Tisdag


Kort dag på jobbet idag, inte min favorit egentligen men idag var det väldigt skönt. Fick erbjudande om att jobba kvar till fyra men nej det kände jag inte alls för eftersom efter gårdagens härjande med jobb, storhandling och snöskottning har jag haft så ont och varit väldigt spänd/stel idag så lite vila kan nog vara bra. Hoppas detta blir bra snart, det börjar bli väldigt slitsamt. Imorn tackade jag iallafall ja till längre och tänker bara ta det lugnt idag därför! Men det är svårt, borde göra det....borde göra så....borde.... 

När jag hade slutat förut passade jag iallafall på att ta en promenad innan Wilde skulle hämtas, gick upp i skogen och det var en väldigt jobbig promenad men så himla gött när jag väl kom hem igen! Borde gå där oftare men är ju nästan alltid ute och går med Wilde&vagnen med mig och då är de svårt. 

Idag kom min första julklapps Glossybox, bästa på länge tyckte jag. Fullsize ansiktcreme vilket jag behövde en ny så det passade både mej och plånboken väldigt bra. Fullsize tandkräm med, går alltid åt så de gillas. En liten liten olja till håret, en vad det nu var liten tub med nåt och sen en ögonbrynvaxpenna, vad man nu ska med den till?! Den åkte ut på Glossybox köpes säljes bytes den så får vi se om nån vill byta till sig den :) Nu ser jag framemot februari boxen också, lät som den skulle ha ett bra innehåll och snygg box med. :) 




Söndag



Idag är jag knappt vaken, kom i säng efter 12 efter en mysig kväll med Emelie, käka massa godsaker och bara sitta tjata. Blev väckt runt 3 inatt och Wilde vaknade halv sju. Visste att han hade sovit ut tillräckligt nu så hade på känn att jag inte skulle få nån sovmorgon så är det ju med morgonpigga barn. Dock är jag trött! Ont i ryggen har jag med, det blir verkligen inte bättre iallafall idag känns de som hela ryggen ska krackelera eller nåt ungefär lika trevligt. Går ut i armarna med, orkar inte sträcka lyfta ordentligt. Ska se om jag inte ska köpa mej en heatlotion imorn och se om de lindrar lite. Har iallafall varit ute på en promenad, skönt att komma ut. 6 kilometer blev de, tog gångvägarna Annelund, stjärngatan och hem igen. Wilde tyckte dock inte de var ett dugg kul, kan du köra hem mej och vagnen nu mamma? Varför inte då? Ska vi gå hem snart? Är vi hemma snart? 

Väl hemma igen satte ja igång att försöka ringa till Folksam. Känner att jag måste kolla upp och kanske byta min försäkring på bilen. Efter alla bilbränder som senaste 2 helgerna som sägs vara anlagda på våran parkering vid jobbet, på Vintergatan och stjärngatan känns de som inte bilen står säkert där och bäst att kolla upp försäkringen ordentligt. På våran parkering hade bilarna brunnit vid 23 tiden och i fredags kom kollegorna och upptäckte branden på stjärngatan redan vid 21 tiden så det är ju tidigt ändå dom är ute. Kan ju inte förhindra nåt men man kan ju se till att vara ordentligt försäkrad iallafall :) Men hursomhelst är det helt omöjligt att komma fram till Folksam, försökt 6ggr nu men alla är upptagna ring igen senare. Får åka ner till folksams kontor imorn annars om jag inte får tag på nån över telefon. Kanske är jag redan ordentligt försäkrad men är inte helt säker så bäst att kolla. 

Vill fixa och göra fint här hemma nu, har beställt nya gardiner eftersom jag har tappat bort?!?? våra köksgardiner när jag bytte till julgadinerna. Hämtade paketet i veckan men får vänta på kappan till 25 aril! Hur kul var de då? Kan ju inte ha en fin och en julgardin.. Har efterlyst en vit kappa på köp och sälj i väntan på den andra, får se om jag får napp. Imorn ska det iallafall köpas nya grönväxter, alla i fönstren öppe har stendött och i köket står de halvdöda julstjärnor. Snyggt värre. 

Nu ska jag avrunda här, ska ta hand om lite tvätt, slänga ihop mat och lite så innan jobbet kl 16. 

Hade 30% på jotex förra helgen då passade jag på för då blir det ju lite billigare. Köksgardiner, ny kappa till hallen bara för att den var så fin och väldigt billig. Typ 25:- eller nåt sånt. :) Lampa till vardagsrummet och tavlor till sovrummet. Tavlorna lika sega som kappan till köket, kommer den 25 april. 



Lördag


Lördag idag och jag har jobbat dagen, 6 arbetsdagen på raken och några fler kvar att jobba. Sitter i soffan just nu, Wilde äter lördagsgodis och kollar på tv. Lördags mys ska man ha :) Hjärtat ska ut och roa sig ikväll, Wilde ska få sova i tid idag han. Och jag ska ha myskväll med Emelie. Laddat upp med grönsaker, dip och godis. Det var typ hundra år sen sist vi umgicks själva utan att barna är med. 

Håller tummarna för en sovmorgon eftersom jag jobbar kvällen imorn men nu har han gett pappan två stycken, varav en ända till halv 11!!! Vilket aldrig har hänt mej iallafall så nu har han nog sovit tillräckligt för att jaga upp mej 5 till morgonen. ;)  

Funderar på om jag ska förflytta mej till stora datorn och göra en order från apotea, en arbetskamrat tipsa om att dom hade väldigt bra priser och det måste jag hålla med om så ska nog sköta måndagens egentliga apoteks tur över datorn istället. Var en hel del jag skulle ha och kan man komma billigare undan så är det väldigt bra. Kolla in det ni med! Fri frakt med så inga extra avgifter eller så heller. 

Wilde med sina djur, dom ska vara med överallt! I sängen, soffan och på dagis. "Det är min familj" säger han. 






Onsdag


Igår hade jag en tupperware visning, Malin som var här visade. Var väldigt kul att träffa henne igen, blir väldigt sällan nu förtiden sen jag slutade sälja själv tyvärr.. Men så är de ju, men kul vart de iallafall! :) Vi blev 5 stycken här allt som allt och jag tror att alla var nöjda, kom två från jobbet, min syster och Emelie. Jag har ju typ allt jag vill ha och behöver ha men nåt måste man köpa så jag valde att slå till på en  hamburgerpress jag. Ska bli kul att testa. :)

Idag efter jobbet körde jag iväg Wilde till garaget medans jag själv stack till Lindex och shoppade loss på halva rea priset, har väntat länge på de nu och sparat på mitt presentkort för de. Hittade en hel del bra grejer, toppar och ett linne. Knähöga raggsockor, vanliga strumpor, bh, touch telefon vantar, batiste, vantar och kalsonger till Wilde. Allt för 360:- kronor och jag hade 340:- på presentkortet så nästan "gratis" med :)  



Måste ju även visa upp mina fina saker jag köpte på netto i måndags, ett fin fint uppläggningsfat med favoriten ugglor och en smart och snygg förvaring till mitt smink. 


Nu ska det slappas i soffan hela kvällen och hoppas det är bra på tv och inte nån jäkla sport! 





Bra erbjudande


Igår landade två roliga paket i brevlådan, i december nappade jag på 2 olika prenumerations erbjudanden värda drygt 700:-/ var. Men jag har bara betalat 99:- för 3 nummer var av dom olika tidningarna plus dom här paketen. Kul tycker jag och fin fina saker är det, smink från makeup store, butter och shower från the body shop, locktång och sängkläder&kanin för barn. Fullsize produkter är det med så inga småsaker. Hoppas det dyker upp nåt mer sånt här kul snart! :) 




Söndag


Så var denna dagen nästan slut med och min lediga helg likaså nu är ja inte ledig förrens om elva dagar igen som jag har tänkt mej men då är ja 3 ledig över helgen. Fint de :) Imorse tackade jag ja till att jobba 7-16 på tisdag, kände mej nöjd och glad med de sen insåg ja att jag inte alls skulle jobba till 16 på tisdag för kl 17 kommer Malin och visar tupperware här. Hej och hå snabba ryck då vill ja lova, sluta jobba, hämta på dagis, hem och göra iordning fika, hus och mej själv på 1 timme... Hoppas ingen förväntar sig hembakat då ;) 

Idag har vi iallafall haft aktiv dag, promenad till medis med Petra och Emelie för kommunals julgransskakning förut. Sen när vi kommit därifrån bar det av ut till Sandra för ännu mera fyrhjulingskörning. Wilde hade med sig sin egen ut dit idag men den fungerade inget vidare så blev inte mkt åka tyvärr. Kallt,blåsigt och jävligt var de med så sen var det himla skönt att komma hem. Ätit favoriten fläsk med löksås och nu ska det bara slappas i soffan resten av dagen. Ryggen är fortfarande inte bra, hade hoppats det skulle bli bättre när jag var ledig fast å andra sidan så behöver man kanske lite vila med för att det ska ha nån chans att bli bättre?! 




Wildes kalas


Idag har mina fina vänner och barn varit här och firat wildes födeledag. Blev ett par trevliga timmar och alla kunde komma dessutom. Tack allihop för idag! Tyvärr glömde ja att dela ut alla kalaspåsarna med godis, bara Jessica som hade glömt sin mobil som fick eftersom hon då kom tillbaka senare. När vi hade kalasat färdigt drog vi iväg ut till Sandra och körde fyrhjuling med barna, alla utom Sandra A och Jessica med barn var med där ute. Nu slappar vi soffan, jag har städat upp bland alla leksaker och har sen roat mig med att koll igenom alla fina kläder Sandra hade med efter William till Wilde. Tack igen! :) 

Nu kommer bilder på dagen. 

Gästerna :)

I paketen, ser ni att Wilde äntligen fick sin Isbjörn som han saknade så på sin födeledag? Nöjd kille med allt såklart. :) 

På menyn, pizzabullar och gröna cupcakes. Väldigt nöjd med resultatet eftersom ja aldrig ens hållt i en sprits förut :) 






Torsdags gnäll


Idag känns det som jag bara har lust att grina, är så himla trött och sover dåligt på nätterna, stressar, drömmer och vaknar hela tiden. Min rygg är skrot, har så himla ont i mitten av ryggen och två dagars snöskottande för att ta sig till jobbet och idag en lite slitig dag på jobbet gör det inte bättre. Och så tappade jag min telefon i snön med så nu kan jag inte prata alls i den annat än med högtalare men det ljudet är inte alls bra heller eftersom ja redan hade ljudproblem sen innan. Lovar att jag grinar ihjäl mig om de inte kommer tillbaka, jag har inte råd med nån ny telefon nu och mitt abonnemang kan ja inte förlänga förrens till hösten :( 

Jobbade iallafall en kortare dag idag och kom hem i någorlunda tid. Hade tänkt sticka till gymmet men valde istället en långpromenad med Wilde på boben och komiskt nog lite mer snöskottning trots ryggen. Tänkte lite som så att då kan det kvitta att ja inte gick till gymmet för ja fick både motion och styrka ändå. Klok som en bok! Sen skulle ja laga mat och det kunde jämt ha kvittat de med, brände fisken och det var inte ett dugg gott vill ja lova. Men nu kan resten av dagen bara bli bra iallafall, det är dubbelavsnitt av revenge på tv ikväll. 👍

"ja skottar fram pappas raggarcheva ja så pappa kan ragga" sa Wilde förut. Han är allt rolig våran lilla kille. <3


Imorn jobbas sista dagen för denna veckan, 7-16 sen är de helg minsann. Vankas ännu mera kalas för Wilde så imorn ska det städas och handlas och på lördag befinner jag mej i bakinga igen. Gröna muffins med topping&färgglatt strössel och pizzabullar. 

Hämtade paket tidigare idag, färginpackningar till min hemska fula hårfärg som ja inte gillar alls nu. Hoppas inpackningarna ska bättra färgen lite tills ja vet hur jag ska fixa till de. Paketet kom från lyko och ja kunde inte motstå lykobox6 när jag beställde så en sån blev de med, känner mej riktigt nöjd med innehållet. Är ju lite som Glossybox fast ändå inte. 




Wilde 3 år


I lördags var det en stor dag i här i huset, Wilde 3 år och det skulle såklart firas.




 Massor med paket från oss innehållande fin fina chevor, lite kläder, pussel mm. Klockan 15 vankades det kalas för familjen och huset var nästan fullt, några saknades tyvärr men många var här och firade med oss. I paketen fanns en massa bra saker, kläder, ännu en fin cheva,  pussel, film, leksaker och ett piano. Eller keyboard heter de kanske?! :) och pengar i större och mindre summor.



   Bakat hade jag gjort i flera dagar eller ja två dagar iallafall. Silviakaka, hallongrottor, vaniljbullar med pirat formar, och färgglada tårtor, här har ni resultatet. Kände mej ganska nöjd får jag säga :) 




Såhär fint var han uppklädd på kalaset :) 

Nu är det ett kalas kvar till helgen då kompisarna kommer för att fira sen ska det faktiskt bli lite skönt att det är slut på helger, firanden och paket för ett tag. :) Ännu fler fina bilder finns på kameran men det vet ni ju hur det brukar bli med? Liseberg, julen och nu födelsedagen finns där. Mkt fina bilder att ta igen de... Tills dess får ni hålla till godo med äkta mobilbilder och instaframe. 



Söndag omgång 2


Promenad hem till Emelie och Nova, mys, kaffe, julklappsbyte och barn som inte kan hålla sams.... Gick till furuskog och  där lekte dom en stund men skulle mest ha samma sak eller inte göra nånting i mer än en halv minut så vi gick vidare till piratskepps lekparken istället. Det var en bra ide de för nu vart dom nöjda :) Var ett par trevliga timmar tillsammans, inte ofta vi hinner ses mellan allt så blir tyvärr alldeles för sällan. Tack för idag fina ni, och för dom jättefina julklapparna vi fick <3 

Och idag landade runkeeperns räknande på sammanlagt 1,2 mils promenad för min del. Tummen upp! Skavsår som bevis på att jag gått med.    Imorn får det bli en sväng med, kommer ju aldrig iväg till detta väldige gymmet så nu ska jag iallafall skärpa mig med promenaderna. Kan ju inte direkt skylla på vädret så bara att ut och GÅ! :) 

Potatis och kasslergratäng i ugnen, ensam hemma och nedervåningen städad så nu ska jag slappa i soffan med en bok. För det förtjänar jag minsann även om det finns femtioelva andra saker att göra här hemma. :) 

Våra fina julklappar och barnen mitt i bytet. Jag fick verkligen en kul grej, är som ett presentkort på ett eget personligt skal som jag får göra själv. Välja kort och så alltså sen beställa med en kod.  Annorlunda och kul tyckte jag. :) 

Älskade ungar <3 





Söndag


Nu var det några dagar sen sist, har inte riktigt hunnit med. Nyårshelgen jobbade jag dubbel upp, även jobb torsdag och fredag kväll men då fick de räcka med enkla pass :) I fredags hann vi med både djur vård och ett besök i vårdcentralen. Katterna hade kli i öronen som är botat nu, hjärtat hade brutit lilltån han så det lär ta några veckor innan det är läkt och botat men som tur är inte värre än att han kan gå någorlunda i stadiga skor och haltar lite annars. Tur i otur de, kan ju vara betydligt värre när man bryter sig. 

Denna helgen har jag ledig helg, igår tog vi oss en promenad till stan, var till biblioteket och netto sen blev det så vi hamnade borta i de nya garaget, Elias var där och ville leka med Wilde och så var Stephanie och Michelle där så det blev kaffe och prat nån timme där. Kul med nytt garage och lite liv och folk. Igår kväll hade vi myskväll, hemmagjord pizza och godis. När Wilde hade somnat såg vi dom två sista avsnitten sons på denna säsongen. Inte nåt roligt slut, ser knappt framemot nya avsnitt. Men dom är förhoppningsvis bra ändå! 

Idag ska vi ta oss en promenad hem till Emelie och Nova för lite försenade julklappar och mys. Kanske en tur till furu med om vädret känns bra.  Och i eftermiddag ska Wilde åka med Ewa till Tommy och kolla på kycklingar. 

Imorn är det ännu n helgdag men då ska ja jobba en kortis 7-12. Hade suttit fint med en extra 7-16 dag när man får helg på en måndag men de fanns de ingen så man får ta vad man får :) 

Nästa helg fyller Wilde 3 år,våran stora kille! Ska ge mej in på att göra en färgglad tårta täckt med vit marsipan och stjärnor i blå färg. Och helgen efter de när kompisarna ska bjudas ska det bli pizzabullar och cupcakes :) Kul att testa nya grejer :) 


Kompisar i garaget :) 

RSS 2.0