Söndag

 
Vilken härlig dag det varit idag, underbart väder så hela dagen har tillbringats utomhus. Grejat, planterat och fixat. Tvättat och det har torkat på nolltid ute, Wilde har härjat hela dagen lång och kommer nog att sova gott inatt. Morsdag har det varit med och jag uppvaktades av mina hjärtan med en fin bukett blommor, kort, teckning och lite pengar som gick direkt till mina planteringar som jag ägnat mej åt idag. Avslutade dagen med grillat innan det var dags för bad och nattning av Wildejagvägrarattsova och sen en dusch för mig. Nu ska jag varva ner med förra veckans Criminal minds och sen raka vägen i säng för imorn vankas det jobb 7-19. Lång dag blev det men det gör inte mkt, regna ska det tydligen göra med så.
 
Förresten vann jag precis ett skitsnyggt Depalma set till mig på Tradera, och om sisådär 10 minuter vinner jag förhoppningsvis ett par leggins med nitar i sidan Hoppas hoppas! Behöver och vill verkligen ha nya, älskar mina men jag har tydligen supit sönder dom. Och för att ingen ska tro att jag gjort det på riktigt så får jag väl tillägga att det är en jävla metallpinne som sticker upp ur sätet på 65a och tydligen dras mina snygga nitleggins till den eftersom jag lyckats att riva upp dom 3 gånger. Och det är bara dom jag alltid fastnar med och det är bara dom som är mina absoluta favoriter.
 
Nu blir det bilder från idag, och för en gångs skull riktiga bilder tagna med kameran istället för mobilen som annars. :)
 
Morsdag <3
 
Plantering i pallkragar, här ska det bli grönsaker, lök, örter och jordgubbar.
 
Planterade blommor häromdagen med, en passionsblomma och vita petunior runtomkring.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0