Måndag


Måndag idag och det betyder att jag har jobbat, efter jobbet blev det en långpromenad med vagnen. Gick till Domus för att hämta paket och till netto för att köpa en sån där barntoasits till Wilde ihopp om att han ska bli minsta lilla intresserad av toa/potta. Hoppas denna racingbil sits hjälper nu :) 

När vi kom hem var det samma plock som alltid, tvätt, mat mm. Nu nattas Wilde och sen ska jag krypa ner i soffan med filt, bok och vindruvor. 

Imorn väntar ett pass i västra 7-15, sen cykla fort som bara den till dagis och sen hem och byta till bilen och för att åka mot jobbet för ytterligare ett pass 16-22,30. Detta dubbelpass gör jag för att kunna "stanna hemma" på onsdag då det annars bara fanns extra kvällar att jobba, hjärtat fyller år och då är det trist att jobba kvällen. Vi ska ta oss en tur till Karlstad och Ikea. Mysigt de! :) köpa nya madrasser så ja slipper vakna varenda morgon med bruten rygg och nacke. Fjädrarna i min madrass har sagt upp sig sen nån vecka tillbaka så det är ett måste nu med nya. Förresten på tal om födelsedag så är Wilde för rolig, frågade vad han ville ge pappa. En cheva, en brandbil och en cheva till. Misstänkt likt Wildes egna önskelista, undrar om han har nån baktanke? ;) 

Nu måste jag bara visa upp mina fina ljuslyktor jag hämtade förut. Ugglor! <3 Men vart ska jag ha dom är den stora frågan?! 




Fin helg


Vilken bra helg det varit! Igår blev det ytterligare en sväng på marten, först jag, hjärtat och lillhjärtat sen skulle jag ta en promenad hem med vagnen men då sprang jag på pappa och Ingela och gick med dom en stund. Wilde fick en Pippi ballong av dom :) Efter vi hade sagt hejdå mötte vi upp Stephanie och Co. Och vi gick till tivolit och åkte lite karusell, Wilde var jämt överlycklig han :) 



Hem kom jag så småningom, fixade mat, fixade lite hemma och gjordes redo för kvällen. Wilde åkte till farbror Tommy han. Satt ute på altan en stund sen bar de av till david på förfest. Sen var det dags gör premiär tur i 64an med tjejerna. Härlig kväll var det och bilen gick bra, alltid kul med mina fina vänner i bilen och sandra fick jag träffa också :) och hann dessutom åka en sväng med bäste syster i limon med efter att våran bil blivit tom.  Jag gav upp vid 3 tiden  lite väl kallt ute frös om benen så det kändes som dom skulle värka sönder. Inte så skönt vill jag lova. Nästa gång blir det långkallsonger på eller vad heter de till tjej?! 



Idag har det varit en slappis dag, vi gick upp runt 11 nångång. Käkade frukost och myste i väntan på att Wilde skulle komma hem. Var ute en timme i eftermiddags så Wilde fick cykla liten och jag plockade och krattade lite ute. Nu har Wilde somnat och vi ska göra nachos och kolla på sons of anarchy, som jag saknar soa!! :) 

Deta kändes verkligen som det blev ett riktigt mosigt mobilinlägg, rörigt och jobbigt men så är det. Sa jag att jag saknade min dator eller?  

Veckans blogg


Flera dagar mellan skrivningarna nu. Börjar verkligen sakna ihjäl mig efter min dator nu... Och plattan eftersom den inte verkar gå att ladda. Men mobilen funkar iallafall och det är tur för mig de :) 

Vad har jag haft för mej i veckan då? Jobbat som alltid såklart. I tisdags var vi på höstfest på Wildes dagis, gjorde soppa, lekte&härja lycklig kille kan ja lova :) 




Igår var jag på arbetsmiljö utbildning, en sk bam utbildning som kommunen anordnar för so/ao, chefer, kontorsfolk mm. Nytt folk att stri med och nya saker att lära sig. Första gången av 3 igår, två tillfällen till i oktober väntar. Är så tacksam för den dagen då för väldigt länge sen som Åsa väckte mitt intresse för facket, alla utbildningar, trevligheter och kloka människor jag träffat sen dess :) 

Idag gjorde ja min sista dag innan ledigt, heja årsarbetstid och goa kollegor sa jag idag när jag kunde sluta redan halv 12. Hem till mina hjärtan, städade lite snabbt sen kom kära syster och vi drog på marknad alla 4. Lite choklad och väldigt många par strumpor senare var vi nöjda, handlade och åkte hem. Sen pizza och mys, nu får de bli marknads choklad och idol :) 




Söndag morgon


Ligger i sängen och njuter av att inte behöva gå upp, Wilde sover hos farmor eftersom jag jobbade 7,00 till 22,30 igår och pappan var i Årjäng. Ska dock snart gå upp och gå och hämta han för att sen gå på en riktigt lång promenad. Efter gårdagen på jobbet med massa helg gott och pizza med med mina hjärtan i fredags behöver ja gå minst en mil :s 

Under veckan har jag mest bara jobbat och varit hemma som vanligt. I onsdags efter jobbet var jag till Ingela och klippte topparna, syns inte men de känns :) har fått väldigt positiva kommentaren om min nya hårfärg med, kul de :) 

Igår när jag hade rast var jag en sväng förbi en loppis som en kompis hade fixat, väldigt nöjd med inköpet av en onepiece med dödskallar, stjärnor och andra mönster för 10:- Tror Wilde kommer gilla den med :) 

Nej nu ska ja nog avrunda här och gå upp och greja  så jag kommer iväg nångång och hämtar Wilde. Ikväll när jag slutar jobba har jag jobbat 55,5 timme denna veckan, gött :) 

Världens finaste Wilde ❤


Söndag kväll


Har varit en lugn och skön helg, filmmys i fredags. Igår var vi till soptippen, hade syster här ett par timmar och var en sväng till Grums och lämnade fyrhjuling och var och hämtade en bil hos peter som wilde har fått för att sen avsluta kvällen men ännu mera filmmys. Idag har jag plockat och tvättat, läst och slappat. Och i förmiddags var vi en sväng till lekparken med Emelie och Nova. I helgen har jag även fixat till mitt hår, färg i fredags och slingor igår. Mörkbrun med ljusa breda slingor i underhåret. Jag är nöjd, kul med lite omväxling :) 

Dom senaste dagarna har vi fått känna på vad trotsålder innebär, pjuh trodde vi hade sluppit undan ganska lindrigt men det var nog bara en mjukstart tidigare. Allt stoppas i munnen, lyssnar inte ett ord. Häller ut och grisar med det mesta som flyter, typ bada sig själv mitt på vardagsrumsgolvet med vattenglas, häll ut på bordet och kör med bilar i osv. Vägra byta blöja, sparkas när väl blöjbyte blir av, gör tusen andra saker än det man ska speciellt när man är på väg hemifrån och en massa andra dumma energikrävande tokigheter. Ibland vet man knappt om man ska orka bli arg utan blir full i skratt istället. Hoppas det blir kortvarigt annars lär ja bli gråhårig och sjunka till en 2årings nivå ja med!! Men trots trotsen så är han allt min älskade unge ändå, speciellt när han kommer och kramas och säger älskar dej. Och alla andra tokigheter som sägs och görs. 💕

Nu blir det en helgenbild och så ska jag återgå till min bok och kanske lite tv tittande om det finns nåt vettigt att kolla på. Imorn är det jobbijobba som gäller igen och nu blir det många dagar på raken på jobbet. All in denna veckan tänkte jag med alla dagar och förhoppningsvis nåt dubbelpass till helgen. 


 

För att jag är nöjd


Kikar in för att visa min tatuering, jag är riktigt nöjd med resultatet. Så gott som allt gick att fixa till bra förutom den ena diamanten men även den blev iallafall bättre. Vet inte hur många gånger tatueraren sa att det var not good och suckade. Dåliga linjer, feldragna linjer, fel i skuggningar, dåligt ifyllt och allt annat än old school, han kallade det no school. Undrade om det verkligen var en studio jag hade varit på.  Men nu så nu är det bättre, och bäst av allt är väl att det är en hel tatuering, jag fick väldigt mycket mer tatuering än uppgjort och ingen är gladare än ja för det. Heja Just one more tattoo dit kommer jag absolut att gå igen. :)

Tack älskling för att du följde med trots att det är så tråkigt att bara sitta där och vänta <3 det är jag väldigt glad för och slippa åka ensam. 

Nu ska Wilde nattas sen blir det soffläge och en bra bok resten av kvällen. Imorn jobbar ja kort kvällen om jag inte skulle ha sån tur att man blir inringd till morgonen  och kan byta upp mej till ett dag pass med fler timmar på ;) 




Tisdag


Tisdag kväll och jag sitter i soffan och inväntar Hollywood fruarna. Imorn är det dags för min tatuering men jag skulle inte vilja påstå att jag längtar ihjäl mig direkt. Är inte alls nöjd med hur min arm ser ut nu, har blivit mer och mer missnöjd med allt för varje dag som går. För det första så var den verkligen svindyr, 1000:- timmen kanske är ett vanligt pris men jag fick även betala 1000:- för den timmen jag satt i deras soffa och väntade på att att han skulle göra sig klar så det gör den dyr. Sen är färgerna på rosen helt fel, jag sa att jag ville att färgerna skulle vara så lika min gamla rostatuering som möjligt men ändå är bladen som då borde varit mörkgröna limegröna.. Sen på det är den jättedåligt ifylld så det saknas massor med färg i den, den är även ärrig så den är rosa på sina ställen. Jättetrist! Sen i helgen som var upptäckte Michelle den största tabben av dom alla och får mej att vara ännu mera ledsen över min arm, diamanten är   3D och ser inte alls ut som en oldschool diamant. Kan inte för mitt liv förstå hur jag inte kunde se det då eller hur jag kunnat missa de, har känt att den sett konstig ut men inte varför. Och jag bannar mej själv för att jag inte såg det då och kunde stoppa de. Men han hade ju fått bilden och det var så jag sa att jag ville ha som på bilden gällande både stil och färg.  Blä blä och fy.... Inte enbart tatuerarens fel men ändock ett jävla fel och varför/hur har ja kunnat missa det och låtit det bli så? Men nu ska jag iallafall göra precis som han sa till mig när jag var inne för att prata med dom för några veckor sen.  Då sa han till mej när jag tyckte att dom skulle ha så mycket pengar för väldigt lite tatuering att det var fritt fram och gå till nån annan. Och ja jag ska! Lovar att aldrig mer sätta min fot där så imorn blir det ett besök på just one more tattoo för halva priset mot vad dom skulle ha här i stan för samma sak och då är det detta en tatuerare som är känd för att vara bra på en etablerad studio så nu kan det bara bli bättre hoppas jag?! Imorn ska dom gula blommorna fyllas i och även den diamanten utan färg. Till nästa gång det blir dags kommer jag få fylla i och fixa färgerna på rosen, förhoppningsvis kunna "rädda" diamanten och göra bakgrund och fylla ut med mera motiv. Jag vill att det ska vara klart och vara så fint som jag tänkt mig, men till våren ska det vara de hoppas ja :) 

Nej Hollywood fruarna nu, sen sängen så jag är pigg till jobbet och direkt efter det till kil. Hjärtat följer med och håller mej sällskap denna gången så jag slipper åka själv denna gången med. :) 





Helgen



Haft en bra ledig helg, vad gött de förövrigt känns med tre lediga helgen på raken. :)

Igår började dagen bra, en liten sovmorgon och sen minus 3kg på vågen. Heja mej! En tur ut på skördefesten, helt omöjligt att hitta nåt där ute egentligen tycker ja men vi var ut till Ekenäs och barnloppisen där. Synd på att förstöra en så bra barnloppis som det har brukar vara när den varit i eskilsäter, rörigt, kläderna i stora högar och omöjligt att hitta mycket bra grejer. Nästa år hoppas jag dom kör på gammalt vis igen! Jag hittade iallafall ett par vinterstövlar i nästan skick som nytt annars inte en grej till. Wilde köpte sig en klubba på godisgrejen så sen var hans dag gjord. På vägen hem stannade vi på ett ställe med lastbilar och traktorer så Wilde fick kolla :)

Handlade, hem och städa, fixa mat mm sen strax efter 5 åkte Wilde till Ewa.

På kvällen sen blev det lite cider på altan, trevligt att bara umgås :) blev en tidig kväll, tror klockan var kvart i elva när ja kröp i säng.

Vaknade utsövd och pigg imorse. Plockade undan på altan duschade och sen hämta ja Wilde och så åkte vi hem och gjorde oss iordning för Novas 3års kalas. Jättemysigt kalas, Wilde var så nöjd med dagen. Lekt en massa med Elias, hoppat studsmatta och kört 4hjuling. Fikat på både korv och glass och så var de fiskdamm. Perfekt väder på det, en fin dag :)

Nu får det bli myssöndagkväll, Wilde ska snart sova och sen får vi se om det blir nån bra film eller om jag tillbringar kvällen med en bok.

Imorn vankas det dubbelt upp med jobb, ingen mjukstart på min veckan inte :)


Torsdag



Har jag några läsare kvar tro? Med tanke på att det enda som bjuds på är mobilinlägg med mobilbilder...

Hursomhelst har jag haft en ledig dag idag som ju inte alls blev som tänkt. Ingen tattoo som ja skrev igår och heller inte gym. Nu ska jag inte säga nåt förrens jag varit där ist! Men en långpromenad kom ja ut på iallafall och nere på stan mötte ja Petra och hennes Emelie så vi fick sällskap på väg hem, vad mkt lättare det går att gå med sällskap. :) Tre promenader än denna veckan och ett antal calorier är brända så det är jag iallafall nöjd med, återkommer med mer resultat under helgen. Har läst en hel del om lchf idag med, varit riktigt skeptisk till det men nu är jag riktigt sugen på att testa. Men denna månaden ut kör jag My way för det fungerar på mig men efter nästa storhandling ska jag köra lchf nån vecka och se vad det ger för resultat. Jag längtar vill ja lova, yummy!

Förresten hämtade ja paket från lekmer förut för på söndag ska vi på barnkalas så hade beställt en present. I paketet var det en loppi förskola påse med till mig och såklart till Wilde med blir de. Mkt roligt innehåll, prover på sebamed, kakor mm. Värdecheck på mjukglass som man gör själv. Rabatt på lekmer, popcorn,majs, a-crème i fullsize, pixi bok mm. Jättekul med såna påsar, tredje gången ja fått en sån nu och dom är alltid bra. :)


Onsdag



Ikväll är det soffkväll, gårdagens Maria wern på plattan och klockan 21 blir det dagens på tv. Ledigt mitt i veckan för mig, skulle ju ha varit iväg imorn och fixat tatureingen men tatueraren skrev och ändrade tiden förut. Gjorde inte så mkt egentligen jag har inte bråttom men tråkigt att jag inte tog några jobb timmar eftersom jag trodde ja skulle iväg. Nu bär det iallafall iväg nästa onsdag efter jobbet, den som väntar....

Imorn hoppas jag på att blir gymmet iallafall, måste komma igång nu!! Vägrar gå dit ensam första gången, och det är mycket roligare med sällskap än ensam. :)




Tisdag



Ligger på soffan och gäspar, fortfarande huvudvärk. Vad har jag gjort för att få det tro? Ända sen i söndags morse nu, men ingenting annat som tur är så ja slapp nog förkylning iallafall :) Tidig morgon här dom vanligt, kan inte förstå nöjet med att gå upp mellan 5.20 och 6 varje morgon!!! Tror aldrig ja vänjer mej med de, visst ska man jobba ska man ändå upp runt dom tiderna men inte varje morgon tack! Spelar ingen roll om han lägger sig tidigt eller sent morgnarna blir lika tidiga ändå. Näh tacka vet ja hur det var i början av sommaren så fick vi allt sova då men annars har han ju alltid varit lika morgonpigg sen han var yttepytteliten.

Ska iväg på larmutbildning för dom nya larmen på jobbet nu på förmiddagen sen blir det hem ett par timmar och sen iväg igen för att jobba kvällen. Imorn blir de 7-16 på jobbet och sen till torsdagen ska jag nog vara ledig eller möjligtvis jobba ett litet kort pass om det finns. Klockan halv fyra sen ska ja vara i kil och fixa till min tatuering, åtminstone få färgerna klara sen ska det sparas allt som nu kan gå under vintern så kanske jag så småningom nån gång under våren får armen jag hade tänkt mig från början.

Nej nu ska ja ta mej en shake och en kopp kaffe innan det är dags att gå iväg.


Söndag



Igår var en fin dag, kom ju iväg ut på en lång promenad på morgonen. Vid 10 hämtade vi Nova och Emelie för att åka mot nysäter och marknaden, den klart mysigaste och behagligaste marknaden anser ja. Har ett favorit ställe där som alltid säljer massa 10:- grejer, denna gången blev det 2 rullar presentpapper, kattleksaker och ett ark angry birds klistermärken som Wilde absolut skulle ha. På ett annat stället hittades det gamla bilar i plåt, var en kille som hade väldigt svårt för att välja men det slutade med 2 chev 64or varav den ena ställde ja på hyllan i hans rum men den andra får han leka med för husfridens skull ;) lite godis och ett block fullt med olika tatueringar sen var vi nöjda och rullade hemåt. Nova och Emelie blev med hem, vi drack kaffe och tjöta medans ungarna härjade loss. Blev lite mat fixat också efter tag sen körde ja hem dom. Vi hade en trevlig dag tyckte ja :) Pappa och Ingela kon förbi med lite godsaker från färjan, 2 flaskor pople till mej och ja gissa om ja längtar tills jag får avnjuta en iskall pople drink?

Wilde somnade tidigt igår, jag tog och städade en sväng sen skrev Stephanie och fråga om jag ville ha sällskap så hon kom hit på ett glad vatten och tjat. Trevligt de :) tidigt i säng sen för min del, kl 22 tog ja natten.

Imorse när det var dags att vakna kändes det som jag hade sovit max 2 timmar och inte 8. Hur trött som helst, öm i halsen och ont i huvudet. Ja men hej en förkylning på gång eller?! Legat på soffan större delen av dagen, halsontet släppte någorlunda men huvudvärken har hängt i och jag känner mej inte alls helt hundra. Så inget gym idag, ingen nokastart och ingen promenad. Precis en sån start jag hade satsat på... Eller inte.. Men men kommer igen en annan dag det kan ja lova. Soffläge var det ju iallafall och jag har läst ut den sista boken jag hade hemma, har tagit igen dom senaste två avsnitten av Hollywood fruarna och surfat på plattan. Imorn efter jobbet måste jag iväg till biblioteket och leta efter nåt nytt bra att läsa, nån som har tips på nåt bra? Helst deckare/kriminalare, serie eller många böcker av samma författare så jag har att göra en stund :)


RSS 2.0