Morgonstund


God morgon eller nånting sånt, Wilde är inne i en 05,nånting period igen. Ständigt morgonpigg men mera morgonpigg i perioder. Kan fortfarande inte se charmen i att gå upp riktigt så tidigt och det vore ju synd att påstå att hans morgonhumör är bra så här tidigt heller otålig och sur. Väcker ja honom runt sex när vi ska till dagis är han raka motsatsen. Jaja nu är vi vakna iallafall :) 

Denna helgen var efterlängtad med festligheter men i brist på barnvakt blir det tyvärr inget. Känns väldigt tråkigt hade sett fram emot att göra nånting roligt och hade verkligen behövt en rolig kväll med, men men nu är det som det är. Nån annan gång kanske? Har iallafall ullareds resan att se fram emot, inte riktigt samma sak men nog så kul ändå. 

Idag blir det iallafall kalas för Liam, Wilde längtar som bara den och har själv bestämt vad han ska ha för present. :) och imorn ska vi ha en dejt med Emelie och Nova för att fixa detta årets julkort på barnen. 

Måste ut på promenad sen med, igår var syrran här och vi gick drygt 6 km samtidigt som vi kollade i affärer på stan. Får ta tur sen med, har dock galet ont i fötterna. Fattar inte vad som hänt riktigt men förmodligen skulle jag behöva nån slags inlägg och stabila skor eller så dras jag men nån inflammation.  Men men får bita ihop och stå ut ändå strax dags för vinterstövlarna så får vi se om det blir bättre annars får ja införskaffa det senare. Undrar bara hur de ska gå i Ullared? Få ha med olika skor i bilen och byta kanske för igår var tillochmed conversen en pina för första gången någonsin även om dom fortfarande är bättre än både mina Reebok och mina höst skor. Konstigt nog dom borde vara värst inte bland dom bättre. 

Igår var en sån där effektiv dag när mycket hanns med, städ och tvätt, syrran var här i flera timmar, Ewa va här och vi hade myskväll med godis, chips och dom 3 senaste avsnitten sons of anarchy. Måste utan tvekan vara den bästa serien som gjorts de! 

Nej nu ska vi fixa oss frukost och kaffe här sen får vi se vad dagen har att bjuda på mer. 

Ego! 





Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0