På kvällen

Mest varit en slappis sen jag kom hem, bok-läsning, nachos mys med hjärtat och så klart Gossip girl.Tog tag i mej själv också och gick ut och fick bort en del ogräs..Kunde ju önska att jag vore gjord för trädgårds skötsel men icke de inte..Men förbättring blev de :)
Lite shopping har hunnits med också, ovanligt va? :) Älsklingen skulle köpa sej snyggaste skjortan på Hm så då "passade" jag på att beställa sommar mjukisar och ha på jobbet. Två par blev de för 98:- styck, helt okej till jobbet tycker jag nog..Och shopping, åhhhh underbart! Det är uppfriskande..


Slog på stort och köpte ett par rosa, livar upp lite :)

Imorn ska jag  vara piggelin, köra in älsklingen tidigt för han har inte bilen hemma och sen så har jag tänkt att Therese skulle vara morgon pigg och ta en långpromenad med mej innan jobbet.. Se om man blir nåt piggare av att börja dagen med motion :) Det sägs ju att det ska vara nyttigt?

Hemma igen

Fortfarande helt underbart väder och så fort jag har skrivit klart tror jag att jag ska sätta mej ute, käka glass&läsa :) Kanske med betoning på kanske ta hand om allt ogräs, jag måste egentligen för det ser ut som FAN här ute.Och det ogillar jag starkt..
Har haft en trevlig dag på jobbet, mest lugnt då vi tog leasingbil och ett par gubbar och drog iväg ut på tur..Satt nere vid hamnen och träffade på en söt nätan tam and :) Sen var det tillbaka till boendet och nästan hemgång för mej.Välförtjänt efter 22h, men som tidigare sagt jag tjänade pengar denna helgen och jag myser vid tanken på en annan bil så jag hade allt kunnat jobba längre :) Men imorn är jag tillbaka igen, sen ledig tisdag och ledig till helgen..Bra vecka!



Jag borde bli fototgraf ;)



Nu ska jag hoppa ut och njuta av vädret, och ikväll har jag bestämt mej för nachos mys till Gossip girl..Fin dag de..


En underbar dag

Jo skulle man kunna säga, men så klart tillbringar jag denna underbara dag på jobbet jag.Skulle vilja vara ute, festa grilla eller ja vad som helst bara vara ute! Nästan nästan sommar idag, eller nej inte nästan det är de..Men jag tröstar mej med att det är pingst, vilket betyder storhelg och jag tjänar bra i timmen idag..Över 200:- i timmen tror jag, och får ihop 25 såna timmar..Money maker jodå, ny bil ska det bli till nästa lön och nej jag längtar inte alls ihjäl mej efter det..Funderar och funderar vad jag ska ha och just nu lutar det åt en annan golf 3 igen, jag fick ju så fina fälgar av älsklingen till min vita golf 3 och jag vill verkligen kunna ha dom på nästa bil.Haha köper bil efter fälgarna istället för tvärt om ;) Men är man fäst vid nåt så är man..

Jaha, så hade jag nog inte så mycket mer att skriva om..Ska sätta mej och spana runt lite istället, kanske kika på bilar? :)


Bli med :)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864

Äntligen fredag

Eller kanske inte? Jobb helgen drar snart igång, jobbar ikväll, lördag natt till söndag och måndagen..Minst roliga helgen men med mest välförtjänt helg OB. På måndag börjar jag på ett nytt schema, mitt sommar schema.Hör ni vad skönt? SOMMAR.. Men ja, sommaren kommer att jobbas igenom precis som alla andra sommrar..När alla andra jobbar som minst, jo då jobbar jag som mest :)

Igår blev det då Åmål, fika och en massa prat hos mormor.Fick med mej en jättefin fejk blomma av henne som jag ska köpa en sån ampel till och hänga upp nånstans.Kommer bli så fiiint! Sen hem till mamma, invänta om ja inte världens men stans segaste lilla syster..Precis så vi hann ses i dörren och ge mamma presenter, tror mamma blev ganska nöjd iallafall :) Tur de! Sen hemöver, blev sjukt illamående och trodde nästan jag skulle spy på vägen.Gaaah vad hände? Höll också på att ja, inte köra av vägen men ngt liknande.Bromsarna låste sej så det gick rakt fram i en backe ner till ett korse med stopplikt.Rörigt skrivet jo kanske de..Men jävlar vad rädd jag blev!!! Iiiii..Men det gick ju bra då då, vidare hem slänga ihop lite makaroner och hoppas på att illamående skulle gå över och det gjorde de så småningom..

Iväg till karlstad, sådär sugen till en början men sen så..In på Coop de första, köpte en svinsnygg tvättmedelshink ( passade perfa i badrummet den :) ) och gardiner, men jag är så smart och kollade inte hur många längder det var..Stort GRATTIS till mej, för andra gången har jag köpt 3 längder istället för vad jag har trott 3 2-p med gardiner..Fan fan fan! Får se om jag ska köpa fler,lämna tillbaka eller få nån som syr om dom..

Sen in på HM, köpte söta rosetter till håret..Och nästa Carlings, min loveli tröja inhandlades och ja en till..En härmapa tröja fast i en annan färg :) Jag hade tur, det var halva priset på alla tröjor.Så istället för bara den jag skulle ha för 400:- fick jag två för 450:- Det gillar vi :) Nöjdare kan ingen vara..Sen tråk mat, tänk om man ändå kunde sitta hemma och beställa mat?Och få de hemkört,inpackat och infruset? Vilken dröm...

Nu då, funderar på vad man ska roa sej med tills klockan blir worktime..En fika med Sandra var det prat på, får se när hon hör av sig vad som händer :) Annars inget, kanske skulle ta och greja lite ute? Sådär inte jättesugen men måste ju göras..Sjukt underbart väder idag iallafall och man kan ju undra varför jag sitter inne vid datorn?


Så var det torsdag

Och min dag är fullbokad, ska snart dra mej neråt Åmål..Hälsa på mormor, mamma&bara spana runt lite..Efter bär det av hemåt och sen till Karlstad med hjärtat.Storhandling, Carlings och coop ska det bli.Ser ut att bli en dyr dag, minst sagt! Men äta bör man, annars dör man..Och inte ska jag behöva frysa heller så tröjan på carlings är minst lika viktig ;) Se där ja..

Igår bannemej var jag flitig, dammsög och skura nedervåningen..Tackar pappa av hela mitt hjärta för lånet av dammsugare!Eller nej, tackar Ingela för lånet av pappas dammsugare :) Var verkligen evigheter sen våran dammsugare gick sönder så jag har sopat och sopat och sopat lite till..Var på tiden med en riktig omgång..

Nej sätta fart kanske? Jag på tok för seg känner jag, mycket som ska hinnas med..


Det är onsdag

Och ingen vanlig onsdag för det är löning, alltid lika trevligt och konstigt nog den absolut dyraste dagen på hela månaden? ;) Och så dyker det ju upp en massa måsten, som att bara för att man går in på affection måste man köpa en parfym och nagellack fast man bara skulle ha hårinpackning? Och när man går förbi torget för att köpa morsdags blommor till mamma&mormor  så råkar det bara hoppa med en till en själv? Det är mystiskt, kan någon berätta hur man ändrar på såna här måsten? ;) Fast jag antar att det bara är hos mej det ligger, fast precis som att jag har ett fluffigt rosa monster i magen som kräver chips och godis hela tiden har jag även en liten djävul i huvudet som bara blir nöjd av nya saker.. Thats it! Bara så de är, skyll på nån annan så har man ingen skuld själv..

Har jobbat hårt i två dagar, imorn blir det ledigt och sen helgen som gäller igen.Tycker jag bara jobbar helg hela tiden, vart tar dom lediga vägen?
Lediga dagen imorn ska tillbringas i Åmål, fira morsdag i förskott (hoppas mamma inte blir missnöjd på mej och syster yster, men vi tycker att vi är snälla så de så) :)

 Efter Åmål är det tänkt att de ska bli Karlstad, storhandling på mat och en tröja på Carlings ska de bli :) (Ooops där kom den igen, den lille djävulen)



Dagens inköp, fast bara en liten söt 15ml flaska :)

Vilken helg, eller jag menade vilken lördag


Lördagen var en riktigt lyckad dag, började med Grebbestad resan med Pappa..Helt igenom jättemysigt, god mat&fika toppen väder och mycket promenerande.Lite shopping också vilket är givet när man befinner sej där. Ett par goa mjukis byxor&undies inhandlades, lite besviken för att jag inte hitta mer.Fick lite pengar av pappa att handla för och det blev över så resterande pengar ska gå till en tröja om jag har spanat in på Carlings :) Så bra ändå.. Älsklingen köpte sig en jätte snygg skjorta han, hur snyggt är det inte med rutiga skjortor? Love! Efter grebbestad blev det en snabb tur till Strömstad med, spanade in nog sveriges torraste marknad.Dom hade verkligen inte ens marknads choklad?Fast det var en stor marknad, bara verkligen massa skit! Tråkigt värre.. Sen blev det(såklart) hemfärd, efter lite övertalning bestämde jag mej för att följa med ut.Fick bli snabbt hemöver och sminka mej och hämta kläder&cider innan det bar av mot Bäckefors.Har verkligen inte vart i bäckefors på hundra år kändes det som.Hade hoppats på att springa på några av mina gamla vänner men tyvärr inte..Carro höll sig i karlstad hon och Fia hade hemmakväll och ingen annan såg jag ute. Resan var iallafall jätte rolig, lite krångel visserligen men nästan så det hör till? ;) Hemvägen blev jag en tröttis och sov gott på Sabine, var nog hemma igen vid 5 tror jag..Hel dag, jo de kan man säga =)

 


Igår var bara en så slapp dag, som söndagar ska va..Idag är min sista lediga dag av tre, den ska spenderas på en roadtrip till Näset med tillhörande klippning..Underbart och få håret klippt, så slitet nu ju.Sen ska det färgas också men måste nog invänta löning innan de..Just de ja, måste ju kolla in swedbank idag och se om jag blir nåt rik på onsdag.Den chansen är dock ganska liten, med tanke på  hur dundersjuk jag blev och missade både jobb&kurs..Undrar hur många hundra den sjukan kostade mej? 800:- la jag på sjukbesök, bensin och medicin iallafall.Och ungefär 700:- förlorade jag på den dagen av kursen som jag missade.Plus att jag var sjuk två dagar från jobbet veckan innan.. Det är ganska mycket de, och riktigt surt! Men jag kunde ju inte direkt rå för de så antar att det får kosta vad de vill..

Förresten, nån som vill låna en katt ett par dagar?Jag betalar gärna, Sally är en pina just nu.En liten äcklig horkatt (förlåt) som går runt och skriker som en hel älg och retar upp dom andra katterna så dom blir arga..Dessutom får jag inte vara i fred två minuter utan hon ska va runt fötterna på mej hela tiden, trampade på henne förut till och med och inte ger hon sej för det? Hur länge håller dom på såhär? Blir tokig när hon bara går och skriker hela tiden, och stackars Kurre som hon stöter på fast han inte fattar nåt och han bara blir arg på henne..Nej blä! Min söta lilla katt ska inte va så här äcklig..


Allt från Grebbestad till Granbacka

Här kommer
en bilduppdatering, orkar inte skriva nu..





Ja kusten är underbart, vackert och jag avgudar det!Min dröm när jag var liten var att bo i Grebbestad :)

Fikapaus på ett bageri, världens godaste wienerbröd-bakelse grej :)
'


Färska räkor med aioli&bröd, mmmm


En snabbsväng till Strömstad hanns med, kollade in torraste marknaden någonsin dom hade inte ens marknads choklad!!
Toppen dag var det! :)


Sen blev det fest, bilen mot Bäckefors&granbacka.














Det blev en massa bilder det :)

Fredag kväll

Jobbat idag då, ytterligare en sån där effektiv idag tyckte jag nog att det var och då blir man nöjd med sej själv..Beröm har jag fått också :), vilket är uppmuntrande och jobbigt på samma gång! Blir ju självklart jätteglad men ja vad säger man?Ler lite fånigt och ja...Men det värmer de är då ett som är säkert.
Och på tal om denna biten av livet så kollade jag in lärcenter efter gårdagskvällens blogg och nästa steg i mitt liv ska bli att läsa Neuropsykriatiska störningar, en 100p kurs och det tror jag är en bra start :)

Tillbaka till nutid, efter jobbet åkte jag och hämta Therese och det blev en fika på domus..Äta en sån där vad dom nu heter med ett bär på, mmmm vad gott :) Sen blev det en sväng om ica för att inhandla helg måsten, det vill säga nachos och tre stora flaskor cola.Jo ska nog överleva den här helgen med ;) Hemöver sedan, hämta paket på Vikinghallen och sen greja runt lite.Läsa så klart, tror jag är inne i en bok period just nu? Sen blev det nachos mys och Wallander-Hämnden, bra film men jag saknar Linda&Stefan.Liksom inte Wallander utan dom..




Imorn bär det av till Grebbestad, efterlängtat  ♥

Funderar&grubblar

Och skakar oförstående på huvudet?


Sitter och funderar på vad jag vill med mitt liv, riktigt djupt såhär på kvällskvisten.Fast inte så allvarligt kanske, men fick en sån där jättelust att bli något här i livet så har spanat runt på lite utbildningar.Hursomhelst är jag toksent ute för att göra något åt det nu..Men jag vill&jag ska!! Har spanat på Behandlingsassistent, vilket ju är något av en dröm..Nåt som jag har velat göra länge! Andra intressanta som dök upp var Behandlingspedagog-Dubbeldiagnoser&dubbelkompetens.Vilket med tanke på vart jag bor och vart jag nu jobbar skulle vara mer använbart..Ett tredje allternativ är specialkompetens inom psyiatri, vilket nästan är ännu mer användbart..Men något av detta vill jag göra, vill verkligen att jag ska ha viljan och motivationen till det också när det gäller. Psykiatrin är nog mitt kall i livet tror jag, trivs som fisken i vattnet..Kanske för att jag egentligen hör hemma där?Vem vet, men jag tycker om att se mej själv som lite normalare än alla andra så nej det är mitt kall i livet..
Herregud vilket svammel, tror jag hör hemma i sängen nu istället..Djupt blev det, och ett annorlunda sätt att skriva av sej på samma gång som jag funderar över en viktig livsfråga..Nej fan, nu får jag ta och ge mej..Kanske inte ens borde publicera denna röriga ja vet inte vad men jo, mitt liv jag bestämmer..

Tror det passade fint med den överstrukna texten, herremingud.Och nej jag är inte helt allvarlig, litegrann ironi..
Nu säger jag alldeles snart god natt, upp och jobba imorn igen..Och bestämt masa mej iväg till kvarbacken efter, jag behöver mera färg..Så jag blir så där sommar snyggt brun trots att jag tillbringar de mesta av min tid inomhus..

Hemma igen

Jobbat idag, vart sådär lagomt helg slappt som de brukar på helger och faktiskt så är det ju helg såhär mitt i veckan. Imorn med då sen underbara 3 ledighet..Efterlängtan, jo litegrann jämt sådär :)

När jag kom hem hade jag fått en bukett röda rosor och kort, blev så enormt glad! De gjorde verkligen min dag, tack mitt ♥.. Så underbart..

 

Nu ska jag hoppa ner en våning, en kopp kaffe och krypa upp i soffan med Isfolket..Lätt bästa bokserien, har samlat sen jag var typ 13-14år.Har alla 47 böckerna så jag har att göra nu när jag har kommit på vad kul det var att läsa om dom..

Jag räcker inte till..

Nyss kommit hem från jobbet, gudars så effektiv jag har varit! Fixat och grejat med en massa, kalas skulle de bli så bakade 3 smulpajer.Vart ute kring hela staden och fixat med födelsedags presenter och dessutom hunnit med allt annat som ska göras en dag på jobbet. 2 dagar kvar nu till 3 ledigt, 3 ledigt är så sjukt lyxigt! Är bara att passa på och njuta, i augusti tar det slut och vad händer då? Vägrar att få dåligt med jobb igen, hemtjänsten är det knappt några samtal ifrån längre.Men kanske då av den anledningen att jag har mitt vik? Antagligen..Jag vill överhuvudtaget inte tillbaka till att inte veta vad som händer nästa dag, jag vill ha de som jag har de nu..Men men, om ett och ett halvt-två år borde jag ha jobbat upp mej tillräckligt för att få en fast tjänst.. Oj evighet, deprimerande att tänka på som så mycket annat..

Nog med jobb tjat, fast inte för att jag har så mycket annat att komma med men men.Kanske skulle krypa ner i soffan med alla kataloger jag fick idag och göra det jag är bäst på nämligen shoppa. Köpa sig på bättre humör, för ja dagen kunde ju kännas bättre.. BLÄ!



Undrar förresten om det trillar in några pengar retoraktivt från A-kassan på fredag, skulle sitta fint fast jag egentligen inte vill ha dom..Var ju ändå tvungen att skicka in för januari-mars fast att jag inte tyckte jag behövde..Skulle kunna få lite för allt slit det var att överhuvudtaget var med där, är ju heltids jobb bara de.. Tänk om man bara förstog sej på saker vad mycket enklare de skulle vara? Jag förstår mej inte på dom iallafall.. Dom borde bara vara nöjda när man inte vill vara med?

Min lediga dag

Ja idag var det ledigt, inte gjort ett skit och lär inte göra heller.Kan vara gött det med :) Sen blir det tre dagar jobb och efter det 3 hela dagar ledigt, 3 ledigt är lyx :) Helgen blir det antagligen en dags tur till Grebbestad med pappa&Ingela..Mysigt :) Får ringa och prata med han snart så man får höra exakt hur det blir. Hoppas på sol då med, kusten är inte kul när det är dåligt väder..

Herregud, jag tror bestämt att jag inte har något att skriva om..Helt tomt i huvudet, ja det är konstigt...


<3

Det var skönt


Måndag igen, ny vecka nya tag! Har kört älsklingen till jobbet och nu sitter jag här och slappar mej, snart dags för mej att bege mej in till stan igen.Jobbar 8-16, hade tänkt att Fridde skulle ha börjat sju idag och vi skulle ha åkt tillsammans och jag hade tage mej en morgonpromenad och gått och solat.Meen nej, kände inte för det när han börja sex..Hade nog fått blivit en jävla promenad isf ;)
Gårdagen var precis så lugn och skön som jag ville, fick en massa gjort inklusive lämnade in skolarbete och allt.Stolt :) Åt go mat, myste framför tvn och läste..Tummen upp, en välbehövlig dag..
Idag tror jag bestämt att jag ska ringa goa Carro och styra upp att ses, jag känner för Carro nu.Hoppas hon inte har hunnit åka hem till skogarna.Men jag tycker nog att hon borde vara kvar i Kd nån vecka till. :) Får hursomhelst ringas och kollas upp..



Jag vill ha slutet av juni nu, en annan bil ska det bli då enligt mina planer.Ligger bra till i timmar denna månaden, får ihop en hel del helg timmar och ja jag borde få en riktigt bra lön i juni plus att skattepengarna ska komma då.Sälja min lilla skrot och ja sen glider jag i en annan bil..Beslutsångest om vad jag ska ha för bil bara, jag är golf freak älskar golf.Men sugen på 850 också, syster min tyckte att en 940 skulle "klä" mej..Ja kanske ingen ide att fundera, när jag väl får sålt min måste jag ha en ny på dagen så får bli vad som finns då till ett bra pris med bra förutsättningar :)


Denna skulle jag inte säga nej till :)

Hon duger att avla på

Gårdagen, upp och ner men vi kör på det mest positiva idag tror jag bestämt..

En svängom på marknaden resulterade i 7 par nya fräna strumpor, kryddor&strössel och så klart marknadsgodis :) Inte mer än så, så bara det gamla vanliga så att säga.

Hem en sväng och dola lite innan jag åkte tillbaka till stan, köra lite sen  och sitta hemma hos nån ett tag innan det blev dags för Cruising..Roligt med så mycket folk&bilar och kul att köra. Sen vart det fram och tillbaka hit och dit ett tag, ett jävla onödigt bråk med där nån som inte förtjänade det råkade illa ut.Fan vad jag hatar bråk! Det är det mest ofräna och löjligaste som finns, folk som bråkar, hotar och slåss är dom mest onödiga man kan hitta. Speciellt dom som sen springer runt och tror?! att dom är så coola som slogs.Nej fjantar det är då säkert att dom är. Lägg bara ner och väx upp vet jag, kanske är jag en tönt men egentligen är det dom som är töntar..

Sen fick de iallafall fortsätta åkas, in på stortorget en sväng inte varje dag man står mitt på torget i säffle..Syster hittades där med, trevligt trevligt även om inte glädjen varade eftersom bilen en stund senare bestämde sej för att gå och lägga sig,ta natten och bara helt enkelt sova utanför bakfickan.Så tog mitt kväll slut, efter en nästan hjärtattack bogsering av Kevin (i ett försök att få igång bilen,sen blev det lugnare) Jag åkte hem över medans hjärtat hoppade med Göran&Malin och fortsatte åka..

Här kommer bilder :)


Snart cruising

Torget

Bilen på torget

Hjärta&Jag. Och ja måste nog säga att min älskling har fått kanske liiite mycket sol?

Jag&hjärta igen

Min syster och Icka dök upp =)

Mickis jacka är inte alls snygg, och jag vill inte alls ha en..

Fulla Malin dök upp på bakfickan, och vill man ha Pizza så säger man inte "Jävla neger" på bakfickan för då får man gå hem ;)



Det var allt om igår, idag har jag en egen dag. Har fått en hel del gjort med skolan, inte alls mycket kvar så kan jag skicka in det..Gud vad gött! Längtar tills kvällen, favorit söndag kväll finns inte bättre. Mys, söndag&semster, min dag.. ♥




Bitterfitta

Jag tror jag tar semester, jag är så trött! Stänga av telefon och varken prata eller umgås med nån förutom älsklingen och bara isolera mej en dag. Jag har faktiskt tagit ledigt från jobbet så varför inte ta ledigt från allt?


Fredag

Jag är uppe toktidigt, men är man en upptagen dam så är man! En Karlstad tur med Sandra&William står på schemat, och sen hårfärgning på Sandra och sist men inte minst 22h på jobbet.Jodå jag ska nog hinna..Ska snart stoppa mej själv i duschen, packa och greja.Kommer inte vara hemma på hundra år känns det som, får ta med mej jeansen och de jag ska ha imorn kväll och tvätta på jobbet sen.Köra ska jag göra imorn kväll också, eller ja både jag och Sandra ska köra ser det ut som.Jag har paxat cruisingen iallafall :) Imorn på dagen ska vi ut med jobbet, trafikens dag ska kollas in och sen blir det en sväng över stan..Lite fundersam över alla miljoner människor som kommer vara ute men det ska nog funka.Jag&Linda har planerat :) Funderar hur mycket skit en annan kommer köpa?Godis är iallafall ett stort måste och inte de minsta onödigt, kryddor med måste ha en nya sourcream&onion ju..Strumpor kanske också? De gamla vanliga med andra ord..

Och hur mycket som jag inte borde köpa kommer jag att köpa idag?Det viskades om Ikea, och ja? Finns det nån människa som någonsin har gått in på ikea utan att köpa nånting? 



Torsdag

Redan torsdag, nästan helg :) Riktigt jävla pissväder idag, hoppas det blir fint tills te helgen.
Ska snart dra mej iväg till jobbet, jobbar "extra" idag. :) En 8-16 med, jag som är så bortskämd med mina kortis turer gör inte många såna här turer på mitt schema inte.Men det är gött ibland :)

Igår kom älsklingen min hem med alladin ask till mej, sötis! Blev allt så glad så.. Tack <3



Och imorse när jag kom ner, ja då stog de en hel årsförbrukning försvarets på bordet :) Perfekt till mej de, för ja...Det används ju en hel del.Kan inte vara utan en timme ens ju..


=)

Onsdag 13/5

Jobbat idag, inget ovanligt de inte :) Efter jobbet fick de bli en sväng till kvarnbacken, köpte nån sån där konstig solcreme som ska ge mer resultat.Hej&hå, kändes som jag verkligen skulle smålta bort efter! Men tror den var effektiv så de är de värt :) Efter solningen tog jag svängen om torget och ett par nya uteblommor inhandlades(dom andra har blivit överväxta och fula) Sen också en sväng förbi Therese och en sväng om handlarn där roligt paket hämtades..Min underbara gamla favvo parfym! Tummen upp för de :) Luktar så underbart! Escada gör verkligen bästa parfymerna, vill ha deras nya sommar parfym också men den ska jag nog faktiskt hoppas att jag får när jag fyller år..



Nu är jag hemkommen, ska försöka och få nåt av alla femtielvamiljoner saker jag borde göra gjorda..Städas lite så smått, få ordning så jag får plats med nya tallrikarna som hämtades igår och plugga som vanligt.Nu måste jag ju plantera uteblommorna med, och så verkligen måste jag ju kolla Greys Anatomy ikväll..Ja, jag har nog att göra :)







Våran dag idag <3

Tisdag


Åh vilken lättnad, imorse trillade ABF pengarna in och mina ekonomiska bekymmer är borta för den här gången :) Loveli..
Jobbat idag,och efter jobbet kom Sandra och William och mötte mej och vi promenerade iväg till Lidl.Hade bara tänkt och handla lite, lite blev två påsar med välbehövliga saker :) Tur att allt fick plats under Williams vagn annars hade promenaden blivit jobbig..Var riktigt härligt med långpromenad, och nyttigt är de :)


William är en van lidl shoppare ;)


Nu är jag ganska nyss hemkommen, väntar på att hjärtat ska komma hem så ska vi och hämta paket och efter det laga mat.Hamburgare blir det idag, mums :) Och Desperate ikväll med, tänka sig tisdagar det är bra dagar de!


Igår var jag ju och träffa Jessica och lilla Nova :) En sån söt tjej och så liten hon var, nästan så man kan inte tro att nån kan vara så liten..Och hur bebissjuk blir man inte? Längtar efter den dagen då jag har en egen liten :)

Här kommer ett par bilder på underverket :)


Jag håller, nervöst!

Sötis

Somnade gott på sin underbara mamma



Självklart hade jag ju glömt kameran hemma, tur att de finns kamera på mobilen..

Tråkigt tidsfördriv



1. När gick du upp i dag?
kl. 7,00

2. Diamanter eller pärlor?
Kan vara fint bägge och

3. Senaste filmen du såg på bio?  
Oj, Flightplan tror jag :) För hundra år sen
   
4. Favorit tv-progam?
Det är många, Desperate, One tree Hill,
Greys&Gossip girl är favoriterna iallafall
 
5. Vad åt du till frukost?
Toast&Kaffe

 6. Vad är ditt / dina andranamn?
Maria

7. Din favoritmat? 
Nachos, eller Kebab eller möjligtvis älsklingens Lax :)

8. Vilken mat gillar du inte?
Äcklig mat

9. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Min egna i bilen

11.Vilken är din Favoritmacka?
Brie&Salami på sjöqkvisten
 
12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? 
Idioter

13. Vilka är dina favoritkläder?
HM jeansen, dom långa tröjorna..Hmm en massa favoriter ju..
 
14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
Till solen, Thailand..Eller till Island
 
15. Favoritklädmärke? 
Märke och märke, jag gillar nog Gina bäst jag :)

16. Vart vill du dra dig tillbaka?
Hmm

17. Favorittid på dagen?
Morgonen faktiskt

18. Var är du född?
Vänersborg
 
19. Vilken är din favoritsport att se på?
Sport?

20. Vilket är favorit djuret?
Katterna
 
21. Bästa tidsfördrivet?
Tvn, datorn och luren :)Eller en bra bok kanske

22. Coca Cola eller Pepsi?
Coca cola
 
23. Fotboll eller ishockey?
Nej tack

 24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Morgon människa

25. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr
 
26. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Ne händer inte mycket här inte.

 
27. Vad ville du bli när du var liten?
Olika saker hela tiden


28. När jag fick min första häst?
Hmm, räknas My little Pony? Har aldrig haft en egen häst,
men uppväxt med hästar visserligen.Eller kanske hästen
jag fick av farfar som jag aldrig fick?

29. Varit i Afrika? 
Nope
 
 
30. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Nej


31. Varit med om en bilolycka? 
Neee


32. Favoritdag i veckan?
Fredag och söndag
 
33. Favoritblomma?
Hibiskus och orkide

34  Favorit-snabbmatsrestaurant?
Sibylla

35. Har du en cykel?
Vill ha

36. Vem fick du senaste mejlet ifrån?
Tradera

37.I  vilken  affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Ikea skulle vara kul och användbart..

38. Läggdags?
Tant tidigt
 
39. Var detta roligt ?
Nej faktiskt inte

40. Senaste personen du delade en middag med?
Älsklingen

41.Vad sysslar du med just nu?
Svarar på frågor&pratar med Sandra

42. Favoritfärg? 
Gillar rosa, men vitt&svart är snyggt också och grönt..

43. Hur många tatueringar har du ?
Ingen

Slut!


Kort minnen

Suttit och kollat på en massa kort nu, mysigt :) Men undrar vart i hela världen jag har gjort av en massa gamla kort, helt borta är dom.Trodde jag kanske skulle ha några på min gamla mp4 spelare men tydligen inte.Och ingen annanstans heller för den delen.Lunar fanns de några på iallafall :)


 




Borde ha miljoner mer bilder tyckte jag, men tydligen inte...Men kul med gamla bilder :) Och jag vill ha tillbaka mitt långa hår som jag har på den sista bilden..

Då var det måndag

Ledig idag med,LYX! Nästan så man går och blir bortskämd ;) Idag kanske jag borde plugga?Försökte verkligen igår, men va fan det kom massa annat emellan hela tiden.Typ tvätt,städ,disk och allt annat som egentligen inte var så nödvändigt just igår..Jag är omotiverad just nu, det är ett krångligt kapitel och då blir jag trög.. Ge mej styrka!

Senare idag ska jag åka och träffa Jessica&nykomlingen :), jag längtar inte alls ihjäl mej inte ett dugg..Åhhh.. Skulle vilja att klockan hoppade och blev fyra med en gång men antar att jag måste ge mej till tåls ett tag till sisådär en åtta timmar..
Kommer nog att fylla timmarna innan de med massa saker som jag inte borde göra och hoppa över sånt som jag borde göra, som vanligt!

Grinar lite så smått över min ekonomi just nu, jag har inte dåligt med pengar.Jag har ett stort hål i plånboken!! Gudars, hur ska detta gå? Får sätta min tilltro till att ABF pengarna kommer in snart, fast dom vet man tydligen aldrig när man får.Och sen kanske hoppas på att jag får retoraktivt från A-kassan, har skickat in alla kassakort och så.Vill egentligen inte ha därifrån, slösa på dagar när jag ändå har jobbat men hade inget annat val.Men nu skulle ändå pengarna kom väl till användning så man kanske kan hoppas på ett par kronor..

Förresten grinar jag över en sak till, min telefon!!Som har kommit ut i tusen miljoner gånger snyggare version och jag önskar innerligt att den hade funnits när jag köpte min.Bara se på den!



Perfekta färger, och blommor!!!Jag älskar och avgudar blommor, det är det finaste..Suck...


Så var det söndag

Och vilket pissväder!! En perfekt dag att plugga egentligen, så ge mej bara energin till de nu. Sov tok länge för att vara mej också, vaknade tjugo över tio.Oj oj.. Det var riktigt ovanligt, måste ha varit jätte trött!
Längtar tills det blir kvällen, mina älsklings favorit program och mys med god mat ska det bli :) Kebab&Massa sallad har jag tänkt göra idag, och pommes eller ris.. Gottit de :)

En ledig dag kvar efter denna, sen blir de flera dagar på raken.Har tagit ett extra pass på torsdag med, men gett bort söndagen eftersom de faktiskt är marknad till helgen :) Marknad är alltid roligt, jobbar visserligen dagen men hinner ju ut efter jag slutar och spana. 

Ne nu var de nog allt för denna gången, nu ska jag göra vettigare saker. :)





Kanske dags?

För en liten uppdatering, fast händer inte mycket häromkring..

Idag har vart en dag på Näset hos bästa pappa, Christoffer fyllde år så har vart kalas..Grillade hamburgare och massa annat gott och bara vara hos pappa är fint de..En trip till Grebbestad planerades också, mysigt :) Therese var med ut och vi lånade med oss film därifrån.Texas chainsaw massacre, uhhuu den var både helt vidrig och ändå skrämmande..Fick hoppa och gömma mej i kuddarna en sväng och Therese fick sej ett gott skratt..Inte lätt och vara lättskrämd.Tycker det blev ännu värre när filmen visade sej vara baserad på verkligheten..Sjuka människor de finns! Men det var trevligt med en skräckfilmskväll ändå :)

Citerar:
"1973 ägde ett av de värsta brotten i modern amerikansk historia rum när fem tonåringar spårlöst försvann i Texas. Polisen gjorde ett makabert fynd där offren styckats med motorsåg och där gärningsmannen använt skinnet från sina offer till att göra masker åt sig själv. Än i denna dag är brottet ouppklarat."


Känner mej lite halvt om halvt skrajsen nu, skulle ha velat ha älsklingen hemma så jag inte hade behövt lägga mej själv! Fast visserligen vill jag inte gå och lägga mej själv nån gång inte vara ensam hemma och sova iallafall..Men han kommer väl så småningom, lär med all säkerhet somna innan ändå..


Just de,måste ju berätta att jag shoppade ju lite förut med..Ett av mina absoluta favorit shopping objekt nämligen parfym! Jag bara älskar det, har en ganska rejäl samling med godingar nu.Och denna är en favorit från förr som dök upp som gubben i lådan bara sådär, nöjd! En mascara hängde med också, Maxfactor Masterpice mascara. Hoppas den är bra nu bara, vill egentligen ha Lancome L´extreme. Men nu blev de denna.


 

Imorn måste jag vara effektiv och plugga som en tok, tråkigt men viktigt..



Natti natti



Torsdag

Vart tog tiden vägen? Ska jobba kvällen och konstaterade nyss att jag börjar "snart"(14.00), jag hade tänkt så mycket men hunnit så lite..Solning fanns fundering på också men tror inte jag får tiden att räcka till. Utan får bli duscha, göra sej iordning och åka helt enkelt.Fixa en sallad till maten med, och kanske inte sitta här och vara segast?
Börjar få konstigt ont i huvudet och tror bestämt att jag får peta i mej en diklofenak och sisådär en par liter vatten.Orka bli dålig igen, det funkar inte.Men konstigt känns de. Nu med en gång kanske?
Ja nej då var de väl allt då. :)

(Snart helg= 3 ledigt) :)







Onsdag

Onsdag idag, jobbat men fick sluta jätte tidigt :) Dom andra skulle ha uppföljning på taktil massage så jag behövdes inte där. Åkte raka vägen till Sandra, sitta ute i solen så länge den behagade att vara framme. Sen blev det inne och busa med William, kolla på Sandra när hon städade ur Williams kläder.William fick leka modell i sina fräna kläder, söt barn :) Lidl blev det en sväng också, och hämta ut paket på Handlarn med.Sötis kläder till en viss liten nyfödd :) Och en jättefin skjorta till mej :)
Sen tillbaka, äta glass&pan pizza och busa ännu mer innan älsklingen kom tillbaka med min bil som han hade lånat.Han hade vart söt och bytt ena däcket bak åt mej, skuttade inte alls så mycket nu längre.. Tack :)

Nu sitter jag hemma, ska försöka slänga ihop nån mat. Borde verkligen plugga också, men det är trögt..Blir nog slappis vid tv istället, som vanligt..Greys ikväll också, då går de ju inte att plugga ;)







Se en sån sötis :)


Roadtrip med tillhörande shopping

Det blev en liten tur till Karlstad med Therese, Axfood var egentligen målet men det blev allt en tur till Bergvik med..Jag gillar! Det shoppades lite smått och gott(främst för mina alla presentkort på Hm) köpte mej en svart T-shirt,en grön T-shirt med tryck, en aprikos oversize t-shirt(som jag knappt kunde bestämma mej för om den var skitful eller skitsnygg i färgen) sen blev det ett grått linne, puder och två små saker till en new born baby :) Ett nyckelband också, får inte förglömmas. Svart med döskallar, jättefrän ska jag vara på jobbet ;) Och en sak till ju, tillbehör till presenter till liten.Som jag faktiskt har glömt att fråga vad hon ska heta.Måste jag göra..
Nu är jag hemma igen, hade fått mina saker från Amorina.se redan..Jag gillar igen!
Pratade med pappa en sväng på vägen hem, ska åka dit till helgen.Christoffer fyller år så det ska grillas&umgås. Ett litet problem, vad köper man till en kille som fyller 16? Känner att jag måste köpa nåt, både jag och hjärtat fick julklappar utan att ha gett dom något så nu måste jag faktiskt ge nåt känner jag.. Fundera fundera fundera..

Nej nu ska jag hoppa ner och kolla in reklam och kataloger som damp ner i lådan idag. Desperate ikväll, jag längtar!!



Lillasyster

Nu har jag fixat söstra mi´s blogg, får se om hon blir nöjd :)

http://michaelanl.blogg.se





Lukta gott

Jag hittade en ny älsklings sida igår, med massa doftljus och annat..Im in love, älskar allt som luktar gott så självklart blev de beställning.



Doftgranar också, inte så fräna kanske men tror dom luktar sjukt gott. Gröna äpplen&nytvättat.

amorina.se

Det var som jag trodde :)

Grattis Jessica&Stefan till lilltjejen!




Det är så spännande, längtar verkligen tills dom kommer hem och orkar få besök :)


Tisdag idag då, min lediga dag och jag är uppe lika tidigt som vanligt. Piss tråkigt väder verkligen, dessutom har mina ute dynor varit ute inatt så gissa om dom är blöta?Vart ska man lägga dom på tork undrar jag. Undrar också vad man ska fördriva dagen med, tror nog att det får bli en tur in till stan iallfall.Sen så har jag en massa borden&måsten, får se vad jag orkar göra åt de.Måste verkligen plugga för ska ha inlämning nästa vecka..Men innan jag ens funderar på vad jag ska göra under dagen m.m. så ska jag göra kaffe&frukost..

Lättad&Nyfiken och ja, jag är en massa

Nu händer det mycket(eller mycket?Fel ord,nåt stort), jag spekulerar hej vilt och tror och hoppas på en massa nu..Eller massa,nu ljög jag! EN SAK! Är så nyfiken och förväntansfull så jag tror jag spricker.Jag vill veta nu!! Undrar om det är som jag tror mej tro eller vad, kanske inte händer än..Haha oj, nu lyckades jag verkligen sätta ord på allt, eller inte på nåt. ;) Och bara för en sak, så tror jag allt.Men jag kan tro rätt..


Yeaj, nyss kommit hem från jobbet.Eller nu ljög jag igen, jag var faktiskt tvungen och hoppa förbi Therese först och så var jag till Lidl efter jag hade slutat.Men jag har iallafall nyss kommit hem.Jobb helgen är över för denna gången och imorn är jag välförtjänt ledig, innan det blir jobb tre dagar och sen underbara tre dagar ledigt.Tror jag trivs fint.. Två filmer i brevlådan med, så nu är frågan om man borde vara ute när det är fint väder eller om jag faktiskt borde ligga på soffan? Lutar åt det senare, lat som jag är..




Funderar&grubblar

Då var det söndag, jag ska jobba. 14-21 eller möjligtvis 15-21, hoppas väl på det senare..Och att jag jobbar kvällen innebär att jag missar One tree Hill&Gossip girl, kanske hinner se svängar av de men defenitivt inte hela.

Gjorde faktiskt ett försök med allt ogräs igår, var duktig för en liten stund men sen blev det till att leka florist och plocka in massa blommor istället.Är nog bara att konstatera att jag kommer ha brännässle rabatter även denna sommaren..


Jag är så nöjd så jag var tvungen att ta kort.



Jag känner för semester, semester från en massa men kanske främst från mej själv..

....

Jag känner för att köpa massa saker..Köpa lyckan som man känner över ett par nya skor, eller fina saker till hemmet eller en underbar parfym..

Konstigt ja kanske de?

Tycker de mesta är ganska konstigt, och måste säga att jag förstår inte folk. Men det tänker jag inte gå in närmare på.Ganska nyss kommit hem från jobbet, ska försöka mej på att greja med grejer.Typ ta bort ogräs eller nåt annat behövligt.
Ikväll ska jag bara lata mej, självklart kolla på Robinsson..






1 maj

Jag vaknade upp ensam idag.Hallå?

Igår kväll hade jag film kväll med mej själv, Irene Huss blev det.Väldigt bra måste jag säga och det bästa är att jag har två filmer till på väg, borde dyka ner i lådan på måndag :)



Tror inte min mage mår bra av jättekuren tabletter, känner mej konstant hungrig som att tabletterna äter upp maten åt mej istället för magen.Konstigt men det kan jag ta för den verkar dom gör :) Ska bara knapra tills på tisdag morgon, eller om det var måndag kväll.Hoppas allt är borta när jag slutar med dom bara..


Ska man hitta på nu då? En tanke fanns att ta hand om disken, men jag vet inte jag?Borde kanske låta den vara, och tvätta lite istället..Jobbet sen också, innan de ska jag till Therese och lämna hennes grejer och så tänkte jag ta svängen förbi Sandra om hon är hemma och hämta mina Body shop saker som hon var en ängel och hämtade ut åt mej igår..Men men många timmar kvar tills dess, tror nog betsämt kaffe står på schemat nu.


RSS 2.0