stora sängen just nu. Kl 12 vakna han i natt, jättepigg och på ett sjuhelsikes humör. Vid ett var han också vaken och även runt fyra. Däremellan har Sally suttit under sängen och morrat på kattungen. Gäsp sa ja när klockan ringde...

Förövrigt känns det dom jag just nu bara jobbar, tvättar, städar, jobbar lite till, badar barn, viker tvätt och städar lite till. Usch dags och hitta på nåt men tiden räcker verkligen inte till.. Ser iallafall fram emot helgen, 3 ledig ska jag vara och det är marknad i nysäter. Lutar åt en väldigt lugn helg, kan behövas känner ja även om riktigt jävla kul också skulle behövas. Är ju faktiskt ledig tre helger på raken nu tack vare årsarbetstid och snälla kollegor så ska väl hinna att både vila och ha kul.

Kommer förövrigt inte på om jag berättat att kattungen är hemma nu? Det är den iallafall och Wilde är lycklig. Den skulle få det fina namnet 83!? Men idag döptes den istället till blixten mqueen. Helt klart Wildes katt eller vad säger ni?

Nu har Wilde somnat, jag ska ta hand om dagens sista tvätt och så ska jag skura bort alla smutsiga fotspår strl 25 på det annars nystädade golvet.

Avslutar med Wilde och hans blixten mqueen


Loppis fynd



Barnloppis på medis idag och jag är klart nöjd med dagen fynd. Kläder 10-15:-/styck. Pyjamasen den randiga och cardiganen helt nya, resten i jättebra skick. Pax fodrade gummistövlar att ställa på dagis 20:-, vinterkängor som knappt ser använda ut 60:-. Leksaker för 5:- styck eller hel påse plåtbilar för 20:-. Det kallar ja fynd! :) Barnloppis gillar ja, perfekt att kunna köpa vissa saker begagnat. Speciellt sånt som vi knappt ser här hemma eftersom de hamnar på dagis. Och med en blandning av gammalt och nytt kan man dessutom handla dubbelt så mycket, eller hur? Perfekt för mej som älskar att köpa massa kläder, skor och leksaker till han ;)


Torsdag



Vilken lång dag! Känns nästan som jag varit ledig men det har jag inte. Dock slutade jag redan 13,30 och det kändes nästan som ledig efter alla långa och dubbla pass. När jag kom hem serverade hjärtat favorit maten fläsk och löksås. Jämt hur gött som helst de. Sen kände jag att jag verkligen inte kände för att som varenda annan dag greja med städ, tvätt osv så jag tog en tur ner till 45an och spanade i affärer och pratade med syster i telefon en sväng. Hittade dessvärre inget, men såg lite saker jag är sugen på. En fin tröja och roliga underkläder. Får se om det blir nåt köp :) På väg hem var jag in på Lidl och där hitta jag en svart/grå "rya"matta som fick följa med hem, med mattan kom städ&greja lust. Dock har jag nog jämt stans sämsta ögonmått och mattan är så liten hahahaha. Men den duger under bordet i brist på annan och sålänge. Som sagt sen städades det och grejades som vanligt. Uppe mest och tvätten tar som vanligt aldrig aldrig slut. Medans jag har roat mej med detta har hjärtat fått i motorn i bilen, åh behöver jag säga att jag längtar big time efter premiär tur? Wilde hjälper till och greja, ungen är skitig men ack så lycklig, pappas pöjk ända ut i minsta smutsfläck <3

Ikväll blir det tv häng och bara slappa, två bra program som måste ses. Älska tv på hösten iallafall, så mkt bättre än sommar tv. Men nu ska jag nog sätta mig och läsa lite, har flera böcker som snart ska lämnas tillbaka så får lägga på ett kol. Ge mej semester? Så jag hinner läsa en bok om dagen istället för en i veckan.

Här är förresten Wildes fina overall vi köpte igår. Så nöjd! Han kommer va så fin i vinter. :)


Onsdag kväll



Nu var det några dagar sen sist, inte alltid tiden räcker till men nu har jag ett par minuter medans Wilde nattas :)

Helgen som va det var en bra helg de, torget, träffa syster, fick håret fixat och en rolig kväll på våran altan och sen i bil med bästa tjejerna&hjärtat. Dock var det väl nån som drack jämt lite för mycket och fick åka hem väldigt tidigt. Hoppsan! Haha men det var roligt så länge de vara :)

Denna veckan består i jobb, lite mera jobb och jobba den. Västra varvat med mitt egna. Jobbhelg på gång med, händer ändå inget kul denna helgen förutom barnloppis på medis så gör inte så mkt. Barnloppisen ska få sig ett besök på rasten den :)

Idag har vi laddat upp för vintern vi med ny overall till Wilde. Tyckte de va lika bra att vara ute i god tid och passa på nu. Jättefin en blev de, svart med stjärnor i olika färger från Lindex.

Nej nu har Wilde somnat, själv ska ja gå ner och kolla på hart of dixie och Hollywood fruar på play eftersom ja missa när ja jobba igår kväll. Avslutar med bild från i lördags


Fredag



Efter några intensiva dagar med mycket jobb tog ja helgen klockan 4 idag. Skönt tyckte ja. Inte suttit still många minuterna sen ja kom hem, handlat, varit till bolaget, städa, plockat och tvättat. Men nu ni gör jag inte en grej mer idag annat än myser i soffa med lite godis och bok.

Imorn vankas det Annelundsfest och syrran kommer hit. Henne har vi saknat, alldeles för länge sen sist vi sågs. Vi ska till torget o kika, sen ska hon hjälpa mig med mitt hår. På kvällen blir de fest, sitta på altan sen ut på stan och åka cheva.

Nu har Wilde precis somnat så ja ska smyga ner till soffan. Men först måste jag visa vad jag beställde från hm häromdagen till mig och Wilde. Och vad jag beställde för lets deal lekmer presentkortet :)


Måndag



Denna dagen började med ännu en sovmorgon, idag var det Wilde som bestämde sig för att sova länge. Han hade mardrömmar och väckte mej tidigt imorse -rädd mamma rädd. Då fick han sova hos oss istället lilla hjärtat och det var tydligen väldigt gott med tanke på att han sov till halv 10. 20 över elva sen hade ja tid på det där hemska stället. Gick ju alldeles strålande de, bara det värsta kvar nu.. Ta bort en visdomstand, tydligen ska jag bli plågad i långa hemska 70 minuter. Men jag skjuter på det hemska ett tag, 8 oktober är det dags men känner jag mig själv så kan jag nog boka om både en och två gånger. Ja vill inte!!!! Ajajahajaj

Men men nu ska ja inte fundera mer på det, nästan två månader kvar :) efter tandläkaren cykla jag till netto en sväng och köpte 3 fina muggar med ugglor, alla i olika färg och även 2 olika storlekar. Var bara tvungen att ha dom trots att dom inte passar in med allt annat, därför också som jag bara köpte 3 och olika ingen ide att ha fler meb var ändå tvungen att ha dom :) Älskar ugglor, det är så fint.

Har förövrigt varit duktig och klippt gräsmattan idag och som tack för det blivit sönderbiten av broms. Skulle nog vilja påstå att det är jävligt otacksamt att försöka hålla fint här ute och få lida av svullnad, smärta och sveda i flera dagar efter sen. Jävla broms, bara jag som blir biten med och jag som inte tål dom.

Nej nu ska vi snart äta lite kvällsmat sen sova, vågar man hoppas på sovmorgon imorn igen tro? Skulle vara gott för sen onsdag till fredag blir det långa pass på jobbet och inget sova på morgonen.

Mina fina ugglor!


Bra deal



Har sett reklam för lets deal på både Facebook och andra bloggar men aldrig testat själv förrens igår då köpte jag ett presentkort på lekmer värde 500:- och behövde bara betala 239:- för det. Låter som en bra affär det eller vad tycker ni? Giltigt in i september men jag tror jag ska göra en beställning snart och spara grejerna tills längre fram sen när det blir jul och födelsedag för är inte direkt nåt Wilde saknar just nu så :)


Söndag



Söndag och snart är denna helgen också slut, gött! Jag vill ha dom roliga helgerna som väntar istället, nånting lite extra varenda helg dom åtminstone 4 kommande :)

Jobbar kvällen idag, idag fick jag ännu en välbehövlig sovmorgon. Så trött jag varit dom senaste dagarna så satt det fint, tack <3. Har förövrigt haft en väldigt jobbig natt, full med galna drömmar. Varit på Liseberg med Sandra , i skogen och plockat massa svamp med anita och jobbat som tusan där nog allt hände, fick skäll, sommarvikarier hade stora hundar med sig som hoppade på bilarna, vi blev jagade, leasingbilarna hade fått komradio och kamera bevakning hahahaha var helt slut när ja väl vakna! Kan inte minnas sist jag hade så galna drömmar.

Snart dags för mej att sätta fart med maten, blir hemmagjord pytt idag sen är det dags att trampa mot jobbet sen är jag ledig, blev bortglömd så fick bara 3 timmar med jobb måndag och tisdag. Får hoppas det ändrar sig för inte har jag slitit så mkt för att få bort minus och skaffa mej ett litet plus för att sen förlora de veckan efter. Annars får det bli dubbeljobb alla dagar innan helgen för mitt plus ska ja ha kvar och helst öka på ännu mer medans jobb finns :)

Tandläkare imorn förmiddg med, inget kul ställe att gå till de inte. :( bättre kan man ha det men lika bra att få de gjort.


Mina fina killar och deras leksaker :)


Liiiite kär



En ny bil på våran gård ikväll och denna gilla jag absolut! Bästa 65a har blivit ersatt med en årsmodell yngre. En Chevrolet impala 64. Och jag är lite kär, halvtaskig lack, risig inuti men snygg modell, besiktad, stor riktig ratt som jag vill ha de :) Nu längtar jag till premiär tur med denna kan ja lova.


Torsdag


Vilken höst dag detta har känts som, kallt, regnigt och grått. Usch det känns sorgligt, är så himla kort tid man har riktig sommar. Fast visst hösten är inte här på riktigt än men blir kallare och kallare för varje morgon man cyklar till jobbet och mörkare och mörkare för varje kväll. Gillart inte! Sommaren borde vara längre helt klart även om både höst, vinter och vår har sin charm. Näh nu hoppas jag iallafall på minst 20+ augusti ut :)

Har varit ledig idag, kände att det kunde vara bra med en ledig dag med tanke på att jag jobbat och ska jobba över 50 timmar denna veckan. Har bara varit mest hela dagen, grejat här hemma med allt sånt som måste göras hela tiden. Läst och så har Wildes faster Ewa varit här på kaffe. Wilde är på lagomt gott humör, ena stunden jätte gla och go pratar och hittar på en massa för att i nästa bara vägra lyssna, grina och dra i en. Pjuh inte lätt att förstå sig på en 2 åring inte. Men vad jag skrattar åt han när man frågar han efter efternamn. Vad heter pappa? Fridlund Vad heter Wilde? Fridlund Vad heter mamma? Apan Nilsson. Hahaaha ja men tack för den då :) (Pippi kommer det såklart ifrån, apan herr Nilsson)

Kollade förresten på den senaste wallandern igår, jag är besviken på dom nya filmerna. Den första var skitkass verkliegen, den andra var förvisso jättebra och den igår var också bra men jag gillar inte Wallander som en supen, skum typ och att Linda dyker upp igen som en person som inte alls är som Linda var från början. Men jag kommer fortsätta att kolla ändå, svenska kriminalare och deckare är det bästa både på tv och att läsa.

Nej nu ska jag återgå till min bok och bara slappa i soffan för att ladda upp för kommande dagar. Längtar till nästa helg då är jag ledig igen och då väntar roligheter för då är det Annelunds festen. :)


Måndag



Vilken fin helg det varit!! Välbehövlig ledighet, sovmorgon, fest med dom bästa och en massa mys. Inte mkt som blev som det var tänkt i i lördags dock. Nåt hassle kom vi aldrig till, och inget Arvika eller annat heller för vi blev ståendes väldigt länge i knöstad och prata och då var ingen större idé att åka till hassle och ingen ville åt samma håll sen så då bestämdes mittimellan allt vilket var Borgvik ute i skogen hos klingvall tydligen. Så kan de gå! Men vi hade de bra, kvällen avslutades med en knasig färd mot nyängen och hemma landade vi inte förrens klockan var 5.

Denna dagen har tillbringats med jobb, en onödig tur till tandläkaren och massa tvätt här hemma. Försöker och få Wilde och somna nu men vi har inte riktigt samma mål tydligen.... Men snart somnar han förhoppningsvis. Blir så himla svårväckt, trött och grini om han inte sover tidigt innan dagis. Inte lätt och vara liten inte. Imorn väntar en 7-22,30 på mig på jobbet, många många timmar jobb även denna veckan. Full fart :) Nej nu har nog lillhjärtat somnat så nu duschen för mej, ta den sista tvätten sen blir det boken och soffläge resten av denna kvällen.


Kvällen



Det som skulle vara en lugn händelselös dag med en promenad och greja här hemma som enda jag skulle göra blev istället till en trevlig heldag med Emelie och Nova. Fick en idé att ringa när vi var ute och gick och det var en bra idé. Fika på Holgers, promenad sen börja vi prata på att åka till sjön men sen kom vi på att vi skulle åka och titta på Wildes kattunge så då hamnade vi där en sväng. Sen hem, drack kaffe och kom på att vi skulle fylla Wildes båt med vatten. Ungarna har härjat hela dagen, som katt och hund vissa stunder men kul har don haft och Wilde var helt slut och slockna redan kvart över sex. Fick en försenad födelsedags present av Emelie med, hel nöjd :)

Efter Wilde hade somnat kom Stephanie förbi med byxor som hon behövde hjälp och sy. Inte för att jag vet om jag är så bra på de men dom blev lite helare iallafall :) nu sitter jag i soffan, nyduschad och lite uttråkad. Men ska läsa i min bok och sen sova tidigt så jag orkar med 7-22,30 imorn. Saknar hjärtat mitt också men imorn när jag kommer hem från jobbet är han hemma igen <3

Kolla Nova på lilla bilden från studsmattan, så rolig bild!


Torsdag



Igår avslutades min 9-dagars med jobb, var i västra igår och det var länge sen sist. Det var en bra arbetsdag och jag fick en bra dos med motion. Avslutade dagen med lite arbetsplatsombuds jobb. Nät jag slutade vid två blev det en tur på stan i min ensamhet, wrappa lite på hemtex och kom därifrån med en påse som kostade mig 2:-. Var på torget och köpte nya blommor till trappan sen skulle Wilde hämtas på dagis. Vi åkte och köpte en blomma till hans farmor och åkte dit för att gratulera henne. När vi kom hem sen kom syrran hit och stannade ända till halv 10. :)


Idag tyckte Wilde vi skulle gå upp 7, jag höll väl jämt inte med då. Trött satt. Ledig idag, hjärtat är i Rättvik och inget dagis på torsdagar och fredagar så då tog jag en ledig dag. Det behövs allt, jag är lite sliten och dessutom finns en massa att göra här hemma som tex 50kg tvätt och annat lika roligt. Måste ner till biblioteket och lämna tillbaka en bok under dagen med. Huvudvärk vakna ja med också men det botas med pamol&kaffe. :) Imorn vankas ett pass 7-22,30 innan ja tar helgen, Wilde ska vara med syrran imorn han och det är han väldigt nöjd med :). Tackade nej till jobb i helgen och fick till svar att det gjorde jag rätt i för jag har jobba mycket och skulle ha det gott. Det är kul att höra :) och på tal om jobb är hela mitt minus borta nu. Sköööönt!! Nu satsar jag på +


Så här fint blev det iallafall på trappan med nya blommor, dom andra var jättefula och knappt levande längre så då får man byta ut. Känns lite höstiga kanske men jag tyckte det blev fint. :)




RSS 2.0