Ännu mera shopping -lyko


Skulle beställa färginpackning till mitt hår häromdagen och passade på att nappa på lykos erbjudande om att få en lyko julklapps box värde 300:- om man gjorde en orden. Och nyfiken tog över så jag beställde även en vanlig lykobox. Ungefär som Glossybox men billigare kostar bara 99:- och man får beställa den själv. Jag är svinnöjd med det paketet, väldigt mycket för lite över 200:-. Alltid fri frakt och poäng på gratisbio dessutom :) 

2*schampo&balsam. Fullsize volym dry schampo, och en 100ml likadan. Luktar underbart och grymt bra, kommer aldrig mer använda batistes efter att ha testa denna. Foundation & parfym prov, hand&nail creme, fullsize nagellack från depend och en fullsize maybelline mascara. Och hårinpackningen jag beställde själv. Tummen upp för lyko 👍



Ullareds resan :)


Helt klart en lyckad tur till Ullared i torsdags, hittade det mesta jag skulle ha utom heminredning och kläder som dom inte hade nåt i min smak. Lagom åtgång på pengarna för en gångs skull, många julklappar klara och sjukt nöjd med Wildes saker. Rätt mkt folk där men bara att bita ihop och köra sitt race. Så här såg de ut när vi skulle åka hem: 

Härligt va? ;) 

Här kommer typ allt ja köpte utom julklapparna dom kan man ju inte visa upp här så. Förutom wildes, han läser inte här ändå. 

 Kläder och väskor till mig, och den snygga halsduken. 

Till Wilde, galet nöjd med alla chevorna jag hittade där. Och till de priset!!! Bästa på hela turen de. Kommer bli bra födelsedags presenter och julklappar de. 

 
Gott o blandat! :) 













Men ÄNTLIGEN


Klockan ringer 03,00 och inatt bär det äntligen av till paradisets paradis. Vad ja ska shoppa! 




Buzzador -Vanish


I onsdags hämtade jag ett stort paket med Vanish från buzzador, 10 förpackningar att dela ut och spray och tre olika sorters pulver till mig själv att testa. Vit, kulör och en antibakteriell. Gillar dock inte den antibakteriella då jag personligen inte tror på att döda alla bakterier för kom igen det ska räcka att tvätta vid 60grader?! Och så tror jag inte att det är hälsosamt med för mycket antibakteriella sakerna längden. Man kommer långt med lite vett, tvål, vatten, engångs saker och sprit. Skulle aldrig få för mej att köpa den själv. MEN den dagen det är magsjuka på jobbet slänger jag nog i en skopa ändå när jag ändå har den. Och om vi får magsjukan här hemma. :) Men åter till paketet och kampanjen, ska göra ett fläcktest och dokumentera resultat, testa medlen själv och dela ut dom tio proverna. Nästan alla är utdelade redan, populärt detta :) delade ut till mina arbetskamrater i min grupp som var på plats torsdags morse, hade önskat jag kunnat ge alla men det räcker ju tyvärr inte till. Syrran fick ett prov igår och sen är det tre till som ska få :) 





Morgonstund


God morgon eller nånting sånt, Wilde är inne i en 05,nånting period igen. Ständigt morgonpigg men mera morgonpigg i perioder. Kan fortfarande inte se charmen i att gå upp riktigt så tidigt och det vore ju synd att påstå att hans morgonhumör är bra så här tidigt heller otålig och sur. Väcker ja honom runt sex när vi ska till dagis är han raka motsatsen. Jaja nu är vi vakna iallafall :) 

Denna helgen var efterlängtad med festligheter men i brist på barnvakt blir det tyvärr inget. Känns väldigt tråkigt hade sett fram emot att göra nånting roligt och hade verkligen behövt en rolig kväll med, men men nu är det som det är. Nån annan gång kanske? Har iallafall ullareds resan att se fram emot, inte riktigt samma sak men nog så kul ändå. 

Idag blir det iallafall kalas för Liam, Wilde längtar som bara den och har själv bestämt vad han ska ha för present. :) och imorn ska vi ha en dejt med Emelie och Nova för att fixa detta årets julkort på barnen. 

Måste ut på promenad sen med, igår var syrran här och vi gick drygt 6 km samtidigt som vi kollade i affärer på stan. Får ta tur sen med, har dock galet ont i fötterna. Fattar inte vad som hänt riktigt men förmodligen skulle jag behöva nån slags inlägg och stabila skor eller så dras jag men nån inflammation.  Men men får bita ihop och stå ut ändå strax dags för vinterstövlarna så får vi se om det blir bättre annars får ja införskaffa det senare. Undrar bara hur de ska gå i Ullared? Få ha med olika skor i bilen och byta kanske för igår var tillochmed conversen en pina för första gången någonsin även om dom fortfarande är bättre än både mina Reebok och mina höst skor. Konstigt nog dom borde vara värst inte bland dom bättre. 

Igår var en sån där effektiv dag när mycket hanns med, städ och tvätt, syrran var här i flera timmar, Ewa va här och vi hade myskväll med godis, chips och dom 3 senaste avsnitten sons of anarchy. Måste utan tvekan vara den bästa serien som gjorts de! 

Nej nu ska vi fixa oss frukost och kaffe här sen får vi se vad dagen har att bjuda på mer. 

Ego! 





Torsdag


Jobb fram till kl 14 idag sen tog ja äntligen helgen efter många dagar med jobb. Snabbt hemåt, byta om och sen kom Sandra i William. Hade lite försenad paketutdelning eftersom vi fyllt år alla utom Wilde, ja vi är inte så bra på att lyckas ses. Svårt att få tiden när vi båda jobbar så himla mycket och dom där milen mellan Säffle och Grums har en förmåga att bli väldigt långa tyvärr. Men alltid lika trevligt när vi väl ses, och barna trivs bra ihop trots åldersskillnaden :) kan nog ha att göra med att dom iallafall har samma intresse -bilar och allra helst raggarbilar :) 

Man får vara effektiv när man har en ledig stund med. Klockan tre kom Angelika Hår-resande frisör, så himla smidigt att kunna klippa sej hemma. Jag är jättenöjd med mitt hår nu. Kommer ringa på henne gång jag ska klippa mig. Bra frisör, prisvärt och precis som på salong med hårtvätt, klipp och styling :) 

När jag var klar i håret blev det fika och prat med Sandra och William innan de va dags för dom att åka igen. Fick oss ett gott skratt åt wildes utlägg om älgen som skulle komma och kolla på han genom fönstret och ha sönder det för sen slicka på han. Vilken fantasi! 

Nu ligger jag på soffan med god mat l magen, baconlindad fläskfilé med kantarellsås och potatis. Galet gott! Han kan min man :) 

Ikväll blir det mys och senaste avsnittet sons, vilken bra dag detta är. 

Dagens bild 




Onsdag


Fullt upp idag, jobbat till 16 handlat och städat eftersom jag var lat igår. Nu är de äntligen gjort så nu är både Sandra o William och frisörtjejen välkommen hit imorn utan att ja behöver skämmas ;) 

När vi handlade på netto förut hade dom massa kul där på rea, jag fick mej sötaste ugglan och så blev det två julklappar till Wilde. Ett Jake o piraterna svärd som han vet att vi köpte men var helt okej med att tomten skulle ha sen och en cars godis grej. När vi kom hem hade vi en älg i trädgården för andra dagen på raken, hoppas den är snäll för skygg är den absolut inte!! Wilde är för rolig han, sa att på dagis stampar dom i backen när älgen kommer precis som att dom skulle ha massa älgar där som barnen stampar iväg liksom ;) sen var han orolig för att älgen skulle komma och titta på han. 

Förövrigt borde man skriva ner allt kul och tokigt som han säger. Förut hade han även funderingar på om pappan som låg på soffan med förkylning var sjuk för han hade druckit öl?! Haha han vet allt hur han mår en dag efter öl.  En annan dag undrade han om pappan var trött på för att han hade åkt cheva? Klockrent! Och när min bil inte starta  för ett tag sen sa han först gasa mamma gasa! När jag sen sa att ja skulle hämta hjälp av pappa undrade han om det var pappa som kört slut på bensinen. Då dog ja en sväng för att par dagar tidigare hade ja sagt till han att ta sin egen bil för han bara körde slut på min bensin. Inte så jätteallvarligt menat får jag väl påpeka också ;) men Wilde hörde iallafall de och kom ihåg de när inte bil starta.   

Hämtat två paket idag med, meandi paketet och jag känner mej så nöjd med de och sen ett stort paket från buzzador men de kommer på ett eget inlägg de. Paket i brevlådan med, wildes "största fast ändå minsta julklapp" har kommit. :) 

Nu ska ja hoppa i duschen sen är det greys på tv, bra skit de minsann 👍




Tisdag kväll


Sitter i soffan och är jämt stentrött skulle utan problem kunna somna om ja la mej ner. Måste vara detta eviga mörker, känns som det är natten mest hela tiden iallafall all min lediga tid och jag får inte nåt gjort, borde göra massor men näh. Får försöka städa sen så fort Wilde har somnat. Idag har vi iallafall varit ute och gått, tur och retur till Domus och det kändes bra de då blir det extra steg på stegräknaren. :) Blir dock galen på min fot, ont ont ont! Men nu är det inte lika som förut sitter bara på samma ställe men är jämna plågor nu istället för jätteont nästan halta eller knappt känna de. Men vad är det för nåt?! Sitter på ovansidan det tycker jag är konstigast man använder ju liksom inte ovansidan foten direkt. Jaja det blir nog bra nångång ;) 

Nu längtar jag tills på torsdag, efterlängtad ledighet påbörjas kl 14 efter att ha jobbat 10 dagar på raken, när man är ledig får man passa på att göra saker man inte hinner annars så Sandra och William kommer hit för att umgås och så har jag bokat en klippning. En tjej som åker runt och klipper hemma har jag bokat, ska bli kul att testa nåt nytt :) tror jag ska behålla längden denna gången men klippa upp det och få till nåt bra med den gamla luggen. 

På fredag är det fullt upp med att träffa folk och umgås också sen är det äntligen lördag. Ska iväg och gratulera Liam på dagen sen vankas lite fest med goa vänner, så efterlängtat! :) och med det den ledigheten förbrukad och ja laddar för nästa ledighet på en dag som stavas ULLARED! Längtar så galet mkt efter detta hysteriska shoppingparadis med tidig morgon, lång resa, galna tanter och tusenlappar fattigare. :) 

Vet ni att jag saknar att sitta vid en dator och skriva? Blir liksom inte alls så mkt skrivet som jag vill, orkar inte engagera mej och skriva utförligt om saker, inte lika bra heller för den delen. Och inte lika fina bilder med mobilen som med systemkameran. Men mina läsare verkar hänga kvar iallafall trots lite halvdana inlägg. Men dåligt med kommentarer tycker jag allt! 


Visst ser denna god ut? Hämtade den på Coop förut. Gratis om man registrerar sin mejl på deras hemsida, jag var ju såklart tvungen att göra de. Gratis är gott eller hur? 




Wildes önskelista


I fredags fick vi wildes önskelista efter att han hade kollat leksakskatalog. Den gamla listan med surfplatta, telefon och dator byttes ut mot en lista som faktiskt mer liknar en treårig killes önskelista. Fast jag hoppas verkligen att han fortfarande vill ha en egen platta eftersom det är våran julklapp till han :) 

Hursomhelst såg den "nya" listan i ut på detta viset. 

Tåg, räls och andra tillbehör till brio järnväg
Bilar att åka på (brås på sin far, kan inte få nog av bilar;))
Instrument
Ugn att baka bullar i?
Pussel med Disney
Pippi Långstrump
Bilar
Brandbilar 
Garage
Disneys bilar och flygplan

På dagis hade han även sagt att han önskade sig Hello Kitty. :) 

Jag kanske skulle föredra en aningens mindre med leksaker så hoppas han får lite filmer, pussel eller mjuka paket av olika slag med (om mamman får bestämma alltså) :)) 




Lördag


Denna veckan har varit så lång men ändå gått så fort, jag har varit trött, sliten, haft ont och känt mej rätt ut humör. Tiden räcker inte till och vissa saker/personer har retat upp mej och gett dåligt samvete samtidigt. Men det är väl bara att gilla läget? Fast snart ger ja upp tror jag. Dessutom har jag nog dragit på mig nån inflammation i foten som börjar krypa upp i benet därav ont, pess! Knappt några skor jag kan ha på mig utom conversen, vilo läge till rörelse är en pina och likaså helt viloläge som att sova. Känner att jag borde vila och ta det lugnt helt för att "läka" men jobb och våga ta steget gör att det inte känns som jag kan de dessutom är de inga problem att gå långt eller så då känns det knappt bara när jag inte rör på mig. Och nåt jävla gym har jag inte varit på på en och en halv vecka nu... Tiden var de va? 

I torsdags hade jag iallafall än väldigt trevlig kväll på tuppen med arbetskamraterna, trodde inte jag skulle orka dit så trött var jag men efter att ha hängt i sängen och ätit godis med Wilde för att han skulle tycka att sängen var bra bar det iväg och var väldigt trevligt. God mat, musik quiz och god efterrätt även om servicen och väntan kanske inte var den bästa så det fick dom inga + poäng för. 

Lång sovmorgon igår och en bra kväll på jobbet sen, likaså idag. Även varit en sväng på invigningen av nya Apoteket och fått en fin fin goodiebag. Sånt är alltid kul :) 

Ensam hemma ikväll, hjärtat är på fest och lilla hjärtat är hos morfar och Ingela. Han har varit med dom till Borås idag och firat min farfar, jisses våran lilla bebis är ute och åker så långt utan oss och ville dessutom stanna kvar med dom sen. Dags att inse att han verkligen inte är nån liten bebis längre. 

Hade tänkt att bara slappa ikväll men har ingen ro i kroppen så har bäddat rent och grejat och känner fortfarande inte nån ro. Men tror jag ska leta upp nåt gott att gnaga på och sätta på Walk the line innan det är dags att sova. 

Imorn är det jobb igen och det fortsätter så fram tills på torsdag sen är jag faktiskt ledig i tre härliga dagar. 


Goda maten, goa ungen och goodiebagen. 

Måndag


Ledig idag med, dagen började med sovmorgon för mej. Det är helt klart välbehövligt ibland. Fram på förmiddagen fick Wilde ta plats i vagnen och det blev en promenad till Lidl, netto och biblioteket. Lagom promenad de :) 

Sen kom systra mi hit och hjälpte mig med mitt hår. Slingor i hela håret blev de idag och jag är nöjd med resultatet för de mörka bruna var alldeles för färglöst och trist. Nu blev det lite mera liv i de. Behöver dock klippa mig, ser ut som crap i håret egentligen. Lugg som inte hänger ihop med resten av håret, långt, platt och utan charm. Tomten snääälla?! Kommer inte direkt ta mig råd med nåt frisör besök den närmsta tiden med Ullared och julen som väntar och kostar. Jaja det funkar med hårspännen och dust it ett tag till och så kanske jag kommer fram till hur jag vill se ut i håret med både färg och klipp också innan jag gör nåt. 

Nej nu ska snart Wilde stoppas i säng och jag ska slappa med bok och tv, ladda upp för den dunder vecka på jobbet, över 50 timmar denna veckan och jag börjar med 07,00-22,30 imorn. 

Förresten löste det sig med min order på discshop, dom kunde plocka bort den som blev fel så jag slipper få dubbelt. Det var bra det :)




Söndag


Blev en ganska lugn dag idag ändå, grejat lite inne, grejat lite ute, tvättat, slagit in julklappar och slappat. Uppvaktat pappan såklart med såhär på farsdag, set med dusch och deo, lotter och teckningar fick han :) tänkte uppvakta min egen far med men han fick jag inte ens tag i på telefon förrens han ringde själv för att "påminna" mig om att de var farsdag. Han är go min pappa :) 

Blev en smula irriterad på mej själv imorse, skulle beställa två filmer från discshop imorse då jag hade ett presentkort där och tänkte då passa på att beställa två favoriter som fått ben. Cry baby som fick hjälp iväg och aldrig kom tillbaka och Walk the line som försvunnit här hemma. Knappa in koden och godkände och ordern går igenom två gånger, en med koden och en gång utan. Men åh! Mejlat deras kundtjänst och hoppas dom kan ta bort ordern utan koden för den vill ja inte ha. Annars gör jag fundera på vem som skulle vilja ha cry baby eller Walk the line i julklapp? Tur dom åtminstone inte var svindyra :) fast jag föredrar och bara få dom som snudd på vart gratis. 

Nåt positivt är iallafall att Canal digital har hittat mina pengar äntligen, yeaj! :) får dom dock inte tillbaka på kontot utan dom drar de på räkningarna men jag har åtminstone inte slängt nästan 500:- på ingenting :) 

Nej nu ska vi äta nachos, är de helg så äre! Och sen är det solsidan på tv. 

Gick till skogen förut och plockade lite grenar och då blev det så här fint på trappan. Bara jultomten som saknas men han får stanna inne ett tag till han :) 



Buzzador kampanj -Vanish


Har äntligen kommit med i buzzador kampanj igen, inte alls lika mkt kampanjer nu som det var när jag var ny medlem där. Men det är kul när man väl kommer med. Denna gången ska vi tvätta och ta bort fläckar det är Vanish som ska prövas, väntar på mitt paket som borde komma under veckan. Vem vill vara med och prova? :) 




Helgen


Min egentligen lediga helg denna helgen men har jobbat både igår kväll till 20,15 och dagen idag. Det va den helgen de, lite extra kronor på kontot i december kanske? Och några timmar på årsarbetskontot... 

När jag kom hem fixade jag till en bulldeg och lyckades orsaka en liten eldsvåda. Hur vet jag inte riktigt, hade en bullplåt under handduk på jäsning på spisen. Har induktionshäll och av nån anledning har den gått igång och tydligen var plåten magnetisk för det börjar brinna i plåten, ett par av bullarna och handduken. Bra där! Spöket Axel sa en på Instagram haha ja nästan så man kunde trot. Tur de gick bra iallafall, tur ja såg det i tid. Pjuh! Bullarna smaka förövrigt gott trots allt. :)

Ikväll ska det bara vara myskväll, chips, dip och film. Känner förövrigt inte för att göra ett skit eller ens gå utanför dörren denna helgen och de som jag är ledig nu men det finns tusen saker att göra och umgås när man väl har tiden så det får bli en annan gång.. Skulle sitta fint med en vecka ledigt eller så men de får bli till jul de så den som väntar eller hur va de nu?!  

Nej nu sover nog barnet så nu ska jag smyga mej neröver och se om han som sover på soffan vill vakna ist och ha myskväll med mig :) <3 




Meandi


Har ju som nämnt tidigare haft meandi visning idag, förmodligen den sista jag haft iallafall. Många inbjudna men imorse började tyvärr smsen och trilla in så panik bjöd in lite flera men samma sak igen nu fram åt kvällen. Känns ganska trist vill ja lova eftersom det blev samma sak sist gång. Men några goa tjejer och barn kom och trevligt var det ändå :) men kanske inte lika trevligt för säljaren då försäljningen inte blev nåt vidare för henne, vart där och vet hur det är. Men är ju så det kan bli tyvärr.. Jag köpte mer än tänkt, samvetet tog över och hade från början bara tänkt köpa en sak till Wilde -en mössa. Men det blev ett par sweat jeans till mej med.. Som sagt samvetet tog över men dom var inte så onödiga ändå för så mkt har jag inte och ha på benen. Mest annat ja köper jämt så. 

Linnet överst är min värdinne gåva, Wilde fick dödskallemössan trots att han själv helst ville ha en med cupcakes :p Sweat jeansen till mig och till sist ett förkläde till Wilde som var bokningsgåva. :) Helt klart är meandi mer lönsamt som värdinna eftersom man får gåvor då, men så är det ju med det mesta som man har för party/visning hemma. 




Onsdag


Igår var det dags för årets nomineringsmöte, ingen tur på cykeln denna gången heller men nästa års kryssning är bokad och det längtar ja efter som bara den. Massa roligt folk, flera sektioner som åker och jag tror det kommer bli en ännu roligare resa denna gången än sist. Min hytt kamrat blev Annelie denna gången, vi gick utbildningen till ao tillsammans. Flera från jobbet som ska med, några av mina gamla arbetskamrater, tjejer jag träffade på utbildningen och även Evelina eftersom Grums åker med. Skitkul!! :) 

Idag har det varit en mysig dag, tycker ja iallafall jag tycker om när vi gör saker tillsammans. Varit ute på promenad jag och Wilde, veckohandlat, varit en snabbsväng på Ikea och biltema sen vidare till långt ute i skogen nånstans i Örebro kommun för att hämta motorn till  64 an. På väg hem fick Max laga mat åt oss, hemma var vi runt åttatiden nångång igen. 


Mina fina killar <3 

Där vi var och hämtade motorn var hela gården mer eller mindre fylld med diverse olika bilar. Fanns ett par riktigt fräna bilar som jag var tvungen att smygfotografera lite. En Ford 56a och en mercury 56a. Skulle inte tacka nej till att ha nån av dom på våran gård, synd att man inte har hur mycket pengar som helst bara så vi får väl vara nöjda med dom vi har :)



 

Mina snygga


Mina nya vinterboots, snygga, passade perfekt och sköna. Nu får det gärna bli vinter! ;) Vinterstövlarna jag ska ha till jobbet passade också bra och var sköna men kanske mindre snygga men det ska vara praktiskt på jobbet inte bara snyggt så jag är nöjd! :) 





Måndag


 

Denna dagen startade på mindre trevligt vis, vaknade och tyckte det var väldigt ljust ute... Kollar klockan för att se hur långt de är kvar tills vi ska gå upp, paniiik inser att ja börjar jobba om 5 minuter. Klockan har inte ringt och Wilde 05,40 piiiip sover som en stock. Skämsmössan på och ringa till jobbet sen bråttom bråttom. 20 över 7 var Wilde på dagis och jag på jobbet. Och med de kan jag konstatera att jag för första gången försovit mej så ja kommit sent, inte okej! Jag gillart inte, jag är inte den som kommer sent :/ 

Jaja sen flöt dagen på, vi drog till gymmet när jag hade slutat och sen har jag även hunnit med att städa uppe, fixa i garderoben och renbädda. Gött de :) Fick lite kul i brevlådan idag med förresten, ett doftljus från Yankee candle som ska få förgylla lilla toan när de är klart där. Fått gratis genom lambi :) en tradera vinst kom för andra gången, hoppsan sa. Jo man tackar ;) (var en doftgran) och denna veckan lär det även ramla in massa kul paket. Mina skor från ellos, pappa och ingelas julklapp, goboken Disney till Wilde och hm paket med två tröjor till mig, vara bara helt jättetvungen att ha dom. Ja jag vet jag är helt omöjlig, men om ja loovar att jag inte köper några fler tröjor på ett tag?! 

Förutom att få massa paket är veckan ganska fulltecknad, jobb och nomineringsmöte imorn, Örebro och hämta motorn till 64 an på onsdag, jobb och meandi på torsdag och sen jobb fredag lördag. Söndag ja då får vi minsann ta oss tid att greja här hemma hoppas ja :)

Hur fina?! Billiga var dom med så ni kan nog förstå att ja va bara tvungen att ha dom ;) 

Lördag kväll


Lördags myser alldeles för mej själv med chips och julmust medans lilla hjärtat sover och stora hjärtat är i vara eller påväg därifrån tillochmed . Hur gött är de inte att dricka dricka förövrigt?? Tur att de bara är jul en gång om året eftersom jag annars inte dricker dricka. Men julmusten är på undantag. Förövrigt vägrar jag ju dricka annat än i alkoholform. ;) man får liksom lite välja sina laster och jag väljer socker i godisform istället för dricka. 

I torsdags var ja ledig så då passade vi på att ta en tur till Karlstad och inhandla saker till lilla toan. Ny toaring, hållare för papper, sån där toapappers hållare för golvet att förvara rullarna på, spegel, kran och vattenlås. Nu ska vi bara få ihop de med, skulle helt klart behöva vara ledig mer. Men på nästa söndag kanske vi får tid över? Förutsatt att vi kommer iväg på onsdag och hämtar motor till 64an annars lär vi få göra de den söndagen annars. Jaja de märks, skulle varit kul att vara klara tills på torsdag när jag ska ha massa folk här men dom får nog stå ut med en riven, kal och ugly toa om dom vill gå på toa ;) 

Igår var syrran här och vi tog en sväng på stan, Wilde blev som vanligt bortskämd av sin Ossi han. En ny blixten mössa, likadan som dej sa han till kattungen blixten sen när han hade kommit hem. Sötongen! Även en påse godis och reflex med bamse fick han. Spanade på massa julklappar och jag längtar! Jag fyndade även lite på halva reapriset när vi va på Lindex, en keps till Wilde för 25:- och ett 3-pack snygga hipsters till mig för 37:-. Rea är väl kul?! Syrran hade med en påse kläder till mig, hur kul som helst de. Massa fina tröjor fick ja :) typ händer aldrig att jag får kläder sådär, däremot ger jag ofta bort så kul att få också. Jag i min tur gav syrran ett par helt nya jeans, dom ljusa som ja köpte på hm för ett tag sen. Som jag absolut trodde skulle passa när jag äntligen hade hittat en modell som passade mej mej dom var dessvärre nästan 2 två centimeter mindre i benen/bredden än dom grå. Tråkigt men bra att dom passade henne perfekt istället :) 

Kvällen igår avslutade vi med film, Fjällbackamorden och tacos. Bra kväll med mitt hjärta <3 

Nu ska jag ägna mej åt Så mycket bättre sen tidigt i säng som vanligt. Sovmorgon från jobbet imorn eftersom ja jobbar kvällen men Wilde ger mej nog ingen sovmorgon så. Måndag till torsdag denna veckan har vaknat exakt 05,40 varje dag. Hur gick det till då? Mat och sovklocka som Skalman eller? Hoppas på lite längre imorn iallafall, han var sliten idag så efter att ha härjat hos farbror Tommy och Anita. 





RSS 2.0