Äntligen



I fredags när vi gick och la oss var allt som vanligt, kände ingenting annorlunda utom att de säkert inte blir nu heller. Halv 2 vakna Wilde och ropa på mej, kommer inte ihåg va han ville men han fick gå och lägga sig hos oss. Märkte då att nåt va annorlunda, kändes som svaga svaga värkar. Kolla klockan, 11 minuter senare igen.... Efter en timme var det tydligare så väckte Fridde, gick och duschade medans det blev mer och mer. Nere på 5-6 minuter ganska snart så ringde och väckte Ingela och pappa sen gjorde vi oss iordning för att åka in. Var framme vid kvart över 4 då var det pågång så fick stanna kvar och fick ett rum. Kvart i sju sen va våran lilla kille hos oss. Gick som jag hade hoppats på, snabb, rätt smidigt och utan bedövning även denna gången. Eller jag skulle testa kvaddlar men dom sattes försent så till ingen nytta istället kom bebis efter 10 minuter så dom var bara onödigt extra ont just då.  Ont gjorde det såklart alltihopa fattas annat liksom men de hade ja räknat med redan från början så även om jag helst av allt inte ville vara med där en sväng. 


En liten fast ganska stor kille, 53 centimeter och 3975 gram. Inte konstigt att han hunnit växa till sig såpass heller med 9 dagar över tid ♥ En kille precis som ja hade på känn. En ganska vaken kille är, varit vaken mer än han sovit sen han föddes. Allt var bra med oss allihopa så ingen tvekan att vi skulle åka hem om vi fick så efter läkarkontroll halv 3 så åkte vi hem igen till stolta storebror Wilde som har varit alldeles till sig. Så skönt att komma hem igen. 

Förundras över hur allt kan ändra sig så fort, sen han föddes så existerar inte illamående, halsbränna eller dom där jobbiga känslorna utan allt som bortblåst. Kaffe smakade underbart, för att inte prata på choklad jädrar så gött! Vatten läskar som aldrig förr igen, och allt som ätits har verkligen varit gott. Konstigt hur det kan va men helt underbart! :) Enda som är "kvar" är lite av foglossnings smärtorna och vätskan så är fortfarande liten svullen i händer och fötter. 

När vi kom hem igår väntade en överraskning hemma, eller ja jag visste ju om det men allt va liksom fixat och klart när vi kom hem. Syrran har flyttat och fått ny soffa så dom hade varit här och bytt ut våran hemska soffa mot hennes och nytt bord. Och inte bara de för på bordet stog det en blomma och på soffan låg det paket ifrån dom. Så gött och komma hem till så går knappt att beskriva. Jättefina kläder till bebis, bland annat newbie luftballongsbody. 


Och strax efter de att vi kommit hem kom wilde hem ihop med pappa och Ingela. Ännu mera paket och Wilde hade verkligen fått dom att shoppa loss presenter åt han också. Nya byxor som tyvärr får bytas för dom va för korta men ändå, en likadan kanin som bebis fick på babyshowern. En pokal till sig för att han hade blivit storebror, en liten pokal till lillebror,en stor hare som håller en liten hare och lite andra grejer. Han är allt rolig. :) Bebis fick ännu mera  fina newbie kläder. Älskar verkligen deras underbara kläder. 

Bild 1 från Pappa och Ingela, bild 2 från syrran och Tom. Bild 3 visar kläderna jag skulle visa om det blev just en kille. Orkide från pappa och ingela. Och wildes påhitt haren och pokalerna. :) 

Tog kvällen tidigt igår, trötta och slitna. Alla utom bebis som varit vaken mer än han sovit tror ja, legat och haft massa ljud för sig, smackat och smaskat, jagat napp och ja jag vet inte allt men som en liten buse liksom. Jättegott humör iallafall och en annan har kunnat sova ändå med ett par vakna gånger bara för blöjbyten och klädombyten för han har spytt lite. Nu under morgonen har han sovit ihop med pappan medans jag och wilde varit vakna. Duschat, städat och plockat. För vet ni vaaad? De hade jag inte gjort innan vi åkte  in, första kvällen på länge jag gick och la mej utan att ha tagit hand om varken disk eller städning som hade behövts. 


Idag gissar jag på att det blir en massa besök för att hälsa på bebisen. Och wilde ska på simskolan, frågade pappa och ingela om dom kunde ta med han idag och de kunde dom. Skönt att slippa hemifrån alls idag. 

Imorn ska vi vara i Karlstad 8.30 för pku och läkarundersökning. 

v. 42



Fortfarande ingen bebis, v 42 idag och 8 dagar över tiden. Appen säger att det enda bebis gör nu är att lägga på sig vikt. På mamma delen av appen står det att 90% av alla som gått över tid får sin bebis innan v 42 är över. Vågar man ens hoppas på att va 1 av dom 90% tro?  Det står även att det inte är ovanligt att känna sig rastlös, uppgiven och att tappa humöret. Jo tack! 

Ännu en natt med alldeles för lite sömn, vad ska det va bra att ligga vaken flera timmar varje natt för? Bara i förrgår som jag verkligen fått sova ordentligt på jag vet inte när? Svårt att vila på dagen med plus att jag är rädd att för mycket vila ska vara ännu mera negativt på nattsömnen sen? 

En hemma dag idag, skönt för är riktigt sleten! Sandra och barnen har varit här i ett par timmar. Wilde och Nova har pysslat, lekt och haft kul. Och vi har bara suttit och pratat en massa och lillla Eddie mest bara sov han. Alltid lika trevligt att umgås :) Innan de va Ingela förbi en snabbis. Pratade lite om simskola, torsdag m.m eftersom man aldrig vet när det blir nåt och vi får åka iväg så dom är uppdaterade med läget.  

Inget mera planerat för dagen, helgen får vi väl se hur den blir men imorn är det ju marknad i Nysäter min absoluta favorit av alla marknader, och till söndagen drar simskolan igång vilket Wilde verkligen har längtat efter. 


Torsdag



En vecka över tiden nu.. Alltså detta fanns inte i min tanke ens.. Så segt när ska du komma? 

👆👆👆 Mer gravid än vad möjligt borde kunna va! Jag har varit i gravid i hundra år inga 9 månader här inte. 


Idag har jag åtminstone gjort nåt annat än bara varit hemma. Vart i Karlstad på en shoppingtur med Stephanie och Joline medans stora barna va på dagis. Hon skulle kolla in babyproffsens rea på Emmaljunga vagnar men det var dåligt utbud. En liten tur på bergvik och HM istället. Alltså barnkläder är farligt!! Speciellt tjejkläderna, jag kommer att gå bananas om det blir en tjej.. Finns så otroligt mycket fint, till kille med såklart men har redan så mycket sparat så blir inte samma bananas grej då! Tur jag har samlat på mej över 1000:- i presentkort på just HM så jag kan göra just det. Shoppa som en galning alltså :) Wilde ska såklart få nåt med och kanske nåt litet till mig själv för på HM får man mycket kläder för lite pengar så. Fick ju såklart bli ett par småsaker med idag med just bara för att man va där. 

Gött och komma iväg en sväng, även om jag mest kände mej som en badboll som rullade runt där. Avrundade turen med en Subway melt och lingondricka, så jädra gött så! 

Tavlan till mig, små tunna bebisvantar för kalla dagar och nya mössor till Wilde. Han var så nöjd för dom va såå coola! :) 


Sen var det dags att storhandla och fylla på förråden här hemma med, pust! Men gött när de är gjort :) Nu har vi skåpen fulla igen. Nu blir det en slapp kväll, helt slut i kroppen nu. Men som sagt så gött att ha gjort nåt av dagen istället för att bara va och bara vänta. Imorn är det fredag, en perfekt fredag att föda barn om ni frågar mej. 

Onsdag



Alltså 6e dagen idag, dom oändligaste och oändliga dagar.. Man har ju hört att dom som gått över tiden sagt just att det var dom längsta dagar och nu förstår jag verkligen vad dom menar. Det går inte ens att sätta ord på. Så svårt att se framemot nåt som inte längre har en dag, ett datum. Ja förutom den där 14e dagen då men det är änsålänge med skräckblandade känslor så.. 

Jaja sov iallafall riktigt gott inatt, helt överraskad imorse när ja vakna. Wilde har varit på dagis och jag har som vanligt ränt runt här i huset och grejat med både de ena och andra samtidigt som jag tänkte på bm's ord igår -Det är jätteviktigt att du passar på att vila när du är ensam! Fast de är faktiskt ganska viktigt att inte golven är skitiga, tvätten svämmar över eller disken är ett berg också ifall att om... Alltså hemska tanke att komma hem till röra känner ja. Försöker verkligen städa, ta hand om både disk och tvätt varje dag för att det ska vara gjort även dagarna där illmåendet är för mycket och orken tryter. 

Fridde jobbar över idag med samma sak igår, gött att de rullar på med jobb och extra. Fick mej ett gott skratt åt tillsägelsen jag fick av wilde förut när jag tog lite mera mat. -tänker du äta upp pappas mat bara för att han jobbar eller? Sa wilde surt och blängde på mej. Men ja lovar det finns allt kvar :) Lät bara så himla kul för han fick verkligen till de när han sa de. 

Och där va dagens intressanta 👆 Inte de mest givande men en uppdatering om vad som händer och ja för den delen snarare inte händer. 

Lilla wilde ♥ som inte är så liten längre och hans Ninni. Tryggheten sen snart 4.5 år tillbaka. 

Buzzador



Igår fick jag ett mejl från Buzzador, jag ska få testa Vanish gold. Kul!  Var ett tag sen sist nu jag kom med i nån kampanj.. Testade vanlig vanish med dom förra eller förrförrra året då kom det ett mega paket med massor av vanish i alla olika former till mej och stora rejäla prover till min vänner så hoppas på nåt liknande denna gången. 


Buzzador är kul, varit med där några år nu och fått testat både det ena och det andra.. Hela deras ide går ut på att dela med sig av produkter som utvalda i sin tur skriver, visar och delar ut. Levande reklam helt enkelt :) Och helt gratis att vara med och produkterna likaså. 

Tisdag



Fortfarande ingen bebis ifall nån är nyfiken. 

Bloggens besökstatisik och antalet sidvisningar har ökat dom senaste dagarna så några finns det allt. :)  

Började denna dagen med att köra Wilde till dagis. Vid 10 sen mötte jag upp syrran vid Kappahl. Ända sen i vinter/våras har jag haft kuponger där med valfritt newbie plagg att hämta ut gratis.. Har hela den här tiden gått och väntat på att få gå dit och lösa in dom mot en fin outfit för kille eller tjej men datumet höll på att ta slut så nu gick det inte att vänta längre så fick "bara ta nåt" så länge så får jag byta sen så kommer inte att visa upp nåt idag det får ligga kvar i påsen orört tills jag vet om det behöver bytas eller inte. Så tråkigt hade sett framemot att få välja nåt till min tjej/kille inte att ta nåt bara för att kanske byta. Men kunde ju inte låta kupongerna bli gamla och gå ur datum heller så då fick detta bli lösningen. Gick på min känsla iallafall så valde killigt i grått och vitt, så fint men ja det är ju alla newbie kläderna så vill ha allt egentligen! Men ska man tro wilde så är det ju en tjej och inget annat för han VET säger han! ♥ Och blir det en tjej då får jag byta till rosa eller lila. Tog en fika efter det sen var det dags för mej att åka mot sjukhuset och syrran mot jobbet. Tack för sällskapet. 

Allting bra med bebisen, sf måttet har stannat av. Vilket bara är bra, hjärtat slår så fint och den ligger som den ska.. Blodtryck bra.. Huvudet långt nersjunket och likaså hela magen.  Bara ja som inte mår nåt bra. Sista gången där i vilket fall som helst. På dagen när man gått 14 dagar över ska man infinna sig på spec mödravården i karlstad kl 09.00. Väskor ska vara packade och med men ändå ingen garanti att det blir just då. Alla som är på 14e övertidsdagen samlas där samtidigt, man får träffa läkare m.m när tid finns alltså kan man bli sittande där väldigt länge lät det som för undersökningar m.m görs när och om tid finns. Skulle det vara så här illa att jag behöver gå tills då då hoppas jag verkligen att ytterst få är överångna den dagen och att ytterst få väljer att åka in och föda den dagen. Just saying! Men värmland är stort så helt ensam är jag nog inte. Men hoppas verkligen så att de ska komma igång innan. Vill inte mera nu! 

Trött på tjat ännu mera nu dessutom, det är ju konstigt att folk som knappt hälsar när jag möter dom på stan helt plötsligt skriver var och varanann dag nu men inte annars eftersom dom knappt säger hej? Och dom som jag sagt tilll att jag lovar jag hör av mej så fort händer nåt lika fan ska tjata varje dag! Vill knappt ta upp telefon när det piper i den längre. Lagom omtanke skulle värma mycket mer men verkar vara antingen eller bara och är man redan trött, sliten och ur humör så blir det inte bättre. Nej jag säger bara mindre tjat och mera omtanke istället. Att varje dag få Ingen bebis än? På facebook av dom jag knappt känner är inte kul. Skulle bli mycket gladare och blir mycket gladare och få  en hälsning från en vän eller bekant ist, bara ett hoppas allt går bra eller sådär.. Eller lagom mängd "tjat". Och ja lovar ingen ska missa när bebisen kommit, dock ska Wilde få träffa sitt syskon innan bloggen och instagram får det. Men ja kommer att höra av mej, snapchata er med bilder och mmsa. Och sen såklart även här/insta med så fort vi är hemma och wilde fått träffa den lilla. Ja lovar! Och familj och vänner har jag även redan lovat att jag ska höra av mej till så fort vi åker in och de ska ja hålla. Blir väl masssms en rad Nu åker vi! :) Dock tror ju jag att ungen bestämt sej för att stanna där inne forever and ever trots att vi längtar ihjäl oss efter den lilla här ute i världen ♥

Hoppas ingen tar illa upp för de jag skriver är liksom bara så det känns. Menar inte att man inte får höra av sej men just när det inte är personer jag känner ens eller flera ggr per dag trots att ja lovar att höra av mej.... Som sagt lagom. 

Förövrigt vill jag bara säga en sak om vädret, jag njuuuuter! Äntligen få luft och kunna gå ut. ♥ Nästa sommar vill ja dock ha sol men nu vill jag bara ha hösten och svalt väder. 

Nu ska jag avrunda här, hörs kanske imorn eller förhoppningsvis inte. 


Måndag



Ingenting inatt heller... Känns ännu mera hopplöst idag, har sovit så kasst! Tog 3 timmar att somna, hann sova 1 sen vakna jag av att behöva kissa... Och så håller de på.. Fick iallafall 2 timmar sammanhängande mellan halv 7 och halv 9. Det är obehagligt, obekvämt, gör ont och är varmt att sova trots öppet fönster och kalluftfläkt. Inte konstigt att man känner sig trött och grinig och helt saknar tålamod på dagarna sen. 

Börjar bli mer och mer orolig för att gå över tiden ut nu. Jag har inte varit ett dugg nervös inför fl, bara känt längtan och att de ska bli spännande. Men för varje dag man går över växer bebis till sig ännu mer, och att sen tvinga igång det konstgjord väg 14 dagar över tiden känns inte alls som det kommer bli det jag har tänkt mej utan snarare tvärt emot. Så snälla låt oss få åka in nu innan.... Vill att det ska gå så bra och lätt som det ändå gjorde i slutändan med Wilde, åkte in på bf datumet, blev 1 dag på patienthotellet med bokade kontroller under dagen,  några timmar på förlossningen på kvällen, ingen bedövning, ingen lustgas, Wilde född 01.29 dagen efter bf och vi kunde åka hem på morgonen därpå alla välmående och bra. Blir man igångsatt 14 dagar efter tiden känns det rent spontant som att det inte är sådär min fl-berättelse kommer att se ut iallafall. 

Känner mig även stressad för nästa helg, har planer som vi sett framemot länge nu men utan att veta hur det blir med nåt. Fridde vill egentligen på Grand prix men kommer inte bebis helst idag så blir det knappast aktuellt, Wilde och jag som sett framemot våran favoritmarknad i nysäter. Kommer aldrig orka gå där om inte bebis kommit. Wilde ska börja simskolan på söndag igen, och till måndagen börjar hans gympa också som han längtat så efter.. Smågrejer låter de kanske som men så känns det inte, man är liksom så inställd på det där datumet man får och allt annat är planerat att bebis ska hänga på inte vara ofödd fortfarande, inte att jag inte ska orka med de för att de är som de är nu... Vill inte gå över mera nu inte en dag till... Vill inte vara ensam hemma hela dagarna. Känner inte att jag orkar nåt men kan inte bara sitta här heller... Orkar inte må mera dåligt.. 

Imorn är det iallafall kontroll igen, känns så himla trist och jag hoppas verkligen att jag inte ska behöva gå dit men de får jag säkert göra.... 

Dagens mest upplyftande eller? Känns inte så direkt men sanningen som det känns just nu. 

1 vecka sen babyshowern idag, använder denna fina bilden till inlägget för att det ska bli lite mera positivt. Längtar så tills vi får använda allt fint vi fick, packade om bb väskan redan dagen efter och tog med det fina vi fick dit. ♥

 (boxarna hör dock inte dit dom hade vi sen tidigare)

Söndag



Ingen bebis idag heller... 3 dagen övertid nu och dom här 3 dagarna har känts så helt otroligt långa.. Ingen ork, ingen lust till nåt bara en evig väntan. 

Har iallafall grejat lite här hemma idag, i Wildes rum har vi fått upp hyllor och tavlor som väntat länge på att komma upp nu.. Städat uppe och nere, tvättat.. Ja gamla vanliga tjatet helt enkelt! Fridde har iallafall sågat, målat och håller på att få upp lister på ett av ställena som saknar. Gött att de blir gjort :)  Och jag tog även en promenad med Wilde förut för han ville ut och cykla en sväng. Blev ingen lång promenad men ändå! Längtar tills vi får gå ut och gå som vanligt igen. 

Eftermiddagen har tillbringats i sängen för min del, med fläkten och fördragna fönster för gissa vad? Migrän! Då tyckte jag banne mej synd om mej själv iallafall, 3 timmars intensiv huvudvärk och flimmer framför ögonen så jag inte såg nåt knappt. Efter 2 omgångar Alvedon och sömn så började det att kännas lite bättre, såpass så jag orkade gå ner och äta iallafall för var ju hungrig så jag mådde illa samtidigt. Nu känns det mycket bättre, bara svag lätt huvudvärk i tinningarna och lite illamående. Nu hoppas jag det tar år innan jag får det igen iallafall.

Det var dagens uppdatering det, så nu vet alla att det inte blev nåt denna helgen som det ser ut. Känns otroligt trist att det blir vardag och vecka igen nu, vill inte gå över mer och ser verkligen inte fram emot att vara ensam på dagarna nu. 

Wildes rum med hyllan, tavlorna och klockan som äntligen kommit på plats. 

Lördag....

 

Det fick bli ett inte idag heller.... 

Långsam dag men inte mått så dåligt faktiskt, dock tillbringat dagen i soffan med fläkten så långt från sol och värme det går.. Synd men mående går före, och värmen bidrar inte till välmående så här håller jag mej. 

Var iallafall ut till dollarstore och gjorde syrran sällskap när hon spanade runt där förut. Bra och komma utanför dörren lite iallafall, ätit tacos till mat och göttat oss. Ingela kom förbi en sväng och kollade läget också. Ungefär den här dagen, kvällen redan så dagen har gått väldigt fort trots att de är långsamt. 

Nu hoppas vi på en söndags bebis istället så nästa inlägg får handla om bebis istället. Vill inte att det ska gå en dag till, överanalyserar varje liten känsla/rörelse/smärta ihopp om att det ska betyda nåt. Får hejdlös lust att bara grina var 5e minut. Och är dessutom redigt trött på frågan Ingen bebis än? Har du inte fått än?  Mest överflödigt när folk frågar just de när dom ser mej. Har sån lust att svara nej syns inte det eller?! Istället för ett snällt nej tyvärr vi bara väntar och väntar. Skriver en påminnelse till mej själv att aldrig fråga en högravid helst övergången person nåt av de! Fast det går nog av bara farten att man säger de liksom man menar ju inget illa snarare tvärt om men jag är trött på hela grejen så då blir man så trött på frågan 10 ggr om dagen dessutom. Eller mormors 50 år gamla råd tidigare om långa långpromenader för att göra ljumskarna mjukare, lilla lilla mormor! De där med att vräka bebis försökte jag sist resulterade bara i att det var ännu jobbigare i kroppen efter fönsterputs, pulsande i snö, bakning och annat. Litar snarare på råden från 1177, barnmorskan mfl att det faktiskt är viktigt att försöka vila. Att dom flestas förlossning faktiskt startar just på nattetid när kroppen är i vila. 

Så en natt till söndags bebis håller vi tummarna för nu då! Tänker på och hoppas på nästa dag ändå tills bebis är här,försöker att inte oroa mej och tänka för långt fram utan hålla sig i här och nu annars blir jag nog knäpp. 

Avslutar med att visa upp wilde i sin nya frisyr, igår när han kom hem och en ifrån idag när vi väntade på syrran. 

Alltså zebran! 👆😍👌 Älskar de även om jag föredrar en del i taget matchat med nåt enfärgat men wilde kör all in han! 

Fredag



Inte idag heller.... Dryg dag idag, "började dagen" med att bli väckt av illamåendet redan halv 4. Låg och vred och vände säkert 1.5 h innan jag lyckades somna om en stund igen. Idag kändes det mer hopplöst än vad det gjorde igår. 

Har vart trött och irriterad mest hela dagen, irriterat mej på saker som jag ändå inte kan göra så mycket åt. Posten för att dom har slarvat bort mitt 5 e paket sen i maj nu, småsummor hit och dit men börjar bli väldigt less för nu är det ändå 5e paketet på kort tid. Att dom sen har en ny dålig ursäkt för varje gång man ringer gör inte det hela bättre. Hade ju haft större förtroende om iallafall 2 hade sagt samma sak. Sen har jag stört mej och hållt på att gå i taket på folk på Köp och sälj, alltså hur jädra svårt ska det vara att läsa och respektera reglerna ? Näh skit i reglerna och va helst väldigt otrevlig när man påpekar nåt. 3e saken för dagen att störa mej nåt så mycket är Ica kvantum. För att dom helt enkelt inte håller samma bra standard som dom 2 gamla icana gjorde. Fått så jädra mycket dålig mat där sen dom öppna, senast igår när det färdigkryddade grillköttet var dåligt när vi skulle sätta oss och äta. Och det var 6e gången sen dom öppnade som jag fick nåt som inte är som det ska vara. Man orkar liksom inte sätta sig och åka dit för att klaga heller men 1 gång gjorde jag de, fick till svar -Ser att du köpt samma sak nu får hoppas du har större tur idag då! Hade aldrig hänt på ica ♥ de inte. Där hände de bara 1 gång överhuvudtaget att jag fick nåt gammalt/dåligt där och då var de inte tal på annat än full ersättning tillbaka utan att behöva visa upp det dåliga ens eller få ett så dumt svar.  

Sådär ja nu vet ni också vad som stört mej hela dagen, spännande väl? Lika bra att få ur sig det en sista gång!! :) 

Annars vart en vanlig lite halv tråkig dag, tvättat och plockat. Vart med wilde och handlat födelsedags present till hans kusin Sara på dollarstore. Handlat lite helg gott på netto, hade ingen lust i hela världen och göra det på ica idag trots att vi var brevid. Dessutom när min syster va på väg hem från jobbet förut hade hon stannat på godispalatset och kom förbi här med en påse favorit godis, ännu mera gott för helgen. ♥👌👍

 Sen åkte wilde till farmor och farfar för att följa med dom på kalaset. Jag har bara slappat sen då ja, framför fläkten inomhus. Denna värmen är döden ihop med illamåendet. Mår bättre nu iallfall, ätit lite mat. Kollat när Fridde bytt toalett uppe för den gamle stenålders klumpen passade ju på att säga upp sig den men nu är den bytt och med tanke på åldern på den som satt där så får vi väl hoppas denna håller en 20 år också eller va gammal den nu va närmare 30 säkert om inte mer kan det nog vara också. 

Fick meddelande från Ewa som fråga om dom fick klippa wilde förut så det ska bli spännande att se han när han kommer hem sen.. Klippning behövs verkligen så! Har sagt att vi kan klippa han med maskin här hemma men han vägrar bara Linda som får klippa och med sax. 

Så här såg mitt lilla hjärta ut förut innan han skulle iväg.. Våran fina kille ♥ Han hade valt denna skjortan med mormor igår och var så nöjd så! 

Lik mamma och gillar ugglor så Sara fick ugglor på sin presentpåse. :) 

Nu ska jag avrunda detta ganska rotiga inlägg. Läsa lite, vänta på wilde och ja ungefär så. Håller tummarna för bebis med. Vill inte skriva ett Inte nu heller inlägg imorn. Vill att nästa inlägg handlar om bebis. 

Torsdag



100% idag är dagen, men nån glömde berätta det för bebisen! Alltså jag vet inte hur det känns riktigt men inte så hopplöst som jag trodde, näh nu tar vi en dag i taget och hoppas verkligen att den lilla behagar komma helst igår då!


Har försökt att få lite gjort idag, så dammsugit, tvättat och handlat. Hade Stephanie och Joline på kaffe i förmiddags med. Har mått ganska bra men fick allt lägga mig en timme i eftermiddags för då var illamåendet hemskans. Såå trött på det så det finns inte! Att det gör ont är inte närheten så energi krävande som illamående iallafall. Men både och och allt där runtikring kunde ju kvitta. Kom ut istället lilla bebis så allt blir som vanligt istället. 

Tog en tur på Dollarstore förut när jag var ute och handlade. Hade bestämt mig för att köpa en present till wilde som han ska få när han blir storebror. Han är inne i en pysselperiod nu så köpte papper, mallar, mönstersaxar, nya tushpennor och glitterlim till han och där på dollarstore är allt sånt så billigt dessutom. Perfekt att pyssla med sen när syskonet kommit. Lugnt, tyst och stilla var min tanke :) Passade på att lägga allt i en fin påse som jag hade köpt sen tidigare på ullared och jag tror han kommer att bli glad för det. 

Nu är wilde och gör stan med sin mormor, hoppas hon har guldbyxorna på sig för Wilde hade planerat detta bra de va liksom ingen hejd på allt han ville göra och köpa när dom skulle ut. Fast ja sa att det går att säga nej också så! :) Här vankas det snart grillat, känns som det skulle vara fredag nästan eller helg... :)  Ska bli gott iallafall fast de bara är torsdag. 

Och de va väl ungefär så spännande detta blir för nu har jag inte en sak till att skriva om. 


Onsdag



Fortfarande ingen bebis, haft 2 riktiga skitdagar nu dessutom. Är så trött på det här illamåendet nu så jag vet inte vad. Inatt trodde jag iallafall att det skulle bebis. Hade så ont så jag trodde jag skulle gå av på mitten, låg förväntas full och väntade på nåt mer... Somnade och vaknade av illamåendet istället, tack för den! Jag tror bebis kommer inatt istället för så dåligt som jag mått idag och konstig jag känt mej måste det betyda nåt ? Eller inte det återstår väl att se imorn. Var iallafall lite mera välmående en sväng på förmiddagen, hade Stephanie och Joline här på kaffe då. Trevligt med sällskap en stund. Sen gick jag och la mej och klev inte upp förrens wilde skulle hämtas igen. 

Wilde var nöjd idag när jag hämtade honom, polisen hade varit på dagis och visat bilen, pistolen, handbojor och mycket annat. Nöjd kille de för han gillar polis ,ambulans och sånt :) Eftermiddagen har tillbringats med pyssel och slapp, ätit glass och melon istället för mat (wilde har iallafall ätit på dagis så tröstar jag mej med) Pappan jobbar över, lika bra att passa på så mycket som möjligt innan bebis kommer. 

Såhär ser räknaren ut idag, imorn slår den om till 100%.  Hoppas bebisen vet om de så den kommer nu :) 


Alltså vilken dag!



Ja vilken dag detta blev! Fortfarande i chock tror jag. 

Som jag skrev igår så skulle ju Sandra&william komma hit, och det gjorde dom också. Hämtade upp oss och så åkte vi för att kolla på kläder tills William ska börja skolan. En sväng på Kappahl, handlade nybakat fika på Coop sen till Lindex. Vidare mot netto innan vi åkte hemåt för att som Sandra hade föreslagit fika på altanen. När vi kommer in hemma ser ja att kaffe bryggaren står på med typ 1 kopp kaffe kvar, blir rädd för mej själv och undrar om jag var så dum så jag satte på kaffe åt mej (trots att jag knappt kan dricka kaffe just nu) när jag skulle åka iväg dessutom? Går in i köket iallafall mot kaffe bryggaren, kollar åt vänster och där står alla mina vänner, syster och barnen. Alltså vilken överraskning! Min alldeles egna babyshower ♥ En sån överraskning och chock de var. Min syster och Emelie stog för planerna och dom som var här var även Stephanie, Sandra, Sandra, Mickan + barnen. Går knappt att med ord förklara, är överväldigad för hade inte trott att detta ens skulle hända än mindre att om det hände så skulle jag vara totalt ovetandes. Ja det gjorde ni bra dehär! Tack ♥

Och wilde var så glad över att ha haft så många av sina kompisar här dessutom :) 


Bebisen har fått så fina presenter, massor med newbie ekorrar, flera stycken hade köpt olika delar så har hela uppsättningen med ekorrarna och matchande strumpor&byxor i beige och vit dessutom till det. På lindex finns en så otroligt fin serie i vitt och grått med ugglor och andra djur hade nappar sen tidigare men nu fick vi även filt och  2 bodys. Ytterliggare en body med söt uggla och 2 gosiga newbie kaniner,  och en snuttefilt från pumkin med min favorit uggla. Och såklart den fräna blöjtårtan med blöjor, bodysarna från lindex som jag nämnde, 2 nappar med uggla från MAM och en gosig liten katt på de. Så fina saker så! Är så nöjd och glad. Tack igen! 

⬆⬆⬆
Blöjtårtan med innehåll. 

Allt fint och lite mer detaljerat. 

Nu om nån gång är lilla bebisen ännu mer än välkommen, för nu har allt en liten dröm gått i uppfyllelse med att bli överraskad på det här viset. 3 dagar kvar till bf nu ♥ 


Övriga tankar som snurrar, tur jag hade det städat, disken va diskad och att jag faktiskt hade gjort mej lite iordning! :) 

Söndag



Fortfarande ingen bebis... 

Lugn och händelselös dag idag, både tråkigt och skönt. Wilde har vart med pappan i garaget så dom har iallafall gjort nåt idag :) 

Fick förresten sålt på babyskyddet förut, gött att det vart såpass lättsålt! Sålt och hämtat inom 1 timme efter jag hade gjort om annonsen. Fick dock betalt i mer eller mindre småpengar $👍😂.  5:- kronor känns mycket mindre än papperspengar även om de såklart har samma värde. Nu är iallafall burken inte bara välfylld igen utan ganska tung med, och wildes spargris fick ett litet tillskott. :) 

Imorn är det måndag igen, helgerna går lika fort när man är helt ledig som dom gör när man jobbar minsann. Tråkigt!  Men snart får vi hoppas vi får våra 14 dagar ihop. :) Imorn kommer Sandra och William till säffle, tror vi snart slår rekord i att ses. Annars kan de gå flera månader emellan men nu är de bara veckor. Härligt :) Det tycker ja om! 

Dagens räknare.... 



Lördag



Det blir mycket snack om bebis just nu och idag blir verkligen inget undantag! :) 

Imorse gjorde jag mej iordning för första gången på 1 hel vecka nu, verkligen inte orkat! Men idag kände jag för de. Sen blev det en tur till Åmål, plockade upp min syster för att åka och kolla på en vagn. 

En vagn undrar ni nog nu, och vad ska hon med en ytterliggare en vagn till?! 

Jo de ska jag förklara, igår kväll dök det upp en så löjligt billig vagn på en lite mindre köp och sälj sida för barntillbehör. Det var en brio och en brio går ihop med vårat babyskydd och med det priset så tänkte jag att det var klart värt att bara köpa för chassit att klicka i babyskyddet i när man ska handla, till bvc och såna saker istället för att bära eller slita på emmaljungan allt för mycket. När jag åkte dit hade jag inte en tanke på att ens använda nåt annat än chassit bara för enkelthetens skull liksom och mina förväntningar var väldigt låga trodde den skulle va sliten, smutsig och solblekt typ men hoppades chassit skulle vara fint. När vi kommer dit och hon rullar fram vagnen trodde jag det var ett skämt. Vagnen var i totalt toppskick, inga fläckar, inget solblekt, inte nåt slitage, inga gnissel, endast lite skrap på chassit vilket är typ oundvikligt. Hade dessutom inte en tanke på att det skulle följa med tillbehör men jodå det gjorde det också, babyskydd och bas i mycket finare skick än det vi redan har, fotsack, brio åkpåse, regnskydd till både sitt och liggdel allt det i lika fint skick. Frågade henne om priset och varför så billigt? Jo egentligen ville hon ha 2500 men dom behövde platsen så hon därför sålde den för 500:- istället. Japp där gjorde jag ett fynd, är så helt sjukt nöjd. Samma vagn med ungefär likvärdigt tillbehör (inte hittat nån med åkpåse med) ligger på mellan 1600 och 2500 men inte sett nån under 2000 där det då var sånt skick och alla dom tillbehör jag fick med. Och med 2 babyskydd så kommer det ena att ge lika mycket tilllbaka som allt detta kostade för babyskydd med bas ligger vanligtvis på 500:- begagnade. Är 2 som skrivit så får väl se om nån nappar redan nu. Och det är pengarna från loppisen förra helgen som betalat vagnen nu. :) Win win! :) 

Nöjd tjej! :) 

My precious! ♥♥♥ 2 sjukt fina vagnar i mina ögon för jag är ju så nöjd, helt olika men bägge två har varit till lika bra pris iallafall eller ja emmaljungan har ju kostat mycket mer än brion men mindre än dom ligger ute på blocket för. Och min elodie ihop med brion? 👍👌 Mycket fint! Var ju tvungen att "göra iordning" den direkt.

La ut bilder på insta förut och så fick jag för mej att dela på facebook också, där hade jag nog inte berättat om graviditeten tror jag men dom flesta vet väl ändå? Var iallafall första reaktionen. Sen ringde min faster och trodde vi hade glömt berätta att det var tvillingar? När vi la på hade en annan skrivit och trott de var tvillingar också. Hahah ja hade det vart så hade jag väl för allt i världen inte köpt 2 vagnar utan 1 tvillingvagn väl?  Alltså den synen på promenaden annars 2 bebisar och 2 vagnar. Ska man dra en baklänges då och köra den andra framåt? Och hade inte väntat  med att köpa till 5 dagar in bf heller om det nu hade vart så  😂😂😂

Förövrigt så är det såhär tjockisen ser ut just nu. 
⬇⬇⬇⬇


Och när jag ändå bombar med bebis och bilder så bjuder jag på både sovhörna och skötaomhörna. 

Såhär blev det, den 21 år gamla vaggan min bror haft, och sänghimmeln är wildes gamla. :) 

Skötbordet även detta wildes gamla ihopmonterat igen och påfyllt med allt som behövs. Blöjor och neutrala våtservetter har jag/vi fått så mycket av i dom olika babyboxarna och barnmässan i våras att vi inte kommer att behöva köpa på flera månader har jag insett nu när jag "packade" upp det. Det tackar vi och bockar för. :) 


Efter jag hade kommit från åmål och packat in alla delar till vagnen här hemma så drog vi till garaget alla 3. Jag har slipat, spacklat och rostskydds lackat skärmkanten på golfen medans Fridde bytte bromsar. Gött och ha de gjort, visar resultatet när det är helt klart. Sen åkte vi hemåt, slappat och grejat lite om vartannat. Och ätit gott, grillat med massa gott till ute på altanen. Härligt! Sitter uppkrupen i soffan nu nyduschad och lagomt sliten , Fridde lägger wilde och sen får det bli myskväll med nån film ♥ 

v. 40!



Alltså det är så nära och ytterst lite kvar nu förhoppningsvis, det värsta tänkbara är ju dock att gå över tiden men det får vi väl verkligen hoppas att slippa. Jag orkar inte vänta en sekund nu, så evig och oändlig väntan. Jag är nyfiken och det ska bli så spännande. Snälla lilla bebis kom nu! 

Igår kväll var jag verkligen hoppfull, tänkte att nu kanske händer det nåt eller så är det återigen bara en ny irriterande grej. Hade ett sånt tryck neråt, inte alls som vanligt och så var det ju natten innan med wilde men nu var det liksom inte mer än det. Trycket är kvar, det gör ont men det är inte mer än det. Hade även sammandragningar igår som inte gjorde ont ,skumt det kändes eftersom jag har haft ont av det i 20 veckor snart men igår var dom helt smärtfria. Men som sagt verkade det inte betyda nåt annat än att det är irriterande. Och ingen 13 augusti bebis blev de så där fick ja inte rätt heller. 

V. 40 nu idag iallafall, bebisen är mellan 48 och 52 centimeter nu säger appen. Och vikten ligger på ungefär  3.4 kg - 3.6. Wilde var verkligen ett barn helt enligt boken, nästan född på bf (1.5h försent bara) mått enligt vad som är vanligast. Hela graviditeten mitt på linjen, han har följt kurvan på bvc mitt på linjen, bytt storlekar och växt exakt enligt klädaffärernas storlekstabeller. Dock krupit, gått och så lite senare men annars följt allt. Undrar om denna bebis är likadan? Graviditeten har varit mitt på linjen i mått iallafall. Hoppas på lika punktlig eller gärna lite för sin tid bara :)  Undrar hur bebis kommer vara? Se ut? Vad det är? Längtar så tills vi får åka in, ännu mer tills vi får åka hem igen till våran Wilde och familjen är komplett sen ♥ 

Har fixat och grejat klart alla saker här hemma nu, möblerade om och flyttade in vaggan i vårat sovrum och monterade ihop skötbordet så det ska va klart tills man kommer hem. Väskorna packade för att åka in, i mitt huvud ska vi ju inte bli kvar där utan allt går snabbt och lätt men måste ju tänka praktiskt så packat för 3 dagar åt både bebis och wilde och åtminstone en necessär med allt vi kan behöva och 2 ombyten åt mej. Bara handväska, mobilladdare och ev kläder åt Fridde som inte är klart men han får göra klart själv och det andra är ju så gott som klart ändå så men kan ju inte packa ner de bara. :) 

Detta är nära! 


Onsdag



Idag har wilde börjat dagis igen efter ett långt och bra sommarlov, vi har hunnit med mycket trevligheter denna sommaren. Konfirmationer, dop, kalas, utflykter till Mariebergsskogen, värmskog, stranden m.m. En massa tid med kompisar och familj. Lisebergs resan, 3 heldagar på Leos lekland, piratparad,  annelundsfesten och mycket annat. Dock inte alls hunnit träffa alla som man hade hoppats på under en sån lång ledighet, en del helt pga av tiden bara gått andra där jag åtminstone försökt men nog kommit fram till att jag lika gärna kan sluta försöka nu. Tråkigt men kan inte göra prioriteringar åt andra så. Wilde är i vilket fall som helst så nöjd så, han hoppade och studsade av glädje för att få komma tillbaka till dagis och träffa kompisarna där igen trött på sommarlov nu han. Skönt att han tycker det är lika bra där trots att både william och alfons flyttat och nu har sista killkompisen han hade kvar där börjat på skolan istället. Nu är det bara tjejkompisar kvar. :) 

Sommaren sammanfattat i bilder, (tror inte ja missat nåt iallafall!) :) 

Och vad gör man när man blir ensam hemma då? Städar, tvättar, tar hand om tvätt, vattnar blommor, tvättar lite mer, möblerar om.... Åker till apoteket sen dollarstore. Vägrat sitta still trots illamående och trötthet kände att jag ville ha de gjort. Helt slut nu och massa aj aj! Men nu är det gjort, nu kan bebis verkligen komma tycker jag. 13e imorn och det datum jag hoppats på. 1 dag kvar med dagis för wilde sen är vi lediga i 4 dagar igen, inga planer alls för dom dagarna utom hoppas på bebis. Men nåt får vi allt försöka hitta på nu när vädret är fint och allt. Min bil behöver grejas med, ska fixa rosten själv har jag tänkt men så måste bromsarna bytas och det gör jag inte själv så, är så dåliga så jag vill inte köra bilen med wilde med mej så vi har kört passaten hela sommaren vi men blir det bara bytt så. Det kanske man kan hoppas på inför helgen om vädret håller i sig. Tråkigt men nödvändigt liksom. 


Har föresten bokat Karin och höstens meandi nu idag, så mina vänner boka 21 september i kalendern nu för då kommer ni hit! :) Inget köptvång, kom bara och ha en trevlig fikastund om ni känner för det. 

Tisdag


Igår var det en sån där bra dag, bra väder och fint sällskap hela dagen. Sandra&William och Emelie&Nova var här, barnen lekte och grejade allihopa både ute och inne medans vi andra satt ute på altan, en massa tjat och mängder av gofika! :) Wilde var riktigt trött sen till kvällen efter det och bad om att få gå och lägga sig strax efter sex redan. :)

Idag kan man ju inte påstå att vädret är fint längre, var meningen vi skulle vart på en tur till djurparken i åmål med Sandra, Nova och Eddie men det får bli en annan dag. Hade dock packat bilen med skräp innan regnet kom så fick ta oss en snabbtur och slänga de iallafall. 

Kontroll hos BM imorse med, snabbt avklarat på 10 minuter. Blodtryck bra, måtten mitt på linjen och en litet hjärta som slår så fint så. 

Dock är idag en riktig skit dag, vaknade illamående med huvudvärk och det hänger i än. Händer och fötter är så vätskefyllda så det är löjligt. Sticker&bränns plus att det värker i lederna i fingrarna. Befinner mej även i nåt slags zombie tillstånd vaken fast såå trött! 

Resten av denna dagen blir en slappardag, det är ju som gjort för det med detta gråa väder och måendet. 

Igår vs idag! 

10 dagar....



Senaste veckan har jag gått och lagt mej med hopp om att det ska bli just inatt och varje morgon vaknat med besvikelsen av att vakna hemma. Jag veeeet att det inte är bf än men just nu är väntan så helt oändlig!!! Idag vaknade jag dessutom tung i huvudet och täppt i näsan. Precis vad jag behövde!  

Imorn är det dags för kontroll igen också och det får vi väl iallafall  hoppas är den sista. :)


Söndag



Kikar mest in för att visa mitt så fräna kakfat jag köpt idag.. Har spanat och suktat efter det men tyckt det varit onödigt men med tanke på inkomsterna från loppisen igår så var det inget att fundera på längre. Inte för att det var dyrt verkligen inte men jag ansåg det ändå som lite onödigt men så kändes det inte längre igår det var bara att hoppas det skulle finnas kvar. Älskar tanken på hur bra detta kommer att göra sig på dop och barnkalas framöver för det är inget litet kakfat och kommer att räcka med detta istället för 3-4 kakfat som jag har annars. 



Prissänkt från 479 till 90:- så som jag sa var det inget dyrt inköp.. Visst var det lite ovanligt med just den storleken?  Svårt att förvara med men efter en liten omöblering ovanpå vitrinskåpet fick det plats där,  inte så snyggt kanske men det fungerar. :) 

Förresten hände nåt ganska sjukt när vi var inne på coop för att handla innan. När vi stog i kassan visade det sig att nån hade skitit vid kassan. Alltså på riktigt!! 2 ganska stora högar skit. Inte utan att man funderar på hur det hamnade där? Och vem gör så? Och ja det var på riktigt, det luktade ve och fasa och flera stackare hade lyckats att trampa i de så var uttrampat på golvet plus på heltäckningsmattan som är vid spel och paketutlämning. Man fick verkligen se var man satte fötterna sen för var ju nån som hade trampat i det och gått ända ut. Och på tal om den där heltäckningsmattan så var det en ursäkta mej men kärring som gick dit och torka av sina skor dessutom. Alltså vad? Hur tänkte den då, hade väl kunnat gått till toaletten istället eller? Jävligt äckligt iallafall och jag kommer tänka på skit varje gång jag är i närheten där nu. Stackare den som fick städa sen. 




Här väntar iallafall en myskväll med mitt stora hjärta så fort det lilla har somnat. Johan Falk ska de bli. Hoppas denna är lika bra som som senaste varit! 

Lördag



Vilken bra dag detta varit! Fint väder, bra resultat på loppisen även om loppisen i sig tyvärr var väldigt liten så fanns ytterst lite för en annan att handla/kolla på men det kanske var lika bra de? Större förtjänst då :) Gjorde iallafall ett par fynd, en snygg väst som jag tror kommer göra sig väldigt bra ihop med Wildes chelsea boots han fått och ska ha när han ska va fin. 10:- för den.. Och sen var det en gubbe där som sålde ut helt nya märkes kläder med lapparna kvar o allt från Team sportia, ett längre baslinne till mej för 20:- och en Nike hood till wilde för 30:-. Där snackar vi typ 90% rea eller nåt sånt. Riktigt fint de för nya märkes kläder.. Fanns hur mycket som helst men inte just i varken min eller wilde storlek utan mindre/större. Fanns säkert om man rota riktigt mycket men de orka inte tjockisen göra. Nöjd iallafall! Och sålde bra gjorde ja som sagt också, mest barnkläder men blev några hundra +. Resten åkte ut på köp och sälj när jag kom hem, en del sålt med en gång så ytterliggare några 100 på väg in.. Läggs på burk och ska användas på höstens barnloppor och ullared 👍👍👍Trodde förresten inte att de fanns en chans att jag skulle orka sitta där hela dagen men gick ju alldeles lysande. Dock var det både varmt och illamående som var jobbigt men det funkade ändå. 

 Wilde har träffat massa kompisar, ponnyridning, spelat på lotteri och som vanligt vunnit och åkt en massa cheva så han var alldeles överlycklig över dagen. Hans vinster för dagen blev ett sånt där utespel som jag inte vet vad det heter och så vann han lunch för 2 på stenhuset så nästa lördag blir det äta ute. Nöjd kille! Alltså han och hans kompis Denise ifrån dagis har tagit dagens pris i söthet! Så glada att se varann efter en hel sommar, sprang runt hand i hand i hela tiden. Sen träffa han massa andra kompisar med från dagis, gympan och annat. 

När vi kom hem fick det bli pizza, efter en hel dag på banan, vatten och en smoothie så var det första gången på länge nu som det verkligen smakade gott med mat.. Och en sötdricka med, zingo. Jag som inte ens tycker om kolsyrad sötdricka sen ett par år tillbaka tyckte det var farligt gott.

Ensam hemma nu ikväll sånär som på Wilde som sover. Fridde chockar nog alla han känner ikväll med att vara chaufför. Att va nykter är ju nästan ett måste med såpass kort tid kvar till bebis och först hade han lovat att bara köra hem några till karlstad inatt sen slutade det med chaufför hela kvällen. Lär inte hända igen dom närmaste åren sen tror jag om ens någonsin igen :) 


Avrundar med dagens bilder här sen ska jag krypa i säng, känner mej rätt trött och sliten nu. 

Min lilla loppis hörna, dagens fynd till wilde och wildes vinster för dagen.  Alltså tänk den västen, med snygga jeans, skjorta och boots? Så snyggt så när man ska va fin 👍👍👍

Mina fina killar ♥ och wilde glad och lycklig med kompisar. :) 





Fredag


Ensam hemma hela dagen idag, då får tven vara avstängd så tyst och stilla i huset. Har slappat, plockat, slappat, kollat i några affärer, handlat lite mat och slappat igen. Tvingade hit min syster en sväng, lockade med halva reapriset på Affection och en tur på bästa dollarstore 👍. Gött med lite sällskap en stund. :) Wilde har varit hos Ewa han, tältat i trädgården har dom gjort. Kul för lilla hjärtat de! :) Nöjd och glad kille som ligger på soffan nu framför tven och är lite trött. 

Allt är packat, förberett och klart för imorn nu med och jag håller tummarna för att det blir lyckat! Har ingen plats alls att förvara allting så nu vill jag bara bli av med de. Bokar ev plats på barnloppis i fengerfors i september annars om det blir mycket barnkläder, leksaker, skor och mammakläder över. MEN hoppas allt att många dyker upp och fyndar imorn :) 


95%



Idag står räknaren på 95%, 14 dagar kvar nu (förhoppningsvis mindre). Ny vecka imorn -39 och i den veckan är bebisen ca 50 cm och väger i början av veckan ca 3 kg och i slutet ca 3.2 kg. Växer fort nu lilla bebis. 


Inte ovanligt att man är väldigt trött just nu och det känner jag verkligen. Vaknar trött och illamående varenda morgon nu. Svårt att sova och allt de där andra till de. Det är slitsamt. Känner verkligen att jag inte har nåt tålamod eller humör alls just nu. Låt veckorna/dagarna/timmarna gå fort nu så vi får våran efterlängtade bebis/lillesyskon hos oss. ♥

Ungefär så ⬆⬆⬆



Inne på 3e hemma dagen nu, börjar bli riktigt tråkigt men skönt att ta det lugnt samtidigt. Igår gjorde vi verkligen inget vettigt på hela dagen. Wilde var dålig under morgonen men piggade på sig framåt dagen som tur för honom. Lilla hjärtat mitt, tycker så synd om han när han inte mår bra men det gick ju över fort som tur är. 

Ser framemot lördagen nu när vi ska göra nåt kul. Wilde längtar som bara den han med :) Hoppas att loppisen går grymt bra så de är värt alla förberedelser och så. Och att vädret blir toppen, att det är mycket folk. Och såklart att boll 193 eller 199 flyter fortast nere i Åmål samtidigt. 

Måndag


En lugn förmiddag hemma följdes av en tur till Kålsäter och bakluckeloppis med Sandra och lilla Eddie. Helt okej loppis för att vara en måndag, vädret som varit som det varit och lite halvdålig reklam. Gjorde ett par fynd och både jag och wilde var nöjda 👍 Sen styrde jag mot åmål, en tur in på handelshuset är ett måste. Speciellt nu när jag har massa presentkort. Köpte en Handtvål pumpflaska till köket i min favoritserie så nu har jag 500:- kvar där tills en annan gång :) Körde mormor till vårdcentralen och Illern och sen åkte jag och wilde hem till syrran. Vid halv 3 gick vi och mötte upp våran kusin Johanna. Glass i det fina vädret på marinan, sen tog vi allihopa en promenad och wilde fick mata änder. Så mysigt så! 3 små ungar fanns det bland änderna med. Jag och wilde fick ju även köpa oss en varsin boll till bollflytar tävlingen så nu håller vi tummarna att telefonen ringer på lördag, 1a vinst var 6000:- på Ica och det skulle sitta riktigt fint de! Sen var jag iväg igen och körde mormor för att handla och hem igen för att sen åka tillbaka och hämta wilde för han ville va med Ossi han inte med mej. Man hinner med mycket på ett par timmar! Varit en skön dag i solen, alldeles lagom varmt och bra sällskap. 

Nu väntar ännu en soffkväll och ikväll börjar äntligen Criminal minds igen, stor favorit det och efterlängtat. Jag är verkligen en riktig serienörd jag. 👍👍👍


Dagens bilder! 

Redo för avfärd!  Hur fin är inte wildes outfit för dagen? Ny favorit den! 

Dagens fynd! Haha nu tycker ni nog jag är knäpp som köpt den rosa ugglemössan men den var så billig att jag absolut inte kunde låta bli och om det blir som jag tror en pojk så ligger priset på den på 3 gånger så mycket på Newbie köp och sälj så inga bortkastade pengar alls utan snarare en investering. :) Så snygg ankar tshirt till wilde, splitter nya fodrade gummistövlar för 30:-, en tuff bubbla och ännu en cupcake till min samling i vitrinskåpet. Alla nöjda och glada med dessa fynd. Tycker det är så kul med loppis, speciellt när man göra såna här fina fynd för knappt nånting alls. 

Avslutningsvis så får jag ju visa hur fint det blev när dom redan fina sakerna jag fick av syrran när jag fyllde år fick sällskap av en godbit till. Ser dock ut på bilden som de inte är samma färg med det är det i verkligheten :) Älskar den prickiga serien! 


Söndag


Sitter i soffan och gör absolut ingenting, har en lugn och händelselös helg. Riktigt skönt faktiskt. 

I torsdags bar det iväg till Leos lekland igen, denna gången med en massa folk. Sammanlagt 8 barn och föräldrar var vi. Vi var inte ensamma där direkt kan jag lova, och tyvärr hängde inte leklandet med för det var tomt på drickor, glass, fika, mat m.m inga band till barnen slut dom med. Toaletterna städades inte som dom skulle, blött på golvet, slut på papper och skräp på golvet. Tråkigt! Men barnen hade lika kul som alltid och härjade sig svettiga. :) Har blivit mycket leklandet nu men det är ju så himla bra så det är de värt. Alldeles lagom för mej med, behöver inte gå en massa osv. Men nu tar vi leklands paus tills alla semestrar m.m är slut så det inte är så mycket folk. Efter leklandet bar det av till babyproffsen för inköp av bältesmuddar och sen bergvik ihop med Stephanie, Mickan och barnen. Käkade mat och kollade runt lite. Bra dag! 

Fredagen något lugnare, en tur till furuskog med Stephanie och Elias och lite helghandling annars höll vi oss hemma tills Fridde kom hem då blev det en tur och gratulerade Wildes farmor som fyllde år. Min pappa har också fyllt år fast i torsdags men han har inte haft tid och bli gratulerad än han. 

Igår var jag ensam hemma så gott som hela dagen. Gjorde knappt nåt vettigt på hela dagen men det måste ju vara bra. Man ska ju vila så mycket som möjligt när man är i slutet av graviditeten men eftersom jag är ensam med wilde hela dagarna annars och inte kan begära att han ska vila sig igenom sitt sommarlov så får jag väl mega dunder vila en enda dag då?! :) Fast jag skulle behöva göra de hela dagen idag med så, urkass sömn mått så illa så jag knappt kunnat sova. Bebis har varit vaken nästan hela natten och regnet som höll mig vaken.. Zzzzz Zzzz 

Fast å andra sidan så ska vi inte göra nåt idag planerat så får nog bli en sån dag! Behöver bara ta en liten tur till affärn annars ingeting. 

Wilde var hos Tommy hela dagen igår han, dom har kattungar och gissa vad wilde tjatar om att han vill ha en kattunge till? Sen tyckte han allt att katterna här hade blivit så stora så när han kom hem. Oj vad stor du blivit blixten det ser jag de! Sa den lilla gubben Wilde.

Ännu en vecka på ingående, tror vi ska fika med alla vi känner denna veckan. Fast å andra sidan brukar det inte bli så mycket som man säger men hoppas ett par av fikorna blir av iallafall

Imorn ska vi iallafall ner till Åmål och träffa min kusin Johanna på en fika, och innan det ska vi på bakluckeloppis med Sandra på väg mot åmål. Blir en trevlig dag de tror jag bestämt :) 


Vecka 38!



Denna uppdateringen hör egentligen till igår, men då hade jag ingen ork till övers att knåpa ihop nåt. 

Vecka 38 och igår var det 20 dagar kvar till bf. Bebisens alla organ är färdigutvecklade och bebisen är helt redo för att födas. Väger ca 3 kg nu och är ungefär 48 cm. Vikten ökar snabbt nu den sista tiden, och det är det enda som händer nu och tills den väljer att födas att den växer och går upp i vikt. 

Allt är klart och redo för bebis, vi har allt vi behöver och lite till och jag hoppas så att den kommer väldigt snart nu för jag mår inte alls bra. Allt det gamla vanliga men nu ihop med ett hiskeligt illamående, avsmak på det mesta i matväg igen och värre än det tidigare i graviditeten. Enda som verkligen smakar är smoothies, vatten, vattenmelon, viss glass, smörgås på vitt bröd och vickningschips (som jag egentligen aldrig gillat men dom är alldeles lagom med sälta och sina räfflor.) 

Ringde faktsikt till sjukhuset igår för att höra efter lite och kanske se om dom ville kolla järnvärde eller blodtryck eller nåt sånt med tanke på hur jag mår men barnmorskan hade helt stängt och på vanliga vc ville dom inte prata med mej för är jag gravid är jag inget för dom utan skulle behövt ringt förlossningen isåfall. Kände att det kanske var att ta i så länge de inte blir värre så avvaktar. Men det kan ju ha många anledningar, både mindre bra eller rent av jättebra anledningar när man läser. Värsta vore havandeskapsförgiftning och bästa är ju att det kan betyda att det faktiskt väldigt snart är dags om man ska tro på allt man läser. Gällande det första så fanns ju inga tecken i tisdags vid kontrollen så just det oroar mej inte så även om man funderar utan sätter snarare hoppet till de sista. 


Längtar så efter den lilla nu, alldeles olidligt mycket är så himla nyfiken vad det är och hur den ser ut och jaaa allt!! Även om det känns som en kille så är det ju 50/50 och man kan ju inte låta bli att kika på allt sött som finns i rosa. Och blir det kille så har newbie precis släppt massa nya kläder i en underbar grön färg som jag så gärna skulle vilja ha om det blir en kille. Spännande detta ♥ 








RSS 2.0