Torsdag

 
Vet ni vad? Jag är så jävla nöjd just nu. Vardagsrummet blev så bra med dom nya gardinerna, som ett helt nytt rum blev det eftersom jag samtidigt som jag bytte gardinerna tog mej tid och målade fint och fräsht vitt runt alla fönster också. Färgerna i gardinerna gjorde sig jättebra tillsammans med dom lila väggarna och färgen på soffan. Ska se om jag kan få till nån bra bild på det hela, dock värdelöst att försöka ta kort mot fönstren blir bara mörkt både med systemkameran och iphonen. Men ni som har instagram och fb har ju fått sett lite av det iallafall :) Lika nöjd som jag är med vardagsrummet är jag med lilla uteplatsen och likaså med altanen även om den saknar lite blommor och så änsålänge.
 
Lika nöjd som jag är med vårat fina hem så är jag med att det är helg och marknad på gång, en härlig dag med min älskade familj och fina vänner. Kortegen med 65sasom är städad och tvättad så den ska vara fin tills dess, marknaden och sen på kvällen vankas fest och cruising, härligt härligt! :) Wilde längtar som bara den till marknaden han med, åka chevan, äta pizza, köpa godis och sen sova hos faster Ewa.
 
Innan vi tar helgen vankas det lite jobb, 16-22,30 ikväll och 7-13,30 imorn. Och halv 5 imorn ska vi på kalas för stora Nova. Det ska bli trevligt det :)
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0