Hemma igen

Har jobbat en 14-21 tur, tog även på mej en extra 8-16 imorn + att jag jobbar 16,30-21 i hemtjänsten imorn..Blir en hel  dag för mej de :)

Innan jobbet träffade jag Sandra en sväng, gick på stan o kolla o va på sibylla o käka :) trevligt trevligt..
Var inne på saker&ting o skulle köpa födelsedags present till bror min, o när jag står i kassan kommer jag gissa vem?Min bror såklart, han o mormor hade tagit sej en tur till Säffle. Tur att hans present låg med baksidan upp iaf, vet han nog bara va de är men inte hur de ser ut...

Jag måste säga att jag tror att min "veckobudget" kommer funka hur bra som helst :) Känns som jag fixar de bra!! På tiden att jag får litte ordning på min ekonomi...

Nu ska jag gå o kika vad posten kom med för ngn rolig reklam, o sen får de bli sängen..

Natti natti

Vi <3

Jag har lekt lite :)




Bli medlem :)

Jag tjatar, jag vet! Men bli medlem NU! :))

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864

Söndag

Idag har man vart på konfirmation, huga va tråkigt de är o sitta i kyrkan!!!
Var Friddes syster dotter som konfirmera sej, var på kalas hemma hos dom efter kyrkan..
Jättego mat&tårta :) Alltid lika trevligt o vara där :)

Sen var de hem o storstäda, mest älsklingen som har städat jag har grejat&renbäddat jag :)

O snart är de verklighets film på 5an..

Såg förresten en bra film igår kväll, Harrys döttrar..Eller bra, den var hemsk&gripande!!Se den..

Slapp vecka med jobb denna veckan, jobbar måndag,tisdag&fredag kväll..Bara kvällar, vill ju hellre jobba dagar men men..




Känns som

Jag har en ledig helg helt i onödan..

Hoppas på nästa helg ist...



Lördag

Och som vanligt är vädret urkasst!!!Hade hoppats på fint ju :(
Ska iaf se om min älskling vill vakna snart å så ska vi åka till Säffle,leta efter present till Marina som konfirmerar sej imorn, o så handla lite som inte fanns på ica-maxi igår..
Får se om de blir till o grejsa lite på bilen också? O så ska jag träffa Emelie en sväng hade jag tänkt :)

Min dag de...

Uppdatering

Fast har inte hänt sådär jättemkt, mest jobb..Fast igår efter jobbet  åkte jag till Jessica en sväng o fika, innan jag o min stora kärlek åkte ut till näset o hälsa på pappa..Faster,kusin&farfar var där, fick litte födelsedags pengar o käka god mat :)
Ska åka dit ut ngn dag till veckan igen, då ska Ingela klippa mej :) Lugg ska de bli..

Idag har jag jobbat, o efter jobbet blev de en snabbis förbi Therese o sen åkte jag&fridde till karlstad för att stooorhandla :) Så nu är kylskåpet relativt fullt o diverse  grejer är inhandlade till min bil, nästa vecka blir de makeover på dej..

Hämtat ut paket både idag&igår, me like :)
Min gula klänning gillade jag verkligen, kläderna jag har hämtat idag har jag inte orkat prova än men dom ser bra ut iaf...


Oj oj nu är ju alla skulder&räkningar betalda och allt som ska handlas inhandlat så nu var de dags för min nya veckobudget, wish me good luck!



Duktiga jag

Ja nu har jag vart duktig, tvättat bräderna på uteplatsen med yes&diskborste :) Blev betydligt bättre än vad de var innan!Och jag är helt slut i armarna...
O så har jag oljat in bräderna som Stig satte dit i höstas...
Planterat blommor i stora krukan har jag gjort med..
O hängt upp en av amplarna..
Blev en massa utefixande de.. Nu ska jag bara försöka o köra skräpet till soptippen med, fast jag tror att det är fullt i spindlar så vill helst inte göra de själv :(

Nu ska jag sätta mej o läsa i min bok o sen blire jobbet..

Tjingeling

Sovmorgon

Och som vanligt vakna jag tidigt, var uppe halv 8 :(
Fast faktiskt katterna som väckte mej, dom höll på och busa under madrassen knäppisarna!! Butta på mej hela tiden tills jag vakna..

Börjar jobba fyra, ska gör kombinatt så slutar inte förrens klockan 2 imorn..Tycker bättre om att sova hemma än på jobbet, men är ganska gött o få lite över hundra kronor timmen för att sova :)

O snart är de fredag, lön o sen en ledig helg :) Lönen kunde dock ha varit bättre, men den duger iaf..Ska testa en ny sak denna månaden tänkte jag, efter alla räkningar o dyligt är betalda o vi har vart o storhandlat mat ska jag dela upp resten av pengarna "veckovis" sätta in allt på mitt sparkonto o sen dela ut dom till mej själv per vecka :) Tror dom ska räcka lite bättre då o så vet jag vad jag har o klara mej på...

Sugen på att beställa parfymer jag, hade min absoluta favorit J.Lo Miami glow på en sida..O Escada Rockin rio en annan favorit, ingen av dom finns att köpa längre..Ska nog bli mitt stor inköp nästa månad de :) Dom var faktiskt väldigt billiga för att vara dom parfymerna också, kunde ha varit bra mkt dyrare med tanke på att dom är svåra att få tag på...

Åh igår kväll kom min dumma katt in med en jättesöt mus som han hade skadat, tyckte så synd om musen!! Satt o klappa lite på den innan jag gick ut o satte ner den under en buske, stackarn pep o va ledsen...O älsklingen tyckte att den va äcklig..Tyckte inte jag...

O idag har jag gosa med en jättesöt katt som tydligen även den bor här på gården, svart-grå tiger med vitt ansikte o en stor svart fläck på rosa nosen, söööt! O jättego va den..


Uuuuhh nu kom Kurre in med en levande SVANS!! Blä fy vad äckligt, han mjaua nere i hallen o så gick jag o kolla vad han mjaua om, trodde de var en mask först men de de var en svans, antagligen från en ödla..Usch usch! De däremot är äckligt!!


Nu ska jag nog gå o äta lite frukost, hej så länge..

Paket

Fick mitt Fleur de sante paket idag, vilket skämt!!!
Man skulle få en stor väska, tyckte den var jätte snygg men va var de då? En jävla tyg-kasse typ, utan fack o grejer..De kallar inte jag väska! Men men tur att den var gratis, kanske kan använda den nångång..
Å så kunde man köpa matchande Flip-flop med vilket jag gjorde, tog de som skulle motsvara min storlek men fick ett par mini mini i typ storlek 36..Två storlekar för litet för mej..Tradera nästa för dom :(
Borsten var iaf bra, en dubbelborste/plattborste :)
After-sun hade jag beställt med, får hoppas solen kommer tillbaka bara haha..

Däcken har kommit med, de va bra :) Snart snart kan jag få på mina finaste färlgar..
Hoppas min älskling får igång min bil idag bara.. Blir ju handikappad utan, sitter just nu o väntar på att  mamma ska komma o köra mej till jobbet..

Åh snart fredag! Jag längtar, vill ha pengar igen ju! Får förhoppningsvis bra lön..

Hoppas på fint väder i helgen med, då ska de bli party&Kubb..


Jaja allt för mej,  dags för jobbet


Ciao

Blondie

Inte än, men snart =)

Nyss kommit hem från Therese, ätit nachos o suttit o tjatat en massa trevligt trevligt..
Jobb imorn så dags för sängen nu, bytte tur imorn skulle egentligen ha jobbat kväll men nu blir de dag ist..
Skönt o komma hem tidigt ju, får försöka komma iväg o hämta grejer till min bil imorn..

Vill klippa mej! Vill ha samma lugg som jag hade förra sommaren, ska se om jag hittar ngn bra bild så ska Ingela få klippa mej igen =)


Åhh nu vill jag ha fredag- lön
O vill ha nästa helg- dra ihop party då! Wihoo

Allt för mej, natti natti



Fridde




Hemma igen =)

Vart en ganska lugn kväll på jobbet(jobbade ju bara 4,5h dessutom), ätit en massa jordgubbstårta&jordgubbar mummsigt de =)

Se vad jag ska underrålla mej med ett tag nu då, får ju dock bli tidigt i säng börjar 7,30 imorn..




Söt sak

Vill ha!!!! Skulle va så fränt i min bil :)


Uppdatering

Inte orkat skriva på ett par dagar,har mest jobbat o sovit ändå så..

Idag är de ju midsommarafton men känns som de kvittar för min del,blir jobba hela helgen ändå..Men fin fin ob ersättning för o jobba storhelg så de är bara att tacka o ta emot :)

Igår var en hel dag för min del iaf, jobba 8-16. Sen var jag o mötte upp min mamma en sväng,hon var snäll o köpte blondering åt mej :) Efter jag hade träffat mamma gick jag till Therese o satt där o tjata ett par timmar,alltid lika trevligt :)
Sen efter de följde jag med Sandra till sibylla, sen körde hon mej tilbaka till min bil som var jättesnäll emot mej igår,NOT! Stannade på karlstadvägen o sen gick de verkligen inte att få igång den, sandra komm tillbaka o höll mej sällskap medans vi väntade på min älskling som skulle komma o kolla va de var för fel..Men inte han heller fick igång den så blev till att bogsera den till garage..Hatar när bilar krånglar!!!! Har iaf fått tag på en annan golf som jag kunde ta delar utav så får försöka komma iväg nån dag nu o hämta de jag behöver..suck...
Kom inte hem försen klockan var typ tolv eller ngt igår kväll, huh vad trött jag var!!!Var skönt med sovmorgon idag,sov ända till kvart över tio :)

Idag som sagt jobb, imorn blir de jobb men efter jobbet då blir de till o ha filmkväll/nachoskväll hos Therese..Gottans de :) Söndag jobb igen.. Min helg de!

Nu ska jag sätta mej i soffan med en bok, lånade med mej ett par stycken från jobbet igår =)







Sandra ♥ Fridde 





Jobb

Ja de blev jobb idag ändå :)
Börjar klocka fyra och jobbar till hemska halv elva, men men de är jobb och jag börjar inte förrens 8 imorn så,men kommer nog vara ganska seg då ändå..

Nu ska jag äta lasagne jag, får se om de smakar bra var en sån där färdig grej som man skulle stoppa i ugnen i en timme..



Vill ha

Jag vill ha en Fransk bulldog, visst är dom söta?


Outsiders

Ännu en ledig dag för Sandra,tråkigt! Har verkligen ingenting o fördriva dagen med..Får nog se till o komma på ngt..
Hade gärna jobbat idag, men kan tyvärr inte trolla fram nåt jobb  :(
Idag lyser iaf solen, hoppas de fortsätter så :)

Längtar efter att mina nya däck ska komma, borde komma vilken dag som helst nu :) Min lilla bil kommer bli så söt så att när dom fina fälgarna kommer på.. Sen bli de fräsch vit färg också,väntar bara på svar om pris...
Vill ha en massa annat med ju, ljud&ny klädsel mm..Får se vad jag får när jag fyller år :)


Kollade på Outsiders-Lydiga fruar igår, stört!!! Att man kan gå med på ngt sånt?Att vilja ha de så?Inte ens få bestämma vad dom ska ha på sej för kläder..
Va är det för fel på jämnställdhet&gemensamma beslut?

Narnia

Jag vill se andra Narnia filmen, Prince Caspian..Kommer på bio den 2 juli =) Hoppas den är lika bra som första..
Älskade verkligen den första filmen!






Home sweet home

Ja då var man hemma igen då.
Vart i stan o tage kort&fikat med pappa&Ingela =)
Hade ju tänkt o gå till banken med, men när jag kom in där satt de typ 20 pers där så ångra mej o gick igen..
Får gå dit på onsdag när jag jobbar ist..
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, får nog bli tvn..

Sitter här

Och fördriver tiden, vet inte riktigt vad jag ska ta o hitta på..Skulle behöva åka in till Säffle o ta kort för min jobb ID bricka,är bara idag&imorn man kan göra de..O dumt o vänta ifall man skulle ha chansen att få jobba imorn...
Men vill inte bara åka dit för det..Fast skulle behöva gå te banken med,fixa ett nytt uttagskort..Jäjä får se vad som händer..

Har nog egentligen inge vettigt o skriva, är ganska fantasilös för tillfället..



Ännu mera nytt

Bort med klockan,den funka ju ändå inte :(
Rosa&Grönt fick de de bli..

Så duktig

Haha försökt mej på att "designa" om min blogg lite, blev sådär tror jag behöver proffesionell hjälp..
Resultatet ser ni, rosa&en rosa klocka.. Dessutom ser klockan att gå en timme fel? Eller e de jag som ser fel?

Yeah

Söndag

Hemma igen efter jobbet,dagen gick fort :) Alltid lika gött när den gör de...Nu ska de bara slappas tror jag bestämt,ikväll är de en sån där verklighets baserad film på 5an.Den måste jag se,brukar vara rätt bra den sortens filmer.
Två lediga dagar nu,får se om dom blir lediga med de vet man ju inte men en dag måste jag iaf vara ledig ska o ta kort till min jobb ID bricka..Sen blir de full fart jobb varenda dag i 10dagar,tjohoo!

Jag vill ha sol nu!

imagess

Min dag

Nu var man hemma igen då..

Vart hemma hos Jessica,druckit the&tjatat en massa :) Även spikat ett datum för ullared,haha vi är ute i god tid!Gillar verkligen o åka dit o handla..Man får så mkt för pengarna...Fyndade i Jessicas garderob också,ett par jeans som satt jättebra..Tyckte att jessica sa 50:- för dom o tyckte de var billigt,tills jag fatta att hon hade sagt 5:- då kan man snacka fynd ;)

Efter Jessica åkte jag till älsklingen i garaget o vi åkte och köpte mat på sibylla o sen åkte vi till hans föräldrar o käka :) Gott med sibylla ju..

O nu så sitter man då här,har inte vidare mkt för mej..Får hoppas de är ngt kul på tv ikväll..

Imorn blire jobb,7-14 en bra tur de... 

Regnet

Är faktiskt ganska mysigt när de smattrar mot taket :)
Fast skulle allt vilja ha sol... O varmt...








Bli medlem =)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864

Lördag

Igår bar de som tidigare sagt av till Åmål&Mamma,fick en massa massa uteblommor..Vet inte riktigt vart jag ska ha alla ens en gång, :) Träffade Lotta också när jag ändå var där,fick bli en långpromenad och en massa prat om de senaste..
Efter Åmål fick de bli säffle o garage en sväng, hihi sprayade min svarta tröskel vit,helt totalt olika vit färg men kul var de,kände mej så duktig så att ;)
Sen blev de flänga runt en stund, först med Agneta till svanskog, sen tillbaka till garaget för att sen åka till Therese o åka runt på stan :)
Det var gårdagen i kort :)

Idag blir de ganska lugnt tror jag, ska träffa Jessica sen en sväng annars händer inte mkt alls..


Hejs svejs


Fredag

JA då var de fredag igen då, ledig fredag&lördag :) Gött! Ska nog åka till Åmål snart,hälsa på mammsen&mormor...
Annars vet jag inte vad jag ska ägna min lediga dag åt, de märks senare de!
Har egentligen ingenting o skriva så kan ju återkomma när jag har de?

Bloggdesign

http://ninnaa.blogg.se/2008/june/utlottning.html?_tmp=47fb7cca2e3dc12f225100ae725d7020051f1fbd

Bli medlem =)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864

Hemma

Ja nu var man hemma efter jobbet,inte orkat uppdatera mej på ett litet tag nu..
Va ju iväg o jobba 22h pass tisdag-onsdag,o hade inte fått ngt nytt lösen te datan..Tråkigt!! Brukar ju alltid sitta vid datan där.Skulle ringt te IT avdelningen på kommun o bett om ett annat men de glömde jag..
Efter jobbet igår bar de hem till Therese en sväng,sitta o tjöta o gå o kolla..
Efter Therese blev de till garage där älsklingen fixa ihop min bil så nu bara pyser de ist för att låta som fan :)
O efter de,äntligen hem! Efter mer än ett dygn på vift.Skönt! Bara slappade hemma,satt mest i sängen o läste bok..

Idag har de vart till o jobbat,en riktigt trevlig dag på jobbet..Jobbat me Evelina o har åkt ihop så,då blir de genast roligare att jobba..Fick åka lite extra med för Sandra klant glömde ju självklart nycklarna i grupplokalen men så kan de va :) Skönt o sluta halv tre med o nästan vara hemma när man slutar..

Imorn är de en ledig dag!Skönt,vet att jag har mkt jobb framför mej så nu kan jag uppskatta lediga dagar litte mer..Åka till Åmål imorn,få massa uteblommer av mammsen. :)

Nu ska jag ta o sätta mej med min bok igen jag,men tyvärr är den snart slut :(


Kolla in GRATIS GODIS!!!
Bara o bli med så får man godis

http://www.gratisgodis.se/?r=238805






Silverdröm

Har så tråkigt!!!

Börjar jobba fyra men har inge o göra innan de.. Ska jobba ett lång pass idag,22 timmar..Gött det,många timmar på en gång o rätt bra betalt med tanke på att man sover på natten :)
I pricip ledig resten av veckan sen,jobbar bara söndag som de ser ut nu..Dom ringde förut o fanns verkligen inge mer denna veckan.. Får nästan hoppas ngn blir sjuk,  fast så ska man inte säga ajabaja mej..Men de är då jag får jobba...

Posten borde komma snart,de är roligt :) Fast inte om man bara får räkningar..




Skratta

http://roligtochtokigt.blogspot.com/2006/06/roliga-skyltar-och-anslag.html

En lång dag

Ja idag är en lång dag!!
Kom inte iväg nånstans idag heller...
Tappat ljuddämparn på min bil nu också,jävla bil!! Suck
Fast tur att jag tappa den här på grusvägen,hade vart te vikinghallen så hade lika gärna kunnat tappa den på E18

Väntar på min käre pojkvän ska sluta,ska följa med han till Biltema en sväng...

Nu ska jag gå o kolla om posten har komme,rolig reklam på måndagar :)

Shoppat

Igår var de till o jobba o efter jobbet bar de av till sjönsjö för årets första dopp,hur skönt som helst i vattnet :) Vill bada idag med men har ingen o bada me o så är de litte kallare idag också ju..
Efter vi hade badat igår åkte vi hem till Therese mamma, satt i hammock o drack dricka o tjöta o hoppa studsmatta :)
Sen blev de hem,laga mat till mej o min älskling o sen kolla vi film Crazy in love..Hur frän film som helst!Josh Hartnett spelar en autistisk kille som blir kär..Ojoj så fel de kan gå..

Idag har jag smygshoppat litte,hihi..De var väääääldigt mkt rea,de stog avdragen rabatt 1427:- när jag var klar..Gissa vad mkt jag handla för? 317:- med frakt..O vad köpte jag då? Ett ljusgrönt linne,en narurvit huvtop,ett vitt&ett grönt halterneck linne, en khakigrön bikini,ett par rosa leggins o ett par skor till bror :) Me like shopping,fast de visste väl alla redan?



Ja hopp får man se vad jag ska hitta på o roa mej med idag,fundilerar på o ta en tur till Åmål men kan inte riktigt bestämma mej för om jag vill de än...

Här kommer bilder från igår&från liseberg



Toppen dag

Ja igår var en riktig toppen dag, kom till liseberg strax efter 11 o då var de inte alls mkt folk max 5min kö! Hur gött som helst :) Hann åka riktigt mkt så sen när de blev mer köer hade vi redan hunnit med de mesta..Spelade på dvd-filmer o lyckades vinna en(självklart var de på nr 13 jag vann :))
Var en rikitgt mysig dag för mej&min älskling :)
Åkte hemåt vid halv sju tror jag, va inne på coop i åmål o handla så när vi kom hem så grilla vi o tog en cider..
Sen var de dags o sova,somna nog på en minut tror jag var rätt sleten..

Och nu är en ny dag,sov till kavrt i tio haha så sent brukar inte jag sova till...Sen ska de jobbas en 14-21 tur och imorn en 8-16 hoppas att de är fint väder när jag slutar imorn så de kan få bli premiär bad :)

De var nog allt för mej för stunden..

Hejs svejs

Boring

Ja usch nu har jag tråkigt,funderar på om jag skulle ta ett rejält tag o städa övervåningen men men..Fundera kan man ju alltid. ;)

Fick förresten alla kort idag jag skicka in för framkallning för ett tag sen,helt fel storlek!!Jag fatta ju inte att man skulle välja storlek så nu är som i någon skum lite för stor storlek.. Nu har jag iaf lärt mej ngt nytt haha..


Vill att de ska bli imorn nu jag!Vill inte vänta fast de e ju snart imorn så som tur e..
Åka massa roliga saker,flume ride,balder&spinnrock är ett måste! :)
Gasten e jag sugen på men vet inte om jag vågar när de bara är jag o älsklingen,måste helst ha ngn både bakom o framför mej..Blir ju så rädd,haha förr förra gången vi var där så blev jag så rädd så jag slog pannan i en vägg o fick en bula :(
Men sist gång var jag tvungen o va stor&modig o lämna min säkra plats o gå längst bak, de värsta jag har gjort!!!!Haha
Skulle vilja ta gammaldagsa kort med men de tillåter tyvärr inte ekonomin denna gången...
Ska iaf hursomhelst bli SÅ KUL!!! <3


(Läskiga)

Liseberg!!!!

Imorn åker jag&min älskling till Liseberg!!!  :)




Klant Sandra

Igår var de till o jobba på smedjan, var ett tag sen jag var där nu..Var en väldigt lång&seg dag,började med att vi var på Jätten o klippte gräsmattor.Vi personal stog för de mesta av arbetet,haha..Väldigt lycklig över att jag inte behöver klippa några gräsmattor här hemma...Resten av dagen tillbringades med att sitta inne,tråkigt i solen men men..
Efter jobbet gick jag till Therese en sväng,satt ute o tjöta litte o sen kom älsklingen o hämta mej..Åkte till garage i typ tio min sen hem till hans föräldrar en liten stund..
När vi kom hem städade vi nedervåningen, och jag klantade mej rejält!!! Skulle gå ut på uteplatsen o byta krukor,golvet i hallen var nyskurat. Och jag lyckas på ngt sätt o ramla precis i dörröppningen,slog o överarmen så där är jag alldeles öm och har blåmärke.O inte nog med de så slog jag sönder en av krukorna o den skar jag mej på så har ett ont sår bak på hälen..KLANT!

Igår var de säsongsavslutning på Greys anatomy :( Fattar inte varför de bara ska vara tråkiga program på tv under sommaren...

Idag ska jag jobba en kort tur på Nytorget,9-14..Slappt :)
På lördag börjar jag mitt schema där,skönt!!

Hemma igen

Ja nu jävlar har jag varit duktig tycker jag, promenad till jobbet o promenad hem från jobbet gått en timme sammanlagt idag :) Kan lova att det var väldigt varmt o gå hem,en halv liter vatten drack jag på vägen...
Både Evelina&Anita sa att dom kunde köra mej men jag stog på mej om att jag skulle GÅ!
Skulle vilja ha en cykel,ringde mormor förut o hon trodde inte att de skulle va omöjligt att jag kunde ta min gamla som bror min har nu...

Nu har jag snart tryckte i mej hela korgen med physalis,gott de :)

Imorgon ska jag jobba på smedjan,får se om jag åker med älsklingen till morgon o går från jobbet hans till mitt.. :)

Nu ska jag gå ut o sätta mej o läsa Säffletidningen..




Piggelin

Jag ska gå till jobbet,de ni!
Haha fick för mej de,börjar halv åtta så har gott om tid o knalla in till Nysäter..Är nog gött nu på morgonen men lär ju sucka över mej själv när jag ska knalla hem vid två tiden ;)

Hunnit med mycket

Ja idag har jag hunnit med en massa saker :)
Åkte in till Säffle vid ett o hämta Therese på skolan,vi åkte till hejdis o satt där på uteserveringen ett tag sen hem till Therese o malin kom dit..Sen var de dags för dom o gå till jobbet, då for jag hem till Jessica o vi drog ner till Åmål mamma hade skvallrat om att de var billigt på gamla Maxi-mat..Så där blev de doft saker,hårinpackningar o katt mat inhandlat till halva priset :) Sen tillbaka till Jessica, satt ute på en filt o tjöta&drack te..
Efter Jessica blev de en sväng till garaget , Sandra var där o vi åkte o åt glass på mc donalds..

O nu är jag hemma igen,väntar på att CSI ska börja,bara 5 minuter kvar nu :)

Det var min lediga dag de, imorgon är de dags för jobbet igen..



Sandra ♥ Fridde

Makeover

Ja idag blev en ledig dag,skönt! sov faktiskt ändå till kvart över 9 :)

Igår knåpade jag ihop en beställning till Jotex,dags för sov rummet att få en makeover nu..Hade först tänkt att köra på orientalisk stil men skulle bli för mkt grejer att köpa o för dyrt,så fortsätter o köra på de gröna med inslag av orientaliskt,färgerna blir grönt, glansigt grön,guld o glansigt linnebeige..Ljusa färger blir de iaf,så de passar ihop me grejerna jag redan har.. Tror de kommer att bli fin fint när de bli klart...

Nu ska jag snart ta o hoppa i duschen, senare blir de o åka in till Säffle o dricka kaffe med Jessica..

Ha en bra dag :)




 

Snickers

Snickers-glass är gott :)

Jobbat idag,o nu försöker jag o greja här hemma men de går trögt!!

Ledig dag imorn tror jag,ska bli sköööönt!

Hade kommit listor till jobbet nu med lediga turer under sommaren,var en del som jag kunde ta :) Men vill nog ha fler,nu i juni&början av juli iaf.. Var en som jobbar inne på enegården som tyckte jag skulle gå breve där med,funderar litte smått på om jag skulle ta o göra de kan vara skönt o va "inne" nån gång ibland.. Och alltid bra med fler ställen o jobba på när de är dåliga perioder..

Nu tror jag att jag ska återgå till glass ätande&grejande..

Hej hej

RSS 2.0