Fredag

 
Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag detta. Har lovat Wilde en tur till lekparken, får se om vi får nåt sällskap dit annars får det allt bli en snabb tur. Gräsmattan måste klippas, men frågan är om jag ska göra det idag eller imorn? Min tur är det iallafall, usch och fy så tråkigt och ett måste att göra är det tyvärr med. Men får väl passa på att få lite sol samtidigt.  :) I kvällingen ska vi på 18års kalas för Wildes kusin Linda. Och sen är det äntligen snart lördag, dom utlovar toppenväder så kvällen imorn lär bli förbaskat bra. Grillfest/förfest här hemma, bra folk och sen Ewa Eastwood i Hassle. Som jag längtat efter denna lördagen!
 
 
  

Torsdag

 
Torsdag och idag tog jag helga, så gött med 3 lediga dagar. Direkt vi kom hem förut fick det bli plantering av tomatplantorna och blommorna jag hade köpt på torget. Blev så bra så :) Sen stack jag och Wilde till affären för att handla allt jag glömde/inte köpte igår, hittade Emelie på vägen så henne körde vi till dagis och hämta Nova och så blev dom med oss till Ica och handla sen. Hem och gjorde mat och nu sitter jag här en stund.
 
Idag gjorde hjärtat sista dagen på jobbet, inte alls roligt det. Hoppas verkligen att han får ett nytt jobb snart, metalls a-kassa har väldigt låg ersättning och det blir många många tusenlappar mindre ut i månaden. Bara hoppas att det åtminstone fungerar som det ska, tyvärr är det ju ingen akassa som är känd för att varken vara snabb eller fungera problemfritt dock?! 
Blir förändringar för lillhjärtat nu med, 3 dagar i veckan på dagis så länge arbetslösheten pågår. Dock kommer han att gå enligt mina arbetstider dom dagarna så får han ordentliga dagar där, tror det är det bästa för han och han trivs ju så bra där. 
 
Jaja är sak är lite bra iallafall för nu blir det nog renoverat här hemma och min bil lagad för nu finns tiden som aldrig finns annars. :)
 
Nu ska jag gå ner och byta i maskin, är i den eviga tvättinga idag igen. Sen blir det myskväll med mig själv, Wilde är på ett helsikes humör så för han blir det sängen i tid ikväll och hjärtat är ute på avslutningsfest med jobbarkompisarna. Jag har köpt nötter och tänker låtsas att det är helg ikväll när det är Revenge.
 
Förresten ska jag nog promenera iväg och boka en tatueringstid imorn, oj oj så spännande minsann! Vet vad jag vill ha men vill veta att han som har studion här kan göra om bilden jag har till det jag vill ha och dessutom vill jag ha pris innan så man vet vart de bär iväg.
 
Visst är denna frän på tal om tatureingar? Hittade så fräna tårtor när jag letade tatueringar!

Söndag

 
Vilken härlig dag det varit idag, underbart väder så hela dagen har tillbringats utomhus. Grejat, planterat och fixat. Tvättat och det har torkat på nolltid ute, Wilde har härjat hela dagen lång och kommer nog att sova gott inatt. Morsdag har det varit med och jag uppvaktades av mina hjärtan med en fin bukett blommor, kort, teckning och lite pengar som gick direkt till mina planteringar som jag ägnat mej åt idag. Avslutade dagen med grillat innan det var dags för bad och nattning av Wildejagvägrarattsova och sen en dusch för mig. Nu ska jag varva ner med förra veckans Criminal minds och sen raka vägen i säng för imorn vankas det jobb 7-19. Lång dag blev det men det gör inte mkt, regna ska det tydligen göra med så.
 
Förresten vann jag precis ett skitsnyggt Depalma set till mig på Tradera, och om sisådär 10 minuter vinner jag förhoppningsvis ett par leggins med nitar i sidan Hoppas hoppas! Behöver och vill verkligen ha nya, älskar mina men jag har tydligen supit sönder dom. Och för att ingen ska tro att jag gjort det på riktigt så får jag väl tillägga att det är en jävla metallpinne som sticker upp ur sätet på 65a och tydligen dras mina snygga nitleggins till den eftersom jag lyckats att riva upp dom 3 gånger. Och det är bara dom jag alltid fastnar med och det är bara dom som är mina absoluta favoriter.
 
Nu blir det bilder från idag, och för en gångs skull riktiga bilder tagna med kameran istället för mobilen som annars. :)
 
Morsdag <3
 
Plantering i pallkragar, här ska det bli grönsaker, lök, örter och jordgubbar.
 
Planterade blommor häromdagen med, en passionsblomma och vita petunior runtomkring.

Lördag med shopping

 
Haft en trevlig heldag med syster och lilla hjärtat i Karlstad idag. Fint väder, bra sällskap och shopping kan inte bli fel det. Wilde var väldigt nöjd med att få gå på Mc Donalds och äta ha-burgare. Och vilket tålamod han har? Först på biltema efter mer är 3 timmar på bergvik hade han tröttnat på shoppingen. Väldigt nöjd med dagens inköp är jag iallafall men lite ledsen för att inte blommlådan jag skulle ha fanns, speciellt eftersom jag hade köpt blommor till den redan. Wilde har som vanligt blivit bortskäms av moster med, så snäll så!
 
När vi kom hem från Kd tillbringades ett par timmar ute tills det blev dags att stoppa en övertrött Wilde med 2 års trots på bästa nivå i säng. Tog bara en timme att få han att somna, pjuh! Är hur kul som helst med alla hans upptåg, påhitt och allt han gör men trotsen, att det finns så mycket humör i en sån liten människa?   
 
Näh nu ska ni få se bilder på dagens shopping sen är det pizzatajm. Gott för en hungrig mage det. :)
 
Dagens inköpt till mig, baskläder, linne med små prickar, fina sommarstrumpor, korta shorts  och sandaler att ha på jobbet i sommar. Så nu måste det bli sommar också så jag får anvädning för allt detta.
 
Självklart blev det ännu en favorittröja från stadium, tack Sandra för att du tipsa om dom här. Världens goaste tröjor minsann. Nästa gång jag har vägarna förbi ska det bli en grå, sen skadar det nog inte med en svart till ;)  
 
Till Wilde köpte jag bara saker han behöver för en gångs skull, 2 par shorts.Okej skulle väl bara ha mörka jeans egentligen men piratshortsen var ju så tuffa. Sommarsandlaer måste han ha trots att han inte ville ha dom själv, huja han vet vad han vill ha för skor minsann. En keps får han ha med, ville ha en lätt matchad i just den modellen så denna var ju perfekt :)
 
Bortskämd blir han av sin Ossi, tuffa skor som han absolut ville ha. Han har sprungit runt i dom ända sen han kom hem. Blixten mqueen tröja hade han bestämt med moster att han skulle ha redan innan vi åkte från säffle, blev ett linne då med hans favorit blixten. En annan favorit är Manny och kepsen han fick har suttit på huvudet större delen av kvällen den med. Och en jättefin luddis-jacka fick med. Så snygg så man nästan ser framemot hösten ;)
 
 

Torsdag

 
Tillbringat första delen av dagen på jobbet , blött och kallt var det. Jag vill ha sol och fint, inte detta ostadiga, kalla och gråa vädret. Efter jobbet fick jag trampa iväg till vårdcentralen för ett snabbt besök, och sen vidare mot dagis. Mycket motion har jag fått idag iallafall :) När vi kom hem väntade en stor överraskning för Wilde (och för mig för den delen) pappan hade köpt en fyrhjuling till lillhjärtat. Gissa om Wilde är överlycklig? Köra mera, köra mera! :) Och dom har kört runt runt här ute.
 
Jag själv har roat mig med att plantera lite blommor i den stora krukan på altan. Skulle ha en änglatrumpet men dom var slut på affären så istället blev det en passionsblomma och runt omkring den vita petunior. Kul att testa nåt nytt, blir lätt samma planteringar annars för mig. Nu ska det bara köpas 2 hängade/amplar att sätta i krukorna på väggen så är altanen färdigblommad sen :)
 
Nu inväntar jag Revenge sen blir det sängen och ladda för veckans andra och för den delen sista arbetsdag. Härligt att veta att 3 lediga helger väntar nu. Och bara EN helg kvar att jobba innan semestern. Skönt för jag gillar ledig helgerna mest.
 

Onsdag

 
Sista dagen hemma nu sköönt! Imorn är det tillbaka till jobb som gäller och direkt efter jobbet bär det av till vårdentralen för koll att det ser bra ut. Idag stannade Wilde hemma med mig, har roat oss med att pröva en massa sommarkläder och konstaterat att förra årets shorts funkar lika bra i år med så då slipper vi köpa det :) Han ska bara få ett par i mörk jeans färg för det saknar jag men det har jag hittat ett par fina på HM som det får bli att köpa nästa gång vi är i Karlstad, sommar sandaler ska ha ha ett par också och det får också köpas i Karlstad nästa gång vi är där.
 
Usch börjar allt bli trött på detta blöta vädret nu, vill ha sol och fint igen men det lär vi få vänta på några dagar till ser det ut som. Regnet tillsammans med dom fina dagarna vi hade är iallafall lika effektivt som gödsel på gräsmattan den växer värre än ogräs så så fort det blir fint lär det vara dags att rasta gräsklipparen igen. Det absolut tråkigaste jag vet. Men men det är väl bara att stå ut ;)
 
Ganska värdelös uppdatering egentligen, skulle mest bara fördriva tiden litegrann i väntan på nån ide vad vi ska hitta på här hemma. Tänkte baka en sväng men hur kul är det att baka och inte kunna äta det man bakat sen? Näh den bakningen får allt vänta ett par dagar. Får fundera ut nåt annat att göra, Wilde tycker väl inte att det är allt för kul att sitta och läsa bok hela dagen så.
 

Tisdag tråkiga tråkiga tisdag

 
Okej det är verkligen tråkigt att bara sitta hemma och göra mista lilla, men jag förstår varför jag skulle vara hemma och belasta minta möjliga. En dag på jobbet idag hade blivit en lång och haltande dag stel och öm som jag är idag.  Var drygt att bara gå till postlådan. Sovit som en kratta har jag gjort med, hade ont i foten när jag skulle sova bultade och värkte. Och som det inte var nog upptäckte jag en stooor spindel på stenväggen innan jag skulle somna, fick väcka hjärtat som försökte ha ihjäl den men den ramlade ner mellan listen och stenväggen istället så har säkert vaknat minst 10ggr bara för att kolla efter den och se att den inte kommit tillbaka. Sen detta väldige åskoväder på det, 2 skräcker på en natt tillsammans med obekväm sovställning och bultande fot. Yes inte utan att ryggen då blir skrot som den alltid blir om jag tar det för lugnt eller som nu dessutom sovit dåligt och obekvämt.
 
Jaja jag intar soffläget idag med, en bok utläst en snart läst till hälften. Tur att jag har en tredje kvar. :) Längtar tills i eftermiddag när min hjärtan kommer hem då blir det inte så långsamt längre. Förresten fick Wilde sitt bord av pappan igår, han ville öppna och bygga ihop det med en gång men det får vänta tills helgen skulle jag tro. Inget uteväder ändå nu.
Haha fick mej ett skratt åt Wilde igår med när han konstaterade att pappa har gräs i ansikten (skägget). Och till mat skulle han ha blå pizza. Och helnöjd var han med att ha bakat smörgås på dagis. Goa unge, det är så kul att höra han när han pratar, berättar och hittar på. :)
 
 
 

Hemma igen

 
Jag överlevde! Men det var inte skönt att bli stucken med bedövning i foten, ajaj! Och ajaj lär jag ha när  den bedövningen släpper sen. Har ett stort tjockt bandage om tån som ska sitta tills torsdag när jag ska tillbaka, beordrad att sitta i soffan men foten i högläge hela dagen och närmaste 48 timmarna blir det att ta det lugnt och belasta minimalt på läkarens order. Så med det fick de bli sjukdag  och förlora massa pengar ändå på karensdagen, suck ångrar att jag tog ett pass från början men det är lätt att vara efterklok. Förövrigt kan jag bli väldigt irriterad på sjukanmälan vi ringer till, tyckte det kunde räcka med att jag sa varför och att det var på läkares order men ändå ska det frågas utan och innan och så ska man få råd trots att man redan sagt vad läkaren sagt. Dom måste skriva noveller om en varje gång man ringer känns de som. Jaja det är iallafall en fördel att kunna ringa närsomhelst på dygnet och anmäla sjukdom,vab och få råd när man behöver det så får väl stå ut med att bli förhörd och få massa råd även om man inte behöver de varje gång man ringer annars. Nu ska jag iallafall göra som doktorn sagt, sitta på soffan hela dagen lång. Jag var klok nog att gå in på biblioteket innan jag åkte till sjukan så har 3 nya böcker att roa mej med, men nån handling blir det inte idag. Hoppas hoppas bordet finns kvar imorn med. Och var även klok nog att köra bilen till hjärtat så han fick köra hem mej så behöver inte ens tänka på att dom ska hämtas från jobb och dagis sen. Synd bara att man inte kunna trösta sig med en stor påse godis med det hade varit fint det, men den påsen får jag ha innestående ett tag och avnjuta den i efterhand och tänka på denna dagen ;)
 
 
 
 

Måndag

 
Jaha så var det måndag nu då... Har haft en lång och fin helg, jobbat har jag gjort men varit minst lika mycket ledig och det har grejats här hemma med det ena och det andra bland annat har garderoberna fått stor röj så nu är det dags att fylla på igen. ;) Fint väder har inneburit en hel del tid ute, grillat, klippt gräs (pjuh en ny gräsmatta hade varit nåt det, bockel&knockel tungt pust) Wilde har fått sin studmatta ihopmonterad och ibland har man tur, mattan fick vi av hans faster för ett år sen eller om det var ännu längre sen och det var bara ställningen och mattan. Igår kom grannen på att dom hade en kantskydd och det passade perfekt och Stephanie har ett extra nät. Och vi som nästan trodde vi skulle behöva köpa en ny för att få en bra säker matta. Nu kan han studsa loss där iallafall, fast just nu kör han på att han sitter på mattan medans jag får hoppa. Hoppa mera mamma! haha bekväm då. Förövrigt är ungen full i påhitt och pratar som papegoja nuförtiden. är så roligt att se/höra han. Våran stora fina kille <3 Igår när jag satt och läste höll han på och grejade här, när jag tittar mot vardagsrums fönstret är plötsligt blommorna borta,då har han burit ut och satt dom i en stor kruka på altan. Ha dom där!
 
Idag har jag dagen ledig eftersom jag ska krypa iväg till vårdcentralen sen, huja så nervös så jag tror jag spyr snart men samtidgt så har jag haft så jädra ont i helgen så det ska bli befriande att komma iväg. Men jag är nervös, så nervös! Kan lova att läkaren inte får ta i mig innan dom har bedövat gånger 10 iallafall :( Hoppas att jag inte har allt för ont imorn iallafall, ska jobba ett pass i västra och jag var inte säker innan jag tog det samtidigt som jag kände att jag ändå måste jobba så fick räcka med att ha denna dagen ledig.
 
I eftermiddag ska vi ta oss en tur till Lidl och köpa ett utebord till Wilde, dom skulle ha det där för 279:- denna veckan så det måste han ju få ett eget att ha när kompisarna kommer på fika under sommaren. Vill ha mer ute saker till han så det finns att greja med, har fått ett stort däck av grannen iallafall som ska göras till sandlåda, får se bara när vi kan komma iväg och hämta sand. :) Blir som en liten lekpark sen det, då har han både studsmatta, sandlåda, gungställning och liten rutschkana. :)
 
Nej nu ska jag snart ta och hoppa i duschen sen är det dags att åka mot sjukhuset. Ska ta en tur in på biblioteket med och få mig lite nytt att läsa, hittat en till svensk deckar serie och så har det kommit lite nya böcker jag ska ställa mig i kö på. :)
 
 

Torsdag

 
Började dagen med att vi sov ända till halv 8. Wilde var inte alls pigg imorse hostade och hade sig, gick ur sängen halv 8 och låg sen på soffan ända tills kvart över 8 då spydde han rätt ut. Lilla stackars hjärtat mitt. Dock väldigt tveksam till att det skulle vara nån magsjuka? Han är pigg, har druckit både saft och cola men har spytt i 2 omgångar. Han får (såklart) vara hemma från dagis idag och imorn så får vi se vad detta är för nåt han fått denna gången. Vi väntar iallafall på att pappan i huset ska komma hem nu, slutar jobba tidigt idag och sen har han lång helg.  
 
Själv ska jag jobba hela helgen och eftersom det är pingst går vi på storhelgsersättning hela helgen. Fint på kontot det minsann!  Dessutom har jag den bästa helgen på mitt schema också, då blir det ännu lite bättre. Både fredag och lördag kvällen hemma och sovmorgon på söndag, då kan man helgmysa fast det är jobbhelg.  
 
På måndag sen då bär det av tlll vårdcentralen för ajaj behandling av min onda tå. Jag är redan nervös vill jag lova, ogillar saker som gör ont :( Ser inte fram emot det alls men förhoppingsvis slipper jag ha ont mer än just för stunden då och sen bli helt bra. Får iallafall bli att ta hela måndagen ledig, det verkade som man kunde ha ganska ont efter också så.. :(
 
Snart dags att gå ner i tvättstugan och byta i maskin, filtar, klädsel till soffa, kläder mm har blivit nerspytt och måste tvättas. Förra maskinen hade inte centrifugerats och jag hoppas verkligen att denna har gjort de annars gråter jag. För inte vill jag att tvättmaskin ska lägga av inte. Och sen ikväll står det jobb på schemat, tråkigt att missa Revenge men jag ser fram emot att ha en tv myskväll imorn istället, ta igen allt bra jag missat under veckan när jag jobbat. Play är det bästa tv uppfunnit tror jag, perfekt att ta igen när man missat eller att sitta och kolla på när man inte har nåt att göra.
Mina fina <3an
 

Min Loppi Blogbag

 
Igår hämtade jag ett stort paket på coop, det var den utlovade blogbagen full i roliga saker.
 
Wilde öppnade Nicke nyfiken pysslet med en gång, det tyckte han var roligt. Måla apan! :) Jag testade shower-lotionen från barnängen redan igår. Helt okej tyckte jag, skön konsistens och helt okej doft. Apetinan och grillsåserna kommer att testas under helgen om det blir grillat då. Fick även med en värdekupong för produkter från apetina värde 50:- Den kommer absolut att användas, apetina är en favorit här i huset. Bläddare lite i receptboken också och fick sån lust att baka, ska testa mån av dom goda tårtorna när jag fyller år kan jag lova.
Hur gott ser det inte ut att vara? Mums!
 
Jättekul att få ett sånt här paket att testa, allt kommer att komma till användning och jag hoppas på att få chansen att vara med på nåt sånt här igen. Tack Loppi!

Tisdag

 
God morgon, denna dagen startade med sovmorgon ända till 7. Tänk om han sov till minst sju varje morgon vi inte ska upp till dagis? Skulle vara jämt hur gött som helst det men man får vara glad för dom dagarna som klockan är minst sju innan det är dags att kliva upp ;) Tycker förövrigt att Wilde är alldeles för söt när han leker med min gamla telefon, alla apparna fungerar fortfarande så han har flera spel och 2 appar med katter där som han leker med. Pratar, skrattar,klappar och bjuder katterna på sin egen mat medans katterna skrattar, pratar och härmar det han säger. Lyckan är total kan jag säga. Och vad ungen kan? Så duktig så. :)
 
Idag ska jag jobba kvällen men den börjar redan 13,30 så känns som jag ska jobba hela dagen och lite till. Lite drygt men det är mer timmar i det än att inte jobba alls så. Innan jobbet måste huset städas, ser ut som fan här. Men det passar perfekt att göra när Wilde åkt till dagis sen det. Måste även ringa vårdcentralen sen för nu har jag vidrigt ont i min tå igen, drar mej verkligen för att gå dit med tanke på att om det inte blev bra sist var jag förvarnad om att det skulle göra mera ont med nästa behandling. Ajaj men inte kan jag gå så här heller för nu gör tillochmed strumporna ont att ha på sig, var bra i ett par dagar efter sist men sen så var det tillbaka till ont. Förutom dessa två tråkiga sakerna hoppas jag på att få åka och hämta paket, har beställt ny Noka nu. Sen jag skrev sist och var så himla nöjd med att ha gått ner 13 kg så har det inte hänt ett skit mer, slutade med nokan nångång då och gick över på modifast&naturdiet och det har inte alls fungerat lika bra. Har varit mycket mera hungrig och sugen på sötsaker än innan, har inte gått upp ett endaste gram dock men heller inget ner. Har själv slarvat mer med, blivit både det ena och andra i godsaker väg eftersom både sug och hunger funnits där. Så nya tag nu 2-3kg till allra helst 5 sen är jag nöjd ett tag. :) Är för den delen nöjd nu med egentligen med att jag just inte gått upp nåt men skulle ju inte skada med lite mera ner därför tar jag nya tag igen innan det är bra.
 
Nu ska jag ta mej lite frukost innan vi sparkar igång dagen här, borde plocka och greja innan dagis så går det fort och städa sen när jag blir ensam. :)
 
 
 
 

Lördag -på kvällen

 
Det var en kul kväll i lördags, förfest hos Sandra, crusing på stan i bästa 65a och en kväll med dom bästa tjejerna med i bilen. Dock nån som drack en redbull och sprit för mycket och fick åka hem rätt tidigt men men. ;) Trodde jag skulle få en baksmälla som hette duga av det men nejdå. Vakna 9,40 och var ofärskämt pigg, bara en aningens lat hela söndagen. :)
 
 
<3
 
=)
 
 

Lördag -på dagen

 
Vårmarknad och trafikensdag, en härligt dag men min fina lilla familj och goa vänner. Kortegen, träffa massa folk, gå och kolla på allt kul på marknaden, handla lite godis och strumpor och pizza på Wildes begäran. Här kommer bilder från dagen :)
 
Byggare Bob klubba och ballong till Wilde.
 
Snygga strumpor till hela familjen och en fin hortensia till trappan var mina inköp förutom en liten påse marknads choklad och Wildes klubba&ballong.
 
 

Wildes vagn

 
Jag har velat ha en svart Brio sitty länge nu och härom kvällen var jag nära på att beställa en men så tänkte jag till lite och visst är det onödigt att köpa en till när han redan har en sitty fast grön, plus en emmaljunga scooter och en svart paraplysulky. Förvisso börjar emmaljungan att bli väl liten för hans lång ben för han sitter med fötterna mellan fotstödet och däcken men 4 vagnar är väl kanske 1 för mycket ändå? Förresten så har han ju redan fyra fast cresenten räknas inte för den står isår monterad och används inte. Men hursomhelst så istället för att köpa en till googlade jag lite på att färga om vagn och det verkade sprättlätt så jag klickade hem lite svart färg från panduro istället. Trodde det skulle gå åt jättemkt så tog en 1 liters flaska och en 250ml och med frakt gick det på drygt 260:-. Idag hämtade jag paketet och satte igång med projekt färgning. Och jag är skitnöjd med resultatet vill jag lova. Dock köpte jag en liter färg för mkt så hade kunnat komma undan med 69:- + frakt. Men men så är det, nu kan jag färga igen iallafall om det skulle blekas av i färgen. :) Här har ni resultatet!
 
 

Vardagsrummet

 
 
Nya gardinerna och kuddarna, och före och efter för fönstren. Visst blev det bra? Ser dock mkt bättre ut i verkligheten för är inte det lättaste att ta bild mot fönstren. Blir så mkt mörkare då..

Torsdag

 
Vet ni vad? Jag är så jävla nöjd just nu. Vardagsrummet blev så bra med dom nya gardinerna, som ett helt nytt rum blev det eftersom jag samtidigt som jag bytte gardinerna tog mej tid och målade fint och fräsht vitt runt alla fönster också. Färgerna i gardinerna gjorde sig jättebra tillsammans med dom lila väggarna och färgen på soffan. Ska se om jag kan få till nån bra bild på det hela, dock värdelöst att försöka ta kort mot fönstren blir bara mörkt både med systemkameran och iphonen. Men ni som har instagram och fb har ju fått sett lite av det iallafall :) Lika nöjd som jag är med vardagsrummet är jag med lilla uteplatsen och likaså med altanen även om den saknar lite blommor och så änsålänge.
 
Lika nöjd som jag är med vårat fina hem så är jag med att det är helg och marknad på gång, en härlig dag med min älskade familj och fina vänner. Kortegen med 65sasom är städad och tvättad så den ska vara fin tills dess, marknaden och sen på kvällen vankas fest och cruising, härligt härligt! :) Wilde längtar som bara den till marknaden han med, åka chevan, äta pizza, köpa godis och sen sova hos faster Ewa.
 
Innan vi tar helgen vankas det lite jobb, 16-22,30 ikväll och 7-13,30 imorn. Och halv 5 imorn ska vi på kalas för stora Nova. Det ska bli trevligt det :)
 
 

Loppi Blogbag

 
Fick precis mejl om att jag ska få vara med och testa Loppi blogbag, känns nästan som jag har vunnit ett pris för i den bagen är det mycket kul. Både till mej, oss och till Wilde.
(Bilden lånad av loppi.)
 

Före och efter -lilla uteplatsen

 
Uteplatsen på framsidan har fått sig en uppfräschning, tvättad, avplockat, nymålat och med ny inredning (utredning? haha det är ju ändå ute)
 
Massa skrot och skräp, fula möbler...
 
Efter
 
Nå vad tycks? Visst blev det bra? Jag är iallafall skitnöjd :) Bara en stor fin blomma som saknas i hinken, tänker mej nån yvig vit och grön sak. Eller en pelargon i ljusrosa eller vitt :)
 
 

Äntligen på väg.....

 
I söndags beställde jag äntligen gardinerna som jag velat ha länge till vardagsrummet, även kuddfodral i samma serie fick beställas så nu kommer även vardagsrummet få sig en liten makeover. Underbart! Nu återstår bara att hoppas på att det kommer innan helgen, jag vill få hänga upp dom direkt! :)
 
(Bilderna lånade från jotex hemsida.)

Måndag

 
Tiden bara springer iväg och här blir inte mycket skrivet märker jag. Vad har hänt sen sist då tro? Mest jobb som för det mesta, 8e dagen på raken avklarades idag, haft en bra dag i västra och slutade kl 13. Klart den bästa tiden på dagen att sluta även om det bästa för min egen skull är att jobba till 4 eftersom jag behöver tiden hela tiden denna tiden och ju kortare dagar desto fler dagar får ja jobba i slutändan. Men som sagt 13 är en bra tid eftersom man har heeeela dagen kvar nästan, fixade lite korv och bröd när vi kom hem och sen satte jag igång och städa så nu är det rent och fräscht eller ja..... åtminstone ganska fritt från slipdamm och spån :)
 
Och så skriver jag vad har hänt sen sist och skriver sen x antal rader om idag. Jaja det började bra iallafall. Men ja sen sist då, vad har hunnits med? Kalas för Nova har vi varit på, lilla tjejen blev 2 år i onsdags och gratulerade även Emelie i efterskott på 25års dagen då. Vi har även hunnit med att vara  l lekparken, så skönt att det börjar bli lite varmare så man kan vara där :)  och lite grejande här hemma. Ska dock inte ta åt mej nån ära för greja hemma för jag har som sagt mest jobbat jag och hjärtat mitt han har grejat han. Men igår grejade jag iallafall,plockade av och spolade av hela lilla uteplatsen på framsidan med högtryckstvätten och likaså spolades dom små cafemöblerna tills dom inte hade nån färg kvar. Lät dom torka i solen och sen åkte dom in och fick första omgången med ny fräsch vit färg. Ett andra lager senare idag så borde dom vara klara sen. Kommer bli så bra när det blir klart, ni ska få se så fort det är det.
 
Nu ska jag ta och hänga ut lite tvätt jag och sen sätta på en kopp kaffe så nu avslutar jag här med ett bildkollage från Novas kalas.
Gjorde varsitt eget kort till både Emelie och Nova, ganska nöjd med reultatet synd bara att man aldrig har ro att sitta och pyssla så ofta längre. Resten av bilderna är från kalaset, det tuffa glasståget, massor av Wilde&Nova och sen Ickas marsvin Staffan som hade åkt med för att fira Nova. Wilde blev jätteglad han, en mus sa han och slängde sig på golvet framför buren när dom kom! haha
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0