Jag räcker inte till..

Nyss kommit hem från jobbet, gudars så effektiv jag har varit! Fixat och grejat med en massa, kalas skulle de bli så bakade 3 smulpajer.Vart ute kring hela staden och fixat med födelsedags presenter och dessutom hunnit med allt annat som ska göras en dag på jobbet. 2 dagar kvar nu till 3 ledigt, 3 ledigt är så sjukt lyxigt! Är bara att passa på och njuta, i augusti tar det slut och vad händer då? Vägrar att få dåligt med jobb igen, hemtjänsten är det knappt några samtal ifrån längre.Men kanske då av den anledningen att jag har mitt vik? Antagligen..Jag vill överhuvudtaget inte tillbaka till att inte veta vad som händer nästa dag, jag vill ha de som jag har de nu..Men men, om ett och ett halvt-två år borde jag ha jobbat upp mej tillräckligt för att få en fast tjänst.. Oj evighet, deprimerande att tänka på som så mycket annat..

Nog med jobb tjat, fast inte för att jag har så mycket annat att komma med men men.Kanske skulle krypa ner i soffan med alla kataloger jag fick idag och göra det jag är bäst på nämligen shoppa. Köpa sig på bättre humör, för ja dagen kunde ju kännas bättre.. BLÄ!



Undrar förresten om det trillar in några pengar retoraktivt från A-kassan på fredag, skulle sitta fint fast jag egentligen inte vill ha dom..Var ju ändå tvungen att skicka in för januari-mars fast att jag inte tyckte jag behövde..Skulle kunna få lite för allt slit det var att överhuvudtaget var med där, är ju heltids jobb bara de.. Tänk om man bara förstog sej på saker vad mycket enklare de skulle vara? Jag förstår mej inte på dom iallafall.. Dom borde bara vara nöjda när man inte vill vara med?

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0